70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nice yıllara canım
Eşin de çaktırmıyordr akşama kutlar muhtemelen

inşallah...sabah soyledımgüldü geçti birşeydemedi:)

nice mutlu , huzurlu yaşlara canımmmm
Eşin için bekleee, belki akşama sürpriz vardırrr, gündüzden çemkirme sakın hevesini kaçırma
Akşam da kutlamazsa o zaman cıngar çıkarırsın
tamam canım hıc aramıycam hıh umrumda degılmış gibi

heeeeyyy hepi börtley beybii :119::119::119::119::119::119:

Boğa burcu insanlarını çok severim bu arada

sagolcanım...iyiki varsınız

[sıze=3]erzurumaa [/sıze]

[sıze=3]mutlu yillaaarrrr sanaaaa
[/sıze]

tesekkurler canlar....keyfimyerıne geldi:) Lalalalalalalalaaaaa

canım sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı ye ardından sıcağa yakın ılık su iç bi kaç bardak.. çok iyi geliyor

Kızlar kayısı bana hiç yaramıyor...Kayısılı form çay aldım. O da yook. Çok uzun zamanlardır kabızlık sorunum var ama herşeyi denedim çözülmedi.

Ama şu suya kayısı ve ceviz atma işini deneyebilirim sanırım.

Benimde o problemim vardı maydanoz suyu halletti tatlım

İdrar yollarından hasta olan insanlarada maydanoz suyu önerilir hatta, hatta afedersin ishal bile olan olmuş bizim forumda kullananlardan..

Canıııım nasıl içiyosun yaa onu. Benim her yudum da midem kalkıyor valla. Ama dur bakalım bende alışmaya çalışayım.

Hazırlaması bana zahmetli geliyo. Sen nasıl yapıyosun kolay mı ?

Kıız doğum günün kutlu olsun. Geç gördüm valla.

O kadar yeniledim sayfayı tık yoktu birden coşmuş topik

Canıııım nasıl içiyosun yaa onu. Benim her yudum da midem kalkıyor valla. Ama dur bakalım bende alışmaya çalışayım.

Hazırlaması bana zahmetli geliyo. Sen nasıl yapıyosun kolay mı ?

Tatlım maydanoz seven bir insan olarak o kadar bitki çayları arasında en favorim maydanoz suyu, rengi ve kokusuna bayılıyorumi hele rengi

Ayrıca daha içerken geğirmeye başlıyorsun , çok eğlenceli yaa ben çok seviyorum

böyle 5-6 dal maydanozu cezvede kaynatıp, bekletiyorum biraz sonra afiyetle içiyorum valla

mutlu yillar sana!!!!!!!!!

gunaydin kisceler!
bugun evde ne ekmek,domates.. kahvaltilik bisey yoktu ben de daha yeni uyanmisimm,kim gitcek marketee kahvati yapmadimm

olsun tatlım...sagolasınnn i kivarsınız bende leslie yapıyorudmmm

bu arda ben 2 gundur ac karnına 3 kuru kaysı alıyorum sper rahatladım valla....bırazsuda ıslat bırde öyle ye canımmbagırsaklar bayram edıyor:))

cok kotu kokuyo be norammnasil dayaniyonnn:26: ben 1 demet maydonoz saplarini kaynattim ondan midir acaba

merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. bu arada dilek listeyi yaptı mı acaba?sayfa çok ilerde fırsat bulursam dönüş yapıcam.

cok kotu kokuyo be norammnasil dayaniyonnn:26: ben 1 demet maydonoz saplarini kaynattim ondan midir acaba

Ya ne kötü kokması saçmalamayın yaaaa

laf ettirmem len maydanozlarıma

ben saplarıyla yapmıyorum tatlım, hatta temizlerken sapların çoğu kısmını atıyorum, kaynattıktan sonra cezvede kalan maydnozlarıda yiyorum

evet kızlarrrr

yarım st lık leslie nın arasındann kan ter ıcınde terımı sogutup mutfaga ıspanaklı borek yapmaya gecıyorummmm belki bügün kutlama olur degılmı ama hazırlık yapım olmazsada kendı kendıme kutlarım hehehehe

yeşil cay ıcecegım yaprkende :))9

öptüm hepınızı sonra donerım ınsl...gene

Menümü yazayım hemen....

Sabah ac karnına su
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
3 adet zeytin
Sütas süzme peynir cok az
Bitki cayı

Ara bitki cayı

Öğle 3 kasık bulgur pilavı yogurt

Ara çilek

Aksam salata yogurt

Menümü yazayım hemen....

Sabah ac karnına su
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
3 adet zeytin
Sütas süzme peynir cok az
Bitki cayı

Ara bitki cayı

Öğle 3 kasık bulgur pilavı yogurt

Ara çilek

Aksam salata yogurt

Byle denemek lazım aslında. Annem farklı yapıyor maydonozun vıcığını çıkartıyor. Robottan geçiriyor ya o kaynattıktan sonra

Byle daha iyiyimiş yarın deneyim. Bakalım inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…