baslangic: 77.1
gecen hafta: 74.7
bu hafta:74.6
giden:100 gramm
hedef:55
toplam giden: 2,5 kilo
kızlar asure yapmak ıstıyorum malum asure ayı
yapıp dagıtacagım
ama ne zaman yapabılırım yanı yarın yapsam oluyor mu
yoksa tam gununu mu beklemem gerek:18:
sLm kizlar
gelemedim kac gündür is yerinde yine problemler oldu birsürü sey yasiyorum ayni anda bu aralar ondan sonra eve geliyorum oglisi uyudurken bakmissim bende bayilip gitmissim
diyetime uyuyorum simdi ye kadar sali günü diyetisyene gidecekdim haftaya saliya ertelemk sorunda kaldim is nedeni ile ammaaa
benim vucut yine ne alirsa tutuyor gramm verdigim yok ayni
kahvaltimin fotolarini falan cekmisdim girersem eklerim diye giremedim dilegin dedi gibi yapiyorum 1-2 has yumurta domates salatalik peynir yiyorum sabahlari aksam et yemekleri mi bana kilo vermemi engelletiriyor bilemedim
kac haftadir ne ekmek ne makarna nede pilav yedim tatli desende yok :44: bi gecenlerde 1 tane süt dilimi okadar ama yinede morelimi bozmiycam bozarsam kendimi yine kötü hissedecem belki haftaya güzel bir rakam görürüm birde pazartesi tartiliyorum bakalim artik hayirlisi
kilo veren kizlari tebrik ediyorumalan larda üzülmesin kis yüzünden veremiyoruz herhalde
hasretcimmm sanada cok gecmis olsun canim insallah ailendeki saglik problemleri biran önce gecer allahim yardimci olsun canim benim
nesli gelmisdin gecmisi hizli gectim ama göremedim tekrar
gamze cicilerini güle güle kulan bebegim
dilek zerra fadime melojj urke ptty esin mine suzan umutlukiz handeor muydun :44:hepiniz aklimdasiniz yine gelmeye calisirim bildirim yapip kacacam
doktordan geldım sımdı
bıyun fıdıgı olabılır dedı
ılac verdı bunları kullan 2 hafta sonra rahatlama olmazsa gel fılm cekelım dedı
kas agrısı felan da olabılırmıs ıns kas agrısıdr:18::18:
selam kızlar herkeslere günaydın gerçi öğlen oldu ama bu yakınlarda nedense oğluşum la uyudukça uyuyoruz.uyku hapı gibi maşalllahhh..
gelelim bugunku tartı bildirimine .aslında bu hafta öğünlere hiç dikkat etmedim.ama yemedim de.... 1 porsiyon revani hariç....
neyse lafı fazla uzatmadan bildirimi yapayım.....
başlangıç kilo:86
geçen hafta:64,9
bu hafta:65.00
gelen kilo:+100 gr.
hedef kilo:57
kalan kilo:8 kilo
toplamda giden:21 kg.
regli ye 3 gün var o etki ediyor mu bilemem ama ağlamak istiyorum.bu 65 benim kabusum oldu ramazanda azcık 63 ü gördüydüm ama sanki vücüt direniyor.bu arada sanırım pilates ten sıkılaştım kilo veriyormuşum gibi geliyor ama hep aynı kilo...
kilo alıp vermekten sıkıldım.8 kilo gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam.offfffffffffooooooooffffffffffffffffffffff
900 gr. la grubun iftiharı olacağım hiç aklıma gelmezdi
doktorundan çekinme cnm herşeyi anlat.sonuçta onun işi bu seni zayıflatmak zorunda
tşklerrrr
dileekkk milllet çaya size gelince sen kaç barii
bu çay yanında yemeler bitirdi senii
cok guzelbende saka yapmistim zaten
ben bile uc haftadir diyetteyim
yavas gidiyo kilolar
ve motivasyon kaybolyo yavas yavas
100 gramda iyidir almandansa
Canım 25i gibi yapılcak die biliorum ben.:26:
Gene de burdaki hanımlar bilir annem daha yapmıo benim.
Kuzum sen bozma moralini doktoruna da git.
Bakalım ne dicek.:26:
Hiç keyfini kaçırıp diyet modndan olma sonrası kötü biliosun.
Öptüm çok.
Çok geçmiş olsun canım ya.:26:
+100 iimiş bu hafta sende bayagı kacamak yapmıstın sonucta.
Aynen odasına girerken para saaçarım alll uleynnnn beni zayıflat die
Meltem sen mi ablan mı dr a gitmişti ben sen die hatırlıom da.:26:
Bende dr a gitcem yarın yerindeyse tek olmuyo.
O hedef falan veriodu yapıodum.
Yok yaa anladım şaka yaptıgını.
Motivasyonun kaybolmasın daha yolun başındasın.
Sabah:
2 pogaca,
1 kutu vişne suyu
Ara:
Form çayı,
1 kuru incir
Öğlen:
Karnabahar kızartma,
3 yk yogurt
Ara:
Sade Türk kahvesi,
1 tane kuru incir
Akşam yemicem sanırım yarın dr gitcem ne kadar az çıkarsa kâr
Genede aksam gelip menümü yazarım.
Sabah:
2 pogaca,
1 kutu vişne suyu
Ara:
Form çayı,
1 kuru incir
Öğlen:
Karnabahar kızartma,
3 yk yogurt
Ara:
Sade Türk kahvesi,
1 tane kuru incir
Akşam yemicem sanırım yarın dr gitcem ne kadar az çıkarsa kâr
Genede aksam gelip menümü yazarım.
bu karışımı burdan bi arkadaş yiyordu sanırım faydasıda oldu demişti
Tebrikler canım.Bildirimimide yapayim canlarim, bu aksam hafta sonu icin tatile gidiyoruz, telefondan takip ederim sizi, opuldunuz
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.3
bu hafta :79.0
giden : 300gr
toplam giden : 3.5
hedef: 60
Tebrikler canım.
Sen ne kadar yapıyosun o karışımı, 2 yemek kaşığı yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın mı koyuyosun canım? Bir de ne kadar yapılabilir bunun bir süresi var mı, bir bilgiye erişemedim.
Bir yerde zerdeçal mıydı sanırım 4 gr. geçmemek lazım diye okudum da. Bir de ne kadar koyuyosun demiştim?ölçülerini yazar mısın?Saol canim ben iki haftadir yapiyorum , bende bilmiyorum ne kadar yapilacak ama bir zarari yok simdilik, guneydogu ve dogu bolgelerinde tarcin zerdecal ve zencefili surekli kullanirlarmis yanii bir zarari olmaz heralde diye dusunuyorum....
Biz de şirkette 3 kişiyiz, üçümüz yapalım demiştik, dediğin gibi bi tanesi iğrenç diyerek yemedi, biz de ilkinde ayarlayamadık sanırım, tadı o kadar kötü değildi bana. Ne yapcaz zayıflamak uğruna her yolu deneyeceğiz, ne vardı şöyle yesek yresek kilo almasak, zayıf hatunlara imreniyorum, televizyonda dizilerdeki kadınlara da dikkat ettiniz mi bilmem, hepsi o kadar zayıf ki. Akşam ev kadınlarında bile hepsi ne kadar zayıflar, Allahım yaaa diyorum onları görünce hiç mi yemiyorsunuz arkadaş, yemeden ömür mü geçerZerracim o arkadas benim, ben faydasini goruyorum, yediklerime dikkat edersem arti sporla gunde 300-500 gr arasi mutlaka gidiyor, tavsiye ederim... ama ben bazen unutuyorum yemeyi, ve bu hafta cok kacamagim oldu gunum falan vardi guplettimm...bu arada tadi harika falan degil igrenc birsey, ama ben gozumu kapatip hizli hizli yiyorum ustunede kocaman bir bardak su iciyorum
Bir yerde zerdeçal mıydı sanırım 4 gr. geçmemek lazım diye okudum da. Bir de ne kadar koyuyosun demiştim?ölçülerini yazar mısın?
Bildirimimide yapayim canlarim, bu aksam hafta sonu icin tatile gidiyoruz, telefondan takip ederim sizi, opuldunuz
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.3
bu hafta :79.0
giden : 300gr
toplam giden : 3.5
hedef: 60
poğça mı o ne ki....acaba tadı güzel miydi.. .ben hayatımda böyle bir isim duymadım
güzel birşey ki yemişssin..neyse ozaman buda yanında iyi gider diye düşündümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?