70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bır haftanasılda gecmıs haberım yok bu jhafta kızım ıkı aylık oldu asısı vardı 3tane ası yapıldı ates ve huysuzluk oldu gıremedım hıc bu sabah yıne bozuk tartım la tartıldım ve kılo bıldırımıne geldım
ınsallah herkes den az da olsa gıtmıstır kılo

kızlar ben bu takvim yönetimini denemiştim gerçekten çok faydası oluyo, sırf o güne çarpı atmak için kaçamak yapmıyosun, denemenizi tavsiye ederim çok motive ediyo
Yaptım hazırladım dolaba asıcam şimdi :)) inşallah faydası olucak

doktordan geldım sımdı
bıyun fıdıgı olabılır dedı
ılac verdı bunları kullan 2 hafta sonra rahatlama olmazsa gel fılm cekelım dedı
kas agrısı felan da olabılırmıs ıns kas agrısıdr:18::18:

sLm kizlar
gelemedim kac gündür is yerinde yine problemler oldu birsürü sey yasiyorum ayni anda bu aralar ondan sonra eve geliyorum oglisi uyudurken bakmissim bende bayilip gitmissim
diyetime uyuyorum simdi ye kadar sali günü diyetisyene gidecekdim haftaya saliya ertelemk sorunda kaldim is nedeni ile ammaaa
benim vucut yine ne alirsa tutuyor gramm verdigim yok ayni
kahvaltimin fotolarini falan cekmisdim girersem eklerim diye giremedim dilegin dedi gibi yapiyorum 1-2 has yumurta domates salatalik peynir yiyorum sabahlari aksam et yemekleri mi bana kilo vermemi engelletiriyor bilemedim
kac haftadir ne ekmek ne makarna nede pilav yedim tatli desende yok :44: bi gecenlerde 1 tane süt dilimi okadar ama yinede morelimi bozmiycam bozarsam kendimi yine kötü hissedecem belki haftaya güzel bir rakam görürüm birde pazartesi tartiliyorum bakalim artik hayirlisi

kilo veren kizlari tebrik ediyorum alan larda üzülmesin kis yüzünden veremiyoruz herhalde

hasretcimmm sanada cok gecmis olsun canim insallah ailendeki saglik problemleri biran önce gecer allahim yardimci olsun canim benim

nesli gelmisdin gecmisi hizli gectim ama göremedim tekrar
gamze cicilerini güle güle kulan bebegim
dilek zerra fadime melojj urke ptty esin mine suzan umutlukiz handeor muydun :44: hepiniz aklimdasiniz yine gelmeye calisirim bildirim yapip kacacam

kızlar asure yapmak ıstıyorum malum asure ayı
yapıp dagıtacagım
ama ne zaman yapabılırım yanı yarın yapsam oluyor mu
yoksa tam gununu mu beklemem gerek:18:

baslangic: 77.1
gecen hafta: 74.7
bu hafta:74.6
giden:100 gramm
hedef:55
toplam giden: 2,5 kilo

100 gramda iyidir almandansa

kızlar asure yapmak ıstıyorum malum asure ayı
yapıp dagıtacagım
ama ne zaman yapabılırım yanı yarın yapsam oluyor mu
yoksa tam gununu mu beklemem gerek:18:

Canım 25i gibi yapılcak die biliorum ben.:26:
Gene de burdaki hanımlar bilir annem daha yapmıo benim.

Kuzum sen bozma moralini doktoruna da git.
Bakalım ne dicek.:26:
Hiç keyfini kaçırıp diyet modndan olma sonrası kötü biliosun.
Öptüm çok.

Çok geçmiş olsun canım ya.:26:

+100 iimiş bu hafta sende bayagı kacamak yapmıstın sonucta.

900 gr. la grubun iftiharı olacağım hiç aklıma gelmezdi
doktorundan çekinme cnm herşeyi anlat.sonuçta onun işi bu seni zayıflatmak zorunda

tşklerrrr

Aynen odasına girerken para saaçarım alll uleynnnn beni zayıflat die

dileekkk milllet çaya size gelince sen kaç barii
bu çay yanında yemeler bitirdi senii

Meltem sen mi ablan mı dr a gitmişti ben sen die hatırlıom da.:26:
Bende dr a gitcem yarın yerindeyse tek olmuyo.
O hedef falan veriodu yapıodum.

cok guzelbende saka yapmistim zaten
ben bile uc haftadir diyetteyim
yavas gidiyo kilolar
ve motivasyon kaybolyo yavas yavas

Yok yaa anladım şaka yaptıgını.
Motivasyonun kaybolmasın daha yolun başındasın.

Sabah:
2 pogaca,
1 kutu vişne suyu

Ara:
Form çayı,
1 kuru incir

Öğlen:
Karnabahar kızartma,
3 yk yogurt

Ara:
Sade Türk kahvesi,
1 tane kuru incir

Akşam yemicem sanırım yarın dr gitcem ne kadar az çıkarsa kâr
Genede aksam gelip menümü yazarım.

revani dışındaki cısslarımı hatırlamıyorum...pizza kraker vardı ooo sütten diye yazmadım...öbürküleri sanırım yediğimde şuurıum yoktu ondan mı hatırlamıyorum ne...............

şike yapıyorsun...ispiyonlarım vallaaaaaaa

poğça mı o ne ki....acaba tadı güzel miydi...ben hayatımda böyle bir isim duymadım

güzel birşey ki yemişssin..neyse ozaman buda yanında iyi gider diye düşündümmmmmmmmmmmm

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69.7
gelen giden: yok
toplam giden: 8.3

neyse en azından almamışım kızlar, kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum

bu karışımı burdan bi arkadaş yiyordu sanırım faydasıda oldu demişti

Zerracim o arkadas benim, ben faydasini goruyorum, yediklerime dikkat edersem arti sporla gunde 300-500 gr arasi mutlaka gidiyor, tavsiye ederim... ama ben bazen unutuyorum yemeyi, ve bu hafta cok kacamagim oldu gunum falan vardi guplettimm...bu arada tadi harika falan degil igrenc birsey, ama ben gozumu kapatip hizli hizli yiyorum ustunede kocaman bir bardak su iciyorum

Bildirimimide yapayim canlarim, bu aksam hafta sonu icin tatile gidiyoruz, telefondan takip ederim sizi, opuldunuz

başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.3
bu hafta :79.0
giden : 300gr
toplam giden : 3.5
hedef: 60

ohh mıssss oglen yemegımıde yedım

menu
sabah
1 dılım ekmek
cay 1 kucuk dılık kasAR
4 zeytın
1 ymurtadan yapılmıs menemen

ara
2 mandalına

oglen
barbunya yarım tabak
2 salatalık tursusu
1 dılım ekmek

aksam
yarım kase corba
2.3 yk kasıgı barbunya
1 kucuk parca tavuk
salata
yarım dılım ekmek

Bildirimimide yapayim canlarim, bu aksam hafta sonu icin tatile gidiyoruz, telefondan takip ederim sizi, opuldunuz

Tebrikler canım.
Sen ne kadar yapıyosun o karışımı, 2 yemek kaşığı yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın mı koyuyosun canım? Bir de ne kadar yapılabilir bunun bir süresi var mı, bir bilgiye erişemedim.

Saol canim ben iki haftadir yapiyorum , bende bilmiyorum ne kadar yapilacak ama bir zarari yok simdilik, guneydogu ve dogu bolgelerinde tarcin zerdecal ve zencefili surekli kullanirlarmis yanii bir zarari olmaz heralde diye dusunuyorum....

Saol canim ben iki haftadir yapiyorum , bende bilmiyorum ne kadar yapilacak ama bir zarari yok simdilik, guneydogu ve dogu bolgelerinde tarcin zerdecal ve zencefili surekli kullanirlarmis yanii bir zarari olmaz heralde diye dusunuyorum....
Bir yerde zerdeçal mıydı sanırım 4 gr. geçmemek lazım diye okudum da. Bir de ne kadar koyuyosun demiştim?ölçülerini yazar mısın?

Biz de şirkette 3 kişiyiz, üçümüz yapalım demiştik, dediğin gibi bi tanesi iğrenç diyerek yemedi, biz de ilkinde ayarlayamadık sanırım, tadı o kadar kötü değildi bana. Ne yapcaz zayıflamak uğruna her yolu deneyeceğiz, ne vardı şöyle yesek yresek kilo almasak, zayıf hatunlara imreniyorum, televizyonda dizilerdeki kadınlara da dikkat ettiniz mi bilmem, hepsi o kadar zayıf ki. Akşam ev kadınlarında bile hepsi ne kadar zayıflar, Allahım yaaa diyorum onları görünce hiç mi yemiyorsunuz arkadaş, yemeden ömür mü geçer

Bir yerde zerdeçal mıydı sanırım 4 gr. geçmemek lazım diye okudum da. Bir de ne kadar koyuyosun demiştim?ölçülerini yazar mısın?

Iki yemek kasigi yogur bazen daha da fazla oluyor, ama 1 er cay kasigi zerdecal tarcin ve zencefil koyuyorum ama tepeleme degil, hepsini karstirip hemen yiyorum, uzerinede buyuk bir bardak su iciyorum, bekletirsem yorgurt aci oluyor yenmiyor, 4 grami gecmiyordur bence belki 3 gram anca oluyordur....

Haftaya daha cok gider insaallah

poğça mı o ne ki....acaba tadı güzel miydi...ben hayatımda böyle bir isim duymadım

güzel birşey ki yemişssin..neyse ozaman buda yanında iyi gider diye düşündümmmmmmmmmmmm

Bana herşey müstehak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…