Melojjj, eline sağlık canım, kilo veren herkese de tebriklerr. En altta çıkmışım alttan 1.ne güzel ne güzel, Binin kızlar sırtıma hadin bakalım haftaya kadar sırtımda taşıyacağım sizi, emme haftaya kim alır sonunculuğu bilmem
sebze sevmen diyet açısından çook güzel bir durum, bolcana ye, kalori yok ne de olsa. Benim çocuklar da sevseydi, yaparız anca eşimle ben yeriz, eşim de çoğunu sevmez aslında, pırasayı börek şeklinde yedirebiliyorum, brokoli falan yemezler, ben çok severim, karnabaharın kızartmasını yer eşim, ıspanak hepsi yer ama, öyle işte. Pırasa için değişik tarifleriniz var mı? Geçen bir yerde görmüştüm, kıymalı falan kavurma mı neydi?ben pazara çıkıyorum kızlar
kış sebzelerine aşığımkarnıbahar,pırasa, brokoli,ıspanak....ımmm gidiyim tazeleri seçilmeden kapıyım
ben pazara çıkıyorum kızlar
kış sebzelerine aşığımkarnıbahar,pırasa, brokoli,ıspanak....ımmm gidiyim tazeleri seçilmeden kapıyım
selam canlarım
ben yine günlerdir gelmiyorum dimi kızın bana
ama bu sefer kararlıyım diyetebu sabah tartıldım.. bildirimimi de yapcam..
başlangıç:73
bu hafta:63.2
hedef:58
ee neler oldu bakalım ben yokken yeni haberler var mı geçmiş çok birikmiş :26:
Günaydın kızlar bu sabah erkenciyiz,oğlum sayesinde 7.30da kalktı o kalkınca benide yatırmıyor.9lu bitki çayımı içtim.Üstüne zencefilli yoğurtumu yedim üstüne 2 bardak su sonrada kahvaltı hazırladım ama az yedim midem doldu zaten öncekilerle.yarım dilim ekmek anca yiyebildim. Listedeki kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben veremedim ama bu hafta kötüydü hep kaçamak yapıp dur9dum .1gün gecmedi cıss yemeden.hakettim ama Allahtan kilo almadan atlattım.Motivasyonum biraz düştü sanırım diyet konuunda.Kendimi toplamam lazım biran önce.
Günaydın hatunlar
MENÜ yazayım size
Kahvaltı(09:00) : Yarım bazlama ile kaşarlı tost ,Domates,Salatalık,3 yeşil zeytin.
Öğlen (12:30 civarı) : 4 yk kuru fasulye, 3 yk pilav
Akşam belli değil.Akşam girebilirsem yazarım
Selam canım,Selam kızlar
Dr a gitcem bugün çok heyecanlıyım.
Melojjj, eline sağlık canım, kilo veren herkese de tebriklerr. En altta çıkmışım alttan 1.ne güzel ne güzel, Binin kızlar sırtıma hadin bakalım haftaya kadar sırtımda taşıyacağım sizi, emme haftaya kim alır sonunculuğu bilmem
Eline Sağlık Meltemm
Kilo verenleri tebrik ediorumm.
Kendi adıma da utanıorum.
canımcım ellerine sağlık..her ne kadar da alanlar grubunda olsam da haftaya yeniden görüşürüz diyorum.gerçi dün regli oldum tahminimden önce oldu bu haftaya nasıl yansır bilemiyorum....iyi hafta sonları...bu aralar kahvaltı yapasım hiç yokkkk... hazır gelmişken menümüde yazayım.........
Selam kızlar
ben de sabah 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi yedim, içine 3 ceviz-4 kuru kayısı- 5-6 kuru üzüm ilave ederek sütle birlikte.
10 da yeşil çayımı içtim, veeeee 1 dilim börek yedim:18: :18is boğazıma hakim olamayarak.
Selam canım,
Hadi bakalım hayırlısı, o bari fitillesin sen, sen de bizi
canımcım ellerine sağlık..her ne kadar da alanlar grubunda olsam da haftaya yeniden görüşürüz diyorum.gerçi dün regli oldum tahminimden önce oldu bu haftaya nasıl yansır bilemiyorum....iyi hafta sonları...bu aralar kahvaltı yapasım hiç yokkkk... hazır gelmişken menümüde yazayım.........
uyanınca
1 fincan sade türk kahvesi
sabah
1 dilim uno denge ekmeği
3çk.reçel
1 kupa şekersiz nescafe sütlü
ara
1 porsiyon üzüm
öğle
haşlanmış tavuk
2-3 çatal sirkeli biber
1 bardak ayran
ara
1 elma yada 1 adet mandalina
akşam
1 dilim uno denge ekmeği
2-3yk.biber tarator
haşlanmış tavuk
1 bardak zero yada ayran
ılaveler:3-3,5 lt su.1 kupa form çayı,.....umarım başka ilave olmaz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ne güzel canım şööylee güzel bi diyet kıvamında gel bakalımm
Selam kızlar
arkadaslar gunaydin
dunku menumu yazayim bi
sabah k flakes+sut
ara nescafe
ogle corba+1 dilim ekmek+az tavuk
ara haslanmis pancar+yesil cay
aksam 6 da 1 kocaman tabak ton balikli salata
yatmadan kayisili form cayi
yanlisim varsa ne olur duzeltin
kac gundur 72.4 takildim
evde hareket de yapyom
2 litre su icyom
motivasyon kaybolyo :18::18::18:
Selam kızlar
Dikkattt ettttt benim yaptıgım hataya düşme bi bakarsın 65 oluvermişsin.
İnşaallah abla çoğu kilomu burda sizlerle verdim doktora 2-3 kere gitmiştim zaten bu sefer 58/60 a kadar bırakmıcam ins..
Sabah olmamış, Salata da yok öglen az gibi.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?