70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben pazara çıkıyorum kızlar
kış sebzelerine aşığım karnıbahar,pırasa, brokoli,ıspanak....ımmm gidiyim tazeleri seçilmeden kapıyım
sebze sevmen diyet açısından çook güzel bir durum, bolcana ye, kalori yok ne de olsa. Benim çocuklar da sevseydi, yaparız anca eşimle ben yeriz, eşim de çoğunu sevmez aslında, pırasayı börek şeklinde yedirebiliyorum, brokoli falan yemezler, ben çok severim, karnabaharın kızartmasını yer eşim, ıspanak hepsi yer ama, öyle işte. Pırasa için değişik tarifleriniz var mı? Geçen bir yerde görmüştüm, kıymalı falan kavurma mı neydi?

Eline Sağlık Meltemm
Kilo verenleri tebrik ediorumm.
Kendi adıma da utanıorum.

ben pazara çıkıyorum kızlar
kış sebzelerine aşığım karnıbahar,pırasa, brokoli,ıspanak....ımmm gidiyim tazeleri seçilmeden kapıyım

Ooo süpersin. Bayılıyorum kış sebzelerine.

Kuzu herşey aynı bi sen eksiksin.

Günaydın kızlar bu sabah erkenciyiz,oğlum sayesinde 7.30da kalktı o kalkınca benide yatırmıyor.9lu bitki çayımı içtim.Üstüne zencefilli yoğurtumu yedim üstüne 2 bardak su sonrada kahvaltı hazırladım ama az yedim midem doldu zaten öncekilerle.yarım dilim ekmek anca yiyebildim. Listedeki kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben veremedim ama bu hafta kötüydü hep kaçamak yapıp dur9dum .1gün gecmedi cıss yemeden.hakettim ama Allahtan kilo almadan atlattım.Motivasyonum biraz düştü sanırım diyet konuunda.Kendimi toplamam lazım biran önce.

Günaydın hatunlar

MENÜ yazayım size

Kahvaltı(09:00) : Yarım bazlama ile kaşarlı tost ,Domates,Salatalık,3 yeşil zeytin.

Öğlen (12:30 civarı) : 4 yk kuru fasulye, 3 yk pilav

Akşam belli değil.Akşam girebilirsem yazarım

Günaydın
Zencefilli yogurdu yeni mi yeemeye başladın? Ablamda dün aldı bakalım faydası olacak mı.

Günaydın canımm tam gün mü calısıyorsun?

canımcım ellerine sağlık..her ne kadar da alanlar grubunda olsam da haftaya yeniden görüşürüz diyorum.gerçi dün regli oldum tahminimden önce oldu bu haftaya nasıl yansır bilemiyorum....iyi hafta sonları...bu aralar kahvaltı yapasım hiç yokkkk... hazır gelmişken menümüde yazayım.........

uyanınca

1 fincan sade türk kahvesi

sabah
1 dilim uno denge ekmeği
3çk.reçel
1 kupa şekersiz nescafe sütlü

ara
1 porsiyon üzüm

öğle
haşlanmış tavuk
2-3 çatal sirkeli biber
1 bardak ayran

ara
1 elma yada 1 adet mandalina

akşam
1 dilim uno denge ekmeği
2-3yk.biber tarator
haşlanmış tavuk
1 bardak zero yada ayran

ılaveler:3-3,5 lt su.1 kupa form çayı,.....umarım başka ilave olmaz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben de sabah 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi yedim, içine 3 ceviz-4 kuru kayısı- 5-6 kuru üzüm ilave ederek sütle birlikte.
10 da yeşil çayımı içtim, veeeee 1 dilim börek yedim:18: :18is boğazıma hakim olamayarak.

Son düzenleme:

Eline Sağlık Meltemm
Kilo verenleri tebrik ediorumm.
Kendi adıma da utanıorum.

rica ederim kızlarrr sıkmayın canınızı haftaya güzel bildirimler yaparsınız inş..

Selam kızlar
Dr a gitcem bugün çok heyecanlıyım.

ne güzel canım şööylee güzel bi diyet kıvamında gel bakalımm

Dikkattt ettttt benim yaptıgım hataya düşme bi bakarsın 65 oluvermişsin.

Selam canım,
Hadi bakalım hayırlısı, o bari fitillesin sen, sen de bizi

İnşaallah abla çoğu kilomu burda sizlerle verdim doktora 2-3 kere gitmiştim zaten bu sefer 58/60 a kadar bırakmıcam ins..

Sabah olmamış, Salata da yok öglen az gibi.:26:

arkadaslar gunaydin

dunku menumu yazayim bi
sabah k flakes+sut
ara nescafe
ogle corba+1 dilim ekmek+az tavuk
ara haslanmis pancar+yesil cay
aksam 6 da 1 kocaman tabak ton balikli salata
yatmadan kayisili form cayi

yanlisim varsa ne olur duzeltin

kac gundur 72.4 takildim

evde hareket de yapyom

2 litre su icyom
motivasyon kaybolyo :18::18::18:

bugun tam 3 hafta oldu diyet yapyom kafama gore
76.6 dan 72.4 e indim ve 1 haftadir durdu
ne yapmam lazim sizler daha deneyimlisiniz

günaydın diycem ama öğlen olmuş sanırım
selam kızlar
yeni kahvaltımı yaptım
çayımı aldım keyif yapıyorum
sizlerde ne var ne yok?

bu duraklama dönemlerine alış canm uzun süre diyet yapınca oluyo yeme düzenini değiştir sporu artır ama sakın pes etme tekrar eksilmeye devam ediceksin

Selam kızlar
Dr a gitcem bugün çok heyecanlıyım.

hadi bakalım hayırlısı .....bende maddi durumu düzelteyim gitmeyi düşünüyorum.dün ayça kaya da görmüştüm bi analiz yapıyorlar vucut yasını yagsız kılonu metobolizma hızını bır aletle ölçüyorlar ben onu çok merak ettim.acaba senınde olcecekler mi ki.....:26::26::26::26::26:

bu aralar kahvaltıyı böyle geçiştiriyorum neden se..birde evde yalnız olunca salata yapmak çok zor geliyor.bu aralar iyice tembelleştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…