70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoook sevindim canım inşallah ben de regl bitince mutlu olurum reglime 1 hafta var ve ben tartıda fazka çıktım canım skıldı sabah sabah tabi bi de ayıptır vc ye çıkamadım ondan mıdır sence

olabılır cnm ama suyu fazla ıctıgındede tartıya yansıyabılıo ama reglıden 2 gun sonra gercek kılonu gorursun

Günaydınlarrr

Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorumCanım çokk cips çekior ama peynirli chetos

Kızlar donayrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadennnn horon çekip ısınalımmmmm
haydeeee hobaaaaa ha hah haha hahahahha
[video=youtube_share;Ds3oSwUcBfo]http://youtu.be/Ds3oSwUcBfo[/video]

herkes neresi fazlaysa orayi zor görüyor minem bende sizlere özeniyorum gerci senin fotolarda ben birsey görmedim de kendimi elma sekeri gibi görüyorum cubuklarin üstünde kocaman birsey elma sekerinden baska bi örnek aklima gelmedi

sanada günaydin tatliiiimmmmm

Geçmiş olsun canım, Aramıza tekrardan hoşgeldin.

Bu ne olaki çoooook az düzensiz
Bugünkü Menüm

Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma

Ara:
1 elma

Akşam:
Yoğurt

Ara:
1 portakal

bugün de çoook az.

Fena gözükmüyorsun canım

tostta peynir zaten içinde varya.

kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89

çokmu kalınım sizce?
Benim de [TABLE="width: 208"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 208"]Bel:80-gögüs 86-basen 98-göbek:99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var 1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)

sende hoşgeldin canım

her yeni geleni ben karşılıyo gibi oldum ama

burada yazılanarı okumuş öle üye olmuş ve gelmişsindir zaten
günlük menünü yazarsın eletiri yada beğeniriz sana destek olmaya elimizden geldiğince yardımcı oluruz

yaza çok var ama dikkatli olursak ve sağlıklı beslenirsek hallederiz merak etme

Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var 1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
hosgeldin canim
zordur cnm ama bızım bura ılcesı heryer yakın mesafe araba kullanmadanda gıdılıo ıstedıgın yere zaten bı okul ıkı market var mıllet evde sonrasında
tabii öyle olunca daha güzel benim yerimede bi kardan adam yapiverin garii
Günaydınlarrr

Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorumCanım çokk cips çekior ama peynirli chetos
aaa hemsom nediiin cuma günü bildirim yaptiginda ben siskoyum yazarsan bende sana bu chipsleri hatirlatirim ona göre
Kızlar donayrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadennnn horon çekip ısınalımmmmm
haydeeee hobaaaaa ha hah haha hahahahha
[video=youtube_share;Ds3oSwUcBfo]http://youtu.be/Ds3oSwUcBfo[/video]
bende donuyom bunu acayim da ev islerine bi yol alayim oturtum kaldim totomun üstünde

tesekkür ederim fadimecim

suziyi kıskandım bende foto ekliycem

yazdan kalma

bakın bacaklar nasıl kalın

yılbaşı haftası çekildi

suzim çok hoş ve güzel görünüyorsun
ama tek gerçek şişko oluşumuz ne darıl ne gücen ulaeynnnnnnnnnnn (şimdi beni furacak)
şaka şaka etine dolgunuz
ya varya azıcık versen bomba gibi hatun olacan
bu sene olacak zayıflatcam ben seni
kaçacak deliğin yok
her akşam menünü kontrol ediyorum ona göre
istersen yede goril ol taamammı

suzicim o kırmızı ayakkabının aynısından kadıköyde bahariye caddesinde bir mağazada gördüm
giydim ayakta duramadım
o ne biçim bişey görünce böle olmuştum
ben onu giysem varya kafamı gözümü patlatırım kesin
hiç topuklu giyemiyorum ztn

aaa hemsom nediiin cuma günü bildirim yaptiginda ben siskoyum yazarsan bende sana bu chipsleri hatirlatirim ona göre

Yok öle yağma birinci biziz bu hafta bi keremRegl olcam yarın büyük ihtimal ama:26:Akşam yemeği yemesemde cips ve çikolata yesem yesem

ama canım doktor yaz için akşam yemegi en geç 7 de bitsin diyo :)kış için daha erken bitirin diyoanlamadım bu işi

kızlar bugun yıne olctum ve
gogus 90
bel 71
gobek87
basen 97
baldır 54
benim ölcülerime göre sizin ölcüler mahsum kaliyor bence
dedigim gibi ben bacaklarini kalin da görmüyorum minem senin boyun kactin canim :26: kizin da masallah cok tatli yirim ben onu nasilda annesine sarilmis kuzum

vurcam ülleeen seni yok annem biliyorum tombis oldugumu olan birseye niye güceneyim ki tatlim
he valla yap birseyler neslim artik bana bak kac senedir debelesiyorum su yapisan kilolarimla kurtar beni :101:
aynen isarkadasi yanimdaydin dedim ben bunun topugu olmadigini unutturum rezil de olurum cocuk oldukdan sonra bende giyemiyorum artik topuklu ayagim sisiyor yürüyemiyorum yazin ankarada teyzemin kizinin dügününde giydim yarim saat sonra ölüyom sandim dügün bittiminde ben artik ne sekil üstüne basacagimi sasirdim agridan

Son düzenleme:
kızlar bugun yıne olctum ve
gogus 90
bel 71
gobek87
basen 97
baldır 54
ölçülerimiz hemen hemen aynı
senin alt taraf kalça ve bacak daha ince
BMImızda aynı
ama sen ince görünüyorsun ? ben neden duba gibiyim
akşam yemezsem sonra kesin saldırırım ama
akşama ıspanak ve sarma var
bende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyor bi ara dene istersen sende bence sana daha güzel yakisir begenmezsen tokayla tuturursun
saçımda çok değişiklik yapamıyorum canım
genelde uzun olurdu saçlarım
ama yazın omuz hizasında kestirdim
şimdide uzasın diye bekiyorum:26:

ben şişkoyum yazacak olan belli oldu
ayy suzi öldürdün beni yaaa
çok güldüm elma şekerim benim
tostta peynir zaten içinde varya.

Benim de [TABLE="width: 208"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 208"]Bel:80-gögüs 86-basen 98-göbek:99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet tosttu dedim o pardon
çalışmamız lazım ablacım valla
ama canım doktor yaz için akşam yemegi en geç 7 de bitsin diyo :)kış için daha erken bitirin diyoanlamadım bu işi
kış için erken yatıldığı için erken yenmeli deniyor
ama ben 12den önce yatmıyorum
7de yersem 5 saatte yakarım herhalde
10da yatanlar erken yemeli
[/FONT][/B]

Yok öle yağma birinci biziz bu hafta bi keremRegl olcam yarın büyük ihtimal ama:26:Akşam yemeği yemesemde cips ve çikolata yesem yesem
heeee yede görr anyayi konyayi siskoyum diye yazarsan bende ohh ben cips yemedim ki diycem birde aksam diyor gel de sacini yolma simdi
bebegim yapma eyleme hele aksam yersen löpür löpür yag olusur vucutunda
benim bi isarkadasi hep 4 de bitiriyordun ama aksam protein agirlikli beslenirsen vucüt calisiyormus yani makarna pilav patates tatli bunlardan aksamlari uzak durcakmissin
kızlar ben kactım

görüsüürz canim

bence güzel saclarin yakisiyorda degisiklik istemiyorsan hossun zaten sen
bi kus var ama adi aklima gelmeyince elma sekerine cevirdim leylek miydin su cilpi gibi bacaklari olup göydesi (göyde nasil yaziliyor ) kocaman olan

gunaydınlarrrrrrrrr
bugun tum gun sevdıcekle olacagım kızlar
cınemaaya feln gıdıcez aksama gelırım artık opuyorum
kacamaksız gun dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…