çoook sevindim canım inşallah ben de regl bitince mutlu olurum reglime 1 hafta var ve ben tartıda fazka çıktım canım skıldı sabah sabah tabi bi de ayıptır vc ye çıkamadım ondan mıdır sence
herkes neresi fazlaysa orayi zor görüyor minem
kilona göre seninkide normal canım
bacakların incecik ne güzel
darısı başıma ama hayatta okadar incelmez sanırım
bak kalçamız aynı senle
senin kalçada yok demekki
sadace göbek var ozaman işin daha kolay
ben neremi çalıştıracağımı şaşırıyorum valla
günaydın
amin canım Allah şifa versin tüm hastalara
bu ne uleynnnnnn utanmadan yazmış birde bunları gel bakemmmmm
evet doğru söylemiş fadikcim zerracım bende seni merak ettim çıtır annem benum
facen diloda vardı sanırsam
bizide ekle
aynı dileklerle bende merak ettiğim kısçeler var tanışıp kaynaşalım
günaydın datlumm
günaydın canım menün güzelde
sabah kahvaltı niyetine baklavaları götürmek ne olaki anlamadım:26:
aferin sana dün arkadaşlarda bahsetmişti
17.30 çok erken akşam yemeği için
19.00 çeksen ne acıkırsın nede cısların olur
ya bazen diyetisyenlerde abartıyor
ben hergün sabah akşam tartılarak kilo verdim
ne yediğimi ne içtiğimi hesap ederdim
beni böyle motive ettii
günaydın canım bende çok üşüyorum istanbul bembeyaz
dışarda ayaz var ısınamıyoruz çok soğuk
şuan yazamıyorum bile parmaklarım buz tutmuş
fazla kaçırmada tadımlık bakarsın tadlarına
akşamda yemek yemezsin olur biter
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
sağlıkğın yerinde olsunda ne zaman istersen başlayabilirsin
sağlam kafayla
tekrardan geçmişolsun
Geçmiş olsun canım, Aramıza tekrardan hoşgeldin.arkadaşlar günaydın...
Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))
Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
Bu ne olaki çoooook az düzensizYoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr
DÜNKÜ MENÜM
Sabah:
küçük 1 dilim su böreği
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
1 elma
Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay
Ara:
yok
kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.
bugün de çoook az.Bugünkü Menüm
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay
Ara:
1 elma
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma
Ara:
1 elma
Akşam:
Yoğurt
Ara:
1 portakal
Fena gözükmüyorsun canımumutlukuzu bu yaka modelini ben begendim senin belki hosuna gitmez ama dün cekindim sana fikir olsun diyeama nasil örmen lazim bilmiyorum :111:
Eki Görüntüle 599764
Eki Görüntüle 599774 bi ara cekmisdim örnek kahvalti
Eki Görüntüle 599773 bunuda bi kac gün önce cektim simdiki halim :26:
Eki Görüntüle 599771 bu sene birsürü noel baba görünce bastim cekmeye :111:
Eki Görüntüle 599770 kardesim gecen sene 30 kilo verdi tosundun tosun onlan bende verseydim keske
Eki Görüntüle 599769 umutlukuzu bence o tüyler olmadanda böyle dökülüyorya omuzlara güzel duruyor
Eki Görüntüle 599768 benim oglan anne benide cek dedi yakayi cekmeye calisirken
Eki Görüntüle 599775 hasretcim böyle kestirdim saclarimi sen merak etmisdin yükliyemedim birtürlü gec oldu
Eki Görüntüle 599766 Eki Görüntüle 599765
Eki Görüntüle 599776 anam ben bu ayakkabiyi gördüm böyle kaldimben düserdim herhalde arkasinda topugu yok topugu var sanettip tepe takla giderdim herhalde
cok foto koydumyüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten
tostta peynir zaten içinde varya.
hmm ozaman bilemiycem canım
peynir falan neden yemiyorsun buarada?
hadi bakalım bekliyoruz
orti buldunmu kendine
iyi yaptın canım
sen kilonu göstermiyorsun
bacakalrın ne güzel ince
üste çalıştınmı süper olur
saçlarınıda çok beğendim
Benim de [TABLE="width: 208"]kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89
çokmu kalınım sizce?
Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
hosgeldin canimGünaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
tabii öyle olunca daha güzel benim yerimede bi kardan adam yapiverin gariizordur cnm ama bızım bura ılcesı heryer yakın mesafe araba kullanmadanda gıdılıo ıstedıgın yere zaten bı okul ıkı market var mıllet evde sonrasında
aaa hemsom nediiinGünaydınlarrr
Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorumCanım çokk cips çekior ama peynirli chetos
bende donuyom bunu acayim da ev islerine bi yol alayimKızlar donayrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadennnn horon çekip ısınalımmmmm
haydeeee hobaaaaa ha hah haha hahahahha
[video=youtube_share;Ds3oSwUcBfo]http://youtu.be/Ds3oSwUcBfo[/video]
Geçmiş olsun canım, Aramıza tekrardan hoşgeldin.
Bu ne olaki çoooook az düzensiz
bugün de çoook az.
Fena gözükmüyorsun canım
tostta peynir zaten içinde varya.
Benim de [TABLE="width: 208"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 208"]Bel:80-gögüs 86-basen 98-göbek:99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
suzim çok hoş ve güzel görünüyorsunslm canim dün bizde de yagdi diye sevinmisdik oglis kardanadam yapalim deyip duruyor ama arkasindan yagmur yaginca birsey kalmadi
hosgeldin canim
tesekkür ederim minembizim isarkadasi var boylu manken gibi onun bacaklarin santimi benimkinden kalin cikti ama gelgelelim üst mahfetti beni göbek bölümü 100 küsür ya ama sen gecen dedinya 906090 insan degildir diye onun icin depresyonmoduna girmedim daha
saclarimi da degisik istedim cünkü alim cok acik Eki Görüntüle 599805 bak burda kel gibiyimsaclarim hamilelikden sonra cok döküldü yada yas ilerledikce dökülüyor
aaa hemsom nediiincuma günü bildirim yaptiginda ben siskoyum yazarsan bende sana bu chipsleri hatirlatirim ona göre
bende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyorBi ara dene istersen sende bence sana daha güzel yakisir begenmezsen tokayla tuturursun
Haberlerde gösterdiler canim cok güzel yagmis ama zor dur birde araba kulananlar icin okula giden cocuklar icin :18:
günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
benim ölcülerime göre sizin ölcüler mahsum kaliyor bencekızlar bugun yıne olctum ve
gogus 90
bel 71
gobek87
basen 97
baldır 54
dedigim gibi ben bacaklarini kalin da görmüyorum minemsuziyi kıskandım bende foto ekliycem
yazdan kalma
Eki Görüntüle 599810
bakın bacaklar nasıl kalın
Eki Görüntüle 599811
yılbaşı haftası çekildi
Eki Görüntüle 599812
Eki Görüntüle 599813
suzim çok hoş ve güzel görünüyorsun
ama tek gerçek şişko oluşumuz ne darıl ne gücen ulaeynnnnnnnnnnn (şimdi beni furacak)
şaka şaka etine dolgunuz
ya varya azıcık versen bomba gibi hatun olacan
bu sene olacak zayıflatcam ben seni
kaçacak deliğin yok
her akşam menünü kontrol ediyorum ona göre
istersen yede goril ol taamammı
suzicim o kırmızı ayakkabının aynısından kadıköyde bahariye caddesinde bir mağazada gördüm
giydim ayakta duramadım
o ne biçim bişeygörünce böle olmuştum
ben onu giysem varya kafamı gözümü patlatırım kesin
hiç topuklu giyemiyorum ztn
ölçülerimiz hemen hemen aynıkızlar bugun yıne olctum ve
gogus 90
bel 71
gobek87
basen 97
baldır 54
akşam yemezsem sonra kesin saldırırım amagünaydın canım bende çok üşüyorum istanbul bembeyaz
dışarda ayaz var ısınamıyoruz çok soğuk
şuan yazamıyorum bile parmaklarım buz tutmuş
fazla kaçırmada tadımlık bakarsın tadlarına
akşamda yemek yemezsin olur biter
saçımda çok değişiklik yapamıyorum canımbende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyorbi ara dene istersen sende bence sana daha güzel yakisir begenmezsen tokayla tuturursun
ben şişkoyum yazacak olan belli oldu
Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorumCanım çokk cips çekior ama peynirli chetos
ayy suzi öldürdün beni yaaaherkes neresi fazlaysa orayi zor görüyor minembende sizlere özeniyorum gerci senin fotolarda ben birsey görmedim de kendimi elma sekeri gibi görüyorum cubuklarin üstünde kocaman birsey elma sekerinden baska bi örnek aklima gelmedi
evet tosttu dedim o pardontostta peynir zaten içinde varya.
Benim de [TABLE="width: 208"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 208"]Bel:80-gögüs 86-basen 98-göbek:99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kış için erken yatıldığı için erken yenmeli deniyorama canım doktor yaz için akşam yemegi en geç 7 de bitsin diyo :)kış için daha erken bitirin diyoanlamadım bu işi
heeee yede görr anyayi konyayiYok öle yağma birinci biziz bu hafta bi keremRegl olcam yarın büyük ihtimal ama:26:Akşam yemeği yemesemde cips ve çikolata yesem yesem
benim bi isarkadasi hep 4 de bitiriyordun ama aksam protein agirlikli beslenirsen vucüt calisiyormus yani makarna pilav patates tatli bunlardan aksamlari uzak durcakmissinama canım doktor yaz için akşam yemegi en geç 7 de bitsin diyo :)kış için daha erken bitirin diyoanlamadım bu işi
kızlar ben kactım
dedigim gibi ben bacaklarini kalin da görmüyorum minemsenin boyun kactin canim :26: kizin da masallah cok tatli yirim ben onu nasilda annesine sarilmis kuzum
bence güzel saclarin yakisiyorda degisiklik istemiyorsan hossun zaten sen
ölçülerimiz hemen hemen aynı
senin alt taraf kalça ve bacak daha ince
BMImızda aynı
ama sen ince görünüyorsun ? ben neden duba gibiyim
akşam yemezsem sonra kesin saldırırım ama
akşama ıspanak ve sarma var
saçımda çok değişiklik yapamıyorum canım
genelde uzun olurdu saçlarım
ama yazın omuz hizasında kestirdim
şimdide uzasın diye bekiyorum:26:
ben şişkoyum yazacak olan belli oldu
ayy suzi öldürdün beni yaaa
çok güldüm elma şekerim benim
evet tosttu dedim o pardon
çalışmamız lazım ablacım valla
kış için erken yatıldığı için erken yenmeli deniyor
ama ben 12den önce yatmıyorum
7de yersem 5 saatte yakarım herhalde
10da yatanlar erken yemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?