70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım
ohh canim keyfini cikart nereye gidiyorsunuz tatile nekadar kalcan :26: beni de götür :86:

banada öyle geliyor suzim
bide tekrar hamile kalırsam işim çok zor
niye tatil var orda
banane bende istiyorum tatil :26:

ahahaha süper bu suzim
niye ki canim demin suzani alinti yaptin ay masallah ya ben 96 kiloylan hamile kaldim negüzel 69 larda falan herhalde bidaha hamile kalirsak eger bence bizde bilincli besleniriz insallah :26:
degiselim tatilleri
toparlanalim diyoruz toparlanamiyoruz regl gelcek ondan diyoruz ama dikkat etsek aslinda regllen birlikde daha güzel veririz napcaz minem
ay özür dilerim canim basin sagolsun allah babanin mekanini cennet eylesin senin yazigi gördükden sonra rosewindle karistirdigimi anladim onun babasi hastanedeydin
gercekden de öyle yemem dedigimiz seyleride yiyorum ben :26:
güzel canim ayranda icmissin affiyet olsun

önemli degil seker merak ettim resimleri bekliyorum insallah yetisir
bence hande hamile değil bugüne kadar yediği tutkuların utancından gelemedi buraya
sende var birsey :18:
Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok hepinizi optum
tatilin tadini cikartiyorsun demek baharcim ohh
1 isirikdan niye korkuyorsun
gösteri yapiyor güya yazik köpege
simdi sanaaa avucumun ici kadaar patlak geliyo
:83::83::83:
var o canim gercekden tatli dan sonra tuzlu canin istiyor öyle devam ediyor
Siz diyet arsızı oldunuz bence
senin sok da yalan oldu bugün evde olunca

Hamile değilim oh oh utanmasam sarılacaktım doktura
hadi gözün aydin tatlim
suzim napıyon sen gün içinde iyisin akşam cozutuyonnn
öyle zerram ya isde iyi gidiyor aksam bozuluyor ama esim calismaya basladiya artik bence bende düzene girerim insallah
fadimecim sende fitik mi var gözüme carpti da gecmis olsun canim ben ortopedik e gitmisdim adam birde bellimi düzeltmisdin acaba ondan da gecmis olabilir bi baktir canim
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayımYarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18:
sen yazinca bende simdi su kaynattim form cayi belki fayda eder gecen haftada icmisdim en son
onuda yaptim canim bi süre ara vereyim dedim 73-72 arasiydim hic tartilmadim o süre icerisinde normal yedim sonra bi baktim 77 olmusum bilmiyorumki napsam heves de kalmadi gibi hep ayni olunca öylesine iciyoruz iste napalim pismanlik cayi ay biara biri pismanlik cayi baylasmisdin ama mazemelerini burda bulumaiyorum ki
ne güzel sarkiymis
oohh güzel güzel uyu oğluşunla tadını çıkar
saat 10 a kadar uyumussuz sagol canim
cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee

günaydın buarada canlarım
bende artiyim herhalde sanirsam bugün tartilmadim
N**** (Siyahi) hanimeller :111: ay benim canim un kurabiyesi istedi

bi ara bende ayarliyordum evden isyerinde falan birakdim geri baslamam lazim hatta bademleri sayip folyeliyordum
ohh ohh kocisinden iltifat da almis ballim kaymagim yarin ekside cikacak bize süpriz yapacak dimi
gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......

hadi ozaman eltiye inat basaracaksin :128:
kız suzı kaldır totoyu artık
canim gelecekdim de annemlen girdik birbirimize bazen böyle hersey üst üste geliyor bunaliyorum bu seferde annemde üstüme gelince patladim

Rica ederim canım seninde bi şarkın var artık hep suzininmi olacak
:76::76::76:
Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyon
:18::18::18:
ben seni unutmusum :26: nickin tanidik geliyor ama cikartamadim bir türlü :44:

Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim

hadi gözün aydin aksam yine tartilip eksi cikmissin tugbis yarin daha fazla eksi cikarsin bence ac karnina
konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz
:26:kim benmi :18:
Hakkaten yaa ne suzi ne ballı ne hande ne betüş nerde bu milleeeeettttt
anlasdik ceneci olmiycez saka canim nerde bu millet nerde bu devlet
hosgeldin
Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki
ay hic gülecegim yokdun fadimecim digerlerini bilmemde bende spor yapacak göz yok
güzel canim affiyet olsun

oyy afferim suzime seni örnek hamile bayan seciyorum keske bende oglumda senin gibi yedigime ictigime sagligima daha dikkat etseydim ne fazla ne az yiyorsun saglikli besleniyorsun yakindada bebis geliyor hayirlisiyla kolay bi dogum olur insallah
cok güzel olmus yatak odan
affiyet olsun canim insallah eksi cikariz
selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç
bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladim bi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar

delii yaaa hangisi benim

bakayim hemen iyi geceler betül allah rahtlik versin tatlim
acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep
aksam aksam güldürdün ya

ben kimi emzirecem:84::84::84:
suzi soktun beni buraya kaldım gene sen yoksun
ama kacmadim dimi ya kacip bekleseydin
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu
hadi ya normal sohbet mi ediyor demek o dayaga alismis tövbe tövbe
ben bi duşa gideyim..gelcem hee kaçmayın
ama ama uyku basti yarin 5 de kim kaldircak beni
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
haha
eh maşşalah suzi destan yazmış

oku bak tek tek okadar ugrasdim

aslında rahatsızım başım dönüyor sol kasığım ağrıyor yüzüm yanıp ateş basarken ayaklarım hep buz uykum hep var of of

kullan o zaman canım
bi hormon var o ortamda azalınca kanama oluyor bizde
sana ilaçla o hormonu veriyorlar.
ilacı bırakınca ortamda azalıyor ya o zaman da adet oluyorsun
sorun değil yani olması gereken şekilde oluyorsun..
rahatsızsan içebilirsin ben kullandım bir şey olmadı şükür.

he evet kendine topik açmışgene konumu kapatmışlar ama şahsi bilgilerim duruyo silsinler die
ortadaki sen soldaki ballı sağdaki ben
dur ben sana yarin arti cikta carsamba dan sonra yediklerini bulup yapistirmasam sana yok artik o zaman bu zaman degil artik :99:

ay sorma ama bugun sadece oyla geçirdim dolap çiko tutku dolu elimi sürmedim şimdie yeşil çay yaptım içinede tarcın koydum bakalımyarın ne çıkacam bu ara tuvaletede çıkamıyom ondanda böle oldu

hande hatirliyormussun ilk gurbetle geldiginizde ben size demisdin nekadar erken yatarsaniz okadar eksi cikarsiniz bildirim gününde diye aklima geldi saat gec olunca

hem veriyor sonrada silsinler diyo bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine ütümde yarim kaldi
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

Son düzenleme:
hem veriyor sonrada silsinler diyo bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine ütümde yarim kaldi
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

kız sus yat hadi ballıyı çağıracam bak şimdiçıkacak geen gündüz feneri gibin kap kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…