70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç

selam kızlar
canım sıkkın biraz

olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer
sıkma canını dicem ama olmucak

kizlar bugun herkes nerde ya

cidden nerdesiniz yaaaa,,,
ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık

çok güzel olmuş kız beklediğine değmiş
ay saol canım pazarteside dolap gidecek of of
çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmen
alıntı yaptım ama tolga şov yapıo yınee.. annemle babamı nasıl bırbırıme sokarım şovu...
ne şovu yapıyo kız
selam kızlar
canım sıkkın biraz
sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem
olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer
sıkma canını dicem ama olmucak

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim

bu arada müzü diyom die kızarsın die düşünmüştüm ama kızmıyormuşsun böle daha kolay oluyo hemsamimi canımkızmamana sevindimkızarsan de

bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım

hayırlısı olsun tatlım sevinmene sevindim de bebiş olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
yeni mobilyaların da hayırlı olsun
adet söktürücü kullan istersen canım.. ben de geciktiği zaman kullanıyorum. normalde ilaç içmeyi pek sevmem ama gecikince sıkıntı oluyor malum

hoşgeldin canım

selam kızlar
canım sıkkın biraz

senin canın sıkkın belli
noldu anlatsana :26:

hoşgeldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın..
Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil mi
:
yok kız ne sarayı.balkonla dahil.yol kenarındayım acaib toz..hergün sabah akşam balkon yıka..180i falan ewin kendi gerisi balkon.maşallah 3 oda edecek bi balkonum war.kayınpeder bi yaptırmış nasıl yıkancak diye düşünmemiş..ileride mutfakla birleştireceğim yarısını mutfağı küçültmüş..öyle yani..kız senkaç yaşındasın.fadime abla diyorlarya bileyimde bende abla diyem ona göre..bide hemşeri olcaz gııı...sen antalyanın neresinde oturuyorsun dadlum..

güzel bebiş..böyle dewam..

yarına merak ediyorum tatlım seni..baya iddialıydın ondan..

biz iyiyiz tatlım sende iyi ol inşallah..hayırlısıyla bebeğini dünyaya getir we dopiçlerin arasına katıl öpüldün seni sewiyoruzzz...

güle güle yat dicem..he he he kız dayaklık nerelere kayboluyon..

genel olarak güzel..akşam niye profiterolyedin diye kızmıcam bende 1 tane alpella yedim..

selam kızlar
canım sıkkın biraz
pizza mı? offf 60 olayım ilk işim pizza yemek olacakkkk...ne kadar yedin ona göre..1 dilim 2 3 4....

çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:

yarın bildirim günü biliyorsunuz
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız
öpüldünüz canlarım

bu arada müzü diyom die kızarsın die düşünmüştüm ama kızmıyormuşsun böle daha kolay oluyo hemsamimi canımkızmamana sevindimkızarsan de
kızmam kuzum yaa..niye kızayım..bana arkadaşlarımda genelde müzü der..samimiyetten gelen bişey..

walla yaa..kız ben doğum yaptım 1 2 ay falan face ne unuttum..giremedim..

bende sana onu soracaktımne bilim belki bi zararı olur die içmek istemedim yaw:26:
e cnımdoktur vrdı 2 gün malum e mobilya o bu derken gelemedim

kız hande bi bizkaldık..şimdi sende gidersin ben yine yalnız başıma nöbet beklerim burda :84::84::84:

kız hande bi bizkaldık..şimdi sende gidersin ben yine yalnız başıma nöbet beklerim burda :84::84::84:

acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep

hatırlatmamı yapayım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım

yeni gelenler de

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde yapabilirler

resim ekledim
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem
ben kaçayım artık

acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep

iyi olur walla beklerim ben sıkıntı yok bende kilolarımı wermede birazda emzirmeye borçluyum..ben 20 kilomu neredeyse emzirirken werdim çoğunu..

hemen bakıyorum tatlım

ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…