sabah yedim ekmek ama öğlen yemedim akşama allah kerim dikkat edecem umarım giderbugün çok dikkat et mine,ekmek yeme bo bol su ve limonlu yeşilçay iç birde yoğurtye
canım ben bu kilodayken hamile kalmıştımYa sende cok değilsin aslında 64 63 cok değilki bence çok gelse de verilmicek kilolar degıl
inşallahBen akşama kendime güvenemiyorum yemem inşallah..
inşallah canım inşallah..ümidini kesme bugün çok dikkat et..
aralarını değiştir bence canım yani 2. arada farklı bişeyler yesen daha iyi benceSABAH
2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)
şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)
ARA
3 erik, 1 kayısı
ÖĞLEN
1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek
ARA
3 erik, 1 kayısı
AKŞAM
6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
4 adet kiraz
2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo
Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim
evet canım reglden kaynaklı ama dur diyeemzsem sonrasıda gelir diye korkuyorumbeeen ben öyleyim canim regl döneminde tatli tuzlu tatli tuzlu..... vee mide bulantisiyla son buluoyr yediklerim
canim skma canini regl öncesi normal
ah mıne ah
61 miiiigunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......
kendi adıma idare eder demiyorum ama niye bukadar rahatım bilmiyorumGeçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo
abooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa
bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84::84:
kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26::26:
sabah yedim ekmek ama öğlen yemedim akşama allah kerim dikkat edecem umarım gider
canım ben bu kilodayken hamile kalmıştım
yerleşmiş kilo olunca zorlanıyorum sanırım
gitmiyor ve işin ucunu bıraksam iyice şişecem
inşallah
aralarını değiştir bence canım yani 2. arada farklı bişeyler yesen daha iyi bence
kayısı mahvediyor beni acaip gaz yapıyor
evet canım reglden kaynaklı ama dur diyeemzsem sonrasıda gelir diye korkuyorum
61 miiii
kıskanmam kiiii
kendi adıma idare eder demiyorum ama niye bukadar rahatım bilmiyorum
sadece ben böyle olsam bende sorun var derim ama eskiler genelimiz bu durumdayız
insanlık hali sanırsam
abooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa
bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84::84:
kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26::26:
konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz
Sağol canım teşekkür ederim.eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
cmt bende temizlik yapıcam dip köşe
düşünmek bile yoruyor artık beni
kramp tarzı ağrı için hemen fıtık denmez ama bellide olmaz tabi kesin sonuç mr da çıkar..
öncelikle ağrı için fizik tedavi uzmanına gitmen iyi olur canım..
Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil misaol canım..laminantlar çok açık sular kireçli..ufacık bisu damlası kötü gösteriyor..280metrekare hergün sil sil bitmiyor..bıktım bende..dipköşeyapılacak.ama ben öyle ayrı wakit ayıramıyorum.bi gün bi odaya girip komple waktimi oraya ayırıp bitiriyorum..amann bitmiyor..hergün zaten delirdim..
Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belkikonulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz
ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok
Sağol canım teşekkür ederim.
Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil mi
Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki
Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim
bugunku menum
Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik
selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaaoglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt
slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak
betüş daha gelememiş.
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.
hepinizi öptüm.
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
günaydın kızlarrrrrrrrr
bugün -200 deyim inşallah 60 ları görcem yaza kadar
71.800 sabah tartıldım
dün kü menüm
sabah: yok
öğlen:N**** (Siyahi)
akşam 1tbk ptlıcan yemeği 1kase cacık 1 dilim ekmek
ara:yarım avuç fındık
biliyorum dengesiz oldu ama
bugün dün burdan aldığım diyete başladım hayırlısı olsun bakalım
bugünkü menüm:
sabah:1 domates-yarım salatalık-ince dilim kaşar-1 dilim kpk ekmek
ara : 3-4 tana hanımeller
öğlen :specil k (yogurtlu)
ara:3 tane hanımeller
akşam :sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
SABAH
2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)
şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)
ARA
3 erik, 1 kayısı
ÖĞLEN
1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek
ARA
3 erik, 1 kayısı
AKŞAM
6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
4 adet kiraz
2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo
Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim
saol canım önerilerin için:)
aslında bende söylediklerine katılıyorum ama iş uygulamaya gelince hersey etkiliyo
mesela:sabah yumurta haşlayacaktım kalmamış
zeytin yicektim ben adanadan salamur alıyorum zeytini
çıkartıp ıslatmam gerkiyodu vaktim yoktu
ara öğünde: meyve almadım bu hafta eve..
pazarda bişey yoktu... yeşil erik vardı canım istemdi
bende işte çekmecemde hanımleller var onu ara öğün yapayım dedim
akşamda zaten benim tabaklarım normal tabaklara göre küçük bakma 1 tabal dediğime 6 kaşık zor alır
ben uyguladığım diyetleri koşullara adepte ediyorum yoksa işimiz zor ve zahmetli olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?