70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of ya suzi eşimede söyledim hazırlan rejim bitince alışveriş yapıcaz diye alışverişten soğudum giydiklerim beğendiklerim yakışmıyor çok özledim alışveriş yapmayı
ozaman bizde disimizi sikalim tatlim sonra alisveris yaptikca aldigimiz seyleri paylasiriz
bakalim kilo cizelgemi yapabilmismiyim:13:

ay cok sevindim ssonunda basarabildim
gözün aydin canimm
bizlende arada paylas birseyler canim
affiyet olsun yogurt corbasindan birseycik olmaz meyveyi de aksam 4 den sonra kesmeye bak canim metoyu yavaslatiyormus aksam yenilen meyve
Selam arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 75 kiloyum en azından 60 olmam lazım.veremiyorummmmm tatlıya karşı zaafım var
hosgeldin canim o zaafindan biz seni kurtaracagiz merak etme

nerdeydin canim sen :26:
anam bu nasil bi menü yarim gün dok yarim gün ac gezdim desene
olmaz dimi ballim acik önü yakismaz dimi aynisini kapali ariyayim o degilde siyah gider mi bugün isden sonra bi kac ayakkabiciya daha ugradim sonra elbiseyi kasadaki kadina gösterip hangi ayakkabi bu elbiseye yakisir dedim silber gümüs dedi gümüs cok abarti olmazmi :26: sonra iki tenager kiz gördüm onlarada sordum onlarda gümüs dedi xok xs gümüs yakismaz herhal :44:
gecenin bi yarisi harflere yanlis basiyorum kusura bkama düzeltmeyede üseniyom ha bugün benimde karnim agridi isarkadasi dedi bi hap yut ki yine gencenki gibi agridan kivranma hap yuttum agri gitti regl de gelmedi gelse artik da evdeyken su bikac günde kurtulsam bak iste pyskolocimi bozmussun ekmek tiki olusdu bende
seninde hellon kutlu mutlu olsun gece 12 de geleyim balliyi korkutayim dedim
yok kiz cepden girmeye calisdim öglen ayakkabinin resmini eklemisdim ya online kalmis beceremeyince ciktim esimde bilgisayarda okey oynuyordun o kalkar kalkmaz cöreklendim simdi ama daha asilacak camasirlarim var gelde bi asiversen :86:
eneee nereye kayboldun suzim yaa
kiz bi sus anlatim ya engelleri asip gelemedim
tamam canım yeşil çayı bir araştırayım umarım zararı yoktur

bende emziren icmesin diye duymusdum canim onun yerine baska bitki caylari ic sütlü tarcin ic ilerde yesil cayi da icersin ama yine sen bilirsin tatlim

evet yarin tarti günü kizlar insallah hepicimiz güzel rakamlar görürüz tartimizda iyi geceler öptüm
theologcum :
birde yarin erken gelemem herhalde tatil oldugu icin ama gelmeye calisirim ben yine toplarim zeynepcim istersen ama listeyi sen ya cumartesi yada pazar hazirla derim bende aksam gec vakit anca gelirim herhalde ondan yarin gelin kizin ailesine gitcez nezaman geri geliriz belli degil hem herkesin bildirimide gelmis olur herhalde :26: sen nasil düsünmüsdün yaz canim

cok sagol tatlim bisekil hal olur artik baska birsey istesem olacakmis demek aklimdan geciyordun
yarini konusamadik senlen nezaman vaktin var listeyi yapmak icin

tüh zeynepde gitti

yeni gelen kizlarada hatirlatma olsun yarin cuma günleri bildirim günümüzdür

bildirimler bu sekilde yapilirsa :

baslangic:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldiysaniz gelen yazin

eksiksiz yaparsak theolog arkadasimizda zorlanmaz listeyi hazirlarken

yeni gelenler ise :

baslangic:
ve hedef : yazdilarmi yeterlidir sanirim

hatirlatma yapayim dedim iyi geceler kizlar yarin güzel bir gün olsun hepimiz icin öpüldünüz :80:

SABAH(7)
1 yumurta
2 küçük gün kurusu

ile güne başladık bakalım :)

saat 9 da beslenme saatımız var( öğremenim)
kantıncımız hamburger hazırlıyor bızım ıcın :))
ama hamburger ekmegıne degıl daha farklı kalorısı daha dusuk oldugunu kahmın ettıgım somun ekmeği
arasındada tursu domates ve marul olcak:)
eti hazır ama napıyymm sımdı cocuklarımın bogazından gecmez ben yemeden Eki Görüntüle 845315

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65 kg
bu hafta kilo :65,1 kg
gelen:100 gr.
toplamda gelen :2300
hedef kilo : 55 kg

:18::18:

Bugünün ilk mutlu haberını tartıdan aldım Eki Görüntüle 845316

baslangic: 79
gecen hafta: 79
bu hafta: 77.5
giden: 1.5
toplamda giden: 1.5
hedef:68

Günün ilk, benim de ilk kilo bildirimim oldu bu :)))

baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 67.9
gelen/giden 0
toplam giden 11.100
hedef 63

uff daha dunden beri 400 gr almisim.

ben en basta 79 gelmistim ama hem regl dim hem yatarken tartilmistim cok yemistim 1 hafta sonra 74 gelmistim 5kilo vermem imkansiz 2 3 kilo odemdir dimi? baslangic kilo 77 falan mi yapsam

bunu dedikten sonra mutlaka yapmalıyım ama

Son düzenleme:
Ben bu aralar yogunum 2 hafta okullar tatildi
Tatillerde biraz yogun calisiyorum ,,bir taraftanda cocuklar evde ..yetisemiyorum ..ama bu hafta bitiyor tatil
Rutine dönerim ins
Menulerime yorumlariniz icin tskler .yavas yavas duzene giriyor ve disarida olunca genelde iste duzende ne kadar oluyor biliyoruz:44: olucak ama olucak

günaydınlar hepinize kilo bildirimimi yapmaya geldim ama malum mesaj sayım yetmiyor birisi biz yenilere yardımcı olabilir mi

baslangic:73.8
gecen hafta:71.9
bu hafta:71.4
giden:500 gr
toplamda giden:2.4 kg
hedef:55

ay idare eder ama çokta veremiyorum en galiba birde yeni başladım hızlı vermem gerekmezmi
zaten sabah tartıda ilk önce 73 çıktım kalpten dgidiyodum nasıl yani dedim meğersem tartı bozulmuş annm dedi de rahatladım allahtan bir tartı daha var evde onla tartıldım sağolsun en azından mantıklı sonuçlar gördüm hadi kolay gelsin keşke biraz daha verebilsem ya

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrr Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
dün akşam regl oldum artı çıkmamın sebebini ona bağlıyorum ve inşallah öyledir :26:

kilo bildirimimm;

başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.1kg
bu hafta: 66.3 kg
gelen:200gr
toplam gelen:1300gr
hedef:56

Son düzenleme:
Arkadaslar sitenin önerdigi siteden cizelge yaptim linki nerden nerye kopyaliycam hepsini aliyorum olmuyor saniyorum bi kismini kopyaliycam denedim ama olmuyor

ticker factoryden yapıyosun herhalde altta bbcode yazan yer varya orda 2. httpli kısmı . png ile bitenyer dahil kopyala burda kişisel bilgilerdeki çizelgeye yapıştır olmazsa bir daha anlat nerde hata yapıyosun ki acaba

Son düzenleme:

bence 2 haftada çok iyi bi rakam canım yeterki bırakma yeri gelcek haftalarca yerinde sayacaksın hatta alcaksın bile bunlar seni yıldırmasın tatlım vücut kendini alıştırmaya çalışıyor diyete sonuçta sabır sabır sabııırr...:13:

Son düzenleme:

Avuc buyuklugunde top top ekmek,,onunda siyah kepekli cekirdekli beyaz hercesidi var..almanya malesef canim

ticker factoryden yapıyosun herhalde altta bbcode yazan yer varya orda 2. httpli kısmı . png ile bitenyer dahil kopyala burda kişisel bilgilerdeki çizelgeye yapıştır olmazsa bir daha anlat nerde hata yapıyosun ki acaba

Tskler defalarca farkli farkli alintilar yaptiktan sonra oldu..aslinda ticker7910 da daha guzel alternatifler var ama oradada hep virus bildiriliyo biraktim ugrasamadim
Off nihayetinde basardim yaa
Tesekkurler bu arada

günaydın kızlaar
hayırlı cumalar

kilo bildirimi:

başlangıç:84.5
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.6
giden:300
toplam giden:6.9
hedef:65

Canım hafta sonları ne durumdasın? Sporu ekle bir şekilde hayatına sadece kilo için değil emin ol günlerin daha bile güzel geçiyor :13:

canim ben nasil yapicam o cizelgeyi hic yapmadim yardimci olurmusun

Kızlar yardımcı olmuş yapmışsın, süper
Çizelgesiz kimse olmasın lütfen kızlar , her cuma eğlencemiz o bizim
Ayrıca menülerinize yorum yaparken, yada tavsiye verirken kilonuzu da baz alıyoruz tabi ki, o yüzden de çok önemli çizelgeler

Süper menü bee, işte menü budur

Su içme durumun ne durumda kuzu, bu menüye bi de bol su içersen seni kimse tutamaz yaza podyumlardasın

kizlar :44:havada öpücük atan smile yi göstermiyor :26:bendemi öyle sadece allah allah :44: sayisi 16 olan

Bende de öyle suzim, alışmışız öpmeye bi boşluk oldu di mi

evet sanırım zaten ilk hafta ödem atmışımdır muhtemelen yağlarda çok inatçı onlar biraz yavaş yanıyorlar sabretmek lazım vazgeçmek yok o zamanbende sanırım regl olucam yaklaştı hissediyorum tatlı krizlerim geliyo ama yemiycem kararlıyım:26: sanırım sende o yüzden verememişsindir vücüt ödem topluyor regl olunca şişkinlik falan da oluyo ya vazeçmek yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…