Tebrik ederim canımÇizelgende 70.0 gözüküyor düzelt onu ki haftaya yanılmayasın
Gunaydiiiin
Ay sari kafalar nerde ki
Kizimin telinden giriyorum kizlar
Laptopu goturdu koca gobekli sisko kocam
Allahdan kizim evde onun cepden yazabiliyorum benimkinden malasef sadece okuyorum
Ama bundanda sari kafalari bulamiyoruum
Ay yazik bana
Gidicem mediamarkt a adama dicem
Bana kadinlar kulubune girip yazabilecegim sari kafalarida gorebilecegim bi tel ver
Neyse cenem düstü yine kizzda tepemde bekliyo tabi
Amaaan bacilar biz bag verdik
Bi salkim uzum vermiyo abooov
Ay hadi bildirimimi yapayim
Ama mesaj yollayamiyorum kizlar
Biri yollarsa sevinirim
Baslangic 79
Gecen hafta 65
Bu hafta 65, 2
Gelen 200gr
Toplamda giden 13, 8
Hedef 60
Opuyoruuum
gunaydin herkese gerci nerdeyse oglen oldu ben bugun evdeyeyim temizligimi yaptim az sonra kardesime kahvaltiya gidicem gitmeden kilomu bildireyim dedim. carsamba gunu baslamistim rejime ilk defa kilo bildirimi yapicam.
gecen hafta : 77.5
bu hafta : 76.1
giden kilo : 1.4
hedefim : 60
cok mutluyum kizlar ins her hafta bu kadar veririm.
Belki diger tartildigin tarti ile fark vardirMrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım:18:
SELAM KIZLAR
OKULDN ŞİMDİ GELDİM HEMEN KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM
Başlangıç:80
Gecen hafta:73.500
bu hafta :73.200
giden 300 gr
toplam giden:6.800
çok sinir bozucu bir drumçok yavaş kilo veriyorum.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara:1 avuç karışık kuruyemiş(lablebi,kuruüzüm,badem,fındık)
Öğle: güveç,ayran 1 dilim ekmek
ara: 1 tane nar
Akşam: 2 tane biber dolması,yoğurt
canım ben günde 2,5 lt su işiyorum 3 fincan yeşil çay 1 fincanda form çay içiyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve anca 300 gr veriyorum. sinirden ölcem
ayyyy yaptığım bütün altıntılar gitti
*Neyse bugün cuma , çok fazla alıntı yapmayayım bugün sadece verdiğimiz yada aldığımız kilolara, eksiklerimize ve fazlalarımıza yoğunlaşalım , lütfen herkes çizelgesini değiştirsin ve çizelgesi olmayanlar yapsın kızlar
Bildirimleri kime yapıyorduk, bende kurallara uymak adına tartıldım sabah , haftaya listeye girmek için bildirim yapacağım, Betüşüm sana mı yapıyoruz
*Ben birazdan işe geçeceğim ama trafik rahattır şimdi , umarım benzinciye kadar gider araba tabi dün almayı unuttum :120::120::120::120::120::120::120:
bravo bir haftada nasıl verdin o kadar kiloyu ya kıskandım((
:26:Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65 kg
bu hafta kilo :65,1 kg
gelen:100 gr.
toplamda gelen :2300
hedef kilo : 55 kg
:18::18:
Bugünün ilk mutlu haberını tartıdan aldım Eki Görüntüle 845316
baslangic: 79
gecen hafta: 79
bu hafta: 77.5
giden: 1.5
toplamda giden: 1.5
hedef:68
Günün ilk, benim de ilk kilo bildirimim oldu bu :)))
baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 67.9
gelen/giden 0
toplam giden 11.100
hedef 63
uff daha dunden beri 400 gr almisim.
ben en basta 79 gelmistim ama hem regl dim hem yatarken tartilmistim cok yemistim 1 hafta sonra 74 gelmistim 5kilo vermem imkansiz 2 3 kilo odemdir dimi? baslangic kilo 77 falan mi yapsam
Günaydin müstakbel arkadaslarim
KILO BILDIRIMi
Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:71,6
Buhafta kilo:70,5
Giden kilo:1,1
Toplam gidenkilo:3,5
özel msj yazamiyorum,,lütfen bu hafta listeye alin
olmus canimArkadaslar sitenin önerdigi siteden cizelge yaptim linki nerden nerye kopyaliycam hepsini aliyorum olmuyor saniyorum bi kismini kopyaliycam denedim ama olmuyor
günaydınlar hepinizekilo bildirimimi yapmaya geldim ama malum mesaj sayım yetmiyor birisi biz yenilere yardımcı olabilir mi
baslangic:73.8
gecen hafta:71.9
bu hafta:71.4
giden:500 gr
toplamda giden:2.4 kg
hedef:55
ay idare eder ama çokta veremiyorum en galiba birde yeni başladım hızlı vermem gerekmezmi
zaten sabah tartıda ilk önce 73 çıktım kalpten dgidiyodum nasıl yani dedimmeğersem tartı bozulmuş annm dedi de rahatladım allahtan bir tartı daha var evde onla tartıldım sağolsun en azından mantıklı sonuçlar gördüm hadi kolay gelsin keşke biraz daha verebilsem ya
:26:günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
dün akşam regl oldum artı çıkmamın sebebini ona bağlıyorum ve inşallah öyledir:26:
kilo bildirimimm;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.1kg
bu hafta: 66.3 kg
gelen:200gr
toplam gelen:1300gr
hedef:56
anladim canimAvuc buyuklugunde top top ekmek,,onunda siyah kepekli cekirdekli beyaz hercesidi var..almanya malesef canim
Tskler defalarca farkli farkli alintilar yaptiktan sonra oldu..aslinda ticker7910 da daha guzel alternatifler var ama oradada hep virus bildiriliyo biraktim ugrasamadim
Off nihayetinde basardim yaa
Tesekkurler bu arada
günaydın kızlaar
hayırlı cumalar
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.6
giden:300
toplam giden:6.9
hedef:65
evet artik öpüsemiycezCanım hafta sonları ne durumdasın? Sporu ekle bir şekilde hayatına sadece kilo için değil emin ol günlerin daha bile güzel geçiyor :13:
Kızlar yardımcı olmuş yapmışsın, süper
Çizelgesiz kimse olmasın lütfen kızlar , her cuma eğlencemiz o bizim
Ayrıca menülerinize yorum yaparken, yada tavsiye verirken kilonuzu da baz alıyoruz tabi ki, o yüzden de çok önemli çizelgeler
Süper menü bee, işte menü budur
Su içme durumun ne durumda kuzu, bu menüye bi de bol su içersen seni kimse tutamaz yaza podyumlardasın
Bende de öyle suzim, alışmışız öpmeye bi boşluk oldu di mi
insallah bebegim ya regl gelcek istahim cok acildiEvet çok düzensiz olmuş ama arada olacak böyle her günümüzü kontrol edemiyoruz malesef dış etkenlerden dolayı , yeter ki sen bozma
Bu tespit çok doğru suzim, bence insanlar ilaç alır gibi yemek yemeli ( saatine göre ve dozunu aşmadan) keyfine göre değil
* Öğünlerinizde hiçbir meyveyi tüketmeyin , ara öğünde kullanın bayanlar
Menüyü beğenmedim canım böyle çok boş kalırsa miğden kilo versende normale döndüğünde geri alabilirsin hemen.
Ayrıca bir gün kan şekerin düşebilir o zamanda iştahını kontrol edemeyebilirsin , ben beğenmedim :26:
vaaay hepsi senin mi suzi
Kız ben elbiseye konsantre olamadım şu an, direk şunu söylüyorum hemen hızla kilo veriyorsun , bombastik oluyorsun düğüne kadar
AHA !
Gel len buraya
Şu an sen kendine göre kolay olanı yapıyorsun, her şeyi hemen yapabilseydik hepimiz mükemmel insanlar olurduk, pes etmeyeceksin, geçmişinde yaşadıklarına olumsuz bir şekilde odaklanmak yerine ders alacaksın, şu an vazgeçerek sadece kilolu bir bayan olma sürecini uzatıyorsun...
Gel tatlım böyle uzaklaşma lütfen hiçbir şey dert değil hayatta gel zayıflayalım işte len yaza daha çok var
iyiymis bu betülümbi kaç haftaya belli olur artık inşallaho zaman söylerim sen de kendini ayarlarsın..
benim dediğim korsede pörtlücek bi yer yok tatlım. bak resmini buldum onu ekleyeyim.
Eki Görüntüle 845506
valla ikiniz bi araya gelseniz gülmekten ölecek tek kişi ben olurum herhalde
ay bilgisayar karşısında bile sesli gülüyorum size gözümden yaş geliyor gerçekte görsem ne hale gelirim kim bilir
evlenmeden öldürmeyin beni
kızın psikolojisini bozarsan olacağı bu napsın garibim
:26:ben de bildirim yapayım bari
ilk bildirim
başlangıç: 73
bu hafta: 66.9
hedef:60
sanki regller cabucak gitip geliyorlar daha yeni olmamismiydim demeye basladim yine regl maduru oluyoruzBenimde ilk
Başlangıç : bilmiyorum 2 haftadır tartıya çıkmıyorum
Bu Hafta - Başlangıç: 71.1 , regl sayesinde hamilelik nasıl bir duygu onu yaşıyorum zaten , o kadar ki şişkinim :26:
ilk haftamdayım
başlangıç kilom 70.4
bugün 69.2
giden 1,2
şimdide çizelgemi değiştirmeyi deneyeceğim umarım başarırım ilkkez yapıyorum :)
selam kızlar uzun bir aradan sonra ben yine geldim :) biraz sıkıntılarım vardı giremedim forum a ama yolumdan da çıkmadım hiç cuma bildirimi yapıyım sonra durumlara göz atarım biraz ...
başlangıç :83
geçen hafta :76
bu hafta :75,1
giden :900 gr
toplamda giden :7,900 gr
nutella ve findik :26:Gunaydiiiin
Ay sari kafalar nerde ki
Kizimin telinden giriyorum kizlar
Laptopu goturdu koca gobekli sisko kocam
Allahdan kizim evde onun cepden yazabiliyorum benimkinden malasef sadece okuyorum
Ama bundanda sari kafalari bulamiyoruum
Ay yazik bana
Gidicem mediamarkt a adama dicem
Bana kadinlar kulubune girip yazabilecegim sari kafalarida gorebilecegim bi tel ver
Neyse cenem düstü yine kizzda tepemde bekliyo tabi
Amaaan bacilar biz bag verdik
Bi salkim uzum vermiyo abooov
Ay hadi bildirimimi yapayim
Ama mesaj yollayamiyorum kizlar
Biri yollarsa sevinirim
Baslangic 79
Gecen hafta 65
Bu hafta 65, 2
Gelen 200gr
Toplamda giden 13, 8
Hedef 60
Opuyoruuum
gunaydin herkese gerci nerdeyse oglen oldu ben bugun evdeyeyim temizligimi yaptim az sonra kardesime kahvaltiya gidicem gitmeden kilomu bildireyim dedim. carsamba gunu baslamistim rejime ilk defa kilo bildirimi yapicam.
:26:Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım:18:
SELAM KIZLAR
giden 300 gr
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
sagol canimkızlaaarr eğlenerek spor yapmanın yöntemini buldum bisde deneyin isterseniz çok zevkli batuca BATUKA BEACH (Completo) - YouTube bu videolarından biri daha çok var
Moralini bozmak yok. Bak zaten reğle olmuşsun. bu hafta diyeti sıkı tut. birazda spor ekle artı suyu unutma haftaya 1 kilo vermiş olursun
SELAM KIZLAR
giden 300 gr
Menüm
inşallah canım inşallah veririm de 65li rakamıma geri döneyim suyu aksatmıyorum canım şu aralar aksattığım bişey varsa o da spor bu akşamdan itibarentembellik yapmicam
az da olsa veriyorsun canım o yüzden üzülme bizim gibi almaktansa
Günaydın kızlar dilerim az kacamakla kapatılan bir hafta sonu olur
Bu gün Antalyada çok güzel bir hava var. Ben bu mevsime bayılıyorum. ne sıcakk- nede soğuk,Harika bir sonbah
Sabah lesi ile 3 mil arkasından 10 dak.göbek çalıştım.200 tvıstır yaptım. şimdi yeşil çayımı içiyorum.,
Sonra kızcemle kahvaltı yapacağız.
Kahvaltı menüm
Yumurta,peynir,ceviz,domates,salatalık ,roka,nane 1 dilim cavdar ekmeği
Ara.:1 mandalina
öğle. 2 tane dolma
Ara:1 tane elma,
Akşam:misafirim var onlara hazırladığım mamalardan yiyeceğim. fazla kaçırmamaya çalışcağım. :18::18:
Bu gün temizlik günü temizlik yapcam,vakit kalırsa kızcemi parka götüreceğim. o oyu oynarken bende orda yürürüm. Akşamki yediklerimi tolere etmiş olurum.
Günaydın kızlar dilerim az kacamakla kapatılan bir hafta sonu olur
Bu gün Antalyada çok güzel bir hava var. Ben bu mevsime bayılıyorum. ne sıcakk- nede soğuk,Harika bir sonbah
Sabah lesi ile 3 mil arkasından 10 dak.göbek çalıştım.200 tvıstır yaptım. şimdi yeşil çayımı içiyorum.,
Sonra kızcemle kahvaltı yapacağız.
Kahvaltı menüm
Yumurta,peynir,ceviz,domates,salatalık ,roka,nane 1 dilim cavdar ekmeği
Ara.:1 mandalina
öğle. 2 tane dolma
Ara:1 tane elma,
Akşam:misafirim var onlara hazırladığım mamalardan yiyeceğim. fazla kaçırmamaya çalışcağım. :18::18:
Bu gün temizlik günü temizlik yapcam,vakit kalırsa kızcemi parka götüreceğim. o oyu oynarken bende orda yürürüm. Akşamki yediklerimi tolere etmiş olurum.
Günaydın Kuzucum sen hiç üzülme bu hafta spor yap suyunu iç,dikkat et bak hemen gidecek kilolar.
Bazen böyle oluyor. bende 2 hafta hiç veremedim sinir oldum. 2 hafdadır tekrar vermeye başladım ama az veriyorum.
Beni görenler çok zayıfladığımı söylüyor tartı öyle demiyor. Spor yapınca sıkılaştım daha çok vermiş görünyorum. ,
sanada günaydınn canımcımmspor ne kadar da faydalıymış meğersem bi yapabilsem bi fırsat olsaa eminim daha rahat vercem
Soğol kuzucu inşallah gitsin artık şu kilolar nasıl yapıştıysa gr gr gidiyor.
menün çok güzelmiş canım dilerim kapanışta öyle olurseni kimse tutamaz bu hızlaa
Canım hepimiz çok işimiz var ama fırsat yartmalsın. Sen istersen bir program yapabilirsin bak nette birsürü spor proğramı var. akşam eve gidince yarım saat yapsan akşam uyurken bile kalori yakımın devam edermiş.unutma gelinik giyecen. Hayatının en özel günü olacak. onun için kilolara elveda demelisin..
Soğol kuzucu inşallah gitsin artık şu kilolar nasıl yapıştıysa gr gr gidiyor.
Kızcem seninle birlikte bir ayran detoksu yapalım mı
yapalım ama ben o çorbayı içemem ki içine bişey katmadan öyle sade ayran olursa olur
olmazzzzzkız aclıktan ölürüz. içine bakliyat şart . Sen bakliyat yemiyorsan başka bir detoks bulalım 2 günlük . daha fazla dayanamam ben
Kuzu ben şimdi çıkıyorum . kızcemin karnını doyurayım. işleri halledeyim gelirim yine . bu arada 2 günlük makul bir detoks araştıralım
olmazzzzzkız aclıktan ölürüz. içine bakliyat şart . Sen bakliyat yemiyorsan başka bir detoks bulalım 2 günlük . daha fazla dayanamam ben
Kuzu ben şimdi çıkıyorum . kızcemin karnını doyurayım. işleri halledeyim gelirim yine . bu arada 2 günlük makul bir detoks araştıralım
Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım:18:
canım ben günde 2,5 lt su işiyorum 3 fincan yeşil çay 1 fincanda form çay içiyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve anca 300 gr veriyorum. sinirden ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?