70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim canım Çizelgende 70.0 gözüküyor düzelt onu ki haftaya yanılmayasın

Cizelgede gr lari belirtebildigimizi bilmiyordum..ay cizelge muhabbeti cok sinir ya..ipad de alani kopyalayamiyosun laptopda oglum bi oyun indirmis altüst etmis caanim laptopu dakikalarca bekledim..ayni strese katlanirmiyim hemen bilmiyorum:)) bi beklesin hele

Siz ciddi ciddi komiksiniz:))

Tebrikler

Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım :18:
Belki diger tartildigin tarti ile fark vardir
Diyet yaparken os ekilde alman imkansiz
Ya eski tartin yanlisti asil kilon bu yada bugu. Tartildigin:)

canım ben günde 2,5 lt su işiyorum 3 fincan yeşil çay 1 fincanda form çay içiyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve anca 300 gr veriyorum. sinirden ölcem

Öncelikle menun cokguzel

Haklisin bu kadar dikkate özene göre az veriyormussun..hic doktora gittin mi bu sikayetle?

Bugün ki menum
Sabah+ögle09:00/12:00
2 dilim ekmek,1 kk peynir, 2 yumurta, yogurtlu biber ve kabak,1 tk ezme, 1 tk bal, 2 fincan cay

Ara 1 fincan cappucino,1 avuc badem

Aksam 1 kase corba, 1 fincan mate cay

1,5 lt su

Sabah disaridaydim yavas ve uzun bir kahvaltiydi karisik ve cok oldu..o yuzden aksami hafif tuutum

Spor. 1 saat yürüyüs

yok canım bildirimler theolog'a yapılıyor sanırım. ben buraya yazdım alıyordur herhalde burdan ben de bilmiyorum daha yeni geldim ya :26:

bravo bir haftada nasıl verdin o kadar kiloyu ya kıskandım ((

1 haftada vermedim canım. ben daha önceden de burdaydım. o zaman 60.4'e kadar düşmüştüm ama son zamanlarda tekrar kilo almaya başladım o yüzden kilomdan utanarak yazdım

kizlar cok yogunum gelemedim hemen kilomu bildireyim :

baslangic:77.1
bu hafta:73.1
gecen hafta:72.6
gelen:500
toplam giden:4
hedef:55

kilo arti gösteriyor ama yakinda regl olcam ondan morelimi bozmiycam kilo veren kizlara afferim deyip kocaman öpüyom
veremeyenede yok öpücük möpücük

neyse kactim geri oglan durmuyor

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65 kg
bu hafta kilo :65,1 kg
gelen:100 gr.
toplamda gelen :2300
hedef kilo : 55 kg

:18::18:
:26:
Bugünün ilk mutlu haberını tartıdan aldım Eki Görüntüle 845316

baslangic: 79
gecen hafta: 79
bu hafta: 77.5
giden: 1.5
toplamda giden: 1.5
hedef:68

Günün ilk, benim de ilk kilo bildirimim oldu bu :)))

Günaydin müstakbel arkadaslarim
KILO BILDIRIMi

Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:71,6
Buhafta kilo:70,5
Giden kilo:1,1
Toplam gidenkilo:3,5

özel msj yazamiyorum,,lütfen bu hafta listeye alin

Arkadaslar sitenin önerdigi siteden cizelge yaptim linki nerden nerye kopyaliycam hepsini aliyorum olmuyor saniyorum bi kismini kopyaliycam denedim ama olmuyor
olmus canim

anladim canim bende avusturya dayim komsu ülke yani
günaydın kızlaar
hayırlı cumalar

kilo bildirimi:

başlangıç:84.5
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.6
giden:300
toplam giden:6.9
hedef:65

evet artik öpüsemiycez
insallah bebegim ya regl gelcek istahim cok acildi
iyiymis bu betülüm bulursam kesin bundan alirim bende don seklinde var birde sütiyenli ama ikisede olmaz
ben de bildirim yapayım bari

ilk bildirim

başlangıç: 73
bu hafta: 66.9
hedef:60

Benimde ilk
Başlangıç : bilmiyorum 2 haftadır tartıya çıkmıyorum
Bu Hafta - Başlangıç: 71.1 , regl sayesinde hamilelik nasıl bir duygu onu yaşıyorum zaten , o kadar ki şişkinim :26:
sanki regller cabucak gitip geliyorlar daha yeni olmamismiydim demeye basladim yine regl maduru oluyoruz
ilk haftamdayım
başlangıç kilom 70.4
bugün 69.2
giden 1,2

şimdide çizelgemi değiştirmeyi deneyeceğim umarım başarırım ilkkez yapıyorum :)

nutella ve findik :26:

kızlaaarr eğlenerek spor yapmanın yöntemini buldum bisde deneyin isterseniz çok zevkli batuca BATUKA BEACH (Completo) - YouTube bu videolarından biri daha çok var
sagol canim

kestane kebap acele cevap kusura bakmayin kizlar esim geldi oglanda daha yatmadi beni bekliyorlar iyi geceler

ben elektronik baskül aldımmm :))) ama bir de kötü haber var.. o baskülde 79 göründüm şaka yaptı sanırım bugun bana yarın bı daha bakıcam... ama öyleyse bile çizelgemi değiştirmiycem 80 ın üzerine çıkmamışımdır ! Yok yok cıkmadım !

Günaydın kızlar dilerim az kacamakla kapatılan bir hafta sonu olur
Bu gün Antalyada çok güzel bir hava var. Ben bu mevsime bayılıyorum. ne sıcakk- nede soğuk,Harika bir sonbah
Sabah lesi ile 3 mil arkasından 10 dak.göbek çalıştım.200 tvıstır yaptım. şimdi yeşil çayımı içiyorum.,
Sonra kızcemle kahvaltı yapacağız.
Kahvaltı menüm
Yumurta,peynir,ceviz,domates,salatalık ,roka,nane 1 dilim cavdar ekmeği
Ara.:1 mandalina
öğle. 2 tane dolma
Ara:1 tane elma,
Akşam:misafirim var onlara hazırladığım mamalardan yiyeceğim. fazla kaçırmamaya çalışcağım. :18::18:
Bu gün temizlik günü temizlik yapcam,vakit kalırsa kızcemi parka götüreceğim. o oyu oynarken bende orda yürürüm. Akşamki yediklerimi tolere etmiş olurum.

Moralini bozmak yok. Bak zaten reğle olmuşsun. bu hafta diyeti sıkı tut. birazda spor ekle artı suyu unutma haftaya 1 kilo vermiş olursun

inşallah canım inşallah veririm de 65li rakamıma geri döneyim suyu aksatmıyorum canım şu aralar aksattığım bişey varsa o da spor bu akşamdan itibaren tembellik yapmicam

az da olsa veriyorsun canım o yüzden üzülme bizim gibi almaktansa

Günaydın Kuzucum sen hiç üzülme bu hafta spor yap suyunu iç,dikkat et bak hemen gidecek kilolar.
Bazen böyle oluyor. bende 2 hafta hiç veremedim sinir oldum. 2 hafdadır tekrar vermeye başladım ama az veriyorum.

Beni görenler çok zayıfladığımı söylüyor tartı öyle demiyor. Spor yapınca sıkılaştım daha çok vermiş görünyorum. ,

menün çok güzelmiş canım dilerim kapanışta öyle olur seni kimse tutamaz bu hızlaa

sanada günaydınn canımcımm spor ne kadar da faydalıymış meğersem bi yapabilsem bi fırsat olsaa eminim daha rahat vercem

sanada günaydınn canımcımm spor ne kadar da faydalıymış meğersem bi yapabilsem bi fırsat olsaa eminim daha rahat vercem

Canım hepimiz çok işimiz var ama fırsat yartmalsın. Sen istersen bir program yapabilirsin bak nette birsürü spor proğramı var. akşam eve gidince yarım saat yapsan akşam uyurken bile kalori yakımın devam edermiş.unutma gelinik giyecen. Hayatının en özel günü olacak. onun için kilolara elveda demelisin..

haklısın canım düğünden önce verip korumaya almalıyım kendimi eve 9 da varıyorum yol yorgunluğu olunca bişey yapasım gelmiyo açıköğretim öğrencisiyim inan derslerime bile bakmıyorum sınıfta kalcam böyle devam edersemm :26::26:

yapalım ama ben o çorbayı içemem ki içine bişey katmadan öyle sade ayran olursa olur

olmazzzzz kız aclıktan ölürüz. içine bakliyat şart. Sen bakliyat yemiyorsan başka bir detoks bulalım 2 günlük . daha fazla dayanamam ben
Kuzu ben şimdi çıkıyorum . kızcemin karnını doyurayım. işleri halledeyim gelirim yine . bu arada 2 günlük makul bir detoks araştıralım

canımmcımm salatalık falan koymam ben ama buğday nohut mercimek falan olur sen istediğini koy ben böyle yapayım anlaştık mı?? evet dersen yarın başlayalım

bak tatlımm burda tam tariff var yapalım valla yarından itibaren başlayalım salı tartılalım

Merhabalar,

Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

————————-

sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir

12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzere ayranlı çorbadan 1 er kase yiyorsunuz.

500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(ben ev yoğurdunu kaymaksız kullanıyorum)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur
bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum

yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak

kuru mazlemeler 2 günlüktür.istenirse günlük hazırlamak için yine 500 gr yoğurt ve 4 yk haşlanmış olan bakliyatlardan ekleyip hazırlayabilirsiniz.
kuru olanlar haşlanınca 8 yk kadar 2 günlük çıkıyor.

yeşil çay çay serbest.kafeinli içecek ve meyve yenilmiyor.
su en az 2 lt tüketilecek 52:

Son düzenleme:

Asla motivasyonunu düşürme , bı bakacaksın 60 olmuşsun

Niye len
Nasıl geçmişti bu haftan ?:26:

canım ben günde 2,5 lt su işiyorum 3 fincan yeşil çay 1 fincanda form çay içiyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve anca 300 gr veriyorum. sinirden ölcem

Olur öyle arada bee
Ay ne sinirli hatunlarsınız,
sen haftada kaç kere tartılıyorsun söyle bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…