memnun oldum busecim benim adımda merve:) evet şuan diyet yapıyorum ama beslenme alışkanlığımıda değiştirdim diyet sayesinde önceden kahvaltı etmeyen ben kahvaltılara başladım malum kahvaltı yapmayınca vücut eyvah aç kalıcam deyip daha sonra yediklerimi depoluyor :) varya utanmamamda elde dğil hani ya etrafımda hep incecik kızlar ya :
ara öğüne gelince tattlım olmalı ama pek takip edemiyorum ya ara öğünleri hç iştahım olmuyor bazen
onun dışında tatlım yeşil çay papatya çayı içiyorum tatlım :)
evet kızlar
bugün pek iç açıcı geçmedi diyetim ve benim için ama iyiki kahvaltımı sağlam yaptım diyebilirim kızlar tm gün dışarda geçirmek zorunda kaldım
kahvaltı
peynir
zeytin
domates
yumurta
ve ufak bir kaçak olan kızartma
öğle ve ara öğün tüketemedim
akkşam yemeği olaraktan
bulgur pilavı 4 kaşık
2 kaşık fasulya yemeği
2 öğünle kapanış yapıcım bugün mecburiyetten
off daha 1 saatim var mesaimin bitmesine aklim yemekde can sIkIntIsIndaN BUGÜN ALMAN GAZETEsinde tüyo vermisler aman üsendim büyük yazilari geri kücültmeye yanlislikla basmisimneyse okudugum seyi paylasayim sizle
cani sIkILan insanlar chips pasta keklere uzaniyor elleriaman napim idare edin artik kizlar ben tercümeyi beceremiyom dogru düzgün
mesela pazar aksamlari can sIkIntIsIndan daha cok birseylere saldirmaya yatkiniz diyo
sakin can sIkIntIsIna rahatli a izin vermeyin en büyük düsmanimiz diyoraslinda dogru :44:bak simdi canim sIkILiyor ve aklima direk yemek geldi
alternativ bulun yürüs yapin veya birini arayin ki akliniza abur cubur gelmesin diyor
ayakkabi alin güzel bir banyo yapin müzik dinleyin yani kendinizi baska seylerle oyalayin diyo
yani ben de dedim simdi can sIkIntIsindan arkami dönüp buzdolapina bakana kadar size bunlari yazarak oyalanayim
sabah
1 yumurta
bir büyük bardak süt tarcınlı
az peynir
yarım dilim börek
yarım mandalina
ara
15 20 üzüm
aksam
1 tane lahana dolması
2 kasık yogurt çörek otlu
1 kasık nohut
5 yemek kasıgı kırmızı et
3 tane peynirli çubuk
selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...
allah nasip ederse bana yarim sene önceden demen lazim amagelecem insallah dügününe
diyorum simdi korse giysem yukariya ceker karnimi biten yerden pörtlemezmi
ayakkabiya biraz daha bakayim ben en iyisi uzun kollu ya önü acik tuhaf durur herhalde :44:
ama kactaneydi unutuyom hep :26:
ay ne güzel olur yaakiz bu suzi ordada öldürür bizi gülmekden
baksana kadin sabah öglen aksam kavurma yemis bizimkisi ekmek beyazmiydi diyo
ay ben o na cok kizdim ya ekmek konusunda o hala o pisikolojiden cikamadi yavrucak
gelene gidene ekmek soruyo beyazmi siyahmi
günaydınlar hepinizekilo bildirimimi yapmaya geldim ama malum mesaj sayım yetmiyor birisi biz yenilere yardımcı olabilir mi
baslangic:73.8
gecen hafta:71.9
bu hafta:71.4
giden:500 gr
toplamda giden:2.4 kg
hedef:55
ay idare eder ama çokta veremiyorum en galiba birde yeni başladım hızlı vermem gerekmezmi
zaten sabah tartıda ilk önce 73 çıktım kalpten dgidiyodum nasıl yani dedimmeğersem tartı bozulmuş annm dedi de rahatladım allahtan bir tartı daha var evde onla tartıldım sağolsun en azından mantıklı sonuçlar gördüm hadi kolay gelsin keşke biraz daha verebilsem ya
Bugünün ilk mutlu haberını tartıdan aldım Eki Görüntüle 845316
baslangic: 79
gecen hafta: 79
bu hafta: 77.5
giden: 1.5
toplamda giden: 1.5
hedef:68
Günün ilk, benim de ilk kilo bildirimim oldu bu :)))
baslangic 79
gecen hafta 67.9
bu hafta 67.9
gelen/giden 0
toplam giden 11.100
hedef 63
uff daha dunden beri 400 gr almisim.
ben en basta 79 gelmistim ama hem regl dim hem yatarken tartilmistim cok yemistim 1 hafta sonra 74 gelmistim 5kilo vermem imkansiz 2 3 kilo odemdir dimi? baslangic kilo 77 falan mi yapsam
Günaydin müstakbel arkadaslarim
KILO BILDIRIMi
Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:71,6
Buhafta kilo:70,5
Giden kilo:1,1
Toplam gidenkilo:3,5
özel msj yazamiyorum,,lütfen bu hafta listeye alin
ben de bildirim yapayım bari
ilk bildirim
başlangıç: 73
bu hafta: 66.9
hedef:60
ben de bildirim yapayım bari
ilk bildirim
başlangıç: 73
bu hafta: 66.9
hedef:60
yokkk vazgeçmekk kaldır totoyuu salla göbeği hadiievet sanırım zaten ilk hafta ödem atmışımdır muhtemelen yağlarda çok inatçı onlar biraz yavaş yanıyorlarsabretmek lazım vazgeçmek yok o zaman bende sanırım regl olucam yaklaştı hissediyorum tatlı krizlerim geliyo ama yemiycem kararlıyım:26: sanırım sende o yüzden verememişsindir vücüt ödem topluyor regl olunca şişkinlik falan da oluyo ya vazeçmek yok değil mi
Mrb kızlar bugün tartıldım eczanede 79.200 çıktı yani kilo almışım:18:
Moralini bozmak yok. Bak zaten reğle olmuşsun. bu hafta diyeti sıkı tut. birazda spor ekle artı suyu unutma haftaya 1 kilo vermiş olursungünaydın kızlarr hayırlı cumalarrrRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
dün akşam regl oldum artı çıkmamın sebebini ona bağlıyorum ve inşallah öyledir:26:
kilo bildirimimm;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.1kg
bu hafta: 66.3 kg
gelen:200gr
toplam gelen:1300gr
hedef:56
Canım hafta sonları ne durumdasın? Sporu ekle bir şekilde hayatına sadece kilo için değil emin ol günlerin daha bile güzel geçiyor :13:
Kızlar yardımcı olmuş yapmışsın, süper
Çizelgesiz kimse olmasın lütfen kızlar , her cuma eğlencemiz o bizim
Ayrıca menülerinize yorum yaparken, yada tavsiye verirken kilonuzu da baz alıyoruz tabi ki, o yüzden de çok önemli çizelgeler
Süper menü bee, işte menü budur
Su içme durumun ne durumda kuzu, bu menüye bi de bol su içersen seni kimse tutamaz yaza podyumlardasın
Bende de öyle suzim, alışmışız öpmeye bi boşluk oldu di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?