sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim(sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemdekoca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de ) 2 çatall aldım.
ara: 1 mandalin
öğlen (2 de )
1 yemek kaşıgı kıyma ile 1 yumurtayı tavada yagsız yaptım
1 dilim ekmek
yarım portakal
akşam (7 de )
3 y.k karadeniz usulü sasulye diblesi
(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz
bende çok göbeklendim ablacım yaaaHaklısın canım, zaten bir göbek oldu son zamanlarda inanamıyorum kendimeBen de acaip severim aşureyi pazar yapacağız.
2 sene önce bende öyle kilo verdimkizlar benim bi arkadasim var kendisi kuafor, bende calistigim icin kuafor salonuna gidemiyorum arkadas evime geliyor. arkadasin gecen ay dugunu vardi ve kiz rejime girmis 3 ayda 10 kilo vermis gorunce agzim acik kaldinasil yaptin rejimini dedim. ben 2 gun yapiyom 3.gun bozuyom falan dedim. kendisi hafta ici normal rejimini uygulamis yediklerine dikkat etmis ama hafta sonu istedigini yemis ( tabi cok ta abartmamis ) bu sekilde kilo vermis. bende mi boyle yapsam acaba belki bi sonuc alabilirim.
betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte onaayyy minem :26::26::26: niyeböyle yaptin bana
kizlar cok yogun bir gün gecirdim hala daha dinlenemedim daha dogru dürüst sanki diken üstündeyim gün cok cabuk geciyor bi bakmissin aksam olmus bile
bugün yediklerimde cok vasattin itiraf ediyorumsabah sütlü kornflaks yedim öglen 1 dilim pasta (isarkadasinin ikrami)
aksam kabakli menemen 1 dilim ekmek ile
o degilde kizlar ben bu hafta aksamlari hep 1 kaseye yarim kase findik yarim kase badem karistirip 1 kase hergün yedim ama aksam baska kacamaklar yapasim gelmedi hem birde 2-3 gün icinde 300 gramm verdim yani sanki bu findik bademler bize kilo yapmiyormu acaba :44:
bende yarın yapacam ıspanak salatasıHaaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım
300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn
sevgili arkadaşlar,
lütfen lüttfeenn beni de aranıza alınben zavallı, iradesiz, acınası biriyim. insan iki yıl içinde 15 kilo alır mı, ben aldım. bunun son 4 kilosu dört ay içinde alındı 26 yaşındayım. boyum 1.60, 73 kiloyum. bütün diyet çabalarım en fazla 4 gün sürdü, diyet yapmayayım o psikolojiye girmeyeyim, yediklerimi azaltayım diyorum o da olmuyor. Lütfen bana da destek olun, yardımcı olun kötü görüntüden ziyade sağlık sorunlarımın başladığını hissediyorum
Maşallah oğluşuna
Günaydınnn
Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.
günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımmeger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh
Slm kizlar
Aylardir sizi ziyaretci okarak okudum durdum.evde bilg yok.sonunda bi tel aldimda size yaziyorum
Nerden baslasam bilmiyorum.uni doneminde 46-48 kiloydum.gecirdigim troit-hormon problemleri yuzunden bir yilds 18 kilo aldim evlendim kizimdan sonrada hic veremedim 1 kilo verdiysem 2 geri aldim boyum cok kisa kilom 71 kusur yasim 28.diyetisyene gidiyorum ama dogru duzgun yspmiyorum .cok mutsuzum bu kis tum kilolarimi ysza kadar verip artik citir olmak istiyorum
Sükürler olsun artik hormonlarim düzeldi.artik gercekten zayiflamak istiyorum
Nolur destek olun bana
Kızlar diyetteyken makarna yiyomusunuz ?
hosgeldin canim, merak etme insan burda motive oluyo ins cabucak hep birlikte bu fazlaliklardan kurtulucaz
herkese merhabalar,
bugunku menum
Sabah : yarim tost kepekli ekmekle yapilmis + yarim bardakta sut
ara : kahve + 10 tane findik
oglen : brokoli satalasi yogurtlu + 3 yk makarna
ara : 2 tane biskuit yulafli + kahve
aksam : brokoli salatasi + corba
slm kızlar
sabah kahvaltı yapamadım anlıcanız bugün vasat geçti 1 simitle günü geçiştirdim bugün misafirler vardı onlara bişey hazırlama derkene aç kaldımdaha anca yemek yiycem oda salata pilav affedin beni ya
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay
Bugunku menumu sunarim
sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm
götürdünmü asureleri
baya yogun bi gün gecirmissin mac nasil bitti
kizlar cok yogun bir gün gecirdim hala daha dinlenemedim daha dogru dürüst sanki diken üstündeyim gün cok cabuk geciyor bi bakmissin aksam olmus bile
bugün yediklerimde cok vasattin itiraf ediyorumsabah sütlü kornflaks yedim öglen 1 dilim pasta (isarkadasinin ikrami)
o degilde kizlar ben bu hafta aksamlari hep 1 kaseye yarim kase findik yarim kase badem karistirip 1 kase hergün yedim ama aksam baska kacamaklar yapasim gelmedi hem birde 2-3 gün icinde 300 gramm verdim yani sanki bu findik bademler bize kilo yapmiyormu acaba :44:
sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim(sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemdekoca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de ) 2 çatall aldım.
ara: 1 mandalin
öğlen (2 de )
1 yemek kaşıgı kıyma ile 1 yumurtayı tavada yagsız yaptım
1 dilim ekmek
yarım portakal
akşam (7 de )
3 y.k karadeniz usulü sasulye diblesi
(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz
bende çok göbeklendim ablacım yaaa
regl olmasam bebek var diycem valla
2 sene önce bende öyle kilo verdim
kısa sürede veremedim ama haftaiçi dikkat ediyordum
yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar
betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte ona
bizde iyi niyetli değilmiyiz diye
aamaaaaa takıldım suzim ciddi değildim sakın ciddeiye alma okiii
buarada o fındık ve badem nasıl kilo yapar hemde
10 tane falan yenmesi lazım suzim yarım kase yeme sakın
bana kalsa ben 2 kasede yerim
yeni evlendiğimiz sıralar eşim fındık alırdı
saklardı yaa ben bioturuşta yarım kilo fındık yiyebilirim
sakla derdim eşime
bende yarın yapacam ıspanak salatası
ahanda bundan
Bulgurlu Ispanak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri
bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:
betülüm sIkma canini hersey olacagina varir
hay allah hayirdir gözüm seyriyor
ama ama :26: az kalmis tatlim zaman cabuk geciyor bunlarda gelip gecer
ata mi bindin :26:
tebrikler canim
en iyisi yaptinmi arka arkaya yapcanhadi ozaman hemen zayiflamaya basladi ikinci bebis yapana kadar
pilavini yememissin ekmeginide yemediysen okada etki etmez diye düsünüyordum :26:
nediycemmi bilemedim ata binip spor yaptigina mi sevineyim aksam aksam hamburger menüsü yedigine mi üzüleyim bilemedim
demek dogru yoldayizdevam
götürdünmü asureleri
baya yogun bi gün gecirmissin mac nasil bitti
aksamla öglen degisse süper bi menü ama böylede iyi affiyet olsun canim
gel canim hosgeldin
hadi bakalim
kafam okadar dolu ki fadimem su kafamin ici bos alsa da artik birde kendime zaman ayirabilsem bosalirmi sence
hadi insallah ballim
hosgeldin canim
ayyy minem :26::26::26: niyeböyle yaptin bana
arada kaciyor da kacmasa bende daha iyi tabii
iyi canim affiyet olsun
buda iyiymis
40 gün canim 40 günondan sonra tadini hatirlamiyormussun
ana yine seyriyor kizlar bu göz neden seyrer kalp gibi atiyo
bi ara onu bende denedim ama cumadan basladim pazartesine kadar yedimöyle böyle degil döngü gibiydin verdigimi aldim aldigimi verdim
bende giremedim bugün isyerindenoff ki ne off kim benmi :78:
bugün menün biraz tuhaf gibi canim normalde cok begenirim örnek menü gibidir senin menüler :44:
Hosbulduk canimOfffhh cok gecccc
Canim bukadar haksizlik yapmaa..bicocgumuz destek ariyoruz ve buradayiz birlikte veririrz ins sadece iste, istikrarli ol paylasimda bulun yeter
Tesekkürler ablasii
Oooo hadi bakalimtoparlan tabi bize kötü örnek olucaksin yoksa
Slm hosgeldin cnm
Ben denegelersem abartmadan yiyorum
Afiyet olsun guzel menu
Olur arada böyle
Ins bu hafta iyi sonuc alirsin...en azindan dinlenmeye calis grip icin..bende diyete yogunlastigimda illa bir grip olurum acaba az yedigimiz icin mi bilmiyorum..yeme duzenini degistirme bence aynen devam ,,tebrikler ama iste corbani tavuk suyuna corba fln tercih et iyi gelir birde extra dinlen lütfen
Ilk etapta bende cok az diye dusundum de dun aksami hatirlatinca :))) iyi yapmissin canim cuma iyi sonuc alirsin ins
Offf götürdüm tabiiiiii biz hem tatli hem tuzlu yapariz..ikisde cok lezzetli olmus bugun sadece asure yedim baska birsey yemedim
Mac cok guzeldi yenildiler :) ama dedigim gibi bizimkiler 12 yasinda kendilerinden 3 yas buyukler bir kafadan daha buyukler bizim cocuklardan uzun süre öndeydiler son anda az bi farkla yenildiler..birde bizim takimizda ki cocuklar 2 lisansli baska takimlardada oynuyorlar o yuzden 6 kisiydik digerleri 12 hic dinlenmeden oynadilar..eksiklerimiz olmasaydi :))) yenerdik ama bu lig onemli degil bizim icin antremen niteliginde oynuyorlar buyuklerle
Canim bildigim kavrulmamis badem diyette kullaniliyor ara ogunlerde findigi bilmiyorum yenebilir belki faydali yag var sonucta ama 1 kase cok olabilir ve kavrulmamis olmali
:128::128:
menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay
Afiyet olsun canım güzelmiş.Bugunku menumu sunarim
sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm
Eki Görüntüle 860254 Eki Görüntüle 860255
salata ve biraz kasar peyniri.olmazsa olmazim sutlu filtre kahvem
ogle
Eki Görüntüle 860259
ogle yemeginin fotografini cekmemisim.mercimek yemegi fotograftakinden yarim kepce daha azdi.yani toplamda 1,5 kepce mercimek yemegi,salata ve 1 elma
ara
yesilcay
aksam
Eki Görüntüle 860267 Eki Görüntüle 860268
4-5 adet haslanmis karnibahar,dereotlu ve yogurtlu yemegim ve salata
simdi elmali tarcinli cay iciyorum,icine de bal koydum.sifa olsun
Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:
kafam okadar dolu ki fadimem su kafamin ici bos alsa da artik birde kendime zaman ayirabilsem bosalirmi sence
hadi insallah ballim
Geçmiş olsun canım.isarkadasdan bana atladi grip off 3 gün sonra nisan :2:nisanda sümüklü görümce olcem
kizlar ben simdiden oglumla yatmaya gidiyorumcok halsizim insallah ona atlamaz
zeynepede gecmis olsun diycekdim oda grip olmus beraber cabucakcana atlatiriz insallah cocuklarimiza bulasmadan
yarin yeni birgünle görüsürüz insallah öptüm
Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.
bende çok göbeklendim ablacım yaaa
regl olmasam bebek var diycem valla
2 sene önce bende öyle kilo verdim
kısa sürede veremedim ama haftaiçi dikkat ediyordum
yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar
betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte ona
bizde iyi niyetli değilmiyiz diye
aamaaaaa takıldım suzim ciddi değildim sakın ciddeiye alma okiii
buarada o fındık ve badem nasıl kilo yapar hemde
10 tane falan yenmesi lazım suzim yarım kase yeme sakın
bana kalsa ben 2 kasede yerim
yeni evlendiğimiz sıralar eşim fındık alırdı
saklardı yaa ben bioturuşta yarım kilo fındık yiyebilirim
sakla derdim eşime
bende yarın yapacam ıspanak salatası
ahanda bundan
Bulgurlu Ispanak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri
Jillian tavsiye ederim.kızlar bende göbekten yana muzdaribim neler yapıyorsunuz göbek için
Makarna detoksu ne olaki?:26::26:Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa
günaydın kızlarr,
cumaya son 1 gece, keyifler yerindedir umarım.
[sıze=3]bugunku menumu sunarim
Sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm[/sıze]
Eki Görüntüle 860254 Eki Görüntüle 860255
[sıze=3]salata ve biraz kasar peyniri.olmazsa olmazim sutlu filtre kahvem
Ogle
[/sıze]Eki Görüntüle 860259
[sıze=3]
ogle yemeginin fotografini cekmemisim.mercimek yemegi fotograftakinden yarim kepce daha azdi.yani toplamda 1,5 kepce mercimek yemegi,salata ve 1 elma
ara
yesilcay
aksam[/sıze]
Eki Görüntüle 860267 Eki Görüntüle 860268
[sıze=3]4-5 adet haslanmis karnibahar,dereotlu ve yogurtlu yemegim ve salata
simdi elmali tarcinli cay iciyorum,icine de bal koydum.sifa olsun
[/sıze]
menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.
Afiyet olsun canım güzelmiş.
Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.
Geçmiş olsun canım.
Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.
Jillian tavsiye ederim.
Makarna detoksu ne olaki?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?