70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah (9 da)
3 dilimlik ekmek hamurundan hazırlanmış peynir böreği yedim (sınıftaki cocuklardan bırının dogum gunuydu)
haliyle yaş pasta da geldi çilekli çikolatalı hemde koca bir dilimin oldugu tabağı bana hazırlamıslar...yemedim tabiki o koca dilimi ama çocuğum da öğretmenim yemedı dıye dusunmesin diye (hiç canım istemese de ) 2 çatall aldım.

ara: 1 mandalin

öğlen (2 de )
1 yemek kaşıgı kıyma ile 1 yumurtayı tavada yagsız yaptım
1 dilim ekmek
yarım portakal

akşam (7 de )
3 y.k karadeniz usulü sasulye diblesi

(börekden dolayı ekmek çok kacmıs oldu bugün üzgünümmm ) yarın daha dikkatli olacagım söz

Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım

Haklısın canım, zaten bir göbek oldu son zamanlarda inanamıyorum kendimeBen de acaip severim aşureyi pazar yapacağız.
bende çok göbeklendim ablacım yaaa
regl olmasam bebek var diycem valla
2 sene önce bende öyle kilo verdim
kısa sürede veremedim ama haftaiçi dikkat ediyordum
yani cıslarım oluyordu yine ama mesela pilav, makarna onları unutmuştum tamamen haftasonuda yiyordum 58e kadar düşmüştüm ama tatil girince geri geldi kilolar
betül iyi niyetli geldi dedin yaa suzim tüstüm işte ona
bizde iyi niyetli değilmiyiz diye
aamaaaaa takıldım suzim ciddi değildim sakın ciddeiye alma okiii

buarada o fındık ve badem nasıl kilo yapar hemde
10 tane falan yenmesi lazım suzim yarım kase yeme sakın
bana kalsa ben 2 kasede yerim
yeni evlendiğimiz sıralar eşim fındık alırdı
saklardı yaa ben bioturuşta yarım kilo fındık yiyebilirim
sakla derdim eşime
Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım
bende yarın yapacam ıspanak salatası

ahanda bundan
Bulgurlu Ispanak Salatası - Nefis Yemek Tarifleri

300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn

Offfhh cok gecccc

Canim bukadar haksizlik yapmaa..bicocgumuz destek ariyoruz ve buradayiz birlikte veririrz ins sadece iste, istikrarli ol paylasimda bulun yeter

Maşallah oğluşuna

Günaydınnn

Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.

Tesekkürler ablasii

günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımm eger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh

Oooo hadi bakalim toparlan tabi bize kötü örnek olucaksin yoksa

Slm hosgeldin cnm

Kızlar diyetteyken makarna yiyomusunuz ?

Ben denegelersem abartmadan yiyorum

Afiyet olsun guzel menu

Olur arada böyle

Ins bu hafta iyi sonuc alirsin...en azindan dinlenmeye calis grip icin..bende diyete yogunlastigimda illa bir grip olurum acaba az yedigimiz icin mi bilmiyorum..yeme duzenini degistirme bence aynen devam ,,tebrikler ama iste corbani tavuk suyuna corba fln tercih et iyi gelir birde extra dinlen lütfen

Bugunku menumu sunarim

sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm

Ilk etapta bende cok az diye dusundum de dun aksami hatirlatinca :))) iyi yapmissin canim cuma iyi sonuc alirsin ins

Offf götürdüm tabiiiiii biz hem tatli hem tuzlu yapariz..ikisde cok lezzetli olmus bugun sadece asure yedim baska birsey yemedim

Mac cok guzeldi yenildiler :) ama dedigim gibi bizimkiler 12 yasinda kendilerinden 3 yas buyukler bir kafadan daha buyukler bizim cocuklardan uzun süre öndeydiler son anda az bi farkla yenildiler..birde bizim takimizda ki cocuklar 2 lisansli baska takimlardada oynuyorlar o yuzden 6 kisiydik digerleri 12 hic dinlenmeden oynadilar..eksiklerimiz olmasaydi :))) yenerdik ama bu lig onemli degil bizim icin antremen niteliginde oynuyorlar buyuklerle

Canim bildigim kavrulmamis badem diyette kullaniliyor ara ogunlerde findigi bilmiyorum yenebilir belki faydali yag var sonucta ama 1 kase cok olabilir ve kavrulmamis olmali

:128::128:

bu tarıf de cok guzel gorunuyor... ama bızımkınde bulgur yoktu maydanoz taze sogan sarımsak nar ve mısır :)) vee tabıkı benım roka sandıgım ıspanaklar vardı ıcınde :)))

Hosbulduk canim. Hastaymissin gecmis olsun

Hosbulduk canim

günaydın arkadaşlar 2 haftadır çok yoğun çalışmaktan başımı kaldıramıyorum son maydonozlu limonlu su maceramdan sonra yemeye dadandım bugün gözlerimi kapayarak tartıya çıktım çok şükür kilo almadan atlatmışım.yoğunluk bugünden sonra azalacağı için sizlerle daha fazla vakit geçirebileceğim çok mutluyum

Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa

menün her zamankş gibi güzel. Yarın güzel sonuç görüceksin.

Afiyet olsun canım güzelmiş.

Ah Suzim ah, ne gelirse bu herkesi düşünmekten geliyor zaten, sıkma canını, herşey olup geçiyor ömür gidiyor, bak kaç yaşına geldik, Allah a dua edelim gelen gün hayırla gelsin.
Canım fındık-fıstığı abartma lütfen 10 tane falan ye, bu hafta vermiş olursun, haftaya gelir.

Geçmiş olsun canım.

Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.

kızlar bende göbekten yana muzdaribim neler yapıyorsunuz göbek için
Jillian tavsiye ederim.

Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa
Makarna detoksu ne olaki?:26::26:

günaydın kızlarr,
cumaya son 1 gece, keyifler yerindedir umarım.

günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:

menün süper özellikle akşam yemeği

günaydııın
güzel bir gün olsun insallahh
bugün de baş ağrısı ile uyandıımm
artık delirmek üzereyiiim

neyse Rabbim beterinden korusun :26:

minecim amiin canım Rabbim başka ayrılık vermesin
suzim geçmiş olsun canım
alıntı yapmadım kızlar kusura bakmayın
sayfalar çokdu

yarın cuma haydi hayırlısı
ve yeni gelen kızlar hoşgeldiniiz

Son düzenleme:

Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo

Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var

Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…