70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hic fena görünmüyor,,duraksama yasadigimda bende yapabilirim tskler

Allahallahh niye oluyor kiiii yaaa ..bi kontrol etsene gun icinde yanlis birsey yapiyormusun yada basit bi yanlisliktir ama cok sik yapiyosundur,,,yanlis durus gibi,cereyanda kalmak gibi yada ne bilim pc tel gözünü yoracak seyler yada gereksiz sikintilar kafaya takmalar fln? Basit degisiklikler rahatlatabilir aslinda ben uzuluyorum böyle bas agrisi kötü gercekten
Gecmis olsun

günaydın diyet kardeşliği

Günaydınnn Kızlarrrr

günaydın kızlarr,
cumaya son 1 gece, keyifler yerindedir umarım.
Günaydin kizlarrr

Bende karisik salata icinde yerim hic farkedilmiyo cok lezzetli

günaydın kızlarrrr
yarın cumaa ve ben +yım sanki çok korkuyorumm :18:

Ins degilsindir

kızlar bende göbekten yana muzdaribim neler yapıyorsunuz göbek için

Ben sirf göbekse sorununuz "slim in six pack" tavsiye ederim..10 dk ve %100 etkili

Rica ederim canim ben yaptim ise yaradi.bugun ve yarinda yapmam gerekiyo sonuclari yazarim

inşallah canımm slim in six pack gerçekten yarıyor mu bende yapim ya göbek benim de en büyük sorunum :26:

internette şimdi inceledim videoyu 10 dakika her gün ayrılabilir teşekkürler

beraber denemeye ne dersin canım akşam gidip göbek bölgemizi ölçelim ve hergün deneyelim cumadan cumaya ölçüm yaparız uyar mı???

bu tarıf de cok guzel gorunuyor... ama bızımkınde bulgur yoktu maydanoz taze sogan sarımsak nar ve mısır :)) vee tabıkı benım roka sandıgım ıspanaklar vardı ıcınde :)))
canım mısır yerine bulgur koymanı öneririm mısrı eminim daha lezzetli oluyordur ama diyete çok uygun değil
birde bu tarif bir diyetisyenin tarifiydi ben daha önce başka bir yerde yemiştim bayıldım kendimde yaptım sonra
Değişikmiş çiğ ıspanak hiç yemedim, bilemedim:26::26::26:Güzel gözüküyor ama.
bence dene canım çok lezzetli
günaydın kızlarr,
eh işte
sen nasılsın?
minecim amiin canım Rabbim başka ayrılık vermesin

süpermiş bu tarif hemde salçalı baharatlı
yağdamı kavuruyorsun peki

Evet makarnayi hasla istedigin sekilde tatlandir canim ben bildigin salcali makarna yapiyorum eve ondan 1 kupa yiyorum onemli olan hayvansal gida almamak.istedigin baharati yesilligi koy sana kalmis bisi

Ben sirf göbekse sorununuz "slim in six pack" tavsiye ederim..10 dk ve %100 etkili

biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz

günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde

günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.

Evet makarnayi hasla istedigin sekilde tatlandir canim ben bildigin salcali makarna yapiyorum eve ondan 1 kupa yiyorum onemli olan hayvansal gida almamak.istedigin baharati yesilligi koy sana kalmis bisi

aşure zamanı geçsin kesin deneyeceğim
peki 1 kupa ölçüpmü haşlıyorsun haşlanmış halimi 1 kupa olacak
çok sordum ama :26:

günaydin kizlar
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorum bugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin
konu burda yasayan yabancilar :86:
hep bahane hep bahane yok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi ay cok kalori yakarsin ne güzel bütün vucutun hareket halinde devam
saasulye diblesini ne kiz :111:
Haaa anneciğimin yaptıgı çok lezzetlı bır ıspanak salatası vardı oğlen onu yazmayı unutmusum :) hayatımda ılk kez çig çig ıspanak yedım
bende hic yemedim cig ispanak
hepiniz degerlisiniz tatlim hepiniziin ayri yeri var kalbimde
götürdün asureleri desene ben daha siftah yapamadim olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi
Hosbulduk canim. Hastaymissin gecmis olsun
cok sagol canim
günaydin canim
Günaydın canlarim
Dünku yediklerimi yazmiycam çünkü yedim yedim yedim
Kendimi kötü hissediyorum
Neyse ins bugun tutarim kendimi.bugun detoks gunum
Makarna detoksunu seviyorum yaaa
makarna detoksu ne ki amanennn
günaydın kızlarrrr
yarın cumaa ve ben +yım sanki çok korkuyorumm :18:
günaydin bebisim bugün ispanak ye
dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki
tamam fadimem dikkat edeyim
günaydın kızlarr,
günaydin
günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:
bugün dikkat et kuzu
Günaydınnn Kızlarrrr
günaydin canim
günaydın diyet kardeşliği
günaydin diyet arkadasim
gecmis olsun ballim ya sagol

canim ben taze migren hastasıyım
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann
amaan öyle işte canım ya
daha alışamadık birbirimize
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım
diyorum ama dinlemiyoo
çok sağol canım

ben varım
demirbaş
az kalmış doğumuna
bekliyoruz canım seni hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Dünkü Menüm

Kahvaltım

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay

Ara bir fincan şekersiz nescafe

Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata

Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:

Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm

canım bu tarifi bir dene bence faydası olur belki
Limonlu Türk Kahvesi - Nefis Yemek Tarifleri

nazugur
bebğini sağlıkla kucağına al inşallah canim

mineeee yiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa o na göre

suziii bizi unutmazsın demi hollywood a gidince
bak oralara geldiysen bizimde katkimiz var unutmab
ödül felan alırken " 70 79 topiğindeki arkadaşlarıma vee özelliklede ordaki dünyalar tatlısı, güzell, zarif, kibar, alımlı, nazik, mütevazi ... arkadaşım balkaymağıma katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim " demeyi unutma

menü güzelprofoktörol ne:26::26:
affiyet olsun tatlim güzel menün ama birsey sormadan gecemiycem mercimek yemegi bittimi icin disin mercimek oldu
bitti canım çok şükürya evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik yemek yapıyorum.atmaya da kıyamıyorum.ya dondurucuya atıyorum ya da kaç gün yiyorumm
geçmiş olsun canım dikkat et kendineee
Günaydinnn güzel bayanlarrr:80:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee
oh misssss

tebrik ederim,ben de spora bi başlayamadım yaayan apartmanın alt katında spor salonu var bir kere inmedim
menü de güzelalbeniyi görmedim ben nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…