70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

Domates,salatalık,biber,2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek

Ara: Yok (Kahvaltıyı geç yaptım)

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Ara: 2,3 ceviz
Bitki çayı

Akşam

Yoğurt karışımı (17:00)

17:30 Sütlü nesfit

1,5 su şu ana kadar...

benimde geçen ay sproda ölçülerim bel 73 karın 90 kalça 106 basen 102 göbek 91 çıkmıştı
bakalım bu ay kaç çıkacak
ayyy kalçaya bak yaa nekadar büyük olduğu nasılda belli

canım ben spora gidiyorum yaa zaten
1 hafta dondurmuştum yarın yine başlıyorum
selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok
ben bu sabah tartıldım çok azda olsa eksiydim ama pazartesi feci artı çıkmıştım onu attım şükür
kız biz ona ceza vermiyoz o bize yazıyor habire ceza
bizde 2 dilim pasta yediği için ona ceza yazalım
ne yaptırsak pişman olsun yediğine
Hamile kaldığım kiloya çok az kaldı canım.
Sonrası beni zorlucak ama pes etmek yok
Sporunu ihmal etmiyosun ve akşamı en hafif şekilde atlatıyosun
inşallah bakalım
ama şimdiden açım

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben çok şükür iyim. öğleden sonra misfirim vardı. sonra kızımı parka götürdüm orda 30 dakika yürüdüm.Şimdi eve geldim
Menüm
sabahmlet,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,2 tane ceviz,domates,nane,maydonuz,yeşil çay
ara:bir avuc leblebi,badem karışık
öğle: çorba,salata ,1 dilim ekmek
ara: 1 tane şekersiz türk kahvesi,3 tane gün kurusu kaysı
akşam: balık ,salata,1 dilim tam tahıllı ekmek

kızlar size bir şey soracağım. siz nasıl toplu olarak alıntı yapıp herkeze aynı anda cevap yazıyonuz. Ben bu forum dünyasında yeniyim. nasıl yapacğımı bilmiyorum. bana öğretin lütfennn

Son düzenleme:

ben sanmıyorum ekside olduğumu bilemedim ne ceza versekki :26:

yazılanların altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki kutucuğa tıklarsan tik işareti oluşuyor sonra cevaplamaya geçince toplu olarak yazılıyor
ben sanmıyorum ekside olduğumu bilemedim ne ceza versekki :26:
:26::26::26:

kader ne haber kuzucum ne yapıyon.
Fadime canım hani sen 3 gün spor yapacktın.spor yapmadın birde 2 dilim pasta :18::18::18:
kızına sağlıklı mutlu ,başarılı yıllar diliyorum.Yeni yaşı ona ve size bol şans getirsin

Süpersin ne diyeyim

Menün çok güzel canım...
Hergün 4 dilim ekmek mi tüketiyorsun melemene özel mi? :)

Hahahahahah koptumm resmen burdaa

valla ne desem bilmiyorumki, menemene ozel diyelim
eger oglen yemegimde makarna pilav gibi seyler varsa ekmek yemiyorum sadece Sabah yiyorum ama yok sadece et turu ve salata varsa evet yiyorum. Neden???? cokmu :18::18::18::18: ayy yandim cuma gunu desene

tamam hocam soğolasın bakalı deneyelim olacak mı

selam kızlar
nabersiniz
ben hemen kaçıyorum mesaim doldu
evde koşturmaca başlar
bugün çok yedim tatlı falan feciii
akşamı hafif kapatmalıyım
selam canım.
Bencede akşam salata ile geiştir.

sana da Minenin cezaları geçerli, akşam sporunu yapıorsun, yoksa yersin, bilmem garii
fadime sen hangi günler spor yapacaaktın bakim.:18:
Kader canımcıs falan fapma yok. bak sonra göbekli gelin olcan ha . Bu gün sabah bende 100 defa zıpladım.Eşim benim hatun kafayı yedi diy

bence güzel menü afiyet olsun
Kız bu babannemin donu burda ne işi var

hoşgeldin canım.

Son düzenleme:

Hmm aslinda galiba patlicanin her yemegini közleyip yapsak en lezzetlisi olucak galiba diymi?
Hem niye cozuttun bakalim? Reglin mi yaklasiyor ?

selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok

Haha siz yarisa girdiniz menüleriniz bozuldu..bakalim arti almak konusunda kim kimi gecicek

Bu yogurt karisimi öglenki bahsettigin mi canim ? Himm icinde neler var? Menüde cok guzel bence. Afiyet olsun

Hahaha cezalar havada ucusuyor ama haklisin :))) fadimeyede ceza keselim aslinda o kesmisti cezasini da ne yapti bilmiyorum
Ya bu ölcüleri tam nereden aliyorsun yazarmisin ? Bende merak ettim kendi ölcülerimi dogru aliyormuyum..ben sadece bel, kalca basen birde gögüs aliyorum..mesela karin neresi göbek neresi? Sana zahmet

Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi (((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye

Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim

Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve

Ara yarim muz

Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama

Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz

Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma

Spor
Jilian 2. level 4. gün
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor

1i ebğenmiştim bende
3 cansız manken üzerinde güzel durmuyor ama 1 çok hoş bence
uçuş uçuş ne güzel

dona kuyruğu hayal ettimde

fatih de o beyaz olanı beğeniyor ne göstersem boş :26:

ahahahha yok yok giymemm ben adam bırakır gider oracıkta beni kuzu yaa alemsin valla

e yani bırakıp gitse hakkıdır zaten öyle çıkarsan
kız gelinlik seçtin mi sen dikiliyor mu noluyor??

Sen vazgeçme kilonu ver,bak her beğendiğin elbise nasılda yakışacak

inşallah canım

menün çok güzelmiş canım da o yoğurt karışımı ne :26:

kıyamam arkadaş mesaj attı
canları aşure çekmiş gitmişler hazır aşure yapıp yemişler
ama güzel değilmiş benden aşure istiyorlar
öğrenci olmak zor iş
birazdan malzemeleri alayım da bi yapayım

hayırlı akşamlar , buralarda yeniyim , böyle bir sayfa olduğunu görünce atladım hemen kilom 78,3 dü en son ,boyum 1,68 ve 24 yaşındayım ceza sistemi filen mi var sayfada , gaza gelirim belki :26: belli bir yeme programına başlamadım henüz , yeme krizlerim oluyor ona çaresi olan var mı , öncelikle onu halletmeliyim ....

Hadi bakalım zehracım. bu hafta menün ve spor süper bu haftanın birincisi sen olacaksın

Abo bu saat te sen de yersin sakın şeytana uyma. Gecen kayın valide yapmış. akşam ben dükkanı kapadım. benim kociş geldi yemek aşüre derken bende yedim sonra çok pişman oldum ama yemiştim bir kere

hoşgeldin canım. günlük menülerimiz yazıyoruz. birbirimize destek oluyoruz. Birde haftalık cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.
naber kizlaresim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle
Benim koçiş te geç geliyor. coğunlukla ben o gelmeden yiyorum. bu gün birlikte yiyelim diye bekledim saat 7.30 geçti akşam yemek saatim.beklemeyince bana kırılıyor. bekleyince geç oluyor.

Abo bu saat te sen de yersin sakın şeytana uyma. Gecen kayın valide yapmış. akşam ben dükkanı kapadım. benim kociş geldi yemek aşüre derken bende yedim sonra çok pişman oldum ama yemiştim bir kere

yok daha anca koydum zaten yarına yaparım da öyle pek aşure sevmem ben en fazla bi kase yerim o kadar düşkünlüğüm yoktur
arkadaş isteyince kıyamadım napam

bu ne ya ne zman iştahla gelsem kendim çalıp kemdim söylüyom

nerelerdesin sen neden gelmiyorsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…