Selam arkadaslar
Nicedir ben de katılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Tartıda en son 81.5 i gördüğümde zayiflamaya karar verdim ama iradeli olamadım. Hedeflediğim 15 kiloyu bir beslenme uzmanıyla vermenin daha sağlıklı olacağına karar verdim ve 79.3 ile basladim. Bugün diyetimin 5. gunu.
İnşallah ben de bundan sonra firsat buldukca burdayim
bende varım benide ekleyin :))))
Selam arkadaslar
Nicedir ben de katılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Tartıda en son 81.5 i gördüğümde zayiflamaya karar verdim ama iradeli olamadım. Hedeflediğim 15 kiloyu bir beslenme uzmanıyla vermenin daha sağlıklı olacağına karar verdim ve 79.3 ile basladim. Bugün diyetimin 5. gunu.
İnşallah ben de bundan sonra firsat buldukca burdayim
tatlıya karşı değilim arada benim de kaçamaklarım oluyo
masa başı işi olmasından birazda kaynaklanıyodur kilo verememen.ben en azından yürüyorum onun çok etkisi var işte
bide beyaz ekmek yemeği bıraktım sadece kepek ekmeği yiyorum
Benimde guruldıuyor😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam arkadaslar
İnşallah ben de bundan sonra firsat buldukca burdayim[/QUOTE
Hoşgeldin canım hadi hep birlikte verelim bu fazlalıkları 😇
Hosgeldiniz kizlar.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbuldukkkk 😆😆😆😆
Benim bgun sikintidan yediklerimin haddi hesabi yoktu yazmiyim en iyisihaftayi kesin arti bitircem ben ya offf
Valla bende liste yaparım yatarken diyodun ama yarından başlıca yemekli bi düğündeydik bu aksam biraz fazla kaçtı 😶😶😖😖
İlk günaydın benden olsun!
Gunaydin canim hafta sonu pek kimse girmio :)
Vallahi iki kucuk cocuk ve hergün çalışan bir eşle bana haftasonu filan farketmiyo uhuhuh
Gunaydin canim hafta sonu pek kimse girmio :)
Vallahi iki kucuk cocuk ve hergün çalışan bir eşle bana haftasonu filan farketmiyo uhuhuh
:) oh ne guzel ama iste dedigim gibi kimsede olmayinca insan sikilio biraz.bende bekar oldugum icin buralardayim hep :) hadi tanisalim.senin yasin kac ismin ne
İlk günaydın benden olsun!
Merhaba kızlaaarrr,
Ben 21 Martta 86,3 kg ile başladım diyete şuan 78,4 kg dayım. Bu topiğe katılmak istiyodum ama 80nin altına inmeyi bekledim ve indim sizlerleyim şimdiiii.
Burdaki sıcak ortama ve azimli insanlara güvenerek diyetimin geri kalanını burdan konuşarak geçirmek istiyorum. Yakın hedefim 68 kg,ardından inmek istediğim kilo 60. yani daha önümde verilmesi gereken 18-19 kg var. Eylülün başına kadar yani yaklaşık 4 ayda bu kiloyu vermek istiyorum. Umarım başarırım. Hepimize iyi diyetler kızlarrr :))
BOY: 1.68
BAŞLANGIÇ KİLOSU: 86,3
ŞUANKİ KİLO:78,4
YAKIN HEDEF:68
AMAÇ:60 KG OLMAK
:) oh ne guzel ama iste dedigim gibi kimsede olmayinca insan sikilio biraz.bende bekar oldugum icin buralardayim hep :) hadi tanisalim.senin yasin kac ismin ne
Ben Nur. 30 yaşındayım. Henüz 3 yasını doldurmamış bir kizim ve 1 yasını yeni alan bir oğlum var. Yani gunler oldukca yogun geciyor. İstanbulda yasıyorum ve uzun zamandır siskoyum hehe
Dur ölçülerimi de yazayım;
Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81,5
Su anki kilo: 79.3
Hedeflenen kilo: 65
Merhaba kızlaaarrr,
Ben 21 Martta 86,3 kg ile başladım diyete şuan 78,4 kg dayım. Bu topiğe katılmak istiyodum ama 80nin altına inmeyi bekledim ve indim sizlerleyim şimdiiii.
Burdaki sıcak ortama ve azimli insanlara güvenerek diyetimin geri kalanını burdan konuşarak geçirmek istiyorum. Yakın hedefim 68 kg,ardından inmek istediğim kilo 60. yani daha önümde verilmesi gereken 18-19 kg var. Eylülün başına kadar yani yaklaşık 4 ayda bu kiloyu vermek istiyorum. Umarım başarırım. Hepimize iyi diyetler kızlarrr :))
Tavşanbidik sen de hosgeldin. Ölçülerimiz yakın, kapışalım!
Merhaba kızlaaarrr,
kızlarrr ben de 70-71 kilo arasıyldım azmettim kiloları vericem diye
şimdiye kadar toplam 6 kilo verdim çok mutluyum
Hosgeldin canim.ins bian once kavusursun amacinaMerhaba kızlaaarrr,
Ben Nur. 30 yaşındayım. Henüz 3 yasını doldurmamış bir kizim ve 1 yasını yeni alan bir oğlum var. Yani gunler oldukca yogun geciyor. İstanbulda yasıyorum ve uzun zamandır siskoyum hehe
Dur ölçülerimi de yazayım;
Boy: 1.66
Başlangıç kilo: 81,5
Su anki kilo: 79.3
Hedeflenen kilo: 65
Ayy minicikler Allah bagislasin
Öğlen oldu Tunalı benden de 😉😉😉
Maşallah çok güzel vermissin devam devam 😀😀
Hosgeldiniz kizlar :)
Hoşbulduk beraber kilo vermeye geldikkk
3.günüm :) dün 75.6 çıktım78.2 ile başlamıstım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?