70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3.günüm :) dün 75.6 çıktım 78.2 ile başlamıstım :))

Çok iyi demekki ödem birikmiş vücudunda bayaa devam edersen yaglar da gidecek...

Nasıl ya ama ben 2 haftadır açım 2 kilo zor verdim çok iyi maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bünye meselesi canım kiminin vücudu şu tutar kiminin ödem senin öyle bişi yok demekki yağlar yavaş gider zaten bende hafta da en fazla 0.5 kg verebilenlerdenim mesela ne kadar aç kalsam da sonra da boğazimi tutamayip 1 günde 1 kg geri alırım 😠😠😠😠😠

Son düzenleme:

Bak bu çok doğru benimki kat kat yağ hamilelikte yaptım hepsini😂😂😂ama vericez inş bir günde bir kilo almazsak tabi 😖😖😖2 ileri bir geri

Inşallah almayiz artik canım yarın başlıyorum inşallah menu paylaşarak burdaki arkadaşlar da menu paylaşmaya çalışırsa birbirimizi uyarır fazla kaçırıp farketmedigimiz yerleri görmüş oluruz

Inşallah almayiz artik canım yarın başlıyorum inşallah menu paylaşarak burdaki arkadaşlar da menu paylaşmaya çalışırsa birbirimizi uyarır fazla kaçırıp farketmedigimiz yerleri görmüş oluruz

Ben 2 çocukla ne elime geçerse onu yiyorum canım ama paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Ben 2 çocukla ne elime geçerse onu yiyorum canım ama paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Olsun canım ne yediğin tabiki önemli ama ne kadar yediğin de önemli en azından miktarlarına dikkat edersin fazla kaçırdığın bişi olursa

İyi akşamlar arkadaşlar
İki gündür amasyadaydık haliyle diyet miyet hakgetire inşallah yarından itibaren yeniden başlayacağım
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Menümü yazmayacağım o kadar çok yemişim ki neler yediğimi hatırlayamıyorum bile
Amelia arkadaşımızın ellerine sağlık güzel bir liste hazırlamış

abowwwww bu nasil liste yawwwwwwwwww bu topige basladim baslayali ilk defa boyle bi liste goruyoraym
heyyyt kizlar nerdesiniz yaww cikin ortaya biraz canlandiralim topigi
gerci bende giremedim 2gundur malum hafta ici calisinca hafta sonuda temizlik cocuklar alisveris falan anca gelebildim
listeyi cok merak ettim bi gireyim dedim okuya okuya bitiremedim listeyi
tabi bu arada listenin sonuncusu olmusum zaten bu belliydi
ins bu hafta telafi edicem

hosgeldiniz kizlar haydin bakalip hep beraber bu kilolardan kurtulalim

Ayyy kiz ayni ben valla nedir bizim bu kilolardan cektigimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizdede yarin gün var bgun yedim yarnda tutablrmiyim kendimi bilmiom birsuru ciciler beni mutfakta beklio :)

Merhabalar cok sık girmiyordum foruma ama bende artık aranıza katılmak istiyorum. Yazın malum düğünler yaklaşıyor ve 18 yasında bir genç kız olarak bende güzel gözükmek istiyorum. Her seyden önemlisi sağlık... Beni de aranıza alırsanız cok memnun olurum en azından temmuza kadar mayonun içine girmek ve balina gibi durmak istemiyorum. kilom 77 boyum 1.65 sanırım en az 60a inmem gerekiyor... Tavsiyeleriniz önerileriniz varsa hepsine açığım... Teşekkürler.

Hafa sonu giremedim neler yemedim ki özlediğim her şeyi yedim ama bi pazartesiden itibaren geri dönüyorum kızlar :)) iyi geceler :))))
Hiç pişman değilim yok uyumak harika :))

Ayyy kiz ayni ben valla nedir bizim bu kilolardan cektigimiz

Valla yaa ne çektik bu kilolardan ömrüm dikkat etmekle geçecek kilo düşünmeden yemek yiyebilmek güzel olsa gerek 😆😆😆

Bizdede yarin gün var bgun yedim yarnda tutablrmiyim kendimi bilmiom birsuru ciciler beni mutfakta beklio :)

Canim günde yemeden durulmaz mumkunse her çeşitten 1 er yada yarım ye akşam yemeğin de de sadece salata yada ayran yoğurt gibi şeyler yiyip geçiştir çok bişey farkedecegini sanmam

Selam canım hoşgeldin nickin çok güzel bu Kürk Mantolu Madonnayi geçen hafta okudum çok güzel bi kitap gerçekten...
Verirsin tabi temmuz a daha ohooo :))

😁😁😁😁

Bende hafta sonu biraz fazla kaçırdım pazartesiden itibaren başlıyorum diye 😁😁😁

Son düzenleme:
Hosgeldin guzelim.topigin en kcugu bendim simdi sen oldun :) vercez hep birlikte merak etme

Kiz zaten dun o nasil olmus bu nasil olmus hepsinden yedim dur bakalim ins misafirlere anca yeterde baska kalmaz bende yiyemem :) yoksa biliorum kendimi.

Gunaydin canlarrrrr.hayirli huzurlu,mutlu,saglikli,bol kilo vermeli bi hafta olur ins :)

tüm foruma günaydın...

1 yıllık dukan macerasından sonra karataya geçiş aşamasındayım....

yardımlara açığım arkadaşlar...

boy 1,60
kilo 74

60 hayalim:)))

Gunaydin canlarrrrr.hayirli huzurlu,mutlu,saglikli,bol kilo vermeli bi hafta olur ins :)

Gunaydin
Insallaaaaahhh :)

tüm foruma günaydın...

boy 1,60
kilo 74

Insallah gider kg cuklar ve 60 a ulasirsin

Gunaydin
Kizlar :)
Bol kacamakli bir haftasonu gecirdim.ve malum pazartesi yeniden basliyorum :)

Neyse dün olan olmuş bugün bari az ye yollarım bak saçını başını 😈😈😈😈😈

Gunaydinnnn aynen senin içinde bizden gelsin bu güzel dilekler...

tüm foruma günaydın...

boy 1,60
kilo 74

Günaydın hoşgeldin nn 😀😀😀😀

günaydınn topiğimizin çıtır hatunlarıı

Günaydın çıtır. .. 😉😉😉

Gunaydin,
anladim ki sizden ayri kalmak iyi gelmiyor, e doneyim o zaman sahalara.
Burası Kürkçü dükkanı bende geri dönemlerden 😀😀😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…