70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama ama ama beni eklememişsin
Gecen hafta: 75,5
Bu hafta. : 74
Giden : 1,5
Hedef. :65
Başlangıç : 81,5
Toplam giden. : 7,5

Ayrıca emel arkadasımız yapacak listeyi -1 degil + 1 olacaktı o. Yanılmıyorum dımı?

Son düzenleme:
Ben resmen bunalımdayım ya olmuyor yani veremicem kilo. Pes etmek üzereyim. sanki boşu boşuna diyet eziyeti yapıyormuşum gibi geliyo....

Aaa motivasyon düşürmüyoruz. Bu yola beraber çıktık asla izin veremem geride kalmana. İrade problemi yasıyorsan profesyonel destek almayı dene. Diyetin işkence gibi geliyorsa bı eksiklik var demektir. Emdin icin en doğrusunu kendin deneyerek bulacaksin

Hayirli cumalar bu arada hatunlar

Baslangic.82.4
Gecen hafta.74.0
Bu hafta.73.7
Giden.300
Toplam giden.8.7
Hedef.68

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baslangic: 82,8
gecen hafta:82,8
bu hafta: 80,4
giden:2,400
hedef:70

ozel mesaj atamiyorum. Benim yerime bir arkadadim atabilir mi acaba
simdiden tesekkurler

tebrikler kizlar masallah ne guzel kilo vermissiniz

hosgeldin canim tatilin nasil gecti? tr'de guzel elestiriler aldigina cok sevindim darisi bizlere ins

Herkese Günaydın

Başlangıç:78
Geçen hafta:67,9
Bu hafta:66,9
Giden:1 kg
Toplam giden:11,1
Hedef :55

tebrikler canim

tebrikler canim

tebrikler canim

Canım mutlaka ödemdir sadece regl döneminde değil tuzlu yiyince de ödem tutabiliyormuşuz. Sıkma canını gelecek haftaya verirsin

ins oyledir canim 2haftadir 4er gunluk hafta sonu tatili yapiyorum ve evde olmak bana hic yaramadi
bu arada beni 1 kilo verdi zannedip tebrik eden arkdaslar olmus biraz moral oldu acikcasi genede tsk ederim kizlar

selam beybiler banada yer açın bende geldim....

tartımın pili bitmiş sanırım 73 ile 72 arasonda bir yerdeyim.... daha önce de defalarca denedim gene burlardayım :)) arada geleyimde motivasyon olsun diyorum.....
hosgeldin canim

hosgeldin canim ne guzel 10kilo vermissin

elerine saglik canim tsk ederiz
ama ben bu hafta 1 kilo aldim beni 1kilo verdi diye yazmissin sanirim normal sartlarda liste sonuncusu ben olmaliyim

Aksama kadar eritmisindir yediklerini

Eline saglik canim
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Emel emel artik senin liste yapmani istemiyorum.
Insallah haftayada ilk sirada olurum.
cok sevindirik oldum.

ama ben bu hafta 1 kilo aldim beni 1kilo verdi diye yazmissin sanirim normal sartlarda liste sonuncusu ben olmaliyim

Bi daha emel liste yapmasin allahim
cok amin

Eline sağlık canım

ben bugün ve yarın bildirim yapmayacağım
annemlere gidiyorum bildirim yapmaya değer bişi olacağını sanmıyorum. ama fazla abartmamaya çalışacağım :)

günaydın canım ama ama ama sadece msjlara baktımve ordakileri yazabildim
dün çok yorgundum msjı yazdım ve çıktım

birde iyiki dun bildirim yaptık. dün eşimin iş yerindeydim dünle bugun arasında +1 fark var çok stresliydim dün onun etkiside olabilir
ama şunu anladım. diyette olduğumu unutup herseyi yersen geri gelio sonsuza kadar kurtuluş die bişi yok

ewet otimoti deyince farkettim. haftaya 1kg vereceğine inanıyorum. bu haftadan söledim nolmuş yani

Günaydın kızlaaar
Haftasonu diye gevşemeyin unutmayın bizim icin hafta bası bu. Nasil başlarsa öyle gider degil mı ama

Bu anne evinin lezzeti niye bu kadar farklı oluyo ya Allah yar ve yardımcın olsun :)

Liste de mühim degil. Haftaya gircem inşallah listeye, kararliyim :)

Ama beni de yazmamışsınız( yoksa verdiğim 100gr ı beğenmediniz mi:)) şaka bir yana ben özelden msj atmayı bilmiyorum

Eline saglik arkadasim.bu seferde ben yapmaya calisiyim.emel dinlensin

Çok doğru söylüyorsun. Salmamak lazım. Bugün il dışından misafirlerim geliyor. Sıra gecesine götüreceğim onları gelsin kebaplar gitsin tatlılar, çiğköfteler. Ama ben dikkat edeceğim.

Çok doğru söylüyorsun. Salmamak lazım. Bugün il dışından misafirlerim geliyor. Sıra gecesine götüreceğim onları gelsin kebaplar gitsin tatlılar, çiğköfteler. Ama ben dikkat edeceğim.

:) valla ben edemem.tam sevdigim seyler

Amiiiinnn :)))
Cidden kusura bakma liste icin.ilk yaptim insallah hep guzel kg lar veririmde son.olur. :))

Ama beni de yazmamışsınız( yoksa verdiğim 100gr ı beğenmediniz mi:)) şaka bir yana ben özelden msj atmayı bilmiyorum
I
Olurmu ole sey. 50 gr bile.guzeldir.

ozelden msj atmayi ogretelim.sana :))))
sen liste alti degilmiydin bu hafta :s

Irade muhtesem :)) ben.asla dayanamazdim
Sen nerdensin sira gecesi vs

:))))
Verirsin verirsin. Bu hafta belli ettin onu zaten

Insallah
Gerci dun bi saldim 1 kg geri geldi. Ayrildigm is yeri.dekiler merak ediyorlar simdi gerci evlendikden sonra kg aldim almayaydim simdi ne guzel farkederlerdi verdigim 4kg mu
2 kg fark etmezler ki

Allah sabır versin ne diyim isin zor :)

Evet 2 yi farketmeyebilirler. Biraz ertelesen görüşmeyi bikac kilo daha versen motivasyonun yükselirdi

Kizlar liste yaparken basladgimiz tarihide yazsak daha guzel olur bence.dier arkadaslarda kac haftada ne kadar verilmis gorurler daha motive oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…