70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar;
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve 1.5 kg kaybetmişim gerçekten çok mutlu oldum
Bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
salata
ara:
1 küçük meyve
öğlen:
çorba
salata
akşam
salata
ton balıklı
ara:3 ceviz
su+soda+türk kahvesi

Tebrik ederim, kaç günder bir kontrole gidiyorsunuz acaba ? Bende diyetisyene gitmek istiyorum aslında ama hiç güvenim yok onlara nedense

Kızlar bugün anladım ki spor yapmadan gerçekten olmuyomuş bu zayıflama işi! Spora başlayalı 3 gün oldu ama spor diyosamda öyle salonlarda falan yapmıyorum atıyorum boynuma havlumu alıyorum suyumu elime 1 saat deli gibi sırtımdan sular akana kadar yürüyorum koşuyorum daha tartılmadım çünkü moralim bozulsun istemiyorum ama 4 gün önceye kadar sıkan kot pantolonum bugün o kadar rahat olduki üzerime anlatamam üstelik ellerim yüzüm şişiyor dediğim şişliklerde kayboldu gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aramiza hosgeldin canim simdi kac kilosun

iyi azim etmis teyze helal olsun valla.

Supersin canim

Başın sağolsun canım

Başın sağolsun :-(

Sagolun allah razı olsun

Ya varya her diyetisyen ayrı bişey diyo yemin ederim çıldırcam kafa karışıklığından bi dönem akupunktur uzmanı bi doktora gidiyodum bana 17 kg verdirdi ama o yoğurdu yasaklamıştı vücudun su tutmasına yol açar uzun bi süre yeme demişti :-( bende şimdi çok sevmeme rağmen ödemden zaten rahatsızım yemiyim diye tutmaya çalışıyodum kendimi :-(

Sibel ben bu nar çiçeğini bulamadım yaa her girdiğim aktar nar çiçeği yağımı istiyosun diyooo :-(

teşekür ederim canım
bende şimdi bunlara yakın besleniyorum malesef çok az az veriyorum
diyetisyene malesef imkanım yok sen ne zaman başladın nekadar verdin

Sibel ben bu nar çiçeğini bulamadım yaa her girdiğim aktar nar çiçeği yağımı istiyosun diyooo :-(

canım ben ankarada yaşıyorum burda bütün aktarlarda var hibiskus diye sor bide belki öyle biliyolardır 2 adı var :)

Bak aynı hatayı bende hep yaptım ama tartılmaaa noluuur çünkü bunu bi yerde okudum kilo veremediğin için strese girdiğinde metabolizma stresten dolayı duruyomuş! Tartılma sürekli :-( ben bıraktım tartılmayı kiloyla ilgili stres yapmak metobolizmanı çok etkiliyormuş!

Aynen ben de katılıyorum. Kilo veremediğini görünce hem stres oluyorsun hem de yemeye başlıyorsun sinirden.

evet ya insan çöküyo resmen yaptığım herşey boşa gitti diyosun yani cumaya kadar tartılmıcam 75.7 geldim bugün ama tartıda sıkıntı var sanırım 5 kilo suyu 5.3 tartıyo o yüzden 75.5 diyelim bakalım cumaya ne olcak :)

Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoook ben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden canım tatlı falan istediğinde bak baaak kilo vermiyim diye metabolizma efendi beni yoldan çıkartmaya çalışıyo ama uymucam sanaaaa falan diye dekiye bağladım ama çok işe yarıyo gerçekteen

Selam beni aranıza gelim bari motive oluyoruz burda 😀 boy 1:59 kilo 71 aç karnına cumamı tartılma günü 🙆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…