herkese selamlar;
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve 1.5 kg kaybetmişim gerçekten çok mutlu oldum
Bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
salata
ara:
1 küçük meyve
öğlen:
çorba
salata
akşam
salata
ton balıklı
ara:3 ceviz
su+soda+türk kahvesi
Gunaydin kizlar kac gundur giremiyorum, dedem vefat etti, kac gundur evle dedemler arasi geziyorum.
bugun itibariyle yine aranizdayim.
Gunaydin kizlar kac gundur giremiyorum, dedem vefat etti, kac gundur evle dedemler arasi geziyorum.
bugun itibariyle yine aranizdayim.
aramiza hosgeldin canim simdi kac kilosunMerhaba bayanlar
Size kendimi tanıtayım ben daha önce bu forumda bu başlık altında tam 23 kilo vermiştim, 3 yıl kadar önceydi.
Bu kiloları geri aldım ve ciddi bir bunalıma girdim, eğer aranıza kabul ederseniz, yine daha kararlı bir şekilde bunu başarmak istiyorum.
Buna çok ihtiyacım var , hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor, evden çıkmak istemiyorum artık , nefret ettim kendimden
iyi azim etmis teyze helal olsun valla.Aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz canım bi yerde kilo muhabbeti olduğunda bile insan kötü hissediyoama azimle basaricaz bunu 69 yaşında bi teyze 25 kilo vermiş 5 ayda TV'de gördüm düşün yani biz daha kolay veririz hosgeldin bu arada :)
Supersin canimherkese selamlar;
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve 1.5 kg kaybetmişim gerçekten çok mutlu oldum
Bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
salata
ara:
1 küçük meyve
öğlen:
çorba
salata
akşam
salata
ton balıklı
ara:3 ceviz
su+soda+türk kahvesi
Başın sağolsun canım
Başın sağolsun :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi gecelerrr.ah ahhhh bu kilolar başa bela.ömür boyu diyet yapacam sanırım:)ben ide 76 kiloyum diyetisyene gidiygorum iki ileri bir geri vites attıgım için veriyorum alıyorum:)diyetisyenimin dedigi yogurt ayran sut bunları muhakkak tüketin.özellikle göbek bölgesindeki yagları eritiyormuş.birde yeşil çay metobolizmayı hızlandıran tek şeyy
Karpuz hem tatlı ihtiyacimi alıyo :) bide ben yemeklerden önce mate Yeşilçay karıştırıp demliyorum günde 3 fincan içiyorum tok tutuyo yemek yiyemiyosun zaten :) bide metabolizmayi hızlandırıyo eğer vücudunda ödem varsa da aktardan nar çiçeği al demle iç acayip ödem artırıyo ben başlayalı 13 gün olmuş 79.1 den 75.7 ye düştüm inşallah 1 ay dolduğunda 73 u gorebilirim :)
aramiza hosgeldin canim simdi kac kilosun
Tartılmadım sabah ama sanırım 87 falan
Ben de onceleri kendim denediğimde sutum azaldı ve bıraktım diyeti. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Protein acısından yüklü bir listem var. Hic de azalmadı sutum. Sana ornek olması icin yazıyorum:
Sabah 8:30 4-5 zeytin, haftada 4 kere yumurta, 3 parmak peynir ve salata 2 dlm esmer ekmek
Ara. 11:00 3 Mekke hurmasi, 12 fındık
Öğlen 14:00 3 avuç ici kadar et ya da etli yemek. (Balık haftada 2 kez) , corba, salata( yağlı ve sınırsız)
Ara 16:00. Yağsız tost, bir meyve ya da 4 kasik meyveli nesfit+bardak sut
Aksam 19:30 corba+ 4 kasik sebze yemeği + bı kase yogurt
2 Lt su.
Benim de 80 boyumda kisa
vercez kilolari
Sibel ben bu nar çiçeğini bulamadım yaa her girdiğim aktar nar çiçeği yağımı istiyosun diyooo :-(
Kızlar ya moralim çok bozuldudün az yedim bir sürü de spor yaptım ama hiç kilo verememisim günde hiç olmasa 100 g veriyodum her gün tartiliyorum ama moralimi bozuyo haftada ni tartılmak içinde sabredemiyorum lütfen yardım edin motivasyonum düştü
Bak aynı hatayı bende hep yaptım ama tartılmaaa noluuur çünkü bunu bi yerde okudum kilo veremediğin için strese girdiğinde metabolizma stresten dolayı duruyomuş! Tartılma sürekli :-( ben bıraktım tartılmayı kiloyla ilgili stres yapmak metobolizmanı çok etkiliyormuş!
canım ben ankarada yaşıyorum burda bütün aktarlarda var hibiskus diye sor bide belki öyle biliyolardır 2 adı var :)
Bak aynı hatayı bende hep yaptım ama tartılmaaa noluuur çünkü bunu bi yerde okudum kilo veremediğin için strese girdiğinde metabolizma stresten dolayı duruyomuş! Tartılma sürekli :-( ben bıraktım tartılmayı kiloyla ilgili stres yapmak metobolizmanı çok etkiliyormuş!
Bide ööle deniyim bakıyım çünkü hibiskus diye bi bitki herkesin dilinde duymuştum bendesağol
evet ya insan çöküyo resmen yaptığım herşey boşa gitti diyosun yanicumaya kadar tartılmıcam 75.7 geldim bugün ama tartıda sıkıntı var sanırım 5 kilo suyu 5.3 tartıyo o yüzden 75.5 diyelim bakalım cumaya ne olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?