- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
öğle yemeği
sulu köfte
salata
kremalı bi tatlı(arkadaş getirdi hayır diyemedim,iki tane getirmiş birini kocama götürücem. çok minik iri lokum büyüklüğünde)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle yemeği
sulu köfte
salata
kremalı bi tatlı(arkadaş getirdi hayır diyemedim,iki tane getirmiş birini kocama götürücem. çok minik iri lokum büyüklüğünde)
aferin iradesiz
kız nasıl sadece tatlıyla geçiştiriyon anlamadımm valla ben seni34. gün kilo:52,5(ödem vardı herhalde)
sabah
apitera bal 1 tatlı kaşığı
kız nasıl sadece tatlıyla geçiştiriyon anlamadımm valla ben seni
bende 500 ml kefir içtim sıvı almaktan başka çarem yok
bende bal falan mı katsam süte akşambebişim onu da zorla yiyom bağışıklığım düşmesin diye, yoksa tadı çok kötüah şu iştahsızlık akşamları olsa ne var
![]()
bende bal falan mı katsam süte akşam
belki kefirde iyi gelir biran önce düzelir
tamam canım o zaman hiç bulaşmıyım ben onaakşam katma kuzum o enerjiyi harcayacak zamanın olmaz, yiyebiliyorsan sabah ye. zaten benim yediğim düz bal değil canım propolis+arı sütü+bal+polen karışımı![]()
AFİYET OLSUN KUZUMgünaydın kız günlük, ben sana elimin altında dur bi yerlere kaybolma demedim migerilere düşmüşsün bak
35. gün kilo:52,3 (aslında her zaman tartıldığım yerde 52,1 çıktı ama tartıyı evde biraz dolaşmaya çıkarınca çoğu yerde 52,3 çıktı. en çok hangi rakam çıkıyorsa onu baz alıcam)
sabah
yarım simit(diğer yarısı çekmecemde aklımda onda ama yemiiiciiimm)
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı apitera bal
sağolasın canımAFİYET OLSUN KUZUM
Bende poğaça yedim en yumuşağından
o simit i sonunda yemişin canımöğle yemeği
yarım simit
türlü
salata
o simit i sonunda yemişin canım
canım bende bi yiyorum görmen lazımhe ya ama diğer öğünde yedim, büyük başarı benim için![]()
canım bende bi yiyorum görmen lazım
cimcik cimcik bi poğaça 20 dk kada yedim sen düşün
tamm sabah patatesli yedim yarında kaşarlı alırımtahmin ederim, babam kuş gibi yiyon minik minik diye dalga geçerdi benimle. ama yumuşak yumuşak poğaçada iyi gidiyordur kız. benim için bi kaşarlı bi de patatesli ye buaralar çok canım çekio![]()