• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

öğle yemeği
sulu köfte
salata
kremalı bi tatlı(arkadaş getirdi hayır diyemedim,iki tane getirmiş birini kocama götürücem. çok minik iri lokum büyüklüğünde)
:KK67:aferin iradesiz

dün akşam menüsü
nohut
buğday pilavı
yoğurt

34. gün kilo:52,5(ödem vardı herhalde)
sabah
apitera bal 1 tatlı kaşığı

34. gün kilo:52,5(ödem vardı herhalde)
sabah
apitera bal 1 tatlı kaşığı
kız nasıl sadece tatlıyla geçiştiriyon anlamadımm valla ben seni
bende 500 ml kefir içtim sıvı almaktan başka çarem yok

kız nasıl sadece tatlıyla geçiştiriyon anlamadımm valla ben seni
bende 500 ml kefir içtim sıvı almaktan başka çarem yok

bebişim onu da zorla yiyom bağışıklığım düşmesin diye, yoksa tadı çok kötü:KK53: ah şu iştahsızlık akşamları olsa ne var:KK70:

bebişim onu da zorla yiyom bağışıklığım düşmesin diye, yoksa tadı çok kötü:KK53: ah şu iştahsızlık akşamları olsa ne var:KK70:
bende bal falan mı katsam süte akşam
belki kefirde iyi gelir biran önce düzelir

bende bal falan mı katsam süte akşam
belki kefirde iyi gelir biran önce düzelir

akşam katma kuzum o enerjiyi harcayacak zamanın olmaz, yiyebiliyorsan sabah ye. zaten benim yediğim düz bal değil canım propolis+arı sütü+bal+polen karışımı:63:

akşam katma kuzum o enerjiyi harcayacak zamanın olmaz, yiyebiliyorsan sabah ye. zaten benim yediğim düz bal değil canım propolis+arı sütü+bal+polen karışımı:63:
tamam canım o zaman hiç bulaşmıyım ben ona
süt süt ürünlerine devam

öğle yemeği
tavuk göğüs eti(150 g vardır)
bir büyük tabak salata

saat 14:00 gibi 2 tane ceviz

akşam yiyeceğim
1 porsiyon erişte
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir

günaydın kız günlük, ben sana elimin altında dur bi yerlere kaybolma demedim mi:KK11: gerilere düşmüşsün bak:KK4:

35. gün kilo:52,3 (aslında her zaman tartıldığım yerde 52,1 çıktı ama tartıyı evde biraz dolaşmaya çıkarınca çoğu yerde 52,3 çıktı. en çok hangi rakam çıkıyorsa onu baz alıcam)

sabah
yarım simit(diğer yarısı çekmecemde aklımda onda ama yemiiiciiimm:cool:)
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı apitera bal

günaydın kız günlük, ben sana elimin altında dur bi yerlere kaybolma demedim mi:KK11: gerilere düşmüşsün bak:KK4:

35. gün kilo:52,3 (aslında her zaman tartıldığım yerde 52,1 çıktı ama tartıyı evde biraz dolaşmaya çıkarınca çoğu yerde 52,3 çıktı. en çok hangi rakam çıkıyorsa onu baz alıcam)

sabah
yarım simit(diğer yarısı çekmecemde aklımda onda ama yemiiiciiimm:cool:)
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı apitera bal
AFİYET OLSUN KUZUM
Bende poğaça yedim en yumuşağından

öğle yemeği
yarım simit
türlü
salata

canım bende bi yiyorum görmen lazım
cimcik cimcik bi poğaça 20 dk kada yedim sen düşün

tahmin ederim, babam kuş gibi yiyon minik minik diye dalga geçerdi benimle. ama yumuşak yumuşak poğaçada iyi gidiyordur kız. benim için bi kaşarlı bi de patatesli ye buaralar çok canım çekio:KK53:

tahmin ederim, babam kuş gibi yiyon minik minik diye dalga geçerdi benimle. ama yumuşak yumuşak poğaçada iyi gidiyordur kız. benim için bi kaşarlı bi de patatesli ye buaralar çok canım çekio:KK53:
tamm sabah patatesli yedim yarında kaşarlı alırım

Back
X