70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Selam Kızlaaarrrr...
birkaç gündür uğrayamadım sayfaya...nasıl gidiyor? gerçi son bir kaç yorumu okudum biraz sıkıntı var gibi..kaçamaklar felan.. Bende birkaç gündür tartılamadım...unutuyorum sabah tartılmayı...inşallah yarın sabah bakacam duruma..bende çok sıkı gitmiyorum açıkçası ama ipin ucunu da çok kaçırmıyorum..sabah tartılınca anlayacağım inşallah...
Kızlar regl dönemi etkiler mi kiloyu acaba? bilgisi olan var mı?

Bugun iyi gittim ve annemde olmama ragmen
Sabah kahvaltim
1 yumurta
Bi catal b.peynir
1 dilim ekmek
Az sekerli cay

Kavalti oglene dogruydu o yuzden direk aksama gectim

2 kasik et sote
1 kase mantar corbasi
Salata
3 tane fasulye tursusu
Malesef yarim bardak kola

1 bardak cay
Az sekerli kahve

Alkali suyuma basladim ayrica

Bence gayet başarılı bir gün olmuş...tebrikler....

Bende buhafta ara verdim ama birakmayacam artik.
Adet donemi beni coook etkiliyor.
Birincisi odem yapiyorum ve karnim kicaman oluyor.
Ikincisi istahim aciliyor durduramiyorum
Ucuncusu hormonlardan moralsiz ,isteksiz ,gergin oluyorum

Cok guzel canim cok az yemissin bravo

Selam canim
Kacamaklar oluyor ama ipin ucunu tamame kacirmiyoruz yaa degilmi kizlar
Hemen ardindan toparlaniyoruz
Tabi hep surekli az yense felaket kilo veririrz
Evet canim adet dineminde sislik oldgi icin kilo daha fazla gorunur karinda sislik gerginlik sinir hali hepsi var

Bugun yediklerim;
Sabah 1 bucuk simit azcik.peynir 2 zeytin
Aksam bir tabak makarna bikac kucuk kofte bir bayrak ayran makarna daha az olabilirdi ama olmadi malesef

Kizlar yarin pazartesi
Kilo bildirimimiz pazartesi olsunmu
Bana uyar canim
Selam canim
Kacamaklar oluyor ama ipin ucunu tamame kacirmiyoruz yaa degilmi kizlar
Hemen ardindan toparlaniyoruz
Tabi hep surekli az yense felaket kilo veririrz
Tam diyet modunda değilmiyiz ne?????????
Bugun yediklerim;
Aksam bir tabak makarna bikac kucuk kofte bir bayrak ayran makarna daha az olabilirdi ama olmadi malesef
Bencede makarna fazla olmuş ...  ?beim bugün yediklerim sabah 2 peynirli gözleme aksama kadar bişey yemedim akşam 1kase yagsiz tarhana çorbası bende sabah battim

Erken saatte yemissin ve sonrasini telafi etmissin. Onemli olan bu zaten. Amann nasilsa kacti bugun yarin baslarim yerine telafi etmissin. Zaten gunluk karbonhidratimiz belli. Butun gun baska karbonhidrat almamizsi

Bugun yediklerim;
Demeye gerek yok sende farkindasinyarin telafi etmeye calis . Biraz fazla hareket ,karbonhidrati azalt bisey olmaz

Süpersincanim gayet başarılı ben bir yerlere gittiğimde yapamıyorum sen iyisin

Süpersincanim gayet başarılı ben bir yerlere gittiğimde yapamıyorum sen iyisin
Canm bende yalnizken yapamiyorum. Tek basimayken kahvalti yapmiyorum aksama kadar ac durup birden yiyorum. Ama kalabaliktayken kendime hakim oluyorum nedense midem kuculuyor yiyemiyorum

Alıntı yaparken telefon döndü yapamdim
Canm bende yalnizken yapamiyorum. Tek basimayken kahvalti yapmiyorum aksama kadar ac durup birden yiyorum. Ama kalabaliktayken kendime hakim oluyorum nedense midem kuculuyor yiyemiyorum
Bende kalabalıkta yiyorum kendime hakim olamıyorum ne yedigi mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…