Bence gayet başarılı bir gün olmuş...tebrikler....Bugun iyi gittim ve annemde olmama ragmen
Sabah kahvaltim
1 yumurta
Bi catal b.peynir
1 dilim ekmek
Az sekerli cay
Kavalti oglene dogruydu o yuzden direk aksama gectim
2 kasik et sote
1 kase mantar corbasi
Salata
3 tane fasulye tursusu
Malesef yarim bardak kola
1 bardak cay
Az sekerli kahve
Alkali suyuma basladim ayrica
Bende buhafta ara verdim ama birakmayacam artik.Selam Kızlaaarrrr...
birkaç gündür uğrayamadım sayfaya...nasıl gidiyor? gerçi son bir kaç yorumu okudum biraz sıkıntı var gibi..kaçamaklar felan..Bende birkaç gündür tartılamadım...unutuyorum sabah tartılmayı...inşallah yarın sabah bakacam duruma..bende çok sıkı gitmiyorum açıkçası ama ipin ucunu da çok kaçırmıyorum..sabah tartılınca anlayacağım inşallah...
Kızlar regl dönemi etkiler mi kiloyu acaba? bilgisi olan var mı?
Bence gayet başarılı bir gün olmuş...tebrikler....
Cok guzel canim cok az yemissin bravoBugun iyi gittim ve annemde olmama ragmen
Sabah kahvaltim
1 yumurta
Bi catal b.peynir
1 dilim ekmek
Az sekerli cay
2 kasik et sote
1 kase mantar corbasi
Salata
3 tane fasulye tursusu
1 bardak cay
Az sekerli kahve
Selam canimSelam Kızlaaarrrr...
birkaç gündür uğrayamadım sayfaya...nasıl gidiyor? gerçi son bir kaç yorumu okudum biraz sıkıntı var gibi..kaçamaklar felan..Bende birkaç gündür tartılamadım...unutuyorum sabah tartılmayı...inşallah yarın sabah bakacam duruma..bende çok sıkı gitmiyorum açıkçası ama ipin ucunu da çok kaçırmıyorum..sabah tartılınca anlayacağım inşallah...
Kızlar regl dönemi etkiler mi kiloyu acaba? bilgisi olan var mı?
Bana uyar canimKizlar yarin pazartesi
Kilo bildirimimiz pazartesi olsunmu
Tam diyet modunda değilmiyiz ne?????????Selam canim
Kacamaklar oluyor ama ipin ucunu tamame kacirmiyoruz yaa degilmi kizlar
Hemen ardindan toparlaniyoruz
Tabi hep surekli az yense felaket kilo veririrz
Bencede makarna fazla olmuş ...  ?beim bugün yediklerim sabah 2 peynirli gözleme aksama kadar bişey yemedim akşam 1kase yagsiz tarhana çorbası bende sabah battimBugun yediklerim;
Sabah 1 bucuk simit azcik.peynir 2 zeytin
Aksam bir tabak makarna bikac kucuk kofte bir bayrak ayran makarna daha az olabilirdi ama olmadi malesef
Oyle diye biliyodum ben ,degilmiydiKizlar yarin pazartesi
Kilo bildirimimiz pazartesi olsunmu ?
Erken saatte yemissin ve sonrasini telafi etmissin. Onemli olan bu zaten. Amann nasilsa kacti bugun yarin baslarim yerine telafi etmissin. Zaten gunluk karbonhidratimiz belli. Butun gun baska karbonhidrat almamizsiBana uyar canim
Tam diyet modunda değilmiyiz ne?????????
Bencede makarna fazla olmuş ...  ?beim bugün yediklerim sabah 2 peynirli gözleme aksama kadar bişey yemedim akşam 1kase yagsiz tarhana çorbası bende sabah battim
bence en uygun gün...hafta sonu diye kaçırılmadığı sürece tabii..Kizlar yarin pazartesi
Kilo bildirimimiz pazartesi olsunmu ?
TesekkurlerCok guzel canim cok az yemissin bravo
Demeye gerek yok sende farkindasinBugun yediklerim;
Sabah 1 bucuk simit azcik.peynir 2 zeytin
Aksam bir tabak makarna bikac kucuk kofte bir bayrak ayran makarna daha az olabilirdi ama olmadi malesef
Süpersincanim gayet başarılı ben bir yerlere gittiğimde yapamıyorum sen iyisinagmen
Sabah kahvaltim
1 yumurta
Bi catal b.peynir
1 dilim ekmek
Az sekerli cay
2 kasik et sote
1 kase mantar corbasi
Salata
3 tane fasulye tursusu
1 bardak cay
Az sekerli kahve
Canm bende yalnizken yapamiyorumSüpersincanim gayet başarılı ben bir yerlere gittiğimde yapamıyorum sen iyisin
Erken saatte yemissin ve sonrasini telafi etmissin. Onemli olan bu zaten. Amann nasilsa kacti bugun yarin baslarim yerine telafi etmissin. Zaten gunluk karbonhidratimiz belli. Butun gun baska karbonhidrat almamizsi
Benimde kalabalıkta midem cuval ne yedigi mi bilmiyorum evde kendime hakim olabiliyorumCanm bende yalnizken yapamiyorum. Tek basimayken kahvalti yapmiyorum aksama kadar ac durup birden yiyorum. Ama kalabaliktayken kendime hakim oluyorum nedense midem kuculuyor yiyemiyorum
Bende kalabalıkta yiyorum kendime hakim olamıyorum ne yedigi mi bilmiyorumCanm bende yalnizken yapamiyorum. Tek basimayken kahvalti yapmiyorum aksama kadar ac durup birden yiyorum. Ama kalabaliktayken kendime hakim oluyorum nedense midem kuculuyor yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?