• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 lira icin cıkan kavga

Limoncu peki altinlaron var anladim ama onlarinda toplami 15 bin tl imis. E benim arabamin mazot parasi yillik 15 bin onu napcez ?
15 bine 3 tur yaparsın sekerim gezemeyen kadınlara yaz sen bunu calısıpta maas kartları kocalarında olan susan kadınlara yaz :)))

gittim ya bana o gurur yeter binlerce kadın var burda ögretmen doktor 5 binden fazla maas alıp maas kartları kocalarında kaynanaları a para yagdırıyolar

ben calısmıyorum ama plan dahilinde günlere giriyorum altın yapıyorun sonra cıktıgı anda plan yapıp tura gidiyoruz cok ta iyi olu bence sen o kadınlara yaz öfkeni

Benim bir öfkem yok , öfkelenen sensin çünkü kendini kapana kısılmış hissediyorsun. Bir yere gitmeye , bir şey yapmaya niyetlenirken kırk takla atıyorsun kocanı dürtüklemek için. Maaş kartın yok evet, ama 70 tl için azar işitmişsin senin de o eleştirdiklerinden farkın yok.

Pardon en iyi restoran mi yok sana söylenecek çok laf varda anladım ki boş yapicak bisey yok aciz sensin haddini bil kendine gel avam mahalle kadını edasiyla konuşan bi tıpsin sen hadi ilerde oyna cibik krekerinle dünyayı turlarsın ama ancak evdeki tv programlarından
eee ben diyorum dünya gözüyle eyfeldede resmim var belcikadada almanyadada hevesim vardı gittim sen de git kızım burda laf yetistircene sende topla paranı git gidemedigin icin mi bu öfken

15 bine 3 tur yaparsın sekerim gezemeyen kadınlara yaz sen bunu calısıpta maas kartları kocalarında olan susan kadınlara yaz :)))
Ama seninki de 70 tl nin lafini yapip sana istedigibi soyluyor senin o kadinlardan durumun sanki daha kötu ? Su an bile o olmasa internete girip goy goy yapamazsin ? bunu dusundun mu ?

3 ülke gezmiş oooooooooooooooooooohhhhhhh!
Gezmiştir kesin yahu lcw ve kom ten vs markaları karşılaştırıp ucuza etek bluz aldım diyor inanılır gibi değil adam vardiyalı çalışan biri kadının hayali uçmuş taa uzaya ossi mümkün değil hani eee sen naparsin para yerim çalış o zaman oda.yok yaziyo ıste ancak

Gezmiştir kesin yahu lcw ve kom ten vs markaları karşılaştırıp ucuza etek bluz aldım diyor inanılır gibi değil adam vardiyalı çalışan biri kadının hayali uçmuş taa uzaya ossi mümkün değil hani eee sen naparsin para yerim çalış o zaman oda.yok yaziyo ıste ancak
Kocasini dusunsene her gece evde bir eglence var. inanilmaz bir hayal dunyasi var.

Mune Mune kendi hazımsızlıklarına benimle tatmin ediyolar kendilerince tavsiye onlarda altın yapsın altın iyidir candır zorda kalırsın bozdurursun

yada benim gibi tatile gidersin.

eee ben diyorum dünya gözüyle eyfeldede resmim var belcikadada almanyadada hevesim vardı gittim sen de git kızım burda laf yetistircene sende topla paranı git gidemedigin icin mi bu öfken
Benim eşim bi şirkette mali işlerle uğraşıyor şükür güzelde bir kazancımız var ama gayet mütevazı yaşıyoruz he bahsettigin çok lüks restoran ya gittim ama ağzıma alıp konuşmam gezmek mi çok şükür gezdim geziyorum sen eşini adam yerine koymuyor ama adamın parasını yemekten başka işin yok ve çirkefce bi tavrin var bak kızımmm ben gittim yaş 14 gibi hareketlerin yani boşa uğraşma kömür sen naparsan yap elmas olamazsın

Benim eşim bi şirkette mali işlerle uğraşıyor şükür güzelde bir kazancımız var ama gayet mütevazı yaşıyoruz he bahsettigin çok lüks restoran ya gittim ama ağzıma alıp konuşmam gezmek mi çok şükür gezdim geziyorum sen eşini adam yerine koymuyor ama adamın parasını yemekten başka işin yok ve çirkefce bi tavrin var bak kızımmm ben gittim yaş 14 gibi hareketlerin yani boşa uğraşma kömür sen naparsan yap elmas olamazsın
ben keyf,mdeyim gerisi teferruad istedigimi her zamana almısımdır er yada gec

sen eşini adam yerine koymuyor ama adamın parasını yemekten başka işin yok ve çirkefce bi tavrin var bak kızımmm ben gittim yaş 14 gibi hareketlerin yani boşa uğraşma kömür sen naparsan yap elmas olamazsın

tam olarak söylemek istediğim buydu. ama anlamak istemedi.

"Midem almıyor, iğreniyorum bla bla boşancam kaçıcam" dediği adamla aynı evde yaşıyor, aynı yatağa giriyor, kocadan gelen parayı gizli saklı biriktiriyor, kocadan gelen parayla kendi tabiriyle EYFEL 'e gidiyor, o aşağıladığı adamdan gelen parayla evinde tenceresi kaynıyor. Sonra ben hadsiz, ben terbiyesiz. evet!

valla yurt dısına gitsem zaten o imkanları almak icin 1.5 yıl calısırım hic problem degil bu sene gittim gördğm 50 euroya 2 poset alısveris yaptım ki ette aldım peynirde romadan domateste icicekte v svs

burda suratına bakmadıgımız lc wakikil de bile fiyatlar 50 liradan az degil primark ta öyle güzel seyler aldım ki 18 euro 22 euro bluz ve etek ten bahsediyorum ve cok kaliteli burda 18 liraya anca kahve icersin yada h/m magzasındaki ic giyim harika burdaki kom yada ten den öyle dantelli ic giyimler 25 euroya almıstım burda büstiyer fiyatlarına bakın yani indirim dısında bi sutyenin fiyatı bile 119 lira tl cinsinsen düsünmedigin zaten normal bi maas la cok rahat gecinebilrisin
H&m fiyatları avrupa fiyatlarıyla aynı bu arada :S :S primarktan aldigin giysiler ikinci yıkamada g.tu başı dagiliyor. Okadar gorgusuzsunki iki alışveriş yaptin diye hemen avrupayı bildin. Bizde ekmek 2 euro haberin varmi 9 lira. Senin 2 liraya aldığın ekmek. 1.5 yıl çalışırsan ayda 1500 euro aldıysan işsizlik maaşın 67% gibi birsey oluyor. Ve bu sadece 1 yıl icin. Seni rahat bırakmıyor devlet. Her onerdigi ise gitmelisin. Neyse sen hayal kurmaya devam et. Yurtdisi gezisi kupanida veriyimde rahatla :sampiyon: malum herkes cikamiyor. 20 yasinda evlenmis bir baltaya sap olamamissin. Kocam calissin ben yiyim. Babam ölsün ekmeklisini aliyim. Sonra kocayi begenme. Allah sana daha cok versinde gozunu doyursun

Benim bir öfkem yok , öfkelenen sensin çünkü kendini kapana kısılmış hissediyorsun. Bir yere gitmeye , bir şey yapmaya niyetlenirken kırk takla atıyorsun kocanı dürtüklemek için. Maaş kartın yok evet, ama 70 tl için azar işitmişsin senin de o eleştirdiklerinden farkın yok.
esimin maas kartı ve kredi kartıda bendedir hatta burdaki hatunlar bunu hep yazar

H&m fiyatları avrupa fiyatlarıyla aynı bu arada :S :S primarktan aldigin giysiler ikinci yıkamada g.tu başı dagiliyor. Okadar gorgusuzsunki iki alışveriş yaptin diye hemen avrupayı bildin. Bizde ekmek 2 euro haberin varmi 9 lira. Senin 2 liraya aldığın ekmek. 1.5 yıl çalışırsan ayda 1500 euro aldıysan işsizlik maaşın 67% gibi birsey oluyor. Ve bu sadece 1 yıl icin. Seni rahat bırakmıyor devlet. Her onerdigi ise gitmelisin. Neyse sen hayal kurmaya devam et. Yurtdisi gezisi kupanida veriyimde rahatla :sampiyon: malum herkes cikamiyor. 20 yasinda evlenmis bir baltaya sap olamamissin. Kocam calissin ben yiyim. Babam ölsün ekmeklisini aliyim. Sonra kocayi begenme. Allah sana daha cok versinde gozunu doyursun
sen avrupada tl almıyosun bi kere o kafayı degistir euro yu tl ye cevirmek te zaten o partinin kafası bence yasıyon pasa gibi sus bari adama derler don o zaman buraya

Limoncu, forumdaki kadınlar neden seni bu kadar kıskaniyorlar anlamıyorum. Hayata bakışın, vizyonun, kaliteli duruşun ve en önemlisi parayı yönetme başarın bende hayranlık uyandırıyor. Özellikle konularında üyelere verdiğin cevapları tekrar tekrar okuyup feyz alıyorum. Seni anlamıyorlar. Bir gün herkes seni anlayacak ama her şey için çok geç olacak. Sen çoktan altında bir dünya markası olacaksın. Bakma sen kıskanan insanlara. Böyle devam et.

etin kilosı 5 euro be sus bari burda tavukmbile 22 lira olmus yuhh büftek kuzu pirzola 70 lira sen nediyosun ya 100 eurpya 10 gunluk alısveris yapar pasa gibi yasarsın bosa konusma bee görmesek yicez su yurt dısında yasayanlardada bu mode ayy cok pahalu sen don burayada gör pahalı panten elidor ayarında sampuanlar 1 .82 euro burda en dandik sampuanlar 20 liradan asagı degil

esimin maas kartı ve kredi kartıda bendedir hatta burdaki hatunlar bunu hep yazar
limoncu senle tartışamıyorum. Çünkü gerçekten üzülüyorum. Sana ayrı, eşine ayrı üzülüyorum. Övündüğün şeyler, küçük dünyanın aşırılığını yansıtıyor.

okumamışsın evlenmişsin. Şimdi bir işe girsen 1500 tl max alacaksın. O parayla geçinemeyeceksin büyükşehirdeysen.
Hangi şartlarda boşanacaksın? Boşanamadın, bir ömür bu adamla böyle yaşayacaksın?

Back
X