- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansamOnu demek istemedim. .bu kadar elini taşın altına sokan adam sana karşı boş değildir :) neyi paslasamiyosunuz? Gidin terapi alın ..babanın evine de dönmek istemiyosun .. hem baban sana tek taş beş taş tamtur falan alamaz ,yurt dışına gönderemez :)
digerine gelelim esim i ilk zamanlara göre oooooooooooo cok degistirdim ilk hali nerdeyse tas devri nasıl asık olmusum anlamadım kız saflıgı iste
detaycı olsun istiyorum ben düsünmeden düsünsün istiyorum bana sormadan asla bisey almaz yapmaz parası bpulu bende zaten ama mesela ailesiyle görüstümü sanki özüne dönücek gibi olmuyomu yangın var diye üstümü yırtasım geliyo görgü kültür yemek yeme hepsi degisiyo tamam presn chars ın kızı degilim ama ben kücükten itibaren catal bıcaksız yemek yemezdim hep annem 3 lü takımlarını cıkartırdım saclarım fönsüz bi resmin yoktu mesela evlenene kadar gerci yine haftada 2 kere cektirrim ama ne biliyim pedikkür manikir kisisel temizlik tiyatro konser esim bunlara pek dikkat etmez ben dersem yapar
tamam yigidi öldür hakkını yeme tarkan konserinede götürdü beyonca konserinede ama hep ben cıtlattım
zevk aldıgım seyleri bilir ille hep cıtlacan mı