- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Olabilir canim denemek lazim her seye raziyimHiç durmadan yağmur yağıyor canım ama hava yeterince soğuk değil, kara dönmüyor o yüzden. Belki sabaha sürpriz yapar. Ben de eksi olduğumu düşünmüyorum canım, bir türlü düzene giremiyorum. Birkaç gün daha böyle gider malesef, işlerim yoğun ama sonrasında adamakıllı disipline girmek lazım. Birbirimizle rekabet falan işe yarayabilir.
Saol balimmAfiyet olsun canım, çok güzel menü ve spor.
Bir süper menü daha, darısı başıma olsun balım.
Senin için çok mutlu oldum kuzum, geçen gün ben size doğru üflemiştim, sen de azıcık göndersene bize.
Nasil oldu canim gripti dimi
Bugün gündüz çalıştım balım
Güzel davetin icin teşekkür ederim
Allah zihin acikligi versin canım masallah sanadaha iyi canım artık yüksek ateş olmuyo pek. ateş düşürücüyü azalttım. boğaz enfeksiyonu oldu. antibiyotik kullanıyoruz.
ben de sonunda bı konu bitirdim civcivim
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın? İşler yoğun bu aralar birazAynen hurma yedim bozmim artik diyeyi zaten zar zor yapiyoz
Nerelerdeydin canim iyisin demi
Yaparsın sen Songül’ümHiç durmadan yağmur yağıyor canım ama hava yeterince soğuk değil, kara dönmüyor o yüzden. Belki sabaha sürpriz yapar. Ben de eksi olduğumu düşünmüyorum canım, bir türlü düzene giremiyorum. Birkaç gün daha böyle gider malesef, işlerim yoğun ama sonrasında adamakıllı disipline girmek lazım. Birbirimizle rekabet falan işe yarayabilir.
Çok geçmiş olsundaha iyi canım artık yüksek ateş olmuyo pek. ateş düşürücüyü azalttım. boğaz enfeksiyonu oldu. antibiyotik kullanıyoruz.
Cok cok gecmis olsun cocuklar bebekler hic hastalanmasa, anneler hix telaslanmasa ne guzel olur hastalik hic yakismiyodaha iyi canım artık yüksek ateş olmuyo pek. ateş düşürücüyü azalttım. boğaz enfeksiyonu oldu. antibiyotik kullanıyoruz.
Ellerine saglik guzel hemsehrim parlamis her yerGünaydın
Ballarım
civcivime sürpriz yapayım bugünSaricivcivcikcik civcivim her yer mis gibi oldu.
Günaydın negom
Hamdolsun canım,sen nasılsınEllerine saglik guzel hemsehrim parlamis her yersen zahmet etmeseydin ama ben yapardım
Neyse kahvalti sonrasi ara öğün kahvelerini de ben yaparim
Günaydın negom❤ nasilsin
Cok şükür iyiyim ben deHamdolsun canım,sen nasılsın
Anlaştık bebeğimEllerine saglik guzel hemsehrim parlamis her yersen zahmet etmeseydin ama ben yapardım
Neyse kahvalti sonrasi ara öğün kahvelerini de ben yaparim
Günaydın negom❤ nasilsin
Hayirlisi olsun diyorumGünaydın
Cumartesinin gelisi perşembeden belli olurmuş
Bakalım tartı kimleri güldürecek
Güzel bir gün diliyorum hepinize
4. koltuğa ben talibim civcivimGel dörtleyelim sunu aslım sen dördumzu de döndurursun valla.
Dördüncü araniyor aslimin iradesine ortak olacakhelal süt emmiş çalışkan bir bal arisi araniyor
4. koltuğa ben talibim civcivim
Afiyet olsun canim onceki gunler falan d acok guzeldi bence dengelemissindir zaten surekli hareket etmissin erimistir o27 Ocak Menüm
11:00
1 dilim bol yulaflı keten tohumlu ekmek
1 bardak süt
Ara
1 muz
1/3 portakal
1 bardak süt
18:00
Peynirli ve zeytinli poğaça
1 dilim yumurtalı kuşbaşılı pide
1 bardak süt
Su 3 litre civarı
1 Kupa limonlu Yeşilçay
Bir kaç kupa şekersiz çay
Spor:
42 dk bisiklet
3287 adım
Not: Ballarım, bugün fırın işleri günümdü.
Ekmek dahil hepsini kendim yapıyorum. Deepfreze e stokluyorum. Bol tahıllı ve yağı mümkün oldukça az kullandım.
Yemek yapacak pek fırsatım olmadığı için yaptıklarımdan yedim. İnşaallah yakmışımdır, akşama kadar hiç oturmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?