- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evet canim cok degisiyo gerçektenMarkaya kalıba modele göre de değişir aslında
Pazartesi 1 Şubat en iyisi hepimiz ölçü alalım
Kim elma ,kim armut,kim kum saati,kim dikdörtgen bakarız
Aynen ya minyonluk sadece boyla da olmuyor
Kemik yapısı ile de ilgili
1.70 arkadaşım var mesela ayakları bile 36 minicikkemikleri öyle ince ki
Ben her türlü heybetli bir kadınım
Zayıfı sismani farketmiyor
HeEvet canim cok degisiyo gerçekten
Sen at gibisin demis miydim
Maşallah
Yok bu kesin bilgi incelmem cunku annemdeyim ve en son bu pantolonu lisede giymustimMarkaya kalıba modele göre de değişir aslında
Pazartesi 1 Şubat en iyisi hepimiz ölçü alalım
Kim elma ,kim armut,kim kum saati,kim dikdörtgen bakarız
Aynen ya minyonluk sadece boyla da olmuyor
Kemik yapısı ile de ilgili
1.70 arkadaşım var mesela ayakları bile 36 minicikkemikleri öyle ince ki
Ben her türlü heybetli bir kadınım
Zayıfı sismani farketmiyor
Myson ben motive ederim ancakYok bu kesin bilgi incelmem cunku annemdeyim ve en son bu pantolonu lisede giymustimbazadan cikardim benim moralimi bozmaya calisma telefondan cikar gelir bulurum seni taman olcu alicigim yarin 2 hafta sonra tekrardan hatta yazayim bakayim ne kadar degisme oluyo
Canim benim bilmez miyim sen zaten hep yorum yapiyosun insani sevklendiriyosunMyson ben motive ederim ancak
Sen beni taniyamamissin
Diyetin güzel gidiyor
Sporun da var
Kilon boyunun 9 altı nerdeyse neye girdim desen kemiğin inceyse girersin belki.
Ölçü yanıltmaz.
Bir mezura ya bakar.
İlaç içiyorum zaten ben canımGünaydın Balımm
Dün bir şey okudum seninle alakalı.
Pekmez içmek vs kansızlık için yeterli gelmiyormuş. Çook düşük kalıyormuş içindeki demir. Anladığım kadarıyla pekmez şişesini kafaya dikmek lazımmış
Canım benim vücut kum saati.58 kiloda 38 beden giyiyorum alt üst.Lcw nın kalıpları büyük,58 kiloda 36 beden oluyor oradan.Bunlar ne güzel böyle
Sen de armut
En iyisi kum saati ile armutsanırım
Dikdörtgen de bel yok.
Elma da karşıdan foto da filan az kilo hemen belli oluyor.
Sen boyunun 9 kilo altında misin?
Ben daha o kadar altına inemedim eğer inmeyi becerirsem 38 giymek için çaba harcarim
Kum saati mi aman Tanriim didimCanım benim vücut kum saati.58 kiloda 38 beden giyiyorum alt üst.Lcw nın kalıpları büyük,58 kiloda 36 beden oluyor oradan.
Şimdş bedenim 42 mesela:)
Canım benim vücut kum saati.58 kiloda 38 beden giyiyorum alt üst.Lcw nın kalıpları büyük,58 kiloda 36 beden oluyor oradan.
Şimdş bedenim 42 mesela:)
İki kere zaten demişimİlaç içiyorum zaten ben canımpekmezi unutuyorum zaten
Hünnap var ya reklamlarda çıkan,ondan
İyi mi bilmem,armut olmayı tercih ederdimKum saati mi aman Tanriim didim
Ühüüü maalesefCivcivin dediği gibi göğüs geniş mı senin de?
Yaa kollarim benim de hemen kalinlasiyo kilo alincaİyi mi bilmem,armut olmayı tercih ederdimkollarım pehlivan gibi
Benim bilekler iskelet gibiYaa kollarim benim de hemen kalinlasiyo kilo alincaincecik zarif uzun kollara cok imreniyorum benimkiler tombikligin hakkini veriyo
Bende bende,hani böyle çıtı pıtı kollar var ya hayranımYaa kollarim benim de hemen kalinlasiyo kilo alincaincecik zarif uzun kollara cok imreniyorum benimkiler tombikligin hakkini veriyo
Siz yazdikca farkettim ki ben tam bir topalağim. E benim ayak bileklerim de kalınBenim bilekler iskelet gibi
Ama el bileği
Ayak bileği Maşallah yani
Kemiğim bile 50 kilodan fazla benim
Kollarimin zayif halini hatirlayamadim su an bi bakmam lazimBende bende,hani böyle çıtı pıtı kollar var ya hayranım
Ben zayıfken de kalın kollarım,hiç narin olmadılar
Nego senin tıp şimdi kim saati mı elma mı?Bende bende,hani böyle çıtı pıtı kollar var ya hayranım
Ben zayıfken de kalın kollarım,hiç narin olmadılar
Ayy uzun zamandır böyle gülmüyor dumSiz yazdikca farkettim ki ben tam bir topalağim. E benim ayak bileklerim de kalın
Bi tane ince yeri olmaz mi insanin
Kollarimin zayif halini hatirlayamadim su an bi bakmam lazim
Kum saati ya hu.Elma da bel oyuntusu olmaz,kalça şekilli olmaz.Bende ikisi de maşallahh,kilolu olsam daNego senin tıp şimdi kim saati mı elma mı?
Benim kafa hepten karıştı
Aksama menü fikri verdim iste sana farkinda olmadanAyy uzun zamandır böyle gülmüyor dum
Topalak diyince köfte geldi aklıma
Bulgur köftesine topalak köfte derler ya
Nerden nasıl ilişkilendirme yaptıysam
Akşam konuştuk ya bugünden yarına yiyecek düşünüyoruz diye
Akşama yemeğim yok
Ondan mı zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?