Oo ellerine saglik. Ben de bi alisverise ciktim sonra yemek yap derken valla yine aksam oldu hic temizlik yapamadımYesin canım yesin o, onlar alsınlar kiloları biz incecik olalım
Bugün açlık hissetmedim balım ben, kahvaltıdan sonra hunharca temizlik yaptım bugün
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da çok güzel olmuş.
Afiyet olsun canım yine çok güzel.
Afiyet olsun balım, yarın sabah tartılıp moralini bozma sakın, turşu ve bulgur şişlik yapabilir.
Buralar sevgiden geçilmez olmuş yine
Sizlerin desteği sayesinde canım, inşallah hep beraber de hedefe varacağız inancım tam balımDoğru söylüyorsun, önce bizim nasıl mutlu olduğumuz önemli
Teşekkür ederim Balım Bademim
Bugün farkettim 2.gün olduğunu Bugünde 1e uymaya çalıştım
Seni de azminden dolayı tebrik ediyorum Boncuğum, yeter ki bir şeyi kafaya tak sen
Sağlıığın her şeyden önemli canım, sana iyi gelen neyse ona devam, güzel bir eksi de görmüşsün galibaEvet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum sanırım ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/
Sanırım sanırımEvet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum sanırım ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/
-500 gördümSizlerin desteği sayesinde canım, inşallah hep beraber de hedefe varacağız inancım tam balım
Sağlıığın her şeyden önemli canım, sana iyi gelen neyse ona devam, güzel bir eksi de görmüşsün galiba
Kolay gelsin canımKızlar ben şimdilik kaçıyorum yine, biraz video izleyip bitirmem lazım, arada bakarım yine, öpüyorum sizi.
Kolay gelsin canımKızlar ben şimdilik kaçıyorum yine, biraz video izleyip bitirmem lazım, arada bakarım yine, öpüyorum sizi.
Ya canim benim biraz canim.sskin sutum inanilmaz azaldi 2 gundur. Doktorumuzu aradim diyeti ya kes ya da yavas git biraz corona doneminde cok onemli senin sutum dedi bugun acikcasi tahin helvasi falan yedim.maltana ictim... Uzuldum yani sanirim hzli gittim...Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.
Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.
Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.
Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum
Nasilsin civciviimKolay gelsin canım
Canım, o zaman biraz duraklaman en iyisi.Ya canim benim biraz canim.sskin sutum inanilmaz azaldi 2 gundur. Doktorumuzu aradim diyeti ya kes ya da yavas git biraz corona doneminde cok onemli senin sutum dedi bugun acikcasi tahin helvasi falan yedim.maltana ictim... Uzuldum yani sanirim hzli gittim...
Evladim icin tabii ki yavaslaticam zatem cok bi kilom yok duruversin en azindan almimde suanlik
Ewt canim cok uzuldum zaten inan..Canım, o zaman biraz duraklaman en iyisi.
Canım üzülme, olumlu düşünmeye çalış. Süt arttırıcı şeyler de yemişsin bugün ne güzel. Üzülünce de süt gider biliyorsun. Üzülme e mi? Gereğini yap ve inan. Her şey çok daha güzel olacak.Ewt canim cok uzuldum zaten inan..
Cnm ben özellikle öğlen menüsünü fotoğrafa çekiyorum. Gerçi buraya yazmaya çoğu zaman fırsatım olmuyoryok aslicim unutmadım. ama ne yediğimi yazmayı unuttum
daha doğrusu not etmediğim için unutuyorum
bide diyete şu an uyamiyorum. disiplinimi koruyamiyorum
Anladım balım, sen yine de arada gel e mi? Özlüyoruzyok aslicim unutmadım. ama ne yediğimi yazmayı unuttum
daha doğrusu not etmediğim için unutuyorum
bide diyete şu an uyamiyorum. disiplinimi koruyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?