70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyo yoksa yemek yedigimiz normal kasik mi? Miktarlar yemek kaşığı canim tatli kasiginin abisi olan yani az
Yemek kaşığı deyince bende senin anladığını anlıyorum da bazen gözüme az gelince acaba diyorum tencerede kullandığımız yemeğin kaşığı mı?
Hakikaten onun ayrı bir adı var mı ya?

Yemek kaşığı deyince bende senin anladığını anlıyorum da bazen gözüme az gelince acaba diyorum tencerede kullandığımız yemeğin kaşığı mı?
Valla biliyorum desem yalan olur bilen varsa bizi bi aydınlatsın sevabina

Mantıken yemek yediğimiz çorba kaşığı, diğeri yemek kaşığı olmalı
Aa bak şimdi ne hatırladım, İngilizce'nin faydalarına gel İngilizce de bize göre yemek kaşığına onlar da çorba kaşığı diyor Adamlar mantıklı yani, nasıl olsa formülize bir dil

Sevgili ürkek ziyaretçiler, bilipte susuyorsanız, uyuz uyuz okuyup kaçıyorsanız teessüf ederiz

Ben çok gevezeyim galiba,çok yazdığım için çok bildirim geliyor

Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyo yoksa yemek yedigimiz normal kasik mi? Miktarlar yemek kaşığı canim tatli kasiginin abisi olan yani az

Çorba kaşığı yemek yediğimiz kaşık,diğeri servis kaşığı olarak geçiyor

Ayy hic gülcegim yoktu
Çorba kaşığı yemek yediğimiz kaşık,diğeri servis kaşığı olarak geçiyor
Hay Allah razi olsun o benim kalbimin en kuytu yerinde yemek kasigi
Aha buldum Bizim tahta kaşık ayarındakilere servis kaşığı deniyormuş.
Haydaaa bi de servis kasigi cikti eseledikce yeni seyler cikiyo
O zaman yemek kasigi yok siliyorum hafizadan bak son karar mi

Biricik şiirimmm, ilk öncelikle kocaman bir maşallah sana ben bu kahvelerin ne adını ne de nasıl yapılacağını aklımda tutabilirim
Ne güzel bilgiler vermişsin öyle. Çokkk teşekkür ederim. Emeğine sağlık en kıymetlim
ben yorgunluktan uyuyakalmışım biriciğim, bir kahve yapsan da kendime gelsem keşke

Son düzenleme:
Saricivcivcikcik ve şiirim ne tatlısınız siz öyle, bal mısınız, balcı mısınız?

tamam şiirim ben dikkat ederim. Çokkk teşekkür ederim.

Afiyet olsun minnakımmm, tatlım

Saricivcivcikcik ve şiirim ne tatlısınız siz öyle, bal mısınız, balcı mısınız?

tamam şiirim ben dikkat ederim. Çokkk teşekkür ederim.
Hem bal hem balcı
Ayy su an o kadar krizim var ki bal dedin diye aklima bal geldi petekli petekli citir citir bi haftadir canimin cekmeleri bitmedi zaten gozumun önünden neler geciyo
Ama yemiyorum
Ballarımm

Bugün Ne Yedim?

10.00 6 yk Menemen, 1 gün kurusu kayısı

14.00 1 küçük muz, 1 elma

17.45 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma

2,5 litre su
Afiyet olsun aslim cok güzel
Sen uyuyo muydun cok mu yoruldun kiyamam

Evet miniğim ya, koltukta uyuyakalmışım. Donmuşum eşim de mesaideydi. Yeni geldi. Neyse ki sonradan Beyza üzerimi örtmüşte, ısınmışım.
bugünlerde fazla yoruluyorum biriciğim, haftaya daha iyi olur inşallah. Haftaya haftaya derken ömür geçiyor.

Yaa kıyamam aferin minnos beyzaya
Öyle valla hic sorma canım zaman su misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…