70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun aslim❤ ben de spor yapsam mi yapmasam mi derken simdi yaptim dusumu aldim geldim hemen menu yazmaya gidiyorum
teşekkür ederim canım, benim bugünlerde sporum sadece adım atmak. Harikasın canım benim. ❤
sarma yapıpta yiyememek ne acı Afiyet olsun minnoşum

Haha aynen canim kötü sonuçlar dogurabilir
Isvecliler ona gore ha bizim cumleleri not edin bakın
Sen ne yaptin canim yogunlugun biraz azaldi mi❤

Selam Sudem
Afiyet olsun
İyi sporlar
Selam Sevgi
Amin

Selam kızlar
Uykum geldi şimdiden gözler kayıyor
Sabah erken kalkmaya bı alışamadım
Hızlıca geçmişe göz attım
Herkes iyi anladığım kadarıyla
Yoğunluk iyi geldi baya yoğunum
Bugün adım az biraz 3629 olmuş
Hava soğuk diye çıkmadım yürüyüşe
Dünde 6 bin civarı idi

Selam Sudem

Adımı herkes ezberledi sanki
Rahatça enerji diyebilirsin artık, malum travmayı atlattım

Senin adına çok sevindim, çalışmak seni mutlu ediyor, kolay gelsin
İyi geceler

Balım havalar ısınsın adımlarımızla hava atalım benim de bugün 4055 olmuş sen beni geçmişsindir

Balım tezin de ne aşamadasın umarım hemen bitirirsin dr ne dedi gidecektin hani canım gidebildin mi?

Taşınma işi kesinleşti sanırım enerjim kolaylıklar dilerim
Evet Güzelliğim, 5-10 gün gibi taşınırız. Evi netleştirip toparlanmam da bitince

Canım Leylam❤ hoşgeldin bu arada, çok özletiyorsun ama

Sorguya hazır ol, kurtuluşun yok sıkıştıracam artık tenhalarda

Anlat bakim, ne yaptın ne ettin, nerelere takılıyorsun, ne yiyip ne içiyorsun, hangi alemlere hizmet ediyorsun, annen-baban nasıllar, sağlığın sıhatin nasıl, gönül yayların ne alemde, ders çalışıyor musun, görüyorsun hocalarla takıla takıla sınav yapma yeteneğim ilerledi

Böyle sınava can kurban ben arada geliyorum balım sizi çok özlüyorum hep Taşınmak çok yorucu cidden kolaylıklar dilerim Sadece ingilizce çalışıyorum balım geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları demek isterdim lakin o konuda biraz umutsuz vakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…