70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

aynı durumdayız farkındasın di mi :-)

ben evde ekmek hiç yapmadım, geçen sene ramazanda eşime bolca ramazan pidesi yapmışlığım var:-)
haftaiçi ekmek hiç yemem, haftasonu kahvaltılarımızda ise uno denge tam buğdaylı ekmeğini yiyorum.
tabi evde yapmak gibisi yok, bana da bir heves geldi deneyeyim :)

bunu yeni duydum, ki ben tarçını da çok severim, türk kahvesine toz olarak mı serpiştiriyorsun?
pişerken mi yoksa fincanın üzerine mi?
Dün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedim :D Canım bunlar niye böyle yapıyor ya, eli de hiç aza gitmiyor alırken 😟

Kahveyle birlikte tarçın tozunu atıyorum. 1 kişi için çay kaşığı ucu ile. Sadece sütle ve büyük fincana yaklaşık yarım öay kaşığı kullanıyorum. Sen bu ölçüyle bir dene, ona göre artırır veya azaltırsın. Belki bu ölçüyü seversin😍

Bugün portakallı bademli çikokata da gördüm. Almadım tabi. Bazen çikolata kaplı portakal kabuğu alıyordum. Bıraktım onları hep 😂 Hakikaten ne çok çeşit var ya.. Vişneyi de dün neredeyse bir kasa yiyecektim. Açım diye mi özledim diye mi meret ne de güzel gitti ya 😂
Bir de kahve olunca. Kahve de bir değişikti. Buraya özgü mü nedir, misafirler taze çektirip getirmiş ama rengi o kadar açıktı ki, kimyonun biraz daha kahvevrengisi gibi, ilk defa gördüm. Epeyde köpüklü oluyor. Sanki fincana dökerken sütle karışık yapmışım gibiydi görüntüsü. Bir ara sorayım bakayım getirenlere.
Ooo değişik kahve mi nerden getirmişler cnm? Ben de damla sakızlı aldım değişik bi marka, sütlü sandım ama az kuvrulduğu için dediğin gibi açıktı rengi

Dün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedim :KK70: Canım bunlar niye böyle yapıyor ya, eli de hiç aza gitmiyor alırken 😟

Kahveyle birlikte tarçın tozunu atıyorum. 1 kişi için çay kaşığı ucu ile. Sadece sütle ve büyük fincana yaklaşık yarım öay kaşığı kullanıyorum. Sen bu ölçüyle bir dene, ona göre artırır veya azaltırsın. Belki bu ölçüyü seversin😍
Ben toz karanfil de atmaya başladım cnm acayip güzel oluyo mineral miktarı da fazlaymış hem tarçının hem karanfilin
Böyle bi rahatlık geliyor anlatamam 😴

sabah kahvesi içildi mi öğretmen hanım sudem34 sudem34 :)
bu arada branşın ne canım? söylemişimdir benim kardeşim de öğretmen :)
İçtim canım ☕
5.ders İngilizce idi branş öğretmeni derse girince biz boşta kalıyoruz 🤗
Sınıf öğretmeniyim Blonde 💜
3.sinif çocuklar
Yaaa afiyet olsun şimdiden 😍
Aynen o film cnm 7-8 yıl olmuştur :)
Yaa çok tatlıı 😍 o da cadı mı oluyodu :KK48:
Beni bi artiste filan da benzeten olmuyor tipsiz miyim acaba :KK48:
Kız çok küçük gösteriyorsun 🤭
Ben seni 18 filan sanmıştım 😅

Cake m sana ne sorcam sen yazınca farkındalık gelişti sanki benim bir arkadaş ile birlikte yer içer muhabbet ederdik ama konu genellikle o olurdu anlatıp dururdu 🤭ya da başkaları o yan bakti bu düz baktı vs.
Şimdi bu nasıl bir kişilik?
Uzak mı durmalıyım 🙄ama anksiyetesi filan çıktı sonradan ona bağlı mı bilmiyorum 🙄

enerji_kusagi enerji_kusagi mesajları okudum ben şimdi bütün öğrencilerime özel ve değerli olduklarını ifade ediyorum 🤭 çünkü veliler bilinçsiz ve çocuklar kendini değersiz hissediyor 😔aile içi şiddet , kültürel ayrım vs.

İnsan hayatı bağlanmalardan ibaret.
Doğunca 4 yaşına kadar anneye güvenli bağlanma, evlenince eşe,çocuk olunca çocuğa gibi süregelen bir döngü ♻️

Bağlanmalarda sorun varsa kişi kendini değersiz mutsuz hissediyor 😔 yay gibi gergin alıngan sinirli ve mutsuz oluyor.

Değerlilik hissi ile insan kendindeki yaraları onarabiliyor.
Bazen çocuğa teslim olarak tersten ,bazen anneyi affederek baştan gibi.

Aslında çok şey anlatmak isterdim fakat şu an hislerimi dağınık bir biçimde yazıya ancak bu kadar dokebildim.😎

Cake m sana ne sorcam sen yazınca farkındalık gelişti sanki benim bir arkadaş ile birlikte yer içer muhabbet ederdik ama konu genellikle o olurdu anlatıp dururdu 🤭ya da başkaları o yan bakti bu düz baktı vs.
Uzak mı durmalıyım 🙄ama anksiyetesi filan çıktı sonradan ona bağlı mı bilmiyorum 🙄

enerji_kusagi enerji_kusagi mesajları okudum ben şimdi bütün öğrencilerime özel ve değerli olduklarını ifade ediyorum 🤭 çünkü veliler bilinçsiz ve çocuklar kendini değersiz hissediyor 😔aile içi şiddet , kültürel ayrım vs.

Doğunca 4 yaşına kadar anneye güvenli bağlanma, evlenince eşe,çocuk olunca çocuğa gibi süregelen bir döngü ♻️

Bağlanmalarda sorun varsa kişi kendini değersiz mutsuz hissediyor 😔 yay gibi gergin alıngan sinirli ve mutsuz oluyor.

Aslında çok şey anlatmak isterdim fakat şu an hislerimi dağınık bir biçimde yazıya ancak bu kadar dokebildim.😎
Eheheh 🤗 bunu iltifat olarak kabul ediyorum 😆😆😆
Cnm bu arkadaşta hayranlık duyduğun birşey var mıydı? Beni dinlemese de arka planda olsam da olur bana iyi geliyor diye düşünüyor muydun?

İçtim canım ☕
3.sinif çocuklar

afiyetler olsun:KK200:

işyerimde bugün yemekler çok fenaydı, fırında beşamel soslu makarna, mantar çorbası, tavuk ve tatlılar, hiç yanaşmadım:KK12:
saat 15:00 gibi 1 adet yeşil elma yedim. kahvemi içtim.
suyum zaten hep masamda, yanıbaşımda:KK200:

benim canım ballı susamlı tavuk çekiyor, haftasonuna öğle ya da akşam menüsü olarak yiyeyim diyorum :)

Dün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedim :KK70: Canım bunlar niye böyle yapıyor ya, eli de hiç aza gitmiyor alırken 😟

ben de bazen kızıyorum ama ne çareeee:-)

o zaman ben türk kahvesi, toz tarçını, sütle cezvede pişireyim, bir deneme olsun.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik nerelerdesin sen bugün, merak ettim seni.

Son düzenleme:
:KK43:Eheheh 🤗 bunu iltifat olarak kabul ediyorum 😆😆😆
Cnm bu arkadaşta hayranlık duyduğun birşey var mıydı? Beni dinlemese de arka planda olsam da olur bana iyi geliyor diye düşünüyor muydun?
O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kez 🤪birde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti 🤣

Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorum 😔hayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum 😔 kimseden nefret edemem ,kin duyamam😔

Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum 🤭
işyerimde bugün yemekler çok fenaydı, fırında beşamel soslu makarna, mantar çorbası, tavuk ve tatlılar, hiç yanaşmadım:KK12:
saat 15:00 gibi 1 adet yeşil elma yedim. kahvemi içtim.
suyum zaten hep masamda, yanıbaşımda:KK200:

benim canım ballı susamlı tavuk çekiyor, haftasonuna öğle ya da akşam menüsü olarak yiyeyim diyorum :)
Canım iradene saygım sonsuz 💜fakat yeterli kalori almadigin için sağlığından endişe ediyorum😔bir kan testi yaptırıp vitamin kan değerlerine mı baktırsan.b 12 özellikle.

Faydalı sebze meyve lif et ye 💜kilo aldıracak şeyler değil çünkü.

Aktif bir kadın vücudu 2000 caloriye kadar yakabilir.

Metabolizmanı yavaşlatma sonra.

O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kez 🤪birde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti 🤣

Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorum 😔hayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum 😔 kimseden nefret edemem ,kin duyamam😔

Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum 🤭
Kız cevap vermemişsin ki soruma 😂
Bi daha oku bekliyorum 😘 ben bu mesajınla birleştiricem

Ahahahaha 😆😆😆 oruç muydu niye böyle coştu ki 🤭
Ay şey gibi olmuş hevesi de, evlenince şurda otururuz gezeriz gibi 😆😆😆
Ona oruca ne gerek var canım, o daima çoşkulu :D
Lakabı da oturan boğa, iyi ki sadece lakabı, ya bi de burcu da boğa olaydı halimiz n'olurdu :D
Mottamız beterin beteri vardır :D

Adam yemeyi seviyor, bazen kızıyorum, sağlıktan girip spordan çıkıyorum, tamam haklısın diyor artık dikkat edelim, biraz kilo verelim. Sonra ne yapıyor tahmin et:işsiz: Edemezsin çünkü ortası yok:silah: Bu seferde hiç bir şey yemiyor, 2 gün, 3 gün....
Sonra da yemiyorsun diye tartışıyoruz:KK67:

Kız cevap vermemişsin ki soruma 😂
Bi daha oku bekliyorum 😘 ben bu mesajınla birleştiricem
Hayranlık duymak değil de boncuğum 💜beni düşünmesi hoşuma giderdi mesela düşünür ince davranırdı tabi çoğu zaman akrep burcu idi değerli hissettirdiğinde çok değerli hissettirirdi tabi 🤭

Tekrar düşündüm hayran değildim 😎

Ona oruca ne gerek var canım, o daima çoşkulu :KK70:
Lakabı da oturan boğa, iyi ki sadece lakabı, ya bi de burcu da boğa olaydı halimiz n'olurdu :KK70:
Mottamız beterin beteri vardır :KK70:

Adam yemeyi seviyor, bazen kızıyorum, sağlıktan girip spordan çıkıyorum, tamam haklısın diyor artık dikkat edelim, biraz kilo verelim. Sonra ne yapıyor tahmin et:işsiz: Edemezsin çünkü ortası yok:silah: Bu seferde hiç bir şey yemiyor, 2 gün, 3 gün....
Klasik akrep iste ya hep ya hiç 😁

Ooo değişik kahve mi nerden getirmişler cnm? Ben de damla sakızlı aldım değişik bi marka, sütlü sandım ama az kuvrulduğu için dediğin gibi açıktı rengi
Hımm, az kavrulduğu için olabilir bak, çok mantıklı geldi. Hatta galiba öyle, düşündükçe kuvvetleniyor bu düşüncem. Bir ara sorayım bi esprisi var mıymış. Yalnız aroması çok düşüktü, sadece köpük muhteşemdi. Almayı tercih edeceğim bir tarz değil.
Manavgat'ta bir yere taze çektirmişler.

İçtim canım ☕
3.sinif çocuklar

Canım, çocuklarda özgüven eksikliği olunca bütün hayatı etkiliyor ve toparlaması zor olabilir. Onun için bence çok da güzel yapıyorsun. Yapmasan hep bir taraf eksik kalır, kendini ifade edemez, çekimser, karamsar, sevgisiz olur vs vs... Benim düşüncelerim genç yetişkin ve yetişkinlere yönelikti. Daha bilinçli, daha kendini eğitebilir kıvamdakiler. Birde herkesin zekası bir değil. Kimileri bazı ayrımları iyi seziyor, olumlu şeyleri aradan seçip kendine katmaya çalışıyor. Bazıları da var ki okuduğunu bile algılayamıyor, tartamıyor. Her okuduğunu olduğu gibi alıyor. Körü körüne yani. Her kitapta yazan şey doğru demek değil maalesef. Kitapları da yazan sonuçta belli inançları, düşünceleri, tarafları olan birisi. Neyse, bu teferruatlı bir mevzu. Sonuçta sen iyisini yapıyorsun canım, onlar saf sevgiyi bilen masum minnoşlar.

Eheheh 🤗 bunu iltifat olarak kabul ediyorum 😆😆😆
Çok güzel bir soru😍 Bence de ilişkilerine ölçü koymalı :D

Ona oruca ne gerek var canım, o daima çoşkulu :KK70:
Lakabı da oturan boğa, iyi ki sadece lakabı, ya bi de burcu da boğa olaydı halimiz n'olurdu :KK70:
Mottamız beterin beteri vardır :KK70:

oturan boğa :D akrep burcu he , böyle romantik içkili, bol yemekli buluşmalarınız da olmuştur :KK48: sonrası da güzel biten:KK8:
kısacası canım hayattan aldığı zevk yemekle çok alakalı çünkü sana da bağlı ve bütünleşmiş bence, senden de etkileniyordur sen de ondan, aslında beraber yaptığınız bir aktivite olarak da görüyor ve beraber mutlu olduğunuz cnm
bu aralar ihmal ettin mi duygusal olarak? ya da yediğinde çok mu eleştiriyosun senin diyet dönemlerinde

Hımm, az kavrulduğu için olabilir bak, çok mantıklı geldi. Hatta galiba öyle, düşündükçe kuvvetleniyor bu düşüncem. Bir ara sorayım bi esprisi var mıymış. Yalnız aroması çok düşüktü, sadece köpük muhteşemdi. Almayı tercih edeceğim bir tarz değil.
Manavgat'ta bir yere taze çektirmişler.
Aynen cnm az kavrulmuştur aroma da ondan azdır bence,biraz kavurabilirsin 😍

Back
X