70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

15 nisan menüm
08:00 smothie

(Yarım muz, küçük kivi, bir dilim ananas, kefir, bir kabak, yarım demet maydanoz tarçın pul biber zencefil yarım tatlı kaşığı chia yarısını içtim) fıstık bir parça bitter bademli

dün tek öğün yaptım bile isteye değil iştahım yoktu uzundur böyle olmamıştım 500 kalori almışım omad yapmış oldum bir nevi🤣

15bin adım attım gün sonu ev işleri vs 20bini geçmişti
Maden suyu yeşil çay kahve aralarda içtim

15 nisan menüm

(Yarım muz, küçük kivi, bir dilim ananas, kefir, bir kabak, yarım demet maydanoz tarçın pul biber zencefil yarım tatlı kaşığı chia yarısını içtim) fıstık bir parça bitter bademli

dün tek öğün yaptım bile isteye değil iştahım yoktu uzundur böyle olmamıştım 500 kalori almışım omad yapmış oldum bir nevi🤣

Çok iyi valla ben emzirmesem bende tek öğün yaparım ama ramazanda sadece😂

Çok iyi valla ben emzirmesem bende tek öğün yaparım ama ramazanda sadece😂
Ehuehu emziriyorsun 🤓 bir tek öğün bile olsa az aslında bu yediğim böyle bir isteksizlik hali var çok az yemekte metabolizmayı durdurur ama midem bulanıyor üç beş günde ölmem ama🤣🤣🤣

Bi kaç kere bana da oldu öyle iştahsızlık o bile benim motivasyonumu artırdı ama işte her zaman olmuyo malesef iştah olabildiğince çok 😂😂🤪
Ehuehu emziriyorsun 🤓 bir tek öğün bile olsa az aslında bu yediğim böyle bir isteksizlik hali var çok az yemekte metabolizmayı durdurur ama midem bulanıyor üç beş günde ölmem ama🤣🤣🤣

Bi kaç kere bana da oldu öyle iştahsızlık o bile benim motivasyonumu artırdı ama işte her zaman olmuyo malesef iştah olabildiğince çok 😂😂🤪
🤣🤣🤣 ama haksızlık etme kendine hamilelik emzirme uzun dönemler bunlar canım benim tadını çıkar iştahsızlık elbet bir gün gelcek🤗

Ooo diyete ihtiyacım yok diyosun he maşallah sana darısı banaa🤪😂
Tembellik diyelim 😅
(15 Nisan)

İftar: (yemekten önce 1 litreye yakın su)
1 hurma, 1 kuru incir
1 kase mantar çorbası,
2 tane acı biber turşusu
Ton balıklı salata sudem34 sudem34 sende yiyodun bi zamanlar 😂 baksana unutmamışım bu salatayı her yaptığımda aklıma geliyon hee🤪
Evet ya ton balıklı salata güzel kilo verdirir 😍
Afiyet olsun 😋
Günaydın kızlar, sonuçlar geldi.
Benim test sonucum NEGATİF çıktı.
Eşim pozitif çıktı. Çok şaşırdım.😱
Nasıl oldu ki bu şimdi.Eki Görüntüle 2826722
Hayırdır inşallah
Sağlık bakanlığından geldiler, eşime ilaçları bıraktılar.
Bana da test yaptılar, yanılma payı olabilir dediler.
Ben evde kahvaltı yaptım tat almaya başladım, şu an iyi hissediyorum ama temaslı oldugum icin eşimle birlikte karantina oluyor mecburi.
Şimdi de sağlık bakanlığının test sonucunu bekliyorum kızlar😕😖
Sonucu haber et mutlaka 🤗
Geldi geldi çok oldu kızım geleli annem rahatsızlandı geçtiğimiz haftasonu apartopar acile gitmek zorunda kaldı kızım da geldi planlandığı gibi kalamadı malesef
Yaa şimdi nasıl anneciğin ❤️
Geçmişler olsun 💐

Havai-Fisek-Hareketli-Resimleri-8.gif

Kızlar sayfamız 600 olmuş 🤗
Daha nice birlikte sayfalarımız olsun 💜

Kızlarrr🌼
Ben iyiyim bir şeyim yok,
Eşimin biraz sırt ağrısı var ama o da iyi.
İkinci testimin sonucu hala çıkmadı.
Karantina çok zormuş ya, evde tutsak kalmak, hem de 10 gün sürecek🙄
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim🙃

Yediklerimi yazıyorum ben de bir gözden geçiriyim:
Sabah: uyanınca ılık su, 2 dilim ananas.

Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.

Akşam: havuç, ıspanak soteleyip üzerine süzme yoğurt.

Filtre kahve, incirli yulaf topları.
Şimdilik bu kadar. Fazla mı yedim acaba🤔
Çok dengesizim bugün valla.

Kızlarrr🌼
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim🙃
Canım sağlık olsun.
Dikkat et ye yemeğini halsiz kalıp enerjini düşürme.
Hafta sonu ders yok iki gün dinlenirsiniz.
Eşine çok geçmiş olsun 💐

Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.

Fazla değil canım.
Afiyet olsun 😋

Kızlarrr🌼
Canim kendini telkin et iyi dusun iyi olsun ☺️💚 coook gecmis olsun inşallah su gibi gecer gider 10 gün💚

Canim inan ben menünde fazla bisey göremedim hic stres yapma kendine gayet dengeli yemissin daha ne olsun. Ben de sen öyle diyince cipsler falan havada ucustu sandim😂 afiyet olsun💚

16 Nisan Cuma Menüm
Sahur
4 kaşık menemen(bitiremedim), yarım dilim kepekli ekmek, avuç ici kadar pide, şekersiz çay
İftar Yarım kase çorba, 1 tane biber dolması, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük kase komposto, bi lokma pide
Ara 20.20 türk kahvesi, 2 hurma topu, 3 çilek

Spor; şu anlık yok yaparsam eklerim.
Su; 3 lt'ye tamamlarım

15 nisan menüm

Cnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mi🙈 matchadır aloe veradır binde bir sadece,test yapılsa belki hiç yoktur 😂 nişastayla elma püresi varmış
Senin iyi eksi geliyor bence yarın 😘 maşallah
Kızlarrr🌼
Canım çok sevindim iyi olmanıza 💕 bak 1 gün geçti bile 😇 ailenle sohbet, kızınla gelecekten konuşmak,yeni yemek tarifleri filmler vs için güzel zaman bence 🤗 hergün de buraya yaz hislerini
Balkonunuz var mı canım?

Sahur:
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
1 zeytin, 1 küçük domates
1 küçük muz
1 tane hurma

İftar:
1 hurma, 2kuru incir
1 kase mercimek çorbası
7-8 tane minik acı biber turşusu
Yarım dilime tb ekmeği
Ton balıklı salata

Spor:
2 mil leslie ve basen, kol, göbek bölgesel egzersizleri yaptım.

*Suyu da 2.5 litreye tamamlayacağım.
*Birazdan yeşilçay içicem.

Canım sağlık olsun.
Dikkat et ye yemeğini halsiz kalıp enerjini düşürme.
Hafta sonu ders yok iki gün dinlenirsiniz.
Eşine çok geçmiş olsun 💐

teşekkür ederim sudem34 sudem34 🤗
Fazla değil canım.
Afiyet olsun 😋
🙋🏼‍♀️

Canim kendini telkin et iyi dusun iyi olsun ☺️💚 coook gecmis olsun inşallah su gibi gecer gider 10 gün💚

Canim inan ben menünde fazla bisey göremedim hic stres yapma kendine gayet dengeli yemissin daha ne olsun. Ben de sen öyle diyince cipsler falan havada ucustu sandim😂 afiyet olsun💚

İnşallah Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 🍀
Yok hiç canım o tarz şeyler çekmiyor artık😘

Cnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mi🙈 matchadır aloe veradır binde bir sadece,test yapılsa belki hiç yoktur 😂 nişastayla elma püresi varmış
Senin iyi eksi geliyor bence yarın 😘 maşallah

Canım çok sevindim iyi olmanıza 💕 bak 1 gün geçti bile 😇 ailenle sohbet, kızınla gelecekten konuşmak,yeni yemek tarifleri filmler vs için güzel zaman bence 🤗 hergün de buraya yaz hislerini
Balkonunuz var mı canım?

Bugün çok yoruldum evde, biraz da psikolojik sanırım🤔
Başım döndü evin içinde dönüp durmaktan😀 Çamaşırları yıkadım, astım. Yemek yaptım, hem eşime hem kızıma ayrı ayrı servis ediyorum her şeyi.
Henüz film dizi olayına geçemedim😖
Evet 1 tane balkonumuz var, bolca da camlı bir evde oturuyoruz, biraz deniz biraz park ve sokak görüyorum, kendimi hapishanede gibi hissettim😄

Bugün çok yoruldum evde, biraz da psikolojik sanırım🤔
Başım döndü evin içinde dönüp durmaktan😀 Çamaşırları yıkadım, astım. Yemek yaptım, hem eşime hem kızıma ayrı ayrı servis ediyorum her şeyi.
Henüz film dizi olayına geçemedim😖
Evet 1 tane balkonumuz var, bolca da camlı bir evde oturuyoruz, biraz deniz biraz park ve sokak görüyorum, kendimi hapishanede gibi hissettim😄
Tabi canım kolay mı 😢 geçen yıl 23 nisan 19 mayısta toplu kapanma olduğunda bile çok zordu o psikoloji 🙁 Allah güç sabır versin cnm acil şifalar olsun hafif geçer inşallah 💝
Balkon çok iyi 😘 havalar da güzelleşiyor bolca vakit geçirin canım tabletten birşeyler de izlenebilir 😘
Bi de günlük yazabilirsin hergün nasıl hissettin başetmek için neler yaptın kızın eşin nasıl karşıladı onların tavırları vs
İleride okursunuz 😘

Bi de çocukça gelebilir ama kızınla seyahat hayalleri de iyi gelebilir gitmek istediğin ülkeler vs 🤗😇 yani oyun tarzında ,foto filtreleri yapabilirsiniz orayla alakalı selfilerinize

Tabi canım kolay mı 😢 geçen yıl 23 nisan 19 mayısta toplu kapanma olduğunda bile çok zordu o psikoloji 🙁 Allah güç sabır versin cnm acil şifalar olsun hafif geçer inşallah 💝
Balkon çok iyi 😘 havalar da güzelleşiyor bolca vakit geçirin canım tabletten birşeyler de izlenebilir 😘
Bi de günlük yazabilirsin hergün nasıl hissettin başetmek için neler yaptın kızın eşin nasıl karşıladı onların tavırları vs
İleride okursunuz 😘

Bi de çocukça gelebilir ama kızınla seyahat hayalleri de iyi gelebilir gitmek istediğin ülkeler vs 🤗😇 yani oyun tarzında ,foto filtreleri yapabilirsiniz orayla alakalı selfilerinize

günlüğümü çıkardım çekmeceden.
Covid günlüğü tutuyorum, süper fikir verdin cake’im💕😇
Yok hiç çocukça değil, hatta biz kızımla google’dan gitmek istediğimiz ülkeleri gezeriz arada, nerde ne yapmak istiyoruz ne yemek istiyoruz, planlarını yaparız😄 yani zaten bi nevi yaptığımız birşey o dediğin🙋🏼‍♀️🤗 Ben zaten hayal kurmayı çok seven biriyimdir yoksa burcumun özelliği mi ne dersin? 😄

İyi akşamlar kızlar🌸
Bugün malum dengesiz, düzensiz ve şaşkın birgün geçirdim🙃
Şimdi bir karar aldım, madem karantinaya girdim, bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyim o zaman.
Yarın yeme-içme düzenim bozmadan devam, belki smoothie’ye dönüş yaparım cicekcikkk cicekcikkk gibi🙋🏼‍♀️
Bunun yanında artık bahanem kalmadığına göre o zamaaaan leslie’ye başlıyorummm🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Madem evdeyim, 1 saatimi de leslie’ye ayırabilirim, hem sağlıklı düzenli beslenme, hem spor, süper olmaz mı?
🙋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🌿

Back
X