Evet canim. direksiyona da insallah

Ilkyardimlari cözerken hep sen aklima geldin ahh enercim olsaydin da kopya vereydin dedim
Masallah menülerin cok güzel gidiyo canim

Balım öyle deyince beni taa eskilere çocukluğuma götürdün ya, bazı derslerde anlaşırdık arkadaşlarla, sınav kağıdına isim yazmadan birbirimizin kağıtlarını değiş tokuş yapardık. Kim hangi cevapları biliyorsa onu yazardı
Sonra gözetmene yakalanıp da İlk yardım son yardım olmayaydı balım, ondan sonra hadi bakalım sen ehliyet sınavından ömür boyu mensin artık pisiklet bin demesinlerdi
Yeni sistemi de bilmiyoruz ha, hacker lığı öğrenip çağa ayak uydurmak lazım
Teşekkür ederim Aslım

Senin menüleri de bekliyoruz
Ballarımmmm
Benim menülerim bugünlerde biraz dengesiz. Ama sporlarımı şuracığa bırakabilirim.

iiki günlük toplam : 140 dk hızlı tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2879612
Eki Görüntüle 2879613
Maşaallah balım, güzel performans
Merhaba kızlar. Bende geleyim mi aranıza :) 1.69 boyunda 72 kiloyum. Veeee kilonun tamamı göbeğimde

Hedefim 62 kg olmak yani tam 20 kg. Günde 1.500 kalori almam lazımmış ama ben o kadar kalori alıp zayıflayabileceğümi hiiiç snmıyorum :)
Merhabalar hoşgeldiniz, gelin tabiki

Benimde ağırlık olarak biraz göbeğimde. Malesef şekerle de çok alakası var. Birde pko ve insülin direncinin tipik belirtilerinden. Onun için protein ve lif ağırlıklı beslenip düzenli spor yapmamız şart, tek çözümü bu maalesef. Kilonuza göre şu an başlangıç için 1500 kalori ideal gibi. Fazla gibi görünsede bir anda kesince metabolizma dumura uğruyor, yavaşlayıp tasarruf modunda çalışıyor. Biraz verince onu aşağı çekersiniz. Mesela 2-3 kilo verince 1400,-1300, 2-3 daha verince 1200-1100e indirirsiniz, bir kaç daha verince biraz daha indirirsiniz derken hedefe ulaşırsın

Boyunuzda çok iyiymiş, yalnız bir yeri yanlış yazmışsınuz. 10 kilo mu 20 kilo mu vereceksiniz, 72 mi 82 kilo musunuz?
30 Haziran Çarşamba Menüm
Sabah 07.30 2 dilim peynir, domates, biber, 1 yaş kayısı, 1 dilim kepekli ekmek
Ara 10.00 15 kiraz, 5 üçgen dilim karpuz
Ara 13.00 buzlu nescafe, 1 avuç beyaz leblebi
Ara 15.00 1 bardak süt, 1 kare cikolata
Akşam 17.00 1 tabak ayranaşı, 1 kase köz patlican salatası
Spor; jillian level 1 30 dk
Su; 2.5 litre
Günü kapattim artik yeşilçay ve bol su içerim.
Aaa ilk olabilir, süt gördüm menün de

Azıcık karbonhidrat oranı fazla gibi diyecektim ki menün de süt, peynir ve yoğurt var, umarım onlarla dengelendi balım, afiyet olsun, spor şahane zaten