Yetiştim mi yaptın mı makarnayıııı ?

Gerçi biraz önce yazmışsın ama...
Maşaallah sana, tebrik ediyorum

İmrenerek takip ediyorum disiplinini
Güle güle kullan Leydim, kalıcı makyaj büyük kolaylık gerçekten. Daima bakımlı bir görüntü

Microblading yapan bir arkadaşım vardı, bir ara bize geldiğinde taktı kafayı, illa yapacam sana diye ama benimki istemedi kıskançlığından

Arkadaşta meslek hastalığından yapacam diye tutturdu, yapılacak bir yer görünce dayanamıyor kendileri içi kaynıyor hemen. Bir ara da kaşlarıma takmıştı kafayı

Kaşlarım güzel aslında, o kalınlaştırıp modaya uyduracaktı galiba
Sanırım alışırsın Leydim, bir süre daha sade içmeyi dene bakalım. Alışınca ballısını da içemez olursun. Ben ilk çayda kestim şekeri, henüz ortaokula gidiyordum. Kahveye üniversite de sardım. İlla süt karıştırıyordum, hatrı sayılır miktarda. Sonra espresso içince feleğim şaştı

Ben ki 40 yılda bir orta Türk Kahvesini süründürerek içen, nescafe ye süt basan insandım. Zaman herşeye alıştırdığı gibi beni de kahveye alıştırdı. Şimdi hepsini sade içiyorum, güzel gidiyor.
Makarnayı yediysen karbonhidrat oranı yüksek bir gün geçirmiş olacaksın. Etimek, patates, meyve,makarna, bal... Ama miktarlar az olduğu için kalori olarak fazla tutmuyor tabi. Hımm, kontrollü bir rahat takılma menüsü, olay makarnada bitiyor bugün. Afiyet olsun canım