70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydınnnnn Ballarımmmm
🍯
Güzel bir gün,

güzel bir hafta olsun.

Civcivimmm sadece temizliği yapmışsın?
Çay nerede? 🙄😅😂
Anaaa cayi kendim bi güzel ictim size yapmayi unuttum :rolleyes: :skandal:
Neyse canim bugünlük kahvaltiya filtre kahve yapiveriyim idare edin:KK30:
kk birinci noteri kk birinci noteri güzel oluyo dedi:KK8:

Günaydın Civcivim🐣

Ellerine sağlık 😍 Çay var mı çayy 😋

Zor giden kilo için sana bir tavsiyem var canım. Sabah kahvaltıdan önce yaklaşık 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı iç. Sende insülin duyarlılığının düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok aç kalınca gözünün dönmesi, bazen şekerinin düşmesini, tatlı krizlerininde bundan olduğunu düşünüyorum.
Tamam canim bu konuyu 59 civarina düşünce hatirlarim insallah kaydedeyim mesajlarima.
Su an iyi veriyorum ideal kilomdan cok uzak oldugum icin. su an ekstra biseye gerek yok o yüzden☺

Felicio Felicio @sudem34 kizlar size bisey sorcam. Ben gecen sene kilo verirken son kilolarim( tam da son sayilmaz hedef 52ydi ben 59da yavaslamaya basladim) cok cok zor gitmeye basladi. Bide ben en basindan cok az yiyerek basladim diyete orda hata yaptim son zamanlar normal yesem bile arti gelebiliyodum hemen vücut tepki gösteriyodu.
Bu sefer yediklerimi yavas yavas azaltcam birden ögun kesince sonrasi zor oluyo.

Siz nasil atlattiniz bu yavaslama duraklama dönemini aklima takildi sorayim dedim.
Cunku bakiyorum ideal kilonuzda (degilseniz bile yakinsinizdir) olmaniza ragmen iyi veriyosunuz yine de. Ben 200 gr versem sukrediyodum. Sorayim dedim beni bi aydinlatin
Canım ben hiç az yemedim az az sık sık ve hep çeşitli beslendim spor yaptım bol su içtim sadece son 1-2 kiloda yavaş gitti

Günaydın ballar ❤️❤️❤️
ben de hafta sonu biraz abartmışım 52,1 geldim 💕 5 günlük programla 51 hedefliyorum ❤️❤️❤️

Eklentiler

• 8C1FFBC2-F2E6-4660-915C-8B4D2E142D17.webp
    8C1FFBC2-F2E6-4660-915C-8B4D2E142D17.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
Songül balım 🍯
Hafta içi detoks menüsü sana çok iyi gelecek 🤗
Hem ödemin hem ağrın hepsi geçecek 🤗
Bence de özellikle ödem konusunda süper olacak canım, bugün spor yapmayı da deneyeceğim,en kotu ihtimalle koşu bandında yürürüm 😘
Bugün Ne Yaptım ?
Sadece adım attım. 😅
Eki Görüntüle 2763380
Evde atılan bu adım mü kemm mell 🤩🤩
Yarına pankek istedi mesela😂
Ayyy ben de yapayım benimkine. Bir haftayı geçti yapmayalı 😂😂 Afiyet olsun yavruya.
Canim benim bol su ic iciyosundur zaten ama. En guzeli su. Zamanla atacaksin ödemi üzülme :KK43:
Sağol canım balım 😍

Allah Allah masallah. Senin eski menülerine göz atayim ben bi kopya cekeyim o zaman:KK72:
1200 kalorilik listem var ben onu atarım sana 🌸 çikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim

1200 kalorilik listem var ben onu atarım sana 🌸 çikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim
Canim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde:D :D insallah benimki de senin gibi olur

Kilo bildirimi
Eki Görüntüle 2763456
Gecen hafta 68.4
Dün 68.9
Bugün 68.6
Düne gore fark -300 gecen haftaya göre +200 sec begen al:KK70:
Felicio Felicio sonngulen sonngulen

Gecen haftaki artimi atmaya 200 gr kaldi :KK70:
Balım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için 😘
Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.
Günaydın Civcivim🐣

Ellerine sağlık 😍 Çay var mı çayy 😋

Zor giden kilo için sana bir tavsiyem var canım. Sabah kahvaltıdan önce yaklaşık 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı iç. Sende insülin duyarlılığının düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok aç kalınca gözünün dönmesi, bazen şekerinin düşmesini, tatlı krizlerininde bundan olduğunu düşünüyorum.
Güzel aile hekimim benim 😘😍
1 saat uzakta olup burda nasil olmaz ya.:mad:
Kuryeyle gondersen mi bi koli:KK8:
Ahhh binde tutsa balım 😍 dur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem 😂😂
Günaydın ballar ❤️❤️❤️
ben de hafta sonu biraz abartmışım 52,1 geldim 💕 5 günlük programla 51 hedefliyorum ❤️❤️❤️
Abartan halimiz bu olsa keşke 😂😂

Back
X