70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy ben de çok severdim onuu :rolleyes: gabriel :KK70: :KK70: :KK70: bi de esmer adam vardı o da yakışıklıydı keçi sakallı düşmandı galiba haha :KK70:
:KK5:
cnm bir tek boğa olabilir mi :KK70: :KK70: :KK70: kaç milyar trilyon obez kedi var :KK70: :KK70: :KK70:
ayy aynen bebiş vardı :KK70: aman da şımarır mıymışş hava mı atarmışşş :p:KK74:
:D

Şimdi övülecek bir şeyim kalmadı ya 🤪 anca eskileri an dur 😁 yaşlı insanlar gibi 🤣

Bu kadar resimlerden konustunuz ben de degistiriyim bari :KK70: :KK70:
Ha ha kızıl bomba mı oldun 😁
17 kilo verince göz, möz ne varsa açıldı he, vay bee😍
52 ye inince bakim bende neler açılacak :KK70:

Herhalde burada tanıdığımız kadar hiç bir şehirde tanıdığımız yoktur 😬 Desek ki belediye başkanlığına adayız, aa bu da kimmiş demezler o kadar :KK70:

İyi mi kötü mü bilmiyorum tabi 😑
Evet ya bende çok kişi tanıdim 🤭
Sende 10 kiloya yakın verdin göz moz açılmıştır 😁

Eveet uzun zamandir cesaret edemedigim bi renge boyadim hürrem sultan rengi:KK70: tarcin bakır evet profildekine benziyo ama biraz daha acik renk.
İnanir misim yüzüme can geldi sari beni cok solgun gösteriyodu. Bu zamana kadar keske boyasaymisim dedim😍 uzun yillar bu renkle devam gibi görünüyo:KK70:
Beğenmene çok sevindim civcivim güle güle kullan saçını 🧿🧿🧿

Canım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi☺️
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348

waaoww çok iddialı:KK28: tarçın-bakır tonu sanırım, bir ara hürrem saçı diye çok ünlenmişti:KK48:

Eveet uzun zamandir cesaret edemedigim bi renge boyadim hürrem sultan rengi:KK70: tarcin bakır evet profildekine benziyo ama biraz daha acik renk.
İnanir misim yüzüme can geldi sari beni cok solgun gösteriyodu. Bu zamana kadar keske boyasaymisim dedim😍 uzun yillar bu renkle devam gibi görünüyo:KK70:

sarı tonun çok mu platindi acaba ben hiç solgun durmuyorum ya da cilt tonun sarıysa o da solgun gösteriyor sanırım.
kanlı canlı ve mutlu oldun o zaman güle güle kullan, bende saç deyince akan sular duruyor çok önemsiyorum:KK36:
beğenmen ve sevmen çok önemli, ne mutlu:KK36:

Güzeldi vallahi hepsi taşş :KK8:
cnm haftanın belli günleri mesela 20-30 gr karbonhidrat, bazı günler 70-80 gr karbonhidrat bi de yüksek karbonhidrat günleri,(bu miktarlar bana en iyi gelenler cnm farklı yapanlar da var internette)
sudem34 sudem34 de öyle yapıyormuş diyet döneminde cnm bende de işe yaramıştı ama bu işe yaradı ben başka bi düzen de deneyeyim diye diye bu kadar uzattım zayıflamayı :KK70: :KK70: :KK70: psikopat mıyım ne hahaha :KK70: :KK70: :KK70:

valla çok değişik yöntemler var, çeşitli beslenme şekilleri, derya deniz resmen:KK48:
bunun sebebi de, her bünyeye farklı yöntemlerin iyi gelmesi ya da gelmemesi sanırım.
okudum biraz, daha çok sporcuların yaptığı yöntemmiş bu carb cycling.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak doktorluk branşın neydi canım?
benim teyzem nöroloji, eniştem çocuk doktoru, bir dayım cerrah,
en yakın arkadaşımsa aile hekimi, çevrem doktorlarla dolu:KK48:
sizinde mesleğiniz çok kutsal gerçekten büyük saygı duyuyorum, bir insana dokunmak, iyi gelmek süper bir histir.

Ayyy pek severim bu rengi şen kahkahalar atarak kullan😍
Balım sen epey hakimsin konulara. Ben bir iki takviye hariç diğerlerine gerek olmadığını düşünüyorum.
Çörekotunu da nasıl rahat edersen öyle yap. İster yağı ister hapı. İstersen bir de yağını dene, hangisi daha etkili oluyor, fark oluyor mu?

O beslenme düzeni önce bağırsağı düzenliyor, bağırsak fayfalı bakterileri çoğaltıyor, onlar da bağışıklığı güçlendirip, yediğimiz içtiğimiz gıdalardan gerekli vitamini minerali vs daha düzgün emiyor, kendi de bir takım şeyler salgılıyor derken derken bir şeyler yoluna giriyor. Onun için takviyelere gerek yok. Vücut tabiatına dönüyorsa ne gerek var diyorum. Ha elinde varsa omega, d vit, b vit gibi, atıyorum ben olsam 2-3-4 gün arayla 1 tane içerim. Hafif bir destek gibi yani vücuda.
Fazla vitaminide vücut kullanmadan dışarı atıyormuş. Wc ye para dökmeye gerek yok 😂
Bağırsak ne kadar önemli ya, şeker hastalığıyla bile alakası var. Son zamanlarda mesela şeker hastalığı için bağırsağı ters çevirme(şaşırtma) ameliyatı yapıp şekeri düzeltiyorlarmış. Otizmden depresyona ıvıra zıvıra kadar bağırsak deniyor. Cilt bunların yansıması tabi, vücut düzene girince o da parlıyor, saçlarda parlar, tırnaklarda güzelleşir, terde güzel kokar, enerji de artar, olurda olur yani 😍

Ahh o cilt için verilen öyle haplar var ki deriyi o kadar çok inceltiyor ve aylarca, senelerce toparlanmıyor 😬 Kolestetolün düzene girmiştir bırakınca değil mi?
İlacı bırakıp beslenmeyi düzeltince bitti gitti hepsi😋 takviyelerde gün aşırı üçmdört günde bir kullandıklarım var. Ben ama yediğimiz içtiğimiz gıdalar organik diye bile satılsa eskisi gibi vitamin mineral taşıdığına inanmıyorum elli yıl önce belki ama şimdi malesef toprak toprak değil su su değil tohum tohum değil ben de ben değilim🤣🤣🤣🤣 yap olarak deniycem
Sen de çok güzel kilo vermişsin 😍

Çoğu Türkiye de yok diye bu kadar incelememiştim takviyeleri. Sadece bir kaç kiçi NAC için mi ne biraz sıkıntı yaptığını söylemişti. Demek az uykuya da iyi geliyormuş. Bunun esprisi neyden kaynaklanıyor ki, etkin maddesi neymiş, yerine yenilip içilen masum bir şey konabilir mi acaba? Epey birşeyler çıkacak gibi bu bilgilerden 😍
Serotonin diyor ya arttırıyor serotoninde uykuya katkı sağlıyor ay domino gibimler bir yandan da sonu yok takviye olayının nac ı ayeşgül çoruhlu haftada iki kere alın diyordu ya da alkol aldıktan sonraki gün nac ve c vit mutlaka için diyordu kan dan daha hızlı atabilmek bağbında
Mesela kurkumin için takviye yerine ben şöyle yapıyorum; 1/2 tk zerdeçala 1/2 çk karabiber atıp bir kaç damla zeytinyağı damlatıp su ile içiyorum. Bu da cilde, sivilcelere, iltihaplı şeylere vs çok iyi geliyor. Aslında 1 hafta için günlük doz 1 tatlı kaşığına 1 çay kaşığı deniyor ama ben yarım ölçü yapıyorum, sonuçta karaciğer değerlerini bir miktar artıyor diye yüklenmeye gerek yok 😍
Ben yemeklere salatalara bolcana kullanıyorum bir ara yoğurt tarçın zencefil yapar yerdim bol bol bir öğünüm o olurdu cilt sorunları döneminde
sana katılıyorum beslenmeyi düzene sokunca yavaş yavaş tüm sistemler kendimi iyi etme kabileyitini daha rahat devreye sokuyor 🥰

Oooo, bebişim çok güzel renk, sarıdan oldukça sıcak ve canlı, sana da ne çok yakışmıştır şimdi😍
Uzunca bir sarıdan sonra eniştemizin yorumları nasıl oldu :KK8:
Eniste bey de beğendi yakistirdi enercim🤭
Bu renkse çok çarpıcı olmuş civcivim ❤️

:KK5:

:KK70:

Şimdi övülecek bir şeyim kalmadı ya 🤪 anca eskileri an dur 😁 yaşlı insanlar gibi 🤣

Ha ha kızıl bomba mı oldun 😁

Evet ya bende çok kişi tanıdim 🤭
Sende 10 kiloya yakın verdin göz moz açılmıştır 😁

waaoww çok iddialı:KK28: tarçın-bakır tonu sanırım, bir ara hürrem saçı diye çok ünlenmişti:KK48:

sarı tonun çok mu platindi acaba ben hiç solgun durmuyorum ya da cilt tonun sarıysa o da solgun gösteriyor sanırım.
kanlı canlı ve mutlu oldun o zaman güle güle kullan, bende saç deyince akan sular duruyor çok önemsiyorum:KK36:
beğenmen ve sevmen çok önemli, ne mutlu:KK36:
Evet canim ya sanırım cilt tonu cok etkiliyo. Diyolarya sicak soguk nötr.. benimki sıcak mı acaba anlayamiyorum bi türlü.
Sarıyken de küllü sarıydı canim son zamanlar dipleri acik kumrala döndürmeye başlamıştım. 3 yildir sariyim bu benim icin bi rekor:D iyi oldu degisiklik🤭

İlacı bırakıp beslenmeyi düzeltince bitti gitti hepsi😋 takviyelerde gün aşırı üçmdört günde bir kullandıklarım var. Ben ama yediğimiz içtiğimiz gıdalar organik diye bile satılsa eskisi gibi vitamin mineral taşıdığına inanmıyorum elli yıl önce belki ama şimdi malesef toprak toprak değil su su değil tohum tohum değil ben de ben değilim🤣🤣🤣🤣 yap olarak deniycem

Çoğu Türkiye de yok diye bu kadar incelememiştim takviyeleri. Sadece bir kaç kiçi NAC için mi ne biraz sıkıntı yaptığını söylemişti. Demek az uykuya da iyi geliyormuş. Bunun esprisi neyden kaynaklanıyor ki, etkin maddesi neymiş, yerine yenilip içilen masum bir şey konabilir mi acaba? Epey birşeyler çıkacak gibi bu bilgilerden 😍
Serotonin diyor ya arttırıyor serotoninde uykuya katkı sağlıyor ay domino gibimler bir yandan da sonu yok takviye olayının nac ı ayeşgül çoruhlu haftada iki kere alın diyordu ya da alkol aldıktan sonraki gün nac ve c vit mutlaka için diyordu kan dan daha hızlı atabilmek bağbında

Ben yemeklere salatalara bolcana kullanıyorum bir ara yoğurt tarçın zencefil yapar yerdim bol bol bir öğünüm o olurdu cilt sorunları döneminde
sana katılıyorum beslenmeyi düzene sokunca yavaş yavaş tüm sistemler kendimi iyi etme kabileyitini daha rahat devreye sokuyor 🥰
Tesekkur ederim kizlar😍☺️

Evet canim ya sanırım cilt tonu cok etkiliyo. Diyolarya sicak soguk nötr.. benimki sıcak mı acaba anlayamiyorum bi türlü.
Sarıyken de küllü sarıydı canim son zamanlar dipleri acik kumrala döndürmeye başlamıştım. 3 yildir sariyim bu benim icin bi rekor:KK70: iyi oldu degisiklik🤭

Güle güle kullan kuzum 😍
O alt tonu bir ara bende anlamaya uğraştım çözemedim. Sonra bir yerde şunu okudum, cilt alt tonunu anlamak için takı da tenine gümüş mü daha çok yakışıyor altın mı? Gümüşse soğuk, altınsa sıcak, ikiside güzel duruyorsa nötr oluyormuşuz.

Güle güle kullan kuzum 😍
O alt tonu bir ara bende anlamaya uğraştım çözemedim. Sonra bir yerde şunu okudum, cilt alt tonunu anlamak için takı da tenine gümüş mü daha çok yakışıyor altın mı? Gümüşse soğuk, altınsa sıcak, ikiside güzel duruyorsa nötr oluyormuşuz.
Yaaa iste bunu ben de duymustum bana gümüs gibi geliyo ama komik tarafi su objektif davraniyo muyum emin degilim:D belki de ben öyle seviyorumdur bilmiyorumki:D
Onu da tespit edemedim yani enercim:D

sen de sarışın mısın enerji_kusagi enerji_kusagi :KK54:
Canım açık buğday tenliyim, tüylerim sarı, saçlarım doğal kahve. Boyamıyorum hiç. Yakında biraz şakaklardaki az bir beyaza rötuş yapmayı düşünüyorum. Eskiden çok uğraştım saçlarımla, artık yakasını bıraktım. Gittiği yere kadar boyadan kaçayım diyorum.

Yaaa iste bunu ben de duymustum bana gümüs gibi geliyo ama komik tarafi su objektif davraniyo muyum emin degilim:KK70: belki de ben öyle seviyorumdur bilmiyorumki:KK70:
Onu da tespit edemedim yani enercim:KK70:
Aha aynı benim gibi konuştun :D Benimde gözüme biraz daha gümüşe meyilli gibi geliyordu ama ikiside oluyor. %55 gümüş %45 altın gibi diyeyim :D

Aynen katılıyorum balım 😍 Önce bir düzene girelim de sonra bir hasar analizi yaparız, bakarız ne düzeldi ne kaldı 😜

enerji_kusagi enerji_kusagi farkındalığı çok yüksek bir kızsın gerçekten, iki üç defa okudum bu yazıyı :)
ne kadar doğru noktalara değinmişsin, hep özgüven deriz ama onun bile sınırı aşılınca zararlı bize.
ve evet haklısın zaman çok hızlı geçiyor, yaşla alakası yok, hayatın döngüsü ve gerçeği.
evlilikle ilgili cümlen nokta atışı:KK48: eş sorumluluk, çocuk ayrı sorumluluk, elbette çok güzel, çok değerli ama o güzelliklere de emek vermemiz gerekiyor di mi :)
Canımm çok teşekkür ederim😘
Herşeyi dengede tutacağız mecbur 💘

Valla çok doğru, nedense organik aldığım ürünlere bile güvenim kalmıyor benim çoğu zaman😣
Elimizden geldiği kadar kaynağından almaya çalışıyoruz, eşim iş için gittiği yerlerden toplayıp getiriyor ne bulursa,
ama sağlık gibi önemli bir konuda yiyeceklerin bu denli çıkarlar için kullanılmasına ben çok üzülüyorum😣
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Hiç mi korkuları vicdanları yok acaba.

ev yoğurduna zencefil, kişniş, zerdeçal, kırmızı biber, kara biber..vs. tüm faydalı baharatları koyup akşam yemeği öğünü olarak afiyetle yiyorum çoğu zaman,
nefis🥰💕
Bu arada cicekcikkk cicekcikkk su orucu muhteşem bir şeydir, iş arkadaşımla zaman zaman deneriz, vücudumuz dinlenir🤗

Sarıyken de küllü sarıydı canim son zamanlar dipleri acik kumrala döndürmeye başlamıştım. 3 yildir sariyim bu benim icin bi rekor:KK70: iyi oldu degisiklik🤭

En önemli olan senin sevmen, kilo olayı gibi işte, kendini iyi hissettiğin beğendiğin kiloda olmak gibi🥰
Bu arada tebrik ettim seni civciv kendi kendine boyayıp renk tutturmana🤗
Aslında her ten rengine giden her ton saç rengi var, yani demek istediğim sarının bir tonu mutlaka sana gidiyordur, o tonu bulmak mesele, einstein bu kadar uğraşmamıştır biz kadınların renk tonuyla uğraştığı kadar belki😂🤪

Canım açık buğday tenliyim, tüylerim sarı, saçlarım doğal kahve. Boyamıyorum hiç. Yakında biraz şakaklardaki az bir beyaza rötuş yapmayı düşünüyorum. Eskiden çok uğraştım saçlarımla, artık yakasını bıraktım. Gittiği yere kadar boyadan kaçayım diyorum.

off sorma hele o 20’lerin başında ne çok uğraşıyor insan😂
Annem çok kızardı bana, çok güzel saç rengin uğraşma der dururdu, sanki inadına yapardım ne biliyim şimdiki aklım olsa o kadar uğraşmazdım ama işte😀
Umarım kızım bana çekmez bu konuda, kendi doğallığının tadını çıkarır🤗🥰

Kızlar menü yazmıyorum ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yemedim sebebi bu.
Biraz önce kahve yanında birkaç dilim ayva yedim😂
Kahvenin yanında çok enteresan şeyler yiyorum, bazen ananas, bazen elma, bazen ayva, bazen muz, o an ki psikolojime bağlı😂 regl yaklaştı bi de bende şişme başlıyor, karın çevrem bir genişliyor sanki😒

gabrieli ben hep kendime benzetirdim, büyüyünce böyle güzel bi kız olsam derdim:-)

yaa zeyna da kahramanımdı tabi :)

nasıl ama sen nasıllll... kızıl mı oldun şimdi? saç rengini atsana bi foto görelim:KK22:

carb cycling de nesi, yeni bir şey duydum hemen öğrenmeliyim:KK48:
Hepimizin içinde bir Gabriel var desene 😍
Güçlü kadınlar diye boşuna toplanmadik işte belli 😅
Bilinçaltımla ilgili farkettiğim en önemli şey de aileme gösterdiğim sinirin altında bastırdığım isteklerin , özgürlüğümün kısıtlandığı hissi olduğunu gördüm cnm ve aslında benim onları ve kendimi kısıtladığımı gördüm.Aslında birbirine saygı duyarak ve zıtlıklarda sakin ,yapıcı davranıp açıkladığımda gerginlik olmadığını herkesin mutlu olduğunu, sorunun biraz da üslubum olduğunu gördüm.
En çok güçlendiğim zaman da işten ayrılıp eleştirilere maruz kaldığım zaman oldu 😀 önceleri onların istediği şekilde tus için derken sonra cesurca şu an ders çalışmıyorum düşünüyorum diyebilmeye başladım 😀 ne düşünüyosun hayat geçiyo diyene de bence herkes kendi hayatına odaklanmalı,böyle bi döneme ihtiyacım vardı diyebilmeye başladım 😁

Ve eğer biri sebepsiz yere sinirleniyosa sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu gösteriyo , cnm düşünerek çok bulunmuyo neden bunu söyledi ne olabilir diye çünkü o kişiyi tanıyınca kafasındakini anlayabiliyosun çünkü çoğumuz sosyal maske geliştiriyoruz ve örneğin aslında bunu mu istiyorsun diye sorduğunda karşındaki çekinebiliyor senden senin anlaman gerekiyor ve vücut dili en önemli şey bence cnm

Sana ilgisini sevgiyle değil de yaptıklarıyla emeğiyle gösteren insanlar da olabiliyo ve kişileri de mizaçlarıyla kabul etmek gerekiyo canım.

Bu yüzden de kendimce puan sistemi geliştirdim arkadaşlarla ilgili, mesela söylediklerimi dinliyor ve demek istediğime dair cevap veriyor mu? Vermeyip kendi hakkında konuşmaya devam ediyosa eksi puan ,
Ben dna vakit ayırmama gönderdiklerini izlememe,ne bileyim dertlerine çözüm için saatlerce konuşmama rağmen o basit 1 dklk komik videoyu bile izlemiyor mu ya da derdimi dinlemiyor mu eksi puan

Depresyondayken farkında değildim bazılarının beni kullandığının canım artık daha bilinçliyim mesela ve direkt mesafe koyup sosyal maskemi takıyorum 👺😹😹😹
Voov Maşallah 🧿 balım 🍯 sende ne hünerler varmış 😍
Neyse ki atlatmış sın 🤗
günaydın kızçelerrr :KK200:
size dün akşamımdan bahsetmek isterim çünkü kardeşim bize geldi,
eşimde bizim en sevdiğimiz yerden; tartoletler, cheesecakeler, trileçeler, sipariş etmiş de etmiş!:KK20:
yemekten sonra çay servisi yapıyorum kardeşimle eşime,
bir baktım eşim kapıyı açtı eli kolu dolu hadi tatlı keyfi yapalım diyor,
dedim sen naptın böyleee!
ama tabi yedim mi bir sorun bana, bir tanecik bile yemedim! kendimle gurur duyuyorum!:KK200:
huzurluyum:KK200:
sizle de paylaşmak istedim:KK36:

şimdi işyerimde kahve ve bir kare parçacık bitter keyfi yapıyorum:KK25:

Eki Görüntüle 2819239
Tebrikler 👏👏👏
Güzeldi vallahi hepsi taşş :KK8:
cnm haftanın belli günleri mesela 20-30 gr karbonhidrat, bazı günler 70-80 gr karbonhidrat bi de yüksek karbonhidrat günleri,(bu miktarlar bana en iyi gelenler cnm farklı yapanlar da var internette)
sudem34 sudem34 de öyle yapıyormuş diyet döneminde cnm bende de işe yaramıştı ama bu işe yaradı ben başka bi düzen de deneyeyim diye diye bu kadar uzattım zayıflamayı :KK70: :KK70: :KK70: psikopat mıyım ne hahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Balım 🍯 ben senin yöntemi bilinçli biçimde yapmadım aslında bana öyle kolay geldi.

Ama ben surda tersini yaptım 😁 Kh olan gün spor çok çok az.
Kh olmayan gün spor fazla yaptım.

Yani yönteme göre zıt biraz sanki 🤪

Back
X