70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben öğlen güçlü yiyip sabah ve akşam ara öğün yapıcam galiba :KK64: 4 yıl önce böyle 10 günde 3 kg vermiştim 78 kg --> 75 kg
Hergün kalori hesapla özel yemek hazırla vs bayağı yoruyo mental olarak da ve gün geçiyo :KK48:
Bugünden baslicak misin canim öyle yapmaya. Menünü yaz bakalim belki ben de kopya cekerim🤭😬😬

oturan boğa :KK70: akrep burcu he , böyle romantik içkili, bol yemekli buluşmalarınız da olmuştur :KK48: sonrası da güzel biten:KK8:
kısacası canım hayattan aldığı zevk yemekle çok alakalı çünkü sana da bağlı ve bütünleşmiş bence, senden de etkileniyordur sen de ondan, aslında beraber yaptığınız bir aktivite olarak da görüyor ve beraber mutlu olduğunuz cnm
bu aralar ihmal ettin mi duygusal olarak? ya da yediğinde çok mu eleştiriyosun senin diyet dönemlerinde
Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?

Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Seni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunu 😍😍😍😎😎😎

Seni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunu 😍😍😍😎😎😎
Bunu da aynen böyle söyler canım, o kadar açık bir adam demek ki😍
Gidip bir öpeyim bari haketti 😜
Boş gitmeyeyim kahve de yapayım yanına 😂

amaan klasik en iyidir boşver :KK70: kafan rahat olur
ehehemmm 🧐 şöyle açıklayayım
1-domates ve avokado: domatesteki likopen bağırsaklardan,sağlıklı yağlar ile alındığında iyi emilir.
2-nohut ve pancar: nohuttaki B6 vitamini, pancardaki zengin magnezyumun emilmesine yardım eder.
3-limon ve yeşil çay: limon,yeşil çaydaki antioksidanların emilimini artırır
4-brokoli ve domates: kanserle savaşan etkiler artar
5-limon ve koyu yeşil yapraklı sebzeler: c vitamini demirin emilimini artırır
Sağol hocam 😉 aydınlatın engin bilgilerinle😍
Ay bugün çok su grubu döndü bana da bi tane geliyo mu acabaaa :KK70: :KK70: :KK70: hadi inşallah :KK70: ben ne biçim aslanım di mii hocam :KK70: ateş grubuyla hiç anlaşamam :KK70: :KK70: :KK70: su grubu sakinleştiriyor ama gerçekten hadi hayırlısı :KK70:

duygusal ama maço görünen , dertlerini unutmak için ve yakın arkadaşlarına anlatırken alkolü abartabilen, bol arkadaşı olan ve çoğunlukla pohpohlanıp kullanılan ,iyi niyetli insanlar cnm
daha çok dokunmayı sarılmayı seven ,içinde hayalperest bir çocuk saklayan ve sosyal maskesi güçlü olup içi çok derin olan diyebilirim cnm -yani örneğin umursamaz ve uyumlu görünüp aslında en ufak söze alınabilen kafaya takan ama belli etmeyen-

arkadaşlarına birşeyler ısmarlamayı ve borç vermeyi seven insanlar oluyo genelde ama eş olarak çok sıkılmaması gereken insanlar özgürlüğü seviyorlar yani özgürmüş gibi hissetmek bile yetiyor bu minnoşlara :KK75:
Canım bazı tesbitler efso 😍
İyi niyetli,derin,borç vermeyi sevme 😉
Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balım 🍯 hep önce ben der 🤣
Evet bence de dinlendirmek süper ne çok eziyet ediyoruz onlara. Olsun yahu toyluk moyluk o dönem yapman gerekiyormuş yoksa şimdi ki sen olmazdın ki😍🤗

Yok gelmedi gün sonrasında daha az yiyceğim için regli oldum mesela o gün sabah 62,4 gördüm😱 akşamında 60,9 dum ki tokken yumurta enteresan ya ben yedikçe iniyorum 🤣 çok iyi protein kaynağı🤗

Olsun kuzum ya kızmayalım bence sen de kızm kendine 🤗ben de dün güzel gittim akşamına tatlıyla sapıttım ki içerik vermiycem😂 bir de suçluluk duyarak yenen herşey kilo olarak dönüyor gerçekten duymadığında hiçbişiycik olmuyor tabi her dakka her dakka olursa başka😂

Tatlıyı sevmeyen bizden değildir🤣🤣🤣

Ülkemizin gelişmediğini kim dediyse artık🤣🤣🤣 değil mi bence de gelişiyor ve çok güzel çikolata alanında ilerleyelim😂 aşığım ben de çikilatalara 😍

Ehuehu ya karantina pandemi hepimizi başka etkiledi işte napsın o da tatlıya yemeye vermiş kafaları meşgul etmeye çalışıyoruz hep ki yemek içmek tatlı hepimize vurdu😁

Ya ben de pek severim türk kahveme arada bir tutam çay kaşığı ucuyla attırıveririm😍 bir ara ekşi mayamı yaptım pandemi başıydı sağlıklı sağlıklı kilo almamda etkili oldular yok iki gün soğuk mayalamalar organik unlarla yapılan ekmekleri ay neler neler 6 ay besledim mayayı attım sonunda😂😂😂

Ahh evet yaa bağlanma konusu en temel konu bence de kendini sevme kendine değer verme vs vs hep sınıfta kaldığımız konu insanoğlu olarak anne babayla başlayan yolculuğumuz ayy ben de yazcak çok şey varda girmiyorum bu konularla ilgili çok kitap okudum kendi çapımda işte daha çok asabım bozuldu 😂😂😂

Canımmm🤗 dün kızımın kayıt yenileme işleriyle uğraştım regliden başağrısı fena vurdu onun dışında battaniye altında yatarak film izledim🤗

Ya gerçekten cahil insan zor ya hem kendisinin hem sizin sağlığınızı riske atması şaka gibi geliyor insanlara bu pandemi malesef 😔
İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterim🤗 arkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım 😁tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı 😔 alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı😉

Bağlanma ahh ahh en önemlisi işte 😉
Tam akrep ya😁ya hep ya hiç 😁 önemli olan sen memnun musun 😉ama bazı huyları çok güzel 😍 ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş 🤭ama benimki fazla mantıklı 😅

Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balım 🍯 hep önce ben der 🤣

İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterim🤗 arkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım 😁tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı 😔 alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı😉

Tam akrep ya😁ya hep ya hiç 😁 önemli olan sen memnun musun 😉ama bazı huyları çok güzel 😍 ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş 🤭ama benimki fazla mantıklı 😅
Rica ederim aşkom 😍 siz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse 😘
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterli 😘 sıkıyosa ondan borç iste 😆😆😆 ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever 😆😆😆
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızım :KK14::hasta::temizlik::KK61: o yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor 😆😆😆😆😆

Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep ki 😂 güzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var 😂 Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil😍 Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı.😍 Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor :D
Canım fazlaca memnunum, bazen yaka silkiyorum ama kısa sürüyor 😂
Sen nasılsın memnun musun?

Rica ederim aşkom 😍 siz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse 😘
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterli 😘 sıkıyosa ondan borç iste 😆😆😆 ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever 😆😆😆
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızım :KK14::hasta::temizlik::KK61: o yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor 😆😆😆😆😆
Ha ha benim ablam da balık 🐟 acaip bencil dir.🤣hep o hakli🤪eşim de öyle 😉

Bı de aşırı uykucu oluyorlar 😁bide baygın bakışlı 😁 unuttuklarını ekleyim 🤪gerçi sen kişilik tarafına daha çok baktın 😍

Back
X