70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep ki 😂 güzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var 😂 Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil😍 Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı.😍 Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor :KK70:
Canım fazlaca memnunum, bazen yaka silkiyorum ama kısa sürüyor 😂
Sen nasılsın memnun musun?
Ben kolay biri değilim 😁 ama yontmam lazım gibi 😉çok iyi çok sevilen biri ama bilmiyorum ya 😁 biraz düşüneyim 🤣kafamda toparlayamadim ne düşündüğümu😁

terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir cnm ama ileride pasif agresif yapıya girme ihtimali yüksektir çünkü kibar olmak adına çoğu şeyi içine atar ve bunu da nazı geçen insanlara sinirlilik olarak gösterebilir, yetiştirirken insanlardan farklı birşey düşündüğünde bunu yapıcı şekilde ama gerçek düşüncesini fikrini içererek nasıl ifade edip kendini nasıl savunacağını da öğret kuzum , her zaman uyum olamayacağını ,herkesle iyi anlaşamayacağını mesela ama tartışmanın da yapıcı bir durum olduğunu ve iletişim için gerekli olduğunu vs 🤗 ona herşeyi anlat,soruları çok önemli annesi
toz pembe görüyor şu an çünkü ,dünya barışını hayal ediyor 🤗 biraz hazırlarsan daha az travmatik olacaktır hayat

neden kötü yorumlanan dedin cnm yengeç ?

"terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir"
evvveeet işte bu benim kızçem:KK200:

çok haklısın canım burçlar bir yana da, hayat da insanlar da toz pembe değil,
o yüzden cam fanusta yetiştirir gibi yetiştirmemeye çalışıyorum ben kızımı.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ne biliyim ne zaman görsem kötüleniyor yengeçlerr, bu yengeçler size neeettti yaaa:KK48:

cnm mutlulukla alakalı olanlar hepsi aslında ama d vitamini, b vitaminleri, magnezyum daha baskın ve kadınlara özgü multivitaminlerde de bunlar daha çok olur kemik sağlığı açısından da, özellikle menopozdan sonra

ayy dur menopoz falan deme daha çok genciz :)

Tarif çok denedim de öyle devam ettiğim pek olmadı 🤣 klasik lezzetler de kaldık yine 😂

Değerli hocam bunları ne yapicaz şimdi 😁 Türkçe meali nedir 🤓

Bunun ki farklı bir düşkünlük ya 😁 öğretmeni de terazi oda öyle .

Evlatlarımizin huyları benziyor 🤗

sudem34 sudem34 benziyormuş ya canım yerim ben o minnoşları yerimm:KK36:

Rica ederim aşkom 😍 siz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse 😘
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterli 😘 sıkıyosa ondan borç iste 😆😆😆 ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever 😆😆😆
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızım :KK14::hasta::temizlik::KK61: o yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor 😆😆😆😆😆
Ayy çok tatlısın 😂😂
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?

Estagfrullh balım o senin şampiyonluğun:KK70:😍

Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldi :KK70: evde visne yok ama:KK70:

Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.

Canim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.
Esim sag olsun her türlü arkamda. Kvye kalsa bu gece orda yatmaliyiz her günü beraber gecirmeliyiz. Virüs mü bulastircaklar sanki. Allah kimseyi cahil insanla sınamasın gerçekten inadina gelip gelip sariliyo yani ne diyim ki.
Biz sarılmayalım dedik diye bizimle dalga gecmeler falan. Cocuk yapmaz onun yaptigini yani.
Bunca ay evde durduguma yanarim gercekten ne de güzel ihlal ediyolar.

minnoşum gözlerim seni çok aradı gerçekten, menülerini falan :)

insanlar ne kadar cahilce hareket ediyor ya deliriyorum!
inşallah sana ve ailene zarar gelmez canım. :( iyi beslen bu birkaç gün, vitamin falan al olmazsa.

biz tüm aile o kadar dikkat ediyoruz ki, şakası yok çünkü bu işin, ne kendimize ne sevdiklerimize zarar gelsin istemeyiz.

Ben kolay biri değilim 😁 ama yontmam lazım gibi 😉çok iyi çok sevilen biri ama bilmiyorum ya 😁 biraz düşüneyim 🤣kafamda toparlayamadim ne düşündüğümu😁
Koyacağım beğeniyi seçemedim canım ya, güleyim mi üzüleyim mi şaşırayım mı 😬
Kafan mı karışık canım neden direkt cevap veremedin? Ne kadar zor olsanda yıllardır yürümüş bu evlilik, o mu çok sevip idare ediyor seni, alttan almak gibi?

günaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah :KK36:
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)

sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,

kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen:-)
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..:KK200:

günaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah :KK36:
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)

sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,

kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen:-)
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..:KK200:
Afiyet olsun ❤️ kaç gündür hakettin 😍bende kahvemi içtim ☕

Boğa ve akrep ekşın eksik olmaz 🤪

Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep ki 😂 güzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var 😂 Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil😍 Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı.😍 Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor :KK70:

Ayy çok tatlısın 😂😂
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?

Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep😁

burç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,

balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.

yengeç yorum alalım sayın Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im tatlım :)

Koyacağım beğeniyi seçemedim canım ya, güleyim mi üzüleyim mi şaşırayım mı 😬
Kafan mı karışık canım neden direkt cevap veremedin? Ne kadar zor olsanda yıllardır yürümüş bu evlilik, o mu çok sevip idare ediyor seni, alttan almak gibi?
Yok canım tersi ben idare ediyorum😁14 yıldır 😉ben bir zor isem o iki zor 🤣ben kolay oluyorum işte o zaman 😁

Estagfrullh balım o senin şampiyonluğun:KK70:😍

Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldi :KK70: evde visne yok ama:KK70:

Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.
Kaynanayı temaslı yazmamışlar mı 😟
Ne kadar cahillik ya, Allah korusun seni bebeğim herv türlü şerlerinden 🙏

eşin akrep burcu mu canım doğru mu anladım?
benim hiç akrep burcu tanıdığım yok :)

iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var:KK48:
ben öyle değilimdir:KK48: ayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)

Afiyet olsun ❤️ kaç gündür hakettin 😍bende kahvemi içtim ☕

nasıl iyi geldi anlatamam:KK54:

simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir:KK28::KK48:

2021-04-09 at 12.08.10.jpg

Yok canım tersi ben idare ediyorum😁14 yıldır 😉ben bir zor isem o iki zor 🤣ben kolay oluyorum işte o zaman 😁
Ne bileyim canım, ben zorum deyince sandım sen en zorsun o daha mülayim 😂
14 yıl, dile kolay, idare etmek de çok büyük meziyet 😍

iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var:KK48:
ben öyle değilimdir:KK48: ayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)

simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir:KK28::KK48:

Eki Görüntüle 2821126
Maşallah sana🧿 iraden çok kuvvetli 🎯

Eki Görüntüle 2821126
Evet canım akrep. Hayatımda tanıdığım ilk akrepti, bari benim olsun dedim :D
İştah ve iş konusunda da epey benziyorlar anlaşılan 😍

Abim başak, babam yengeç, annem oğlak 😂 3üde fazla işkoliktir. Abim başak ve kabaca şöyledir; eğlencelidir, sitemkardır, sabit fikirlidir, dik başlıdır ama yeterince cesur değil, çok çalışır, kafası da çalışır fakat pek ileri görüşlü değildir, kısa vadeli zekidir, etraflıca değil. Yani bir yönetici olamaz ama görevini çok iyi yapar. Bir şey yapacağında üşenmez ama onun dışında sallar. Her şeyi açık söylemez, içinde tutar ama bazen çok patavatsızdır, ayağına sıkar. Yola çıktığını yolda bulduğuna değiştirebilir. Çok iyi bir ev erkeğidir, sadıktır. Bir iki huyu dışında gerisini sevmem yani 😂
Elbiseni güle güle kullan canım. O bel bence 65i görecek, umutluyum😍

Back
X