70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben boğa 🐂o balık 🐟

İki baskın karakter yani 🤪

ayy balık burcu erkeği hep çok iyi diye aklımda kalmış :)

Maşallah sana🧿 iraden çok kuvvetli 🎯

o 55 e kolay gelmedikkkk, onu kaybetmeye niyetim yok inatçıyım:KK12:
ayrıca yengeç burcunu yorumlayacaktın sudem34 sudem34

Evet canım akrep. Hayatımda tanıdığım ilk akrepti, bari benim olsun dedim :KK70:
İştah ve iş konusunda da epey benziyorlar anlaşılan 😍

Abim başak, babam yengeç, annem oğlak 😂 3üde fazla işkoliktir. Abim başak ve kabaca şöyledir; eğlencelidir, sitemkardır, sabit fikirlidir, dik başlıdır ama yeterince cesur değil, çok çalışır, kafası da çalışır fakat pek ileri görüşlü değildir, kısa vadeli zekidir, etraflıca değil. Yani bir yönetici olamaz ama görevini çok iyi yapar. Bir şey yapacağında üşenmez ama onun dışında sallar. Her şeyi açık söylemez, içinde tutar ama bazen çok patavatsızdır, ayağına sıkar. Yola çıktığını yolda bulduğuna değiştirebilir. Çok iyi bir ev erkeğidir, sadıktır. Bir iki huyu dışında gerisini sevmem yani 😂
Elbiseni güle güle kullan canım. O bel bence 65i görecek, umutluyum😍

benim eşim inanılmaz çözüm yeteneği olan, işine çok bağlı bir adam diyebilirim.
mesela benim karamsarlık gösterdiğim konuları anında çözer.
bazen sinirli olabiliyor o da karadenizlilik damarı diyorum :)
evlilik terazinin iki kefesini dengede tutmaya çalışmak, birbirini idare etmektir aslında,
sanırım dengeliyoruz, ben hayalperest o gerçekçi, ben kararsız o kesin ve net, ben karmaşık o çözüm odaklı, böyle böyle 10 yılı geride bıraktık:KK48:

öğle yemeği menümü yazıyım hazır girmişken,
1/2 muz, birkaç tane çilek, 1 adet kivi ile meyve salatası gibi bi karışım,
üzerine biraz hindistan cevizi serpiştirdim.
filtre kahve ile çok iyi gitti.
işyerimdeki yemekte ise soslu baget tavuk, mercimek çorbası, pilav, çoban salata ve kemalpaşa tatlısı vardı.
yarın için eşimin siparişleri de gelmeye başladı, lazanya mı yapsan yarına diyor,
offf bayılıcam:KK48:

Kız bizim felicio da akrep maşallahı var🧿dört dörtlük kız 💜

Anksiyete filan var ben ona bağlıyorum.

Sadece burç değildir.
Balım Sudemim ❤️❤️❤️ Beni ne zaman anar diye düşündüm durdum akrep yorumlarında ❤️❤️❤️
Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?
burçtaşım eniştem akreplerin yüzakı ve çok güzel bir çiftsiniz siz 🧿 eniştemde çok şanslı 🍀 🌸🧿 akrep insanı çok değişik olabiliyor sevdiğine canını verir orası kesin ❤️❤️❤️

öğle yemeği menümü yazıyım hazır girmişken,
1/2 muz, birkaç tane çilek, 1 adet kivi ile meyve salatası gibi bi karışım,
üzerine biraz hindistan cevizi serpiştirdim.
filtre kahve ile çok iyi gitti.
işyerimdeki yemekte ise soslu baget tavuk, mercimek çorbası, pilav, çoban salata ve kemalpaşa tatlısı vardı.
yarın için eşimin siparişleri de gelmeye başladı, lazanya mı yapsan yarına diyor,
offf bayılıcam:KK48:
Mercimek çorbası ve tavuk yanınada yoğurt ve salata süper menü olur du aslında 👌sarışınım meyveyi yoğurtla içine chia tohumu da katıp hazırlıyorduk efso oluyordu

Mercimek çorbası ve tavuk yanınada yoğurt ve salata süper menü olur du aslında 👌sarışınım meyveyi yoğurtla içine chia tohumu da katıp hazırlıyorduk efso oluyordu

Felicio Felicio yoğurt ve et-tavuk ürünlerini demir emilimini azalttığı için bir arada tavsiye edilmiyor canım bilemedim.

meyveli yoğurt, chia ben çok yapıyorum ama burda yoktu, evde haftasonu yerim:KK36:

sen şimdi korumada mısın? nasıl besleniyorsun? ben de 2 kilo sonra korumaya geçerim.

Ha ha benim ablam da balık 🐟 acaip bencil dir.🤣hep o hakli🤪eşim de öyle 😉

Bı de aşırı uykucu oluyorlar 😁bide baygın bakışlı 😁 unuttuklarını ekleyim 🤪gerçi sen kişilik tarafına daha çok baktın 😍
Canım zıtlaşınca o da zıtlaşır tabi 😆😆😆 huyuna gidersen çok yumuşaklar kafa dengiler aslında
Ayy çok tatlısın 😂😂
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?
Terazi bekliyorum cnm :işsiz: 😆😆😆
günaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah :KK36:
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)

sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,

kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen:-)
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..:KK200:
Ben dişçiye gitcem izin kağıdı da verdiler :D afiyet olsun fıstık
Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep😁
Hiçbiri olamadı :D terazi bekliyorum aslında hiç tanışmadım benm de yükselen terazi anlaşırız gibi geliyo cnm
Vayy dostum 😍 afiyet olsun ❤️ benim yerime de ye 😉 cheat meal ohh 💃
Taze fasülye, nohutlu firik pilavı ,patlıcanlı çorba içtim cnm üstüne de süt helvası 😜😜😜 sağol aşkom 😍

Kaynanayı temaslı yazmamışlar mı 😟
Ne kadar cahillik ya, Allah korusun seni bebeğim herv türlü şerlerinden 🙏
Balım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.

Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç🤦🏼‍♀️
Evet canım akrep. Hayatımda tanıdığım ilk akrepti, bari benim olsun dedim :KK70:
İştah ve iş konusunda da epey benziyorlar anlaşılan 😍

Abim başak, babam yengeç, annem oğlak 😂 3üde fazla işkoliktir. Abim başak ve kabaca şöyledir; eğlencelidir, sitemkardır, sabit fikirlidir, dik başlıdır ama yeterince cesur değil, çok çalışır, kafası da çalışır fakat pek ileri görüşlü değildir, kısa vadeli zekidir, etraflıca değil. Yani bir yönetici olamaz ama görevini çok iyi yapar. Bir şey yapacağında üşenmez ama onun dışında sallar. Her şeyi açık söylemez, içinde tutar ama bazen çok patavatsızdır, ayağına sıkar. Yola çıktığını yolda bulduğuna değiştirebilir. Çok iyi bir ev erkeğidir, sadıktır. Bir iki huyu dışında gerisini sevmem yani 😂
Elbiseni güle güle kullan canım. O bel bence 65i görecek, umutluyum😍
Ya su basaklarla hic anlasamıyorum ben🤦🏼‍♀️ sürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.😬
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir gideriz :D başakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik :D

burç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,

balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.

yengeç yorum alalım sayın Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im tatlım :)
Yengeç kadını aşırı korumacıdır ailesi evi konusunda , yemek yapmayı yedirmeyi çok sever, duygusal romantik zor güvenendir ve alınıp gücenince kabuğuna çekilir kavgadan ziyade ama bu yüzden 2 erkeği kaybettim 🙁 bu huyunuzu sevmiyorum konuşup anlaşmak varken 🤗belki onlar için çok önemli olmadığımdan iletişimi bir anda koparmayı uygun buldular bilmiyorum ama dımdızlak kalıyo insan kötü bi duygu 🤗

Yengeç kafasında çok kurar ufak olayları bile büyütür ama bunları anlatmadığı için depresyona girme ihtimali fazladır ya da pasif agresif olma.

Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmaz ,evinin de

Hoş sohbettir yumuşak seslidir cnm ,sevdiklerinin derdini dinlemekten hoşlanır ama stresi de emer 🙈 atamazsa durum fena çünkü kendine zarar verir

Çalışkandır para biriktirmeyi de sever,anılarına düşkündür geçmişi beraberinde taşır ,eski eşyaları değiştirmekten de çok hoşlanmaz 🤗

İçgüdüleri güçlüdür

Öyle cnm 🤗 genel şeylertabi birçok faktör etkiliyor bizi 😘😘😘

Balım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.

Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç🤦🏼‍♀️

Ya su basaklarla hic anlasamıyorum ben🤦🏼‍♀️ sürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.😬
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir gideriz :KK70: başakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik :KK70:
Tabiki yazacağım, yazmam mı, benim minnoşumu darlamış , eve döneyim gelcem hemen 😘

Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?
Valla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok belli 😍 enüşteye plaket veresim geldi🤓🤣
Sağol hocam 😉 aydınlatın engin bilgilerinle😍

Canım bazı tesbitler efso 😍
İyi niyetli,derin,borç vermeyi sevme 😉
Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balım 🍯 hep önce ben der 🤣

İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterim🤗 arkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım 😁tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı 😔 alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı😉

Bağlanma ahh ahh en önemlisi işte 😉

Tam akrep ya😁ya hep ya hiç 😁 önemli olan sen memnun musun 😉ama bazı huyları çok güzel 😍 ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş 🤭ama benimki fazla mantıklı 😅
Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yani😂 insanız neticede🤗
günaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah :KK36:
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)

sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,

kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen:-)
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..:KK200:
Ohhh misss gibim afiyet bal olsun💜
burç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,

balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.

yengeç yorum alalım sayın Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im tatlım :)
Yaa benim de yükselen yengeç😋
eşin akrep burcu mu canım doğru mu anladım?
benim hiç akrep burcu tanıdığım yok :)

iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var:KK48:
ben öyle değilimdir:KK48: ayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)

nasıl iyi geldi anlatamam:KK54:

simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir:KK28::KK48:

Eki Görüntüle 2821126
1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil mi🤣 harikaa😍
Ben boğa 🐂o balık 🐟

İki baskın karakter yani 🤪
Boğa ve balıkla süper anlaşırım😁
1 yaşını 20 gün geçiyo şu an
Oyyy maşallah yaa daha minnoşş😍

Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir gideriz :KK70: başakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik :KK70:
Kıyamam yaa ya sabır canım :(
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman😂😂😂😂
Yengeç kadını aşırı korumacıdır ailesi evi konusunda , yemek yapmayı yedirmeyi çok sever, duygusal romantik zor güvenendir ve alınıp gücenince kabuğuna çekilir kavgadan ziyade ama bu yüzden 2 erkeği kaybettim 🙁 bu huyunuzu sevmiyorum konuşup anlaşmak varken 🤗belki onlar için çok önemli olmadığımdan iletişimi bir anda koparmayı uygun buldular bilmiyorum ama dımdızlak kalıyo insan kötü bi duygu 🤗

Yengeç kafasında çok kurar ufak olayları bile büyütür ama bunları anlatmadığı için depresyona girme ihtimali fazladır ya da pasif agresif olma.

Hoş sohbettir yumuşak seslidir cnm ,sevdiklerinin derdini dinlemekten hoşlanır ama stresi de emer 🙈 atamazsa durum fena çünkü kendine zarar verir

Çalışkandır para biriktirmeyi de sever,anılarına düşkündür geçmişi beraberinde taşır ,eski eşyaları değiştirmekten de çok hoşlanmaz 🤗

İçgüdüleri güçlüdür

Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori sence 😁 aşk var mı aşk bir de😂😂😂

Canım zıtlaşınca o da zıtlaşır tabi 😆😆😆 huyuna gidersen çok yumuşaklar kafa dengiler aslında

Terazi bekliyorum cnm :işsiz: 😆😆😆

Ben dişçiye gitcem izin kağıdı da verdiler :KK70: afiyet olsun fıstık

Hiçbiri olamadı :KK70: terazi bekliyorum aslında hiç tanışmadım benm de yükselen terazi anlaşırız gibi geliyo cnm

Taze fasülye, nohutlu firik pilavı ,patlıcanlı çorba içtim cnm üstüne de süt helvası 😜😜😜 sağol aşkom 😍

nohutlu firik pilavı ve süt helvası bu tarafa alalım lütfen:KK48:
afiyetler olsun, kaçamağını büyük bir cesaretle yazman harika tatlım:KK48:

İçgüdüleri güçlüdür

yemek yapmayı çok seviyorum canım çok doğru,
mutfak benim için bir nevi hobi, işten arta kalan zamanlarımda vakit geçirmek hoşuma gidiyor, özellikle dünya mutfağı, tatlılar ve antin kuntin yemekler benden sorulur:KK48:

ayyy evet çok çekilmezim o konuda ben alınır darılır küserim surat asarım, halbuki konuş anlat yani.

evet takıntılı yengeç burcu bence, gecelerce kurduğum uyumadığım sabahladığım zamanları bilirim:KK48:

anılar, geçmiş, eşyalar vs. alışkanlıklarımdan kopamıyorum çok haklısın.

valla hepsi bana uyuyor bunların:KK48:

yıldız tilbe, sezen aksu ve serenay sarıkaya da yengeç burcu örnekleriymiş bu arada:KK48:

teşekkürler Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im:KK200:

ahh canım cok stres olmuşsun, kayınvalide konusunda da dertlisin sanırım, garip yani ne diyim.
etrafta bazen duyuyorum şaşırıyorum. anlam veremiyorum bu tarz kayınvalidelere.

benim kayınvalide melek gibidir şansıma mıdır bilmem, çok çok memnunum, çok severim.
kendi annem uzakta, kayınvalidem bana anne oldu, Allah razı olsun ondan :KK200:

boşver takılma, sakin ol canım, kendi sağlığına dikkat et.
neler yedin bakalım bugün? Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Valla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok belli 😍 enüşteye plaket veresim geldi🤓🤣

Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yani😂 insanız neticede🤗

1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil mi🤣 harikaa😍

Kıyamam yaa ya sabır canım :KK43:
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman😂😂😂😂

Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori sence 😁 aşk var mı aşk bir de😂😂😂

evet yaa tam afiyet bal oldu bana, özlemişim yulaf lapası kahvaltısını.

valla 55 kilolardayım ama gariptir bel ölçüm 65 cm olmuyor, o inatçı ben inatçı bakalım nereye varacak bu işin sonu:KK48:

cicekcikkk cicekcikkk sen neler yapıyorsun nerelerdesin, ne yiyip içiyorsun?

su orucu ne zaman yapıyoruzzz???? :)

enerji_kusagi enerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
henüz bitmedi, çok faydalı bilgiler var tekrardan teşekkür ederim.
ve şöyle bir yazı var:
"3. Bel / kalça oranı: Bu oran ne kadar yüksekse kalp damar hastalıkları geçirme ve felç riskiniz de o kadar artar. Örneğin bel ölçünüz 75 cm, kalça ölçünüz 90 cm ise bel/kalça oranınız 75/90 = 0.83 şeklinde çıkacaktır. Eğer çıkan sonuç 0.8'in altındaysa risk düşük, 0.8-0.89 arası orta risk ve 0.9 üzeri yüksek risk anlamına gelir. Fazla kilo vermeseniz bile vücudunuzda enflamasyon (iltihap) azaldıkça bu oranın daha da düştüğünü ve bel bölgenizdeki yağların kalça bölgesine dağıldığını göreceksiniz. Bel bölgesindeki yağlar, kalça bölgesindeki yağlara göre daha fazla tehlike arz eder."

ben bu sabah ölçtüm, bel:69 cm kalça:96 cm
buna göre bel 69cm/kalça 96cm = 0,71 çıktı, yani tehlikeli sınıfta değil miyim ben şimdi? iyi midir?

bir de pdf de yazan takviye vitamin vs. ben hiç kullanmıyorum ki.
aslında d vitamini ve demir eksikliğim var ama ilaç kullanmaktan nefret eden biriyimdir.
sen kullanıyor musun o takviyeleri?
kullanmak gerekiyor mu acaba?

nohutlu firik pilavı ve süt helvası bu tarafa alalım lütfen:KK48:
afiyetler olsun, kaçamağını büyük bir cesaretle yazman harika tatlım:KK48:

yemek yapmayı çok seviyorum canım çok doğru,
mutfak benim için bir nevi hobi, işten arta kalan zamanlarımda vakit geçirmek hoşuma gidiyor, özellikle dünya mutfağı, tatlılar ve antin kuntin yemekler benden sorulur:KK48:

ayyy evet çok çekilmezim o konuda ben alınır darılır küserim surat asarım, halbuki konuş anlat yani.

evet takıntılı yengeç burcu bence, gecelerce kurduğum uyumadığım sabahladığım zamanları bilirim:KK48:

anılar, geçmiş, eşyalar vs. alışkanlıklarımdan kopamıyorum çok haklısın.

valla hepsi bana uyuyor bunların:KK48:

yıldız tilbe, sezen aksu ve serenay sarıkaya da yengeç burcu örnekleriymiş bu arada:KK48:

teşekkürler Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im:KK200:
Evet cesurca yazıcam artık hehe :KK48:

Rica ederim tatlım 😍 biraz hoş vakit geçiriyosak ne mutlu 😘

evet yaa tam afiyet bal oldu bana, özlemişim yulaf lapası kahvaltısını.

valla 55 kilolardayım ama gariptir bel ölçüm 65 cm olmuyor, o inatçı ben inatçı bakalım nereye varacak bu işin sonu:KK48:

cicekcikkk cicekcikkk sen neler yapıyorsun nerelerdesin, ne yiyip içiyorsun?

su orucu ne zaman yapıyoruzzz???? :)
Cnm boyun kaçtı 🤗

enerji_kusagi enerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
henüz bitmedi, çok faydalı bilgiler var tekrardan teşekkür ederim.
ve şöyle bir yazı var:
"3. Bel / kalça oranı: Bu oran ne kadar yüksekse kalp damar hastalıkları geçirme ve felç riskiniz de o kadar artar. Örneğin bel ölçünüz 75 cm, kalça ölçünüz 90 cm ise bel/kalça oranınız 75/90 = 0.83 şeklinde çıkacaktır. Eğer çıkan sonuç 0.8'in altındaysa risk düşük, 0.8-0.89 arası orta risk ve 0.9 üzeri yüksek risk anlamına gelir. Fazla kilo vermeseniz bile vücudunuzda enflamasyon (iltihap) azaldıkça bu oranın daha da düştüğünü ve bel bölgenizdeki yağların kalça bölgesine dağıldığını göreceksiniz. Bel bölgesindeki yağlar, kalça bölgesindeki yağlara göre daha fazla tehlike arz eder."

ben bu sabah ölçtüm, bel:69 cm kalça:96 cm
buna göre bel 69cm/kalça 96cm = 0,71 çıktı, yani tehlikeli sınıfta değil miyim ben şimdi? iyi midir?

bir de pdf de yazan takviye vitamin vs. ben hiç kullanmıyorum ki.
aslında d vitamini ve demir eksikliğim var ama ilaç kullanmaktan nefret eden biriyimdir.
sen kullanıyor musun o takviyeleri?
kullanmak gerekiyor mu acaba?
0.8 in altına giriyor düşük risk diyor cnm ama esas önemli olan iç yağ o da zayıflarda bile olabiliyo ;)

Kıyamam yaa ya sabır canım :KK43:

Cnm akşam yazayım sana da ;)

Back
X