- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Yağ oranını düşürmek gerekiyor işte artık ideal kilondasın artık spor devreye giriyorevet yaa tam afiyet bal oldu bana, özlemişim yulaf lapası kahvaltısını.
valla 55 kilolardayım ama gariptir bel ölçüm 65 cm olmuyor, o inatçı ben inatçı bakalım nereye varacak bu işin sonu
cicekcikkk sen neler yapıyorsun nerelerdesin, ne yiyip içiyorsun?
su orucu ne zaman yapıyoruzzz???? :)

Ben valla tam disipline olamadım ya olsam pata küte gidicek aslında ama üç dört gündür daha memnunum kendimden

Elbette risksiz haksızlık etme kendineenerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
henüz bitmedi, çok faydalı bilgiler var tekrardan teşekkür ederim.
ve şöyle bir yazı var:
"3. Bel / kalça oranı: Bu oran ne kadar yüksekse kalp damar hastalıkları geçirme ve felç riskiniz de o kadar artar. Örneğin bel ölçünüz 75 cm, kalça ölçünüz 90 cm ise bel/kalça oranınız 75/90 = 0.83 şeklinde çıkacaktır. Eğer çıkan sonuç 0.8'in altındaysa risk düşük, 0.8-0.89 arası orta risk ve 0.9 üzeri yüksek risk anlamına gelir. Fazla kilo vermeseniz bile vücudunuzda enflamasyon (iltihap) azaldıkça bu oranın daha da düştüğünü ve bel bölgenizdeki yağların kalça bölgesine dağıldığını göreceksiniz. Bel bölgesindeki yağlar, kalça bölgesindeki yağlara göre daha fazla tehlike arz eder."
ben bu sabah ölçtüm, bel:69 cm kalça:96 cm
buna göre bel 69cm/kalça 96cm = 0,71 çıktı, yani tehlikeli sınıfta değil miyim ben şimdi? iyi midir?
bir de pdf de yazan takviye vitamin vs. ben hiç kullanmıyorum ki.
aslında d vitamini ve demir eksikliğim var ama ilaç kullanmaktan nefret eden biriyimdir.
sen kullanıyor musun o takviyeleri?
kullanmak gerekiyor mu acaba?

Ayyy çok mutlu olurum ne zaman musait olursanCnm akşam yazayım sana da![]()