- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupa diye düşündük arkadaşımla fakat şimdilik askıya aldıknereye gidiyorsun canım?
biz virüsten sonra tatili gezmeyi unuttuk, bir de küçük çocuk olunca iki katı risk.
ne alışverişi yapıyorsun?
uzun zaman sonra ben iki tanecik elbise aldım kendime zayıflama hediyesi, işe gelirken giyerim artık![]()
Ahh gezmek tozmak özlemle anıyoruzAvrupa diye düşündük arkadaşımla fakat şimdilik askıya aldık
Ben çanta ayakkabı elbise pantolon tişört f/p ne bulursam alıyorum canım![]()
Hımm benm de 85e düşcek galiba cnm sonra avokado yağı adaçayı filan denicem![]()
Yaww boşversene insanların ne düşündüğünü istersen 70 yaşında ol kimee nee memiş senin değil mi yahu sen lütfen ne istediğine odaklan kiöin ne düşündüğüne değil ağzı olan konuşur ki herkesi ciddiye alsaak ooooooo yaşamayalımyaşı maşı yok bu işin 40 yaşında arkadaşım büyüttü yahu fıstık gibiydi memişleri küçüktü yaptırdı taş gibim oldu
Evet ağrı sızı çekti biraz lakin geçti gitti bitti büyük büyük memişleri onda kaldı
![]()
Avrupa diye düşündük arkadaşımla fakat şimdilik askıya aldık
Ahh gezmek tozmak özlemle anıyoruzsanki bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bazen
Balım geldim geldimmmenerji_kusagi nirelerdesin yahuu ev sahibi teyzem bişiy yapmadı demi
şaka bir yana aklımdaydın hep dedim enerjim yok
![]()
Balım geldim geldimmm
Sende benim hep aklımdaydın ❤
Sana ve Sudeme de yazacaktım bir türlü yazamadım. 2 gündür üzerimde bir kırgınlık bir dalgınlık var, kafamı toparlayamıyorum adeta, enerjinde enerji yok balım ne olacak böyle, fındıklar ters mi tepti acebaTeyzem de dün kapımı çaldı. Otları yolayım diye inmiş, bakmış herşey tamam, epey duygulanmış ağlamış sevinçten. Büyük sürpriz oldu ona
Artık huysuzluk şeysini bir kenara attı galiba, süngüleri inmiş aşağıya
![]()
Canım düzenim epey oturdu ama hala yerleşmesi gereken salladığım bir iki şey var, fırsat bulamadım, doğrusu yapma hevesim de yok, ev işlerinden iyice sıkıldım galibaenerji_kusagi orda havalar nasıl?
Tamamen yerleştiniz mi canım?
Menülerin nasıl gidiyor, eşin hala benimki gibi iştahlı mıbenimki ramazan süresince az yiyerek oruç ile kilo vermeye niyetlenmiş
![]()
Canım tatlı krizin olmadığı çok güzel de, az olmamış mı ya, sabah kahvaltı falan yok mu? Yulaf lapadıydı vs yok mu? Afiyet olsunKızlar iyi akşamlar hepinize
Ben regl oldum ve işin güzel tarafı bu sefer çılgınca tatlı isteğim oluşmadı
bugün yediklerim:
Gün içinde 1 dilim ananas
Akşam menüsü:
1 kase mercimek çorbası (bol sebzeli)
Salata
Filtre kahve, yanında 2 adet züber toplarından yedim![]()
Cnm emzirme bitince yapsan fayda görürdünBen pek fayda göremedim o tarz yağ krem vs. ama benim kızım sağolsun bolca süt emmişti, ona feda ettim gitti
evetcicekcikkk haklısın,
her insanın fikri, bakış açısı her konuda farklı işte,
o zaman karar bende
Aslında bu işlemi yaptırırsam üst tarafım çok daha ince ve fit duracak,
20 yaşıma dönerim
Söyle bakalım menünde ne vardı?
Hangi smoothieyi yaptın?![]()
Züber topppKızlar iyi akşamlar hepinize
bugün yediklerim:
Akşam menüsü:
Salata
Ben de bekliyorum ama olmadim canim genelde orucun son dk si sürpriz yapardi yapmadıKızlar iyi akşamlar hepinize
bugün yediklerim:
Akşam menüsü:
Salata
Uykusuzluğa alıştım artık yaAhh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysigit gel git gel fenalık geldi son kalıcı yapışması için gidicem zaten de olmamış gibi geliyor bekliyorum geçer diye ona göre şikayetlerimi dile getircem
oruç tutmuyorum
Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafffinan sert olup kalorili olanlarda var
Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallahne güzel kalabalık olunca sofralar coronayla nasılda yalnızlaştık
![]()
Ayy canım benim ne güzelll![]()
Aynen ya en tatlı zamanları geçip gidecek bu günler çok özliycem bu halleriniHayırlı olsun konunuzsağlıklı günler sizin olsun
Tatlıyim tatlısın tatlıyiz
Ayy ne tatlı ya hele bı de kız çocuğu op sev bol bol bizim yerimize de en tatlı zamanlarıben koca danayi hala kucağıma alıp severim
biraz sigmasa da
![]()
Dön tabi 20 lere yahuBen pek fayda göremedim o tarz yağ krem vs. ama benim kızım sağolsun bolca süt emmişti, ona feda ettim gitti
evetcicekcikkk haklısın,
her insanın fikri, bakış açısı her konuda farklı işte,
o zaman karar bende
Aslında bu işlemi yaptırırsam üst tarafım çok daha ince ve fit duracak,
20 yaşıma dönerim
Söyle bakalım menünde ne vardı?
Hangi smoothieyi yaptın?![]()
Aynen canım yaa hep özlem içindeyizHiç cesaret edilecek gibi değil, biraz daha bekleyin bence de.
Eskiden ben de çok alırdım ama artık son verdim o işe, biraz minimalizm okuduktan sonrasana iyi alışverişler canım
evet canım, biz virüs başlangıcından beri böyleyiz, ev-iş arasında gidip geldik sadece.
çocuk desen, tüm okul hayatı online oldu.
Bilmiyorum ruhum sıkılıyor,
Tatile gitmeyi öyle özledim ki.
Ya da konsere gitmeyi, canlı canlı müzik dinlemeyi, arkadaşlarla yemeyi içmeyi eğlenmeyi![]()
Ahh canım yaa kıyamam dinlencen biraz enerjin sana da bize de lazım amaaBalım geldim geldimmm
Sana ve Sudeme de yazacaktım bir türlü yazamadım. 2 gündür üzerimde bir kırgınlık bir dalgınlık var, kafamı toparlayamıyorum adeta, enerjinde enerji yok balım ne olacak böyle, fındıklar ters mi tepti acebaTeyzem de dün kapımı çaldı. Otları yolayım diye inmiş, bakmış herşey tamam, epey duygulanmış ağlamış sevinçten. Büyük sürpriz oldu ona
![]()
Hava değişimi de enerjini etkilemiştir dikkat edin kendimizeCanım düzenim epey oturdu ama hala yerleşmesi gereken salladığım bir iki şey var, fırsat bulamadım, doğrusu yapma hevesim de yok, ev işlerinden iyice sıkıldım galibaHiç tarzım değil ya
Havalar güneşli burada, akşamları serin, üşütüyor. Bol bol esiyor bir kaç gündür. Oralar güneşliymiş sanırım
Benimkide iftarları sadece değişik çorbalar ile geçirelim dedi. Hem hafif olur hemde kilo veririz diye, çok işime de gelmişti ama iftara 2 saat kala fikirler değiştiApar topar bir şeyler pişirdim. Şuan yuvarlanıyorum yani
2-3 günlük menümü yazıp paylaşmam lazım. Enişte bey kararlı mı görünüyor, verecek mi dersin
![]()
Canım düzenim epey oturdu ama hala yerleşmesi gereken salladığım bir iki şey var, fırsat bulamadım, doğrusu yapma hevesim de yok, ev işlerinden iyice sıkıldım galibaHiç tarzım değil ya
Havalar güneşli burada, akşamları serin, üşütüyor. Bol bol esiyor bir kaç gündür. Oralar güneşliymiş sanırım
Benimkide iftarları sadece değişik çorbalar ile geçirelim dedi. Hem hafif olur hemde kilo veririz diye, çok işime de gelmişti ama iftara 2 saat kala fikirler değiştiApar topar bir şeyler pişirdim. Şuan yuvarlanıyorum yani
2-3 günlük menümü yazıp paylaşmam lazım. Enişte bey kararlı mı görünüyor, verecek mi dersin
![]()
Canım tatlı krizin olmadığı çok güzel de, az olmamış mı ya, sabah kahvaltı falan yok mu? Yulaf lapadıydı vs yok mu? Afiyet olsun![]()
Cnm emzirme bitince yapsan fayda görürdünben 1 haftada bile fark görmüştüm
Züber topppafiyet olsuun
Ben de bekliyorum ama olmadim canim genelde orucun son dk si sürpriz yapardi yapmadı
Siskinlik var ondan biraz ama ona ragmen eksi gördum bugün![]()
Dön tabi 20 lere yahuMenümü ekliyim az soraa
Aynen canım yaa hep özlem içindeyizruhlarımız daraldı artık
Ahh canım yaa kıyamam dinlencen biraz enerjin sana da bize de lazım amaaayy ne güzel ettin huysuz kadın huylandı sayende
Hava değişimi de enerjini etkilemiştir dikkat edin kendimizeolsun yaa yiyin gariii
![]()
Günaydın güzeller
14 nisan menüm
11:40 smothie Bi dilim ananas bi kabak bi küçük salatalık bir kereviz sapı biraz taze nane maydanoz dereotu iki kaşık yoğurt az su, pul biber tarçın zencefil zerdeçal karabiber (130 kal) biraz katı oldu olsundu
12:30 bir avuç badem fındık fıstık
15:10 bi küçük salatalık küçük ayva
16:00 labne süzme 3 wasa
Totalde 850 kalori
Sabah yürüyüş yaptım 15bin adım attım evde temizlilik vs derken 21bin adımla gün bitti
Bolcana da su 3lt yi geçmiştir
Leylam f/p ne ben bu kısaltmaları bir çözemiyorumAvrupa diye düşündük arkadaşımla fakat şimdilik askıya aldık
2028 e kadar maskeli hayata devam deniyorAhh gezmek tozmak özlemle anıyoruzsanki bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bazen
Yokluğun çok belli ozletme kendiniBalım geldim geldimmm
![]()
Tadını çıkar işte gerci ikiside küçük peşpeşe seversinUykusuzluğa alıştım artık ya
Aynen ya en tatlı zamanları geçip gidecek bu günler çok özliycem bu hallerini![]()