70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızlar ya bugün acayip yemek yemek istiyorum iftara aklıma deli planlar geliyo zor vazgeçiyorum nolur bana motivasyon verin akşama ipin ucunu kaçırmak istemiyorum hem hafif beslenmek istiyorum hemde canım acayip karbonhidrat türü şeyler istiyo:KK64:
İftarda suyu bol iç .
İlk günler olduğu için alışana kadar öyle olur.
Aynaya geç bedenine bak yemek mi fit bir vücut mu diye sor ayna sana doğru cevabı verir.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik dediğini diyecektim bende hurma ile o istediğin bastırırsin.

İftarda ye doyana kadar salata ,çorba,yemek

Sonra çay ile hurma ye 2-3 tane 🤗

Ben Ramazan da bir kez Dukan yapıp 73 den 67 ye düşmüştüm 🤗

Yani Kh yemeyerek.

Zayıflama için en uygun zaman Ramazan.

Bir de pandemi zaten misafir gelen giden yok.

Kızlar ya bugün acayip yemek yemek istiyorum iftara aklıma deli planlar geliyo zor vazgeçiyorum nolur bana motivasyon verin akşama ipin ucunu kaçırmak istemiyorum hem hafif beslenmek istiyorum hemde canım acayip karbonhidrat türü şeyler istiyo:KK64:

fırında sebzeli mücver yap, börek gibi oluyor, ne dersin? :)

Hedefime ulaşana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım bu konuda çok iradesizim ya içimdeki hunharca yemek yeme isteğini durduramıyorum:kk77::rolleyes:

bazen bana da oluyordu, tatlı krizi gelirdi, nasıl saldırırdım, son zamanlarda azaldı.
bolca ılık su iç, limon ye, ben böyle yapıyordum.
çok duramadığım zamanlarda 2-3 tane hurma, 4-5 tane badem ya da 1-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, yarım muz,
bu tarz kendimi riske atmayacak şeyler yerdim.

dün akşam ve bugün vitamin aldım canım, öğlen de şirkette çorba içtim, şimdi çok iyi hissediyorum.
çok geçmiş olsun anneciğine.
kızının gelmesi iyi olmuş, arkadaş olur sana,
benim en yakın arkadaşım oldu 9 yaşında olmasına rağmen, iyi ki varlar:KK200:
ben de o sahil kısmında oturuyorum, komşu çıkmayalım:KK48: ama yok ben uzağım sana.
Ben eskiden Fatih de oturuyordum .
Sahil çok yakındı iner yürürduk hep.
5 yılım orda geçti 😍

İftarda suyu bol iç .
Aynaya geç bedenine bak yemek mi fit bir vücut mu diye sor ayna sana doğru cevabı verir.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik dediğini diyecektim bende hurma ile o istediğin bastırırsin.

Yani Kh yemeyerek.

Canim ası oldun sen de gecmis olsun bu arada. Var mı bi sikayetin. Nadir de olsa halsiz kalanlar oluyomus. Esim yeni oldu onda bisey yok da

Canim ası oldun sen de gecmis olsun bu arada. Var mı bi sikayetin. Nadir de olsa halsiz kalanlar oluyomus. Esim yeni oldu onda bisey yok da
Sağol canım 🌺
Kolumda dokununca hafif sizi gibi bastırınca o kadar.
Sabah evet eşinin meslektaşları da boldu biontec sırasında.
Onlara aşı hakkı geçen hafta gelmis.
Bize daha dün geldi.
O da mı biontec oldu?
Öyle ağrılı sizili değil aynen.
Ben çok heyecanlandım.
Bir gor sırtımdan aşağı ter içinde kaldım 😁
Hemşire heyecaniniz belli dedi 🤪
fatihi hiç bilmem ama eminönü, beyazıt ve kapalı çarşı geldi aklıma, eminönünde balık ekmek :)
Yaa Cerrahpaşaya filan yürüme mesafesinde idi.
Çok dizi çekilirdi bizim orda.
Balık ekmek off olsa da yesek.😋
Sen Sarıyer tarafındasin galiba.
Ahh eski zamanlar 😁
Ben çocuk olduğundan beri pek gezmiyordum ya ama çok özledim o ayrı.

Bugün hastanenin karşısında laleler kalp şeklinde ❤️ bitkiler vardı kendimi içine atarsın geldi o kadar hoşuma gitti.😁

Ah kuzum insülin dalgalanmasından oluyor bunlar hep biraz sabredip karbonhidratı iyice azaltıp çıkarsak hatta bunlar olmayacak ama bol su iç arkideşlerim pek güzel tavsiye vermişler zaten🤗❤️
dün akşam ve bugün vitamin aldım canım, öğlen de şirkette çorba içtim, şimdi çok iyi hissediyorum.
çok geçmiş olsun anneciğine.
kızının gelmesi iyi olmuş, arkadaş olur sana,
benim en yakın arkadaşım oldu 9 yaşında olmasına rağmen, iyi ki varlar:KK200:
ben de o sahil kısmında oturuyorum, komşu çıkmayalım:KK48: ama yok ben uzağım sana.
Ohh iyi hisset hep❤️Ahh iyi ki varlar benim ki de 10,5 ve olmasaydı napardım kocişimde yok bir başıma yüz göz seyiren huysuz enerji_kusagi enerji_kusagi nın evsahibesine benzeyebilirdim😂😂😂 ayy gerçekten mi ben tam sahildeydim aslında pandemiden kızım için site olan bir eve çıktık çocuk burda bahçeye vs çıkabilir diye ama yine kartalda biraz sahilden uzak ama yürüyerek beş dakkada gidiyorum yinede😂😂😂
İftarda suyu bol iç .

Yani Kh yemeyerek.

Evet ya dukan da etkili aslında şimdi bende bitkisel beslenip protein ağırlığa kaycam bakalım tabi yanında bol yeşillikle🤣🤓
Sağol canım 🌺
Bize daha dün geldi.
O da mı biontec oldu?
Ben çok heyecanlandım.

Ahh eski zamanlar 😁

Bugün hastanenin karşısında laleler kalp şeklinde ❤️ bitkiler vardı kendimi içine atarsın geldi o kadar hoşuma gitti.😁
Tekrar geçmiş olsun 💐 o bölgelere bende çok hakim değilim ya karşıda beşiktaş taksim ortaköy şişli bölgelerini bilirim üniversitemden dolayı bilirim😁çılgın gençlik dönemlerinde diyip geçim🤣🤣🤣

Canim sevdigin bi yemegi yap. Bence corba icince gececek o isteklerin. Simdi acsin diye oluyodur.
Yemegin üstüne cayla ya da kahveyle hurma kayısı en kötü ihtimalle 1 kare cikolata yersen gecer bence.
Karbonhidrat hamur isi istiyosan ona hic yanasma derim bugün😂 cumartesi azcik yersin olmazsa.

İftarda suyu bol iç .

Yani Kh yemeyerek.

Dukan diyeti ne oluyo bu arada? Evet bekarken Ramazan da 59 kiloyu görmüştüm o nasıl bi özgüvendi yarab😂
fırında sebzeli mücver yap, börek gibi oluyor, ne dersin? :)

bazen bana da oluyordu, tatlı krizi gelirdi, nasıl saldırırdım, son zamanlarda azaldı.
bolca ılık su iç, limon ye, ben böyle yapıyordum.
çok duramadığım zamanlarda 2-3 tane hurma, 4-5 tane badem ya da 1-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, yarım muz,
bu tarz kendimi riske atmayacak şeyler yerdim.

Ah kuzum insülin dalgalanmasından oluyor bunlar hep biraz sabredip karbonhidratı iyice azaltıp çıkarsak hatta bunlar olmayacak ama bol su iç arkideşlerim pek güzel tavsiye vermişler zaten🤗❤️

Ohh iyi hisset hep❤️Ahh iyi ki varlar benim ki de 10,5 ve olmasaydı napardım kocişimde yok bir başıma yüz göz seyiren huysuz enerji_kusagi enerji_kusagi nın evsahibesine benzeyebilirdim😂😂😂 ayy gerçekten mi ben tam sahildeydim aslında pandemiden kızım için site olan bir eve çıktık çocuk burda bahçeye vs çıkabilir diye ama yine kartalda biraz sahilden uzak ama yürüyerek beş dakkada gidiyorum yinede😂😂😂

Evet ya dukan da etkili aslında şimdi bende bitkisel beslenip protein ağırlığa kaycam bakalım tabi yanında bol yeşillikle🤣🤓

Tekrar geçmiş olsun 💐 o bölgelere bende çok hakim değilim ya karşıda beşiktaş taksim ortaköy şişli bölgelerini bilirim üniversitemden dolayı bilirim😁çılgın gençlik dönemlerinde diyip geçim🤣🤣🤣
Kızlar teşekkür ediyorum size bebek emdikçe dahada bi gözüm dönüyo ekstradandan susuyorum tatlı şeyler istiyo canım bakalım hurmaya saldırırım artık evde başka abur cubur yok zaten

Sağol canım 🌺
Bize daha dün geldi.
O da mı biontec oldu?
Ben çok heyecanlandım.

Ahh eski zamanlar 😁

Evet canım o da biontec oldu hayirlisi olsun artik🤭
Evet annemler de onceden olmustu onlarda da hicbi agri sizi halsizlik olmamıştı. İnşallah virüsün bitmesine vesile olur da🤦🏼‍♀️

Leylam f/p ne ben bu kısaltmaları bir çözemiyorum 🤓

2028 e kadar maskeli hayata devam deniyor 😔

Yokluğun çok belli ozletme kendini 😎

Tadını çıkar işte gerci ikiside küçük peşpeşe seversin 💜

Kızlar günaydın 🤗

Ben aşı olmaya gidiyorum.
Dünden randevu aldım.
Bugün niyet etmedim o yüzden 9.40 da randevum var.

Uzaktan eğitime geçildi.
İnşallah hasta olmamışizdir.
Zira okulda test yaptıran yaptırana nerdeyse herkes temaslı.
Fiyat /performans balım ❤️

Dukan diyeti ne oluyo bu arada? Evet bekarken Ramazan da 59 kiloyu görmüştüm o nasıl bi özgüvendi yarab😂

Kızlar teşekkür ediyorum size bebek emdikçe dahada bi gözüm dönüyo ekstradandan susuyorum tatlı şeyler istiyo canım bakalım hurmaya saldırırım artık evde başka abur cubur yok zaten
Dukan diyetini bilmiyorum da dukan birasi yapiyorum cok siskin hissettigim gunler ben ödem atiyo.
Sana derken benim canim da cilekli pasta cekmeye başladı son saatler😂🤦🏼‍♀️
Ama yapmicam tabiki. Demin hurma kakao ve bitter cikolatayla brownie yaptim bakalim nasil olmuş iftardan sonra kücük bi tane yicem kahveyle☺️ ahh kahvesizlikten ölüyorum :D :D :D

Bence çorbanı iç canım ana yemeğini 40 dk sonra yersen göz dönmen geçmiş olur Allah kabul etsin orucunu 🌸

Dukan diyetini bilmiyorum da dukan birasi yapiyorum cok siskin hissettigim gunler ben ödem atiyo.
Sana derken benim canim da cilekli pasta cekmeye başladı son saatler😂🤦🏼‍♀️
Ama yapmicam tabiki. Demin hurma kakao ve bitter cikolatayla brownie yaptim bakalim nasil olmuş iftardan sonra kücük bi tane yicem kahveyle☺️ ahh kahvesizlikten ölüyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Afiyet olsun balım 🌸🌸🌸

Ahh emzirme dönemleri şimdi hatırladım kanın iliğin sömürülüyor gibi nasıl bir acıkma 😂 çok kalori yakıyorsun emzirirken yaa ebde abur cubur olmaması süper

Dukan candır gerisi heyecandır 🤭 ne günler di be 😎

Canım Kh yok.
Sadece sebze ve protein yiyosun.
Ama sen az Kh yiyerek Ramazan sonuna hafiflemiş girersin.💜
Evet canım o da biontec oldu hayirlisi olsun artik🤭
Evet annemler de onceden olmustu onlarda da hicbi agri sizi halsizlik olmamıştı. İnşallah virüsün bitmesine vesile olur da🤦🏼‍♀️
İyi şükür 💜
Fiyat /performans balım ❤️
Blonde de yazmış balım 🍯
Artık öğrendim 🤭

14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
Soğanlı omlet, 1 dilim kepekli ekmek, cherry domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, limon sıkılmış marul

İftar 1 kase çorba, 1 tabak kağıt kebabı(sonunda bitti😂), yarım dilim kepekli ekmek, turşu, 1 bardak ayran

Ara 21.00 türk kahvesi, 1 dilim hurma brownie(yaklasik 80 kalori), 3 çilek

Spor; bugün yapamicam.
Su; sahura kadar devam.

*Ders calisirken belki bi tane daha kahve içerim. İcmemeye caliscam ama.🤷🏼‍♀️

Bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve
Öğlen: şirketteki menüden
1 kase yoğurt çorbası + salata
Saat 16:00 gibi 2 adet ev yapımı züber lokma
Akşam: bol yeşillikli salata
Gün içinde minimum 2-2,5lt su.
Üzerimde regl şişkinliği ve duygusallığı var, hormonlarım tavan yaptı😔

14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
Soğanlı omlet, 1 dilim kepekli ekmek, cherry domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, limon sıkılmış marul

İftar 1 kase çorba, 1 tabak kağıt kebabı(sonunda bitti😂), yarım dilim kepekli ekmek, turşu, 1 bardak ayran

Ara 21.00 türk kahvesi, 1 dilim hurma brownie(yaklasik 80 kalori), 3 çilek

Spor; bugün yapamicam.
Su; sahura kadar devam.

*Ders calisirken belki bi tane daha kahve içerim. İcmemeye caliscam ama.🤷🏼‍♀️
+ 22.30 3 çilek, 1 fincan rezene çayı

Back
X