70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canlarım merhaba, yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum bir süre daha gelemem gibi duruyor. Yakında hepsi bitecek inşallah.

sudem34 sudem34 tablo için eline sağlık canım.

blondeblond blondeblond canım çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız, bizi durumundan haberdar et mümkün oldukça.

cicekcikkk cicekcikkk anneciğine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı çok güzel geçer, Allah şifa versin.

Günaydın güzeller💜
Umuyorum hastalar çok daha iyi olur kolaycana geçer gider bu süreç olumlu düşünelim sonucu hayal edelim hepberaber güzel haberlerin geldiğini düşünelim.

ben kızıma hamileyken çok sorun yaşadım yapılan rutin testlerde ciddi bir sorun olan adını dahi hatırlamadığım bir hastalık teşhisi kondu doğarsa bile en fazla 6 ay yaşar dediler hamileliğim 3/6 ayları arası kabustu hamile olarak yapılabilecek en ağır testlere girmiştim hatta dr lar eğer istersem kurul kararı çıkartıp bebeğimi aldırabileceğimi söylediler ben ama hep doğduğunu kucağımda olduğunu altını neyim değiştirirken neşe içinde olduğumuzu hayal ettim ciddiyim enerji neyim olaylarından bihaberken sonra noldu 6 ayda tekrar mrlar çekildi ileri görüntüleme yöntemleri vs bebeğimin hareketlerinin normal olduğu beyin sapındaki büyüklüğün kepçe kulak gibi karakteristik sıradan bir özellik olduğu çıktı ve kızımı çok sağlıklı dünyaya getirdim keza 10,5 yaşında sapasağlam
Nereye varmak istiyorum olumlu düşünmek çok etkili evet bazen yapamıyoruz ama sonucu güzel hayal edersek gerçekten olmuş gibi inanarak ama kendini kandırma inançsızca değil coronanın geçip gittiğini çok kolay atlattığımızı ve hiçbirşekilde bedenime zarar vermedi maraz bırakmadı şeklinde bence çok ama çok etkili olur her konuda keza öyle nerden aklıma geldi bilmiyorum unutmuştum bu konuyu aslında ama enerjimiz çok önemli nolur zorda olsa bunu yapmaya çalışalım🤗
Çiçeğim yaşadığın sorunlara üzüldüm, bunları yaşadığın koşullar içinde düşünürsek epey ağır bir süreç olmuş ama senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gördüğüme de çok sevindim. Belliki olaylara bu şekilde bakman senin daha sağlam ayakta kalmanı sağlamış. Bence pek az insan bu kadar kendinden emin, inançlı ve dik durabilir. Bir kaç yazdığın şeylerden sonra bunu da yazdığın için aslında senin karmaşık ve riskli olaylarda bile duygularına kapılmayıp daha mantıklı ve isabetli kararlar verdiğini anlıyorum. Çoğunluğun tercihini değil aklın yolunu seçiyorsun. Bu büyük cesaret ve başarılı girişimcilerin de belirgin bir özelliği ❤ Düşünce gücü ve olumlu etkileri hakkındaki yazdıklarına da harfiyen katılıyorum. Hatta az ve öz yazmışsın, buna bir destan bile yazılırdı 😘

Antalya’nın en güzel zamanları başlamış balım bol bol tadını çıkar yazın İstanbul’a kaçıp gelirsiniz sıcaklık olarak bugün burası da iyiydi 🌸🌸🌸
Evet balım başladı da yasaklar ve oruçta ne kadar tadı çıkarılır bilemiyorum. Keşke hep böyle kalsa. Yazın kavrulur artık buralar. Biz biraz zor geliriz sanki, benimki bildiğin kaçar gibi çıktı İstanbul'dan, bir süre görmek bile istemez 😂
Belki sen buralara gelirsin balım 😍
oteller de hazirana kadar kapalıymış yine, yabancı turistlerin rezervasyonları da hep iptal edilmiş o da ayrı bir muamma. Bu durumda senin yurtdışı gezisi karanlık görünüyor gibi. Hayırlısı bakalım şu aşılar işe yarasa da her yer normale dönse 🙏

burda da çiçekler açtı yaa bahçeden mis kokular geliyor gece özellikle :KK68:
Aynı sefa mı Hanımeli mi neydi o gece koku salıyordu di mi😍 Bu iki çiçek galiba aynıydı 😬 Yoksa değil miydi ya :D

Nego Nego m olaydı o aydınlatırdı bizi, çiçekler ondan sorulur :KK68:

Aman Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik e sormayayım o Hanımeliye de menekşe der sonra işin içinden çıkabilene aşk olsun :D

Canlarım merhaba, yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum bir süre daha gelemem gibi duruyor. Yakında hepsi bitecek inşallah.

sudem34 sudem34 tablo için eline sağlık canım.

blondeblond blondeblond canım çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız, bizi durumundan haberdar et mümkün oldukça.

cicekcikkk cicekcikkk anneciğine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı çok güzel geçer, Allah şifa versin.
Hasretin böğrümüzü deldi geçti Boncuğum❤ Ballarımdan bu kadar ayrı kalmaya gönül dayanmıyor😢

Aynı sefa mı Hanımeli mi neydi o gece koku salıyordu di mi😍 Bu iki çiçek galiba aynıydı 😬 Yoksa değil miydi ya :KK70:

Aman Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik e sormayayım o Hanımeliye de menekşe der sonra işin içinden çıkabilene aşk olsun :KK70:
Hanımeli cnm
bahçedeki leylaklar sümbüller kokuyo şu an 😍mor tane tane salkımlı çiçekler var ya 😍
Salkımlı söğüt çiçekleri de nefis kokar yazın açıyorr 😍😍😍

Aynı sefa mı Hanımeli mi neydi o gece koku salıyordu di mi😍 Bu iki çiçek galiba aynıydı 😬 Yoksa değil miydi ya :KK70:

Aman Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik e sormayayım o Hanımeliye de menekşe der sonra işin içinden çıkabilene aşk olsun :KK70:
Anaa birsuru mesaj birikmis sen etiketlemesen bildirim gelmedi farkinda degilim hic. Menü yazmaya geliyodum tam😂
Ayrica teesüf ederim o koku salan kesin orkidedir dermisim😜😂😂😂 (evimde orkide var koku salmadigini biliyorum neyse ki😂)

21 Nisan Carsamba Menüm
Sabah 09.30 Avuc ici kadar pide ile yagsiz tost, 1 dilim beyaz peynir, yesil sogan
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 ev yapimi granola(yaparken bi minik kare yedim)

Akşam 18.00 1 tabak ıspanak yemegi, 3 kasik yogurt, azcik yufka ekmek
Ara 19.00 nescafe( ders calisma meselesi :KK51: )
Ara 19.30 3 kasik dondurma. Olmadi bu..

Spor; Leslie 5 mil 32 dakika, 150 ip atlama
Su az ictim bugün.

Hanımeli cnm
bahçedeki leylaklar sümbüller kokuyo şu an 😍mor tane tane salkımlı çiçekler var ya 😍
Salkımlı söğüt çiçekleri de nefis kokar yazın açıyorr 😍😍😍
Aa evet leylak ve sümbül de çok güzel kokar😍 Onlarda aynı familyadan sanki. Ama salkımlı söğüt dediğin şu üzüm salkımı gibi olup mor açanlarsa onun o kadar koktuğunu bilmiyordum 😍

Anaa birsuru mesaj birikmis sen etiketlemesen bildirim gelmedi farkinda degilim hic. Menü yazmaya geliyodum tam😂
Ayrica teesüf ederim o koku salan kesin orkidedir dermisim😜😂😂😂 (evimde orkide var koku salmadigini biliyorum neyse ki😂)
Dersen de yadırgamam artık, sana bu konuda her şey serbest, hadi teesüfte serbest :D Ama şöyle düşününce çok haklısın bak, düz mantıkla hepsi çiçek, yani adının ne önemi var, ayrımcılığa karşıyız bir kerem biz bütünleştirici olalım di mi ama 😜😬

Bende pek bildirim görmüyorum bebişim çünkü kimsecikler yok ortada :cry:

21 Nisan Carsamba Menüm
Sabah 09.30 Avuc ici kadar pide ile yagsiz tost, 1 dilim beyaz peynir, yesil sogan
Ara 11.00 nescafe

Su az ictim bugün.
Afiyet olsun kuşum😍
Şimdi dondurmadaki o 3 kaşık hangi kaşıkla diyeceğim olay büyüyecek, en iyisi sen dondurmayı benim hesaba yaz 😂
Kaşık başı 50 ip atlama dersek dengelendi bile 😘

Hasretin böğrümüzü deldi geçti Boncuğum❤ Ballarımdan bu kadar ayrı kalmaya gönül dayanmıyor😢
Benim de balım benim de, çok özlüyorum sizi.
Balım bir rivayete göre ilk açan çiçek mi ne orkideymiş, sonraki bütün çiçekler ondan gelmeymiş, yani demem o ki her şeye orkide diyebilirsin 😂🤭🤭
Pardon iğde ağacıydı çiçek açan 😂 söğüt ağacı değil
Hepimizin çiçekler hakkındaki engin bilgisi gözlerimi yaşartıyor 😂😂

21 Nisan Carsamba Menüm
Ara 11.00 nescafe

Su az ictim bugün.
Afiyet olsun canım, bence gayet güzel bir menü olmuş, dondurmayı da erken yemiş olsaydın hiçbir sorun olmazdı bence. Spor da var daha ne olsun, güzel civcivim belli ki sahalara dönmüş. Suyu artırdık mi iş tamamdır 😘😘

Yaa canım kalp kalbe karşı😍 dün kızlar napıyor yazayım bir dedim senin etiketin geldi🤗
İkisi aynı çiçek değil 🤣
Nasılsınız güçlü kadınlar😊

Afiyet olsun kuşum😍
Şimdi dondurmadaki o 3 kaşık hangi kaşıkla diyeceğim olay büyüyecek, en iyisi sen dondurmayı benim hesaba yaz 😂
Kaşık başı 50 ip atlama dersek dengelendi bile 😘
Şşşttt o konulara girmeyelim enercim:KK19::D şu an dondurmanin kalanı dolapta duruyo. Bomba da diyebiliriz:D ama bugün canm istemiyo basimiza tas yagacak canim dondurma istemiyo:KK53: dün depoları doldurduk tabi:D
Benim de balım benim de, çok özlüyorum sizi.

Balım bir rivayete göre ilk açan çiçek mi ne orkideymiş, sonraki bütün çiçekler ondan gelmeymiş, yani demem o ki her şeye orkide diyebilirsin 😂🤭🤭

Hepimizin çiçekler hakkındaki engin bilgisi gözlerimi yaşartıyor 😂😂
Aaa orkide öyle miymis. Hic bilmiyodum. Biliyosun ki cicekler hakkinda bu grupta en cok benim bilgim vardir hele o mor menekşeler :KK68::KK53:
Yaa canım kalp kalbe karşı😍 dün kızlar napıyor yazayım bir dedim senin etiketin geldi🤗
İkisi aynı çiçek değil 🤣
Nasılsınız güçlü kadınlar😊
Kahvaltimi yaptim afyonumun patlamasini bekliyorum sen napiyosun görüsmeyeli😬😂

Back
X