70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evvet kızçeler kapamanın son günü çok heycanlıyım sabah 7 de atcam kendimi sokaklara 😂😂😂😂 ben de abarttım tatlıyı üç gündür regli olcam şişim patlıycam hatta şeker alınca ekstra ödem ödem oldum yarın bakalım disiplinli bir şekilde devam ediciğim evde hergün sağlam spor yaptım birtek bugün yapmadım tartıdan uzak duruyorum şiştiğimin pek farkındayım 🤣🤣🤣 yumurta orucuna girişiyorum bakalım ödem atıp hızlıca ketosize girim diye tatlı manyaklığı dipsiz kuyu zira. Kızımı da yarın öğleden sonra babam almaya gelcek çiftliğe götürcek bu hafta orda kalcak bu hormonel durumlarımdan ekstra bir asabiyet geldi uzundur yoktu ani parlamalarım oluyor falan filan hormonlarımın esaretinden kurtulmam dileğiyle bakalım bu hafta belki dr da giderim

Sen şart diyorsan boynum kıldan ince😂😂😂😂

Aynı apartmanda olduğunuzu bilmiyordum geçende okumuştum sanki iyi bişiy mi peki😂😂😂

Hahahahha bende pek sapıttım yaaa neyse susalım🥸

Demek kollektifte bişiy vardı bizden değil😂😂😂

Kilo verişine kurban yaaaa💃🏾😘

Ayy evlilik yıldönümünüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllarınız olsunnn😍😍😍

Toplu hava atmaca heee 💃🏾💃🏾💃🏾😂😂😂

Yavru kuşşşş iyi ki doğdunnn nice sağlıklı mutlu yılların olsun tüm sevdiceklerinleee😍😍😍😘😘😘

Teşekkür ederim çiçeğimmmm.
Adım challenge ına varsın di meeee ? 😘

Evvet kızçeler kapamanın son günü çok heycanlıyım sabah 7 de atcam kendimi sokaklara 😂😂😂😂 ben de abarttım tatlıyı üç gündür regli olcam şişim patlıycam hatta şeker alınca ekstra ödem ödem oldum yarın bakalım disiplinli bir şekilde devam ediciğim evde hergün sağlam spor yaptım birtek bugün yapmadım tartıdan uzak duruyorum şiştiğimin pek farkındayım 🤣🤣🤣 yumurta orucuna girişiyorum bakalım ödem atıp hızlıca ketosize girim diye tatlı manyaklığı dipsiz kuyu zira. Kızımı da yarın öğleden sonra babam almaya gelcek çiftliğe götürcek bu hafta orda kalcak bu hormonel durumlarımdan ekstra bir asabiyet geldi uzundur yoktu ani parlamalarım oluyor falan filan hormonlarımın esaretinden kurtulmam dileğiyle bakalım bu hafta belki dr da giderim
Canım, aman dikkat ⚠️
Biz, bayanlar bu hormonlardan ne çektik ya 🤦🏻‍♀️
Çiçeğim bende üç gündür çok abarttım yarın normale döneceğim diye yedim de yedim 😔 mümkünse bana da anlatır mısın yumurta orucunu 🙏🏻

Bade çiftlikte çok mutlu olacak 😍yarın yürüyoruz hep birlikte🎯tatlı krizi bende de var cokokremi kaşıklayip bitirdim resmen 🤪 regl yakın hafta içi 😁ödem de doluyum 😅
Bade de yürüyor mu seninle ?
Gitmeseydi beraber yururmuydunuz?
Yarın da dersler başlıyor.

asliogretmen asliogretmen balım 🍯 senin hafta içi programın nasıl?
Zoom toplantıları filan çok mu?

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik başladın mı oruca?
Nasılsın?

B
Bade çiftlikte çok mutlu olacak 😍yarın yürüyoruz hep birlikte🎯tatlı krizi bende de var cokokremi kaşıklayip bitirdim resmen 🤪 regl yakın hafta içi 😁ödem de doluyum 😅

Nasılsın?
Balım, sabah 8 kalkış , 08.45 Buğra’yı okula bırakma , oradan sabah yürüyüşüne ( yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki çok heyecanlıyım 🤭 ) sonra kahvaltı , ev temizlik rutini , bilg. başına geçiş (muhtemelen bu hafta toplantı yaparız, ama çok sık olmuyor. KiS ( Kazanım İzleme Sınavı ) yapacağız . Onunla ilgili detayları konuşuruz muhtemelen. Bir de kitap incelemesi vermişlerdi . Onları tamamlayacağım. 16.00 Buğra’yı okuldan alış. Sonra yemek muhabbeti . Şimdilik hayallerim bunlar . Yarın gerçekleşir mi 🤷‍♀️ Allah Kerim 🥰

Nasılsın?
Evvet canım bade dört gözle bekliyor oraya gitmeyi çıldırttı aylardır gidicem diye de işte geçen evde çok ağladı sıkıldım arkadaşlarımı özledim babannem annanemlere gitmeyi babamı vs diye ciddi hüngür hüngür ağladı annem de dayanamadı yaz tatilini beklemeyelim yasaklar bitince gelirsin dedi 🤗
Bade yürüyemez benle bazen sitenin bahçesine çıkıyordu bu kapanmada ama evden dışarı çıkmadık hiç ayrıca ben agresif yürüyorum herkes uyum sağlayamaz 🤣🤣🤣🤣
Ayy heycanlıyım badeye kahvaltı hazırladım çıkıcam birazdan💃🏾
tatlı krizleri 😵😵😵kırıcaz işallahhhhh😍

Teşekkür ederim çiçeğimmmm.
Adım challenge ına varsın di meeee ? 😘
Yahu kambersiz düğün olur mu😍
Canım, aman dikkat ⚠️
Biz, bayanlar bu hormonlardan ne çektik ya 🤦🏻‍♀️
Çiçeğim bende üç gündür çok abarttım yarın normale döneceğim diye yedim de yedim 😔 mümkünse bana da anlatır mısın yumurta orucunu 🙏🏻
Sorma kuzum ya psikolojilerimiz de harap oldu bir yıldan fazladır hayatımda hiç kendimi bu şekilde deneyimlemedim ben ya hiç bu bi yıldır olduğum kadar açgözlü olmadım :( resmen hem hormonlar hem duygusal yeme başkabişey değil 🤗
Eggfast diye geçiyor hızlı ketosize girmek için kullanılan bir yöntem yabancı sitelerde çok kaynak var uygulayanlarla ilgili daha önce altı ay önce falandı yarım yamalak yapmama rağmen sağlam ödem atmıştım sürdürememiştim ama şimdi iyice hazırladım kendimi su orucu tutamıyorum insülin dalgalanması tatlı atakları yada bilmedim başka sebeplerden ketozise girip girip çıkıyorum istikrarsız davrandığım için neyse işte bununla nerdeyse günde bir kilo gidiyor en az üç en fazla 7 gün yapılıyor ve günde en az 6 yumurta ve her yumurtaya karşılık bir kaşık zeytinyağ tereyağı gibi sağlıklı yağ tüketiyorsun yani 8 yumurta yersen 8 yemek kaşığı yağ oluyor amaç sıfır karbonhidrat nerdeyse yumurtada var yine ama çok çok az beslenme yüzdesi %85 yağ %15 protein %5 karbodan geliyor günlük olarak ekstradan tam yağlı karbo değeri çok çok düşük peynir 100 gr a kadar ekleyebilirsin lakin peynir ne kadar az o kadar iyi ki peynir olmak zorunda da değil sonra yavaş uavaş düşük karbolu gıdaları katıyorsun eleminasyon gibi oluyor
Benim aslında en büyük sıkıntım kuruyemişler onları tamamen bıraktım artık yoksa her beslenme şekline güzel cevap veriyorum ama şu eşşek fıstık beni bitiriyo😂😂😂
Bakalım 7 güne niyet ettim ama bedenimin tepkisine göre hareket edicem

B

Balım, sabah 8 kalkış , 08.45 Buğra’yı okula bırakma , oradan sabah yürüyüşüne ( yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki çok heyecanlıyım 🤭 ) sonra kahvaltı , ev temizlik rutini , bilg. başına geçiş (muhtemelen bu hafta toplantı yaparız, ama çok sık olmuyor. KiS ( Kazanım İzleme Sınavı ) yapacağız . Onunla ilgili detayları konuşuruz muhtemelen. Bir de kitap incelemesi vermişlerdi . Onları tamamlayacağım. 16.00 Buğra’yı okuldan alış. Sonra yemek muhabbeti . Şimdilik hayallerim bunlar . Yarın gerçekleşir mi 🤷‍♀️ Allah Kerim 🥰
Ahh kuzucum ya inan ben de pek heycanlıyım kızımı kahvaltısı bitsin çıkıcam hemmen😍😍😍

Günaydınnnn
Ballarım
🍯

Güzel,
Ama
çokkkkk güzel bir hafta olsun.

❤️
( cicekcikkk cicekcikkk çiçeğim verdiğin bilgiler için çokkk teşekkür ederim. İlerleyen günlerde belki üç gün deneyebilirim. Bu hafta kendimi bir yoklayayım 😉 tekrardan teşekkürler​
Bende çok heyecanlıyım . Bir aydır araba da kullanmıyorum . Unutmuş olamam di me ? 🤭)

25880B93-81C4-4010-90E3-D449C46EE8BC.webp
25880B93-81C4-4010-90E3-D449C46EE8BC.webp

Ayy gerçekten nasıl denk gelmiş 😍😍
Ben de seni tebrik ederim hayatım 😍 nasıl bi rahatlık ferahlık değil mi 😆😆😆

:21:

Di mi :KK66:
30 dklığı cnm enerjim varsa 15 dklığı ekliyorum ve 15 dk bölgesel 😍 bailey brown du galiba bir hanım var youtube da

Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsuun nice mutlu senelere 🤗

bu galiba di mi?
gerçekten çok iyi bu videolar ama çalıştığım için yapamıyorum işte, evde olsam mutlaka yapardım🙃
bailey brown oblik kasları için güzel hareketler varmış ama benim dumbell'ım yok😒

Canım birlikte veda edebiliriz tatlılara😍
2 gün içinde evdeki tatlıları silip süpürerek ön hazırlık yapayım 😂

dün akşam, irmik helvası ve bilimum dondurma çeşitleriyle jübile yaptım ben😂
off yaa bu bayram beni benden aldı, hem regl öncesi, hem eşimin yiyelim içelim modu darmadağın oldum😠

Sen şart diyorsan boynum kıldan ince😂😂😂😂

Aynı apartmanda olduğunuzu bilmiyordum geçende okumuştum sanki iyi bişiy mi peki😂😂😂

Hahahahha bende pek sapıttım yaaa neyse susalım🥸

Demek kollektifte bişiy vardı bizden değil😂😂😂

Kilo verişine kurban yaaaa💃🏾😘

Ayy evlilik yıldönümünüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllarınız olsunnn😍😍😍

Toplu hava atmaca heee 💃🏾💃🏾💃🏾😂😂😂

Yavru kuşşşş iyi ki doğdunnn nice sağlıklı mutlu yılların olsun tüm sevdiceklerinleee😍😍😍😘😘😘

kayınvalidemin çok yardımı oluyor, sabah biz işe giderken o bizim eve geliyor,
öğlene kadar kızımla bizim evde oluyorlar, kızımın online derslerine girerken,
kayınvalidem gün içinde robot süpürgeyi çalıştırıyor, toz alıyor, çamaşırları yıkıyor asıyor,

eve geldiğimde yemeğim hazır oluyor, işte bunlar bana iyi gelen yönleri cicekcikkk cicekcikkk 😄

yalnız ben öyle çok çatkapı seven biri değilimdir, kayınvalidem de anlayışlı bu konuda, yani düşün tüm bayram tatili boyunca sadece 1.günü bayramlaşmaya gittik, daha da görmedim.

zamanında aynı apartmanda oturmazken kayınvalidemde kaldığımız zamanlar oldu,
kızımı sabah akşam bırakamadığımız için, o zamanlardan dolayı artık içiçe olmak istemiyorum,
yani kapımı kapatırım herkes kendi evinde olsun biraz cinsim bu konuda sanırım😄

aynı durumdayız gerçekten regl öncesi şişkinliği mi dersin,
yediğim onca gereksiz tatlı mı dersin patlayacağımmm😂
benimde hormonlarım tavan, her şeye gıcık olur durumdayımmm🤯

A5C66593-B2BD-4C36-A7C3-B8C33D264F0A.webp
079BBE0A-4B31-47DB-8498-7B525F441310.webp
7B8783F9-1F8C-40EF-BDFA-D4FDEDD5554B.webp

Bunlar da benden gelsin :KK68:
Çokkk mutluyum . Sanki hayata döndüm .

off yaa bu bayram beni benden aldı, hem regl öncesi, hem eşimin yiyelim içelim modu darmadağın oldum😠
Canım, inan hepimiz aynıyız. Bugün itibariyle tatlı olayı bitmiştir. Meyve, gün kurusu kayısı ve hurmaya devam 😉 tatlı niyetine 😘
kayınvalidem gün içinde robot süpürgeyi çalıştırıyor, toz alıyor, çamaşırları yıkıyor asıyor,

eve geldiğimde yemeğim hazır oluyor, işte bunlar bana iyi gelen yönleri cicekcikkk cicekcikkk 😄

yalnız ben öyle çok çatkapı seven biri değilimdir, kayınvalidem de anlayışlı bu konuda, yani düşün tüm bayram tatili boyunca sadece 1.günü bayramlaşmaya gittik, daha da görmedim.

kızımı sabah akşam bırakamadığımız için, o zamanlardan dolayı artık içiçe olmak istemiyorum,

kayınvalideye kocaman bir alkışşşş :KK9::KK9::KK9:

Günaydınnnn
Ballarım
🍯

Güzel,
Ama
çokkkkk güzel bir hafta olsun.

❤️
( cicekcikkk cicekcikkk çiçeğim verdiğin bilgiler için çokkk teşekkür ederim. İlerleyen günlerde belki üç gün deneyebilirim. Bu hafta kendimi bir yoklayayım 😉 tekrardan teşekkürler​
Bende çok heyecanlıyım . Bir aydır araba da kullanmıyorum . Unutmuş olamam di me ? 🤭)
Dene bak bir günde bile farkedersin ama düşük karbo devam etmezsen atılan ödemler geri gelir 🤗
Olsun kuzucum yaa suçluluk duymak bitiriyor bizi napak yedik içtik datluları sefamız olsun önümüzde ki maçlara bakalım😂😂😂 valla ben üç günde 61 küsürlere geldim tartıya sabah bir çıkayım yumurta orucu ne kadar etkili olcak dedim çıkmamla inmem bir oldu tam tartılmadım 😂😂😂kimi kandırıyorsam allam yaaa 🤣🤣🤣

Yaa kayınvalide o zaman şahaneymiş yahuu misss miss daha ne olsun
Seviyeli ilişkilere ben de varım yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle sıcak kanlıyımdır yakınımdır ama domuz tarafımda vardır öyle vıçvıç şeyleri sevmem kendi anacımla bile😂😂😂
Hormonlar bizi yönetiyor ya özgür irade yalan yani kim uydurduysa 😂😂😂😂
çalışmasaydım yanına gelirdim, aynı sahil bölgesindeyiz😍
bu hafta sıkı detoks olayına giriyorum,
kiloyu korumak kilo vermekten daha zor, bıktım bu dalgalanmalardan offff😡
Yaaa bir gün belkimmm yürürükkkk 😍😍😍 hatta kızçelerimizinde yakın yaşları arkideş olurlar onlarda pizza hamburger çikolata ortak zevkleri çok😂😂detoksa gir destekliyorum seni ben de ketojenik detokstayım cümleten kolay gele hepimize😍😍😍

Eki Görüntüle 2850854 Eki Görüntüle 2850855 Eki Görüntüle 2850856

Canım, inan hepimiz aynıyız. Bugün itibariyle tatlı olayı bitmiştir. Meyve, gün kurusu kayısı ve hurmaya devam 😉 tatlı niyetine 😘

Ayyyy efsane efsanese 😍😍yürüdüğün yeri çok kıskandımmmm😍😍😍
Maşallahhhhh yaaaa 🧿
Süpersin canımmmm ❤️ Ama akşama daha çok var. Sanırım 30.000 olur :KK66:
sudem34 sudem34 challange kazananı belli oldu 🤭
Canımmm yaaa çok mersii aynen senin gibi nasıl mesudummmm böylee yürüyebilmek özgürce 😍😍😍 mutluluk katkı olacak tüm hormonlarım halay çekiyor😂😂😍
allam sonumuzu hayretsin yasaklar yasaklar derken son 17 gündür sadece yürümeye muhtaç kaldık resmen

süpersin canı gönülden kucak kucak tebrik ediyorummm çiçeğim😍🥰😘

Eki Görüntüle 2850854 Eki Görüntüle 2850855 Eki Görüntüle 2850856

sakarya di mi aslıcım? içim açıldı, karşımda bilgisayar, duvarlar var şirkette ıyyy😄

sağolsun canım yoksa ben becerikli biri değilim, imkanı yok hem iş hem ev hem çocuk hem eş yetişemem,
karadeniz kadını benim kayınvalide görsen arı gibidir bi orduyu yönetir😂

Dene bak bir günde bile farkedersin ama düşük karbo devam etmezsen atılan ödemler geri gelir 🤗

Olsun kuzucum yaa suçluluk duymak bitiriyor bizi napak yedik içtik datluları sefamız olsun önümüzde ki maçlara bakalım😂😂😂 valla ben üç günde 61 küsürlere geldim tartıya sabah bir çıkayım yumurta orucu ne kadar etkili olcak dedim çıkmamla inmem bir oldu tam tartılmadım 😂😂😂kimi kandırıyorsam allam yaaa 🤣🤣🤣

Yaa kayınvalide o zaman şahaneymiş yahuu misss miss daha ne olsun
Seviyeli ilişkilere ben de varım yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle sıcak kanlıyımdır yakınımdır ama domuz tarafımda vardır öyle vıçvıç şeyleri sevmem kendi anacımla bile😂😂😂
Hormonlar bizi yönetiyor ya özgür irade yalan yani kim uydurduysa 😂😂😂😂

Yaaa bir gün belkimmm yürürükkkk 😍😍😍 hatta kızçelerimizinde yakın yaşları arkideş olurlar onlarda pizza hamburger çikolata ortak zevkleri çok😂😂detoksa gir destekliyorum seni ben de ketojenik detokstayım cümleten kolay gele hepimize😍😍😍

ben en son 54,8 kg da bıraktım tartı işini😂
4-5 günde kendimi kaybedersem olacağı bu,
daha üzerimdeki kilo bile tam oturmadı kime bu artistliğim acaba yaaa😆

benim de sıcak kanlı tarafım var ama çok samimiyeti de sevmeyen biriyim bilmiyorum mesela cins huylarım vardır,
çatkapı olayını, sınırsız ilişkileri sevemem,
sanırım biraz da yalnızlığı seven biriyim ben, çabuk sıkılıyorum insanlardan😄
bu konuda kayınvalidem bana uyum sağlıyor.

eşimin ablası biraz sever öyle her vakit gireyim çıkayım ama ben işte cadıyım biraz sınırlarımı anında koyarım😜
onun da kötü niyeti yok, kızıma çok düşkünler eşimin ailesi,
benim kızım ailede tek çocuk olunca deli oluyorlar😄

evet neden olmasın😍
senin bu siteden arkadaşın vardı di mi görüştüğün, sanki öyle bir şey söylemiştin.

Back
X