70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

asliogretmen asliogretmen
17 Mayıs 9317 resim net olmadı 😅
IMG_20210517_230904~2.webp

Kesinlikle çok güzel . İnşallahhhh korumayı da başarabiliriz 🥰
Teşekkür ederim canım benim :KK60:
canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı ;)

asliogretmen asliogretmen :nazar:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :nazar:
Fıstıklar mezuniyetiniz kutlu olsun:KK50:
Umarım ulaştığınız bu güzel kiloları senelerce korur, benim gibi yapmazsınız 😂
Hala uğraşıyorum(pek sayılmaz) o noktaya gelemedim :KK70:
Maşaallah çok güzel kilolar verdiniz :KK36:
teşekkürler balım 😍

Kilo verişine kurban yaaaa💃🏾😘
Sağol balım 😍

bu galiba di mi?
gerçekten çok iyi bu videolar ama çalıştığım için yapamıyorum işte, evde olsam mutlaka yapardım🙃
bailey brown oblik kasları için güzel hareketler varmış ama benim dumbell'ım yok😒

canım pembe kıyafet giydiklerini yapıyorum ben
dambılsız da var birsürü kuzum kısa kısa videolar hem sıkılmadan yapıyorsun istersen her spor gününde değiştir 😍
ben hala 500 ml su şişeleriyle yapıyorum 😂 bu ay da böyle gitsin de bakalım belki spor salonuna başlarım 😂 açılır mı ki

Bu siteye bakabilirsin fikir olur😘
yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artıııık 😂 olmuyor işte bu kısa dönem çözümü 😂

Sen kafandaki alışkın olduğun düzeni arıyorsun.

Sabah erkenden temizliği yemeği yapar kahveni içer bakarsın keyfine

Yok canım o Ankara ben İstanbul 🤪
Oğlan küçükken zırt pirt hasta olurdu. (ücretsiz izin alıp 2 yasina ben getirdim) Ama işte yine o süreçte bile hasta olunca çağırdık hep.

Ben okula gidince çocuğa bakardı 2 yaş sonrası zaman da .

Kreş e gidemediği zaman filan 2-5 yaş arası gibi işte arada çağırdik hep.

Doğum o bu şu çok çağırdik kısaca.Hatta ilk bebekte düşük yapmıştım
( İlk gün kan testi hamileyim .Ertesi gün kas testi düşük) kv yı aradi eşim ben işte iken gel bak diye .Geldi ne dese beğenirsin 😁 oncacik şeyden bişey olmaz 🤪 kızı değilsin işte kv oluyor orada 😅

ya bende severim ama kızdığım şeyleri de arada başına kakarim 🤪lafımı çekmem ben söylerim 😁para 💸 konusunda çok yıprattilar beni inşallah 🧿 tekrar sinamazlar 😎

İçine atmasan da derdini kv ye kibarca söylemeyi denesen kuzum😔
Evet canim yarin sabah inşallah erkenden baslicam güne🤗😍
Derdimi söylerim de o asla anlamaz kabul etmez canım o öyle biri artik öyle kabul ettm ben onu. Mesafe koydum o mesafeyi elimden geldiğince actirmiyorum ona. O da farkinda bunun.. en doğrusu bu bizim icin😊

Ooo birsürü is yapmissin bravo🤗 gercekten öyle erken kalkan yol alir bugün ruhen o kadar igrenc gecti ki zorla kalktim yerimden resmen.. o yüzden yarın insallah 7de kalkmak hedefim bakalim. Artik eski duzene donmem lazim

Afiyet olsun ben de şimdi 2.kahvemi iciyorum😂

Kahve kesinlikle kirmizi cizgimizdir🤭
Kv konusunda tebrik ederim Çicegimle seni masallah nazar degmesin anlayisli insanlara düşmüşsünüz gerçekten.
Ben hicbi zaman is yapsin derdinde olmam ama benim icin olmazsa olmaz sınırı bilmesidir. Bu her iliskide önemli zaten arkadaslikta da evlilikle esinle bile öyle.. sınir asilinca olmuyo. Kaynanan cok dusunceli kadinmis helal olsun. Biz ayni apartmanda oturcaz ve bayramin sadece ilk gunu görcez birbirimizi öyle mi? Biz bunu söylesek kadın hastalanir ambulans gelir apartmanin önüne 😏 benim de kaderim buymus ne diyim😂
Olgun insanlarla karşılaştırsın Allah herkesi zira öteki turlusu cekilmiyo zaten hayat zor🤷🏼‍♀️

evde olduğum zamanlar en geç 8'de uyanmaya çalışıyorum Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
diğer türlü asla verimli olmuyor ve mayışıp duruyor insan😒

sınır aşılınca ilişkiler laçkalaşıyor sonra da o ilişkiden hayır gelmiyor minnoşum,
yok ben aynı apartmanda olsak dahi kv bize hiç gelmez ancak ben davet edersem gelir,
nasıl korkutmuşsam kadını😂
ama neyse ki siz yakın oturmuyorsunuz sanırım, sen de ordan kurtarırsın🙃

Allah dağına göre kar verirmiş sen ev işi iyi ki sevmiyorsun o zaman 😂😂😂
Evet ya çocuk olunca öyle ama çok şükür bizimki güzel bir bağ🤗

Siz aynı apartmanda değilsiniz dimi😂😂😂 ya işte türlü türlü hepsi ben de iş miş yaptırmazdım ki zaten cinsim beğenmem kimseyi🥸 ama saygılı insanlar mesafe sınırlarının olması kesinlikle gerekli ben de viçviç sevmem yüzgöz olmak falan bana çok saygı duyuyorlar hala da öyle ama evet akıllıca kendi oğulları kızımı götürmüyordu ben düşündüm yaşlılarda birşeyde diyemiyorlardı ilk zamanlar ben sık sık haftasonları götürdüm zaten tek torun tek çocukları var yazık yani oğulları ortadan kayboldu biricik torunları var ki kızım içinde onlardan gelcek sevgi çok değerli bana o kadar iyi olmasalardı yapmazdım elbette😂😂😂 ama çok samimi söylüyorum seviyorum onları hani sözden laftan değil 🤗

Sana da afiyet bal olsun şekercimm😍 hahahahah senin kv pek şenlikmiş canım😂😂😂 hep sevgiden hep sevgiden bak o yüzden aynı apartmanda değilsin şükret bencee🥸
Evet sınırlar pek mühim yaaa bu konuda ben de takıntılıyım

sen de kayınvalidenlere çok düşünceli davranıyormuşsun ama karşılıklı demek ki,
onlar sana, sen onlara düşünceli, sevgi ve saygılı, ne mutlu😇

ayrıca benim aynı apartmanda oturma sebebim çalıştığım için kızıma kv bakıyor o yüzden😄
diğer türlü "sabah bırak akşam al" olayı çin işkencesiydi bize😖

Ya Maşallah 🧿 diyeyim kadına 🎯akıllı kadınmış torun kıymeti biliyor ve annesini de memnun etmeye çalışıyor 😉ben ilk zamanlar eşimle anlaşmayınca bişey olsa annesiyle görüşürüm derdim 😉ama sonuçta gelin adın 🤪

Ben de iş hiç sevmem😁kv bir iki kez yaptı ilk zaman bende sonra pes etti 🤪şimdi oturup hizmet bekler ben işten gelince ona hizmet edeyim diye 😅

asliogretmen asliogretmen 7015 oldu şimdi parkta oturdum dinleniyorum😉

@enerji_kusagi bugün 17 Mayıs kilom 70.7 nedir bu sayıların gizemi 😎 spora Aslı önderliğinde daha sıkı başladım diyelim 😅 diyeti dört dörtlük yapmasam da 6000 günlük alt limit hedefim olsun 🎯

özellikle ev işi yapmıyor da işte, ne yapacak kızım online derste iken o da boş durmuyor,
bizimki karadeniz kadını asla oturmaz, benden güçlü ve sağlıklıdır😂

canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı :KK66:

teşekkürler balım 😍

Sağol balım 😍

dambılsız da var birsürü kuzum kısa kısa videolar hem sıkılmadan yapıyorsun istersen her spor gününde değiştir 😍
ben hala 500 ml su şişeleriyle yapıyorum 😂 bu ay da böyle gitsin de bakalım belki spor salonuna başlarım 😂 açılır mı ki

yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artıııık 😂 olmuyor işte bu kısa dönem çözümü 😂

hangisi pembe kıyafetli?
500 ml su şişesi mi?

kafamda deli sorular 😂

10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr :KK68:

Ortim aferin🧿 çalışkan öğrenci pekiyi 🏆

tebrikler, tebriklerrr🥳 bak almışsın öğretmenden de ( sudem34 sudem34 ) aferini 😃

buenos diasss, günaydınnnn✨🌸☀️

dünkü menü:
sabah öğle birleşimi kocaman tabak salata
akşam eve gelince süzme yoğurt içine kuru üzüm çilek tarçın karıştırıp yedim😋

detoksumsu birşey oldu ama artık ne kadar oburca yediysem bayramda hiç acıkmadım,
hala acıkmıyorum😆

sabah dolapta bayram öncesi aldığım kefirlere gözüm çarptı, son kullanma tarihi yarın son gün😣
sözde bayram tatilinde detoks yaparım diye almıştım ama hiç içmedim,
üzüldüm hepsi çöpe gidecek, sinir oldum kendime😖😡

Öyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
Ay civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjj🙏🤗😘
Sen kafandaki alışkın olduğun düzeni arıyorsun.

Sabah erkenden temizliği yemeği yapar kahveni içer bakarsın keyfine

Yok canım o Ankara ben İstanbul 🤪
Oğlan küçükken zırt pirt hasta olurdu. (ücretsiz izin alıp 2 yasina ben getirdim) Ama işte yine o süreçte bile hasta olunca çağırdık hep.

Ben okula gidince çocuğa bakardı 2 yaş sonrası zaman da .

Kreş e gidemediği zaman filan 2-5 yaş arası gibi işte arada çağırdik hep.

Doğum o bu şu çok çağırdik kısaca.Hatta ilk bebekte düşük yapmıştım
( İlk gün kan testi hamileyim .Ertesi gün kas testi düşük) kv yı aradi eşim ben işte iken gel bak diye .Geldi ne dese beğenirsin 😁 oncacik şeyden bişey olmaz 🤪 kızı değilsin işte kv oluyor orada 😅

ya bende severim ama kızdığım şeyleri de arada başına kakarim 🤪lafımı çekmem ben söylerim 😁para 💸 konusunda çok yıprattilar beni inşallah 🧿 tekrar sinamazlar 😎

İçine atmasan da derdini kv ye kibarca söylemeyi denesen kuzum😔
Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticede 🤗
canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı :KK66:

teşekkürler balım 😍

Sağol balım 😍

Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni🤣🤣🤣
evde olduğum zamanlar en geç 8'de uyanmaya çalışıyorum Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
diğer türlü asla verimli olmuyor ve mayışıp duruyor insan😒

sınır aşılınca ilişkiler laçkalaşıyor sonra da o ilişkiden hayır gelmiyor minnoşum,
yok ben aynı apartmanda olsak dahi kv bize hiç gelmez ancak ben davet edersem gelir,
nasıl korkutmuşsam kadını😂
ama neyse ki siz yakın oturmuyorsunuz sanırım, sen de ordan kurtarırsın🙃

sen de kayınvalidenlere çok düşünceli davranıyormuşsun ama karşılıklı demek ki,
onlar sana, sen onlara düşünceli, sevgi ve saygılı, ne mutlu😇

ayrıca benim aynı apartmanda oturma sebebim çalıştığım için kızıma kv bakıyor o yüzden😄
diğer türlü "sabah bırak akşam al" olayı çin işkencesiydi bize😖

özellikle ev işi yapmıyor da işte, ne yapacak kızım online derste iken o da boş durmuyor,
bizimki karadeniz kadını asla oturmaz, benden güçlü ve sağlıklıdır😂
Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsun 💃🏾😍 maşallah maşallah seninkinedee
buenos diasss, günaydınnnn✨🌸☀️

dünkü menü:
sabah öğle birleşimi kocaman tabak salata
akşam eve gelince süzme yoğurt içine kuru üzüm çilek tarçın karıştırıp yedim😋

detoksumsu birşey oldu ama artık ne kadar oburca yediysem bayramda hiç acıkmadım,
hala acıkmıyorum😆

sabah dolapta bayram öncesi aldığım kefirlere gözüm çarptı, son kullanma tarihi yarın son gün😣
sözde bayram tatilinde detoks yaparım diye almıştım ama hiç içmedim,
üzüldüm hepsi çöpe gidecek, sinir oldum kendime😖😡
Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcam😂😂😂

Günaydın güzel hatunlar
Maşallah pek güzel yürümüşsünüz ben dün son adımımı paylaşmadım ve dün 21865 adım atmışım😂😂😂
Şimdide yürüyüşten geldim güzel yürüdüm alışverişe gitmem gerek kızımın birşeyi kalmadı donu bile kalmadı🤣🤣🤣🤣 acayip büyüdü geçen seneki hiçbirşey olmuyor haliyle
Ben menümü yazmıyorum yumurta yağ dan başka bişiy yemiyorum bakalım bakalım hızla ketosize girersem işallah bir ay sürsün istiyorum sonra düşük karboya geçcem allan izniyle🤣🤣🤣

Ay civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjj🙏🤗😘

Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticede 🤗

Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni🤣🤣🤣

Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsun 💃🏾😍 maşallah maşallah seninkinedee

Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcam😂😂😂
Öyle çiçeğim amiin cümlemizin gönlüne göre olsun inşallah🙏🏻

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallah ☺️ bir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
10 gün-level 3 seklinde yapcam.
Bayramda birazcik mokunu cikarmis olabilirim toparlanmak lazim😂

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallah ☺️ bir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
Süpersin canım olsun kuzum çıkarabiliyoruz o yüzden birbirimize destek oluyoruz suçlamayalım kendimizi birbirimizi ❤️

Bu siteye bakabilirsin fikir olur😘
Teşekkür ederim çiçeğim 😍😘 bakacağım ❤️
Haha yerim seni balımm:KK200::KK60:
:olamaz: :KK60: Utandırıyorsun beni civcivim ❤️
asliogretmen asliogretmen 30.000 mı yapacaksın balım 🍯
Kaç oldu şu an ?
Benim şaka gibi 249 daha 😂
Sudem balım, şuan benim adım sayım 9700’lerde ..........
diye yazarken bu alıntı mesajları gönderememişim . 🤭

gel gitler sapıtmalar olmasa ben 45 kilo olurdum🤣
ama yok iskelet olurmuşum, 54 kabulüm🥰

off evet ya alıyorum sonra başka şeylere dadanıyorum, al sana çöp, yazık valla😣

Günaydın güzel hatunlar
Maşallah pek güzel yürümüşsünüz ben dün son adımımı paylaşmadım ve dün 21865 adım atmışım😂😂😂
Şimdide yürüyüşten geldim güzel yürüdüm alışverişe gitmem gerek kızımın birşeyi kalmadı donu bile kalmadı🤣🤣🤣🤣 acayip büyüdü geçen seneki hiçbirşey olmuyor haliyle
Ben menümü yazmıyorum yumurta yağ dan başka bişiy yemiyorum bakalım bakalım hızla ketosize girersem işallah bir ay sürsün istiyorum sonra düşük karboya geçcem allan izniyle🤣🤣🤣

21865 🥳🎖️

akşama bizde iş çıkışı eşimle gideceğiz, benim kızım 40 kg olmuş,
aynı şekilde donlar bile olmuyor😂
dolabında ne var ne yok hepsini sağa sola vereceğim, çoğu yeni kaldı, o kadar hızlı büyüyor ki🙃

senin şu yumurta ketona bakıyorum bende mi denesem, değişiklik iyidir😂
sıkılıyorum hep aynı beslenme düzeninden😂

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️
10 gün-level 1
10 gün-level 2

menülerini bekliyorum😍
bence hepimiz yazalım artık, hem kendimizi, hem birbirimizi kontrol etmiş oluruz.

Günaydın
☀️
Ballarım

🍯
Dün buraya yazdıktan sonra kendimi nasıl dışarı attıysam 21.15 gibi anca eve geri dönebildim. 🤭Tadilat, korona, tam kapanma derken nasıl bir yokluk yaşadıysam dün kendimi kaybetmişim. Sanki bugün tekrar tam kapanma olacakmış gibi dışarıda vakit geçirmişim.:confused:
Bunu eve gelip, oturduğumda anladım. Şimdi pert durumdayım. :cry:
Ama yine de rutini bozmayıp sabah yürüyüşümü yaptım. 😍 🏃🏼‍♀️
Bakalım sizler neler yaptınız ? :cool:
Hemen geçmişe bakıp geliyorum. 🌸

• Uyandıktan sonraki 30 dakika içinde bütün bir yumurtayı yiyin.
  • Günde en az altı tam yumurta yiyin.
  • 1 çorba kaşığı (15 gram) MCT yağı tüketin ( bu bizim favori markamız -% 15 indirim için RULEDME kuponu kullanın).
  • Yenilen yumurta başına 28 gram tam yağlı peynir yiyin.
  • Aç olmasanız bile her üç ila beş saatte bir yumurta bazlı bir yemek yiyin.
  • Yatmadan üç saat önce yemek yemeyi bırakın.
  • Mümkünse en kaliteli yiyecekleri tercih edin. Yerel otlakta yetiştirilen yumurtalar ve% 100 otla beslenen, merada yetiştirilen peynir ve tereyağı en iyisidir.
  • Bolca su iç.
  • Kahve, çay ve diyet içecekleri gibi sıfır karbonhidratlı içeceklere izin verilir. En iyi sonuçlar için diyet içeceklerinden ve sıfır karbonhidrat tatlandırıcılardan kaçının.
  • Diğer tüm kalori içeren yiyecek ve içecekler sınırsızdır.
  • Yumurtalar - Mümkünse yerel, merada yetiştirilen yumurtaları tercih edin
  • Tam yağlı peynir - Ons başına 1 g'dan az net karbonhidrat içeren peynirlere yapıştırın. Buna çedar, parmesan, İsviçre, beyaz peynir, mozzarella, brie, Monterrey jack, krem peynir, mascarpone ve mavi peynir dahildir. Yumurta başına sadece bir ons yiyin.
  • Otla beslenen tereyağı - Yumurta başına bir çorba kaşığı tereyağı (veya sıvı yağ) yiyin.
  • Yüksek kaliteli yağ - Sızma zeytinyağı, MCT yağı, hindistancevizi yağı veya keto için başka herhangi bir sağlıklı yağ .
  • Sıfır karbonhidratlı, şekersiz içecekler - Su, kahve ve çay.

cicekcikkk cicekcikkk sonra tavuğa dönüşmeyiz di mi😂 günde 6 yumurta çok geldiiii gözümeee ve
çok değişik bir diyet iç böyle bir şey denememiştim ben🙃
tam anlamıyla bu şekilde mi yapıyorsun?

Back
X