70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Seninki büyük tabi biraz daha 🎯benim öğrenciler de öyle değisik dillerde şarkılar söyler bazıları 😁farklı oluyor güzel oluyor 😁 bade iyi ki yanında değilmiş 🤭hazır hormonlar derken paparayi yemekten kurtulmuş garip 🤪
He yaa çocuğun ayarlarıyla oynuyorum ayarsız olunca😂😂 kızım ben önmenapoz dönemi sen ergenlik döneminde idare ediciğizz artık birbirimizi diyorum 😂😂😂

He yaa çocuğun ayarlarıyla oynuyorum ayarsız olunca😂😂 kızım ben önmenapoz dönemi sen ergenlik döneminde idare ediciğizz artık birbirimizi diyorum 😂😂😂
Kızın tek değil Allah'tan anneanne babaanne gidecek yer çok 🤭nerde darlanirsa öbürüne gider 🤪sırayla sıkılmaya vakit olmaz 😁 değişiklik de iyidir 😍

Yavriiii bence bayağı safsın kuzucum 🥸 suratsız yengeçler diyebilirikkk o vakit 🤣🤣🤣😍

Bade cuma sanırım getirecekler annemde gelcek burdaki evine bade umarım tutturur annanemi bırakmam diye 🤣🤣🤣🤣 gerginim çok ya hormonsal durumlardan çocuaaa patlıyorum 😔
Yaptım şimdi temizlik bir kadın geliyordu o da memleketine gitmiş haftaya cumartesi eee o zamana kadar ev dayanmaz😂😂😂kadın gittiği bir iş yerinde her hafta covid testi yaptırıyor anında çıkanlardan o yüzden içim pek rahat😂🤣

Saflığına burda karar verdim bilerek elbette 😂🤣😂 ama şu var belki de özel günlere değer veriyor neticede size değer vermese gelmez😂😂😂 ay tavuk yumurta mevzusuna döndü 😂😂😂kendince değer veriyor diyelim
Yaa onlar yüzünden kavga edilmesi çok kötü yaa erkekler biip bişey demiyim hadi 😂😂😂 en azından iki senedir rahatsınız buna şükür belki eşinin eski davranış kalıbı değişmiştir bu süreçte temennim yani

Evde seven olunca fena benim eski erkek arkadaşımda öyleydi abur cuburcu ve çok zayıftı bana zorla yedirmeye çalışıyordu keza ben de çok zayıftım ve sağlıklı beslenme manyağı oldupum için son covid dönemini saymazsak😂😂😂 yemiyordum ama yaa bu hormonlar diyorum ya sana kuzum fena ki fena

Şimdi reglin yaklaştı hormonların ekstra dalgalanmalar yaşıyor birincisi ikincisi tatlı(karbonhidrat) yediğimizde insülin ekstra dalgalanmalar yaşıyor ve çok çabuk acıktığını hissediyorsun bu son hafta çok tatlı yediğin için yedikçe yiyesin geliyor efferin ama bak yememişsin proteini arttır yağı arttır karbo tüketme bak akşamları yoğurda meyve koyuyorsun onlarda insülini oynattırıyor zira yoğurt karbonhidrat meyveler zaten karbonun alası şeker ekstra var bir süre akşam en azından meyve yeme yiyceksen sabah ya da öğlen tüketmeye çalış abla tavsiyesi puhahahahahha yok yok abla deelim🤣🤣🤣🤣

hep o bayram tatili yüzünden😂 akşam ne yiyim yaa bulamıyorum ki, süzme yoğurt çok seviyorum.

abla hitabını bende pek sevmem boşverrr, gayet iyiyiz böyle çiçeğim😂

bu arada regl oldum gözüm aydın😂

40 indan sonra kimse değişmez canım 😁oda 40 artık .🎯
Ben de saf zaten 🤭
Hayırlısı ya ben neyime bilmiyorum ikinci çocuk planı yapmaya başladım 🎯

gerçekten miiiii, hayırlısı olsun canım😊
ben istemiyorum tek çocukta kaldım, her ne kadar çevre aile baskısı olsa da😂

Aaa ciddi misin vays vayssss 😍 allah gönlüne göre versin bebeğim yaa neden olmasın😍

blondeblond blondeblond yaa sana da ormantizmle ilgili bişey yazcaktım unutmuşum😂😂😂 yahu yaşı mı var bunun aşkolsun yeter ki iste niye olmasın hem canlanır ilişkiniz hem belki o da senlen ormantikleştikçe abur cubur almayı keser😂😂😂

pek fikir ayrılığı yaşadığımız için dedim onu, yoksa ben iflah olmaz bir romantiğim😜
bir şeye sinir oldum mu inadım devreye giriyor buza dönüşüyorum😄

hep o bayram tatili yüzünden😂 akşam ne yiyim yaa bulamıyorum ki, süzme yoğurt çok seviyorum.

pek fikir ayrılığı yaşadığımız için dedim onu, yoksa ben iflah olmaz bir romantiğim😜
Hayırlısı olsun canım 🤗 aynen.
Kararsızlık en beteri zaten . En azından kararli olduğun bir konu senin.

Ben yıllardır ikilemde olduğum bir konu.Hala da yuzde yüz net değilim ama zaten benim planım varsa kaderin de bir planı var.Arafta olmak da çok yoruyor insanı .Ben hep araftayim sanırım 🤪

Ben yıllardır ikilemde olduğum bir konu.Hala da yuzde yüz net değilim ama zaten benim planım varsa kaderin de bir planı var.Arafta olmak da çok yoruyor insanı .Ben hep araftayim sanırım 🤪
Canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah😘

Sen tek cocukta kalmissin ben sıfırda kaldım 😬😂😂 bakalim herkesin hakkinda hayirlisi.
Aman cevreye bakcak olsak ooo lisede başlıyorlar sevgilin var mi evlnecen mi 3 cocugun olsa basliyolar dörduncu ne zaman. Asla susmuyolar o yüzden artik duymamaya calisiyorum🤷🏼‍♀️

Canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah😘
Amin canım inşallah 🤗hayat çok kısa ve hızlıca akip gidiyor🎯geride kalan veya çok ilerisi düşünmek de yorucu 😁zaten düşündüğüm planladığım şeyler genelde olmadı demekki planlı olmak gibi bişey de tamamen net bir konu değil 😁

Sen tek cocukta kalmissin ben sıfırda kaldım 😬😂😂 bakalim herkesin hakkinda hayirlisi.
Aman cevreye bakcak olsak ooo lisede başlıyorlar sevgilin var mi evlnecen mi 3 cocugun olsa basliyolar dörduncu ne zaman. Asla susmuyolar o yüzden artik duymamaya calisiyorum🤷🏼‍♀️
Kaç yılında evlendin Civciv?
Yaşın genc istediğin zaman yaparsın.
Sizin bölüm ataması bol mu ?

Amin canım inşallah 🤗hayat çok kısa ve hızlıca akip gidiyor🎯geride kalan veya çok ilerisi düşünmek de yorucu 😁zaten düşündüğüm planladığım şeyler genelde olmadı demekki planlı olmak gibi bişey de tamamen net bir konu değil 😁
Ölç tart canım olumlu olumsuz yönlerini. Altından kalkabilirim diyosan sal gitsin😂
Evet bazen planladigin cok istedigin seyler olmaz aksine planlamadigin seyler olur ama daha guzeli olur. Allahin hikmeti diyorum ben de buna gercekten. Benim de öyle olur. Birseye cok ugrasirim olmaz. Sonra bambaska bi firsat cikar karsima iyi ki öbür ugrastigim olmamis derim.

Kaç yılında evlendin Civciv?
Yaşın genc istediğin zaman yaparsın.
Sizin bölüm ataması bol mu ?
Canim atama bol diyemem ama imkansiz da degil yine de iyi durumda öyle söylüyüm. Atama durumndan dolayi degil cocuk meselesi aslinda. Cunku 3 cocukla derece yapan da o kadar cook insan var ki gozumun önünde.
Ben kendimi hazir hissetmiyorum daha acikcasi ☺️ biraz daha durmak istiyorum.

1.5 yil oldu evleneli canim.

Öyle öyle zamanla hem maddi hem manevi her seyi oturunca cocuk olursa daha iyi olur insallah. Biraz garanticiyim😬

Ayy çok sevindim gözünaydın darısı bana bomba gibiyim halen tık yok anacım 🥸
Çiçenn yesin seni😘😘😘
İşte o buz devrelerini al tatilde rafa kaldır sonra ordan alırsın yine😂😂
Valla benimde tek evli kalsaydım da tek olurdu 🤣🤣🤣 ben çocuk istiyorum diyince çevrem afalladıydı çok sevmediğim bilinir yani seçiciyimdir çocuklarda da 😂😂😂😂

Hayırlısı olsun inşallah yaa aynen hiçbirşey kontrolümüzde değil malesef insan olarak kontrol edebilceğimiz sanısına kapılarak hep hasta ve yasta oluyoruz😂😂😂 araf iyidir kuzum 🤪
Duyma yahu benim kuzenimde 15 yılı geçti sanırım evli ki çocukları benden çok sever istemedi yapmadı kedi sahiplendi😂😂😂 herkes her evli çocuk yapmak zorunda değil ki yahu çok saçma
He yaaa hayırlısı gerçekten 😍

Canim atama bol diyemem ama imkansiz da degil yine de iyi durumda öyle söylüyüm. Atama durumndan dolayi degil cocuk meselesi aslinda. Cunku 3 cocukla derece yapan da o kadar cook insan var ki gozumun önünde.

Öyle öyle zamanla hem maddi hem manevi her seyi oturunca cocuk olursa daha iyi olur insallah. Biraz garanticiyim😬
Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bak 😍 bak sonra ormantizm yok diyor birileri 😂😂😂

Ayy çok sevindim gözünaydın darısı bana bomba gibiyim halen tık yok anacım 🥸
Çiçenn yesin seni😘😘😘
İşte o buz devrelerini al tatilde rafa kaldır sonra ordan alırsın yine😂😂
Valla benimde tek evli kalsaydım da tek olurdu 🤣🤣🤣 ben çocuk istiyorum diyince çevrem afalladıydı çok sevmediğim bilinir yani seçiciyimdir çocuklarda da 😂😂😂😂

Hayırlısı olsun inşallah yaa aynen hiçbirşey kontrolümüzde değil malesef insan olarak kontrol edebilceğimiz sanısına kapılarak hep hasta ve yasta oluyoruz😂😂😂 araf iyidir kuzum 🤪

Duyma yahu benim kuzenimde 15 yılı geçti sanırım evli ki çocukları benden çok sever istemedi yapmadı kedi sahiplendi😂😂😂 herkes her evli çocuk yapmak zorunda değil ki yahu çok saçma

He yaaa hayırlısı gerçekten 😍
Ahh böyle düşünen biri olmasi kalp 💚ben😂
Gercekten cevremdeki cogu insan bu cümleyi kursam taslamaya baslar anında 🤦🏼‍♀️ bi öğrenemedik birbirimizin tercihlerine saygı duymayı🤷🏼‍♀️ ama yapcak bisey yok onlarn baskilarini boyun egmeyerek ögrtcem onlara 😂 kimse istiyo diye cocuk yapamam bakcak olan benim sonra o cocugun da hakkina girmek olur ona da yazik
Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bak 😍 bak sonra ormantizm yok diyor birileri 😂😂😂

Allah seni napmasin sabah sabah iyi güldüm:KK70: sıralamada sen neden kendini en sanssiz kisma attin onu anlamadim ama sende kv derdi yok ki:KK70: sen en basta olmalisin :KK70:
İslerinde Allah kolaylik versin balım🤗💚
Sağol Kuşum😘 Hep gülesin inşaallahhh, birlikte gülelim🙏

Sondayım çünkü işareti koyacağım yeri kestiremedim 😂
Büyük veya eşit veya küçük, olmadığı için sıralamayı bilemiyoruz demek istedim :D

Hazır hissetmek önemli 😉 evlilik oturmamistir daha zaten 😁 Pandemi gelinisin resmen daha kocanla gezip tozup balayı bile düzgünce yapamamış sındır 😔 evliliğin ilk yılları hep acemilikle geçiyor ya 😁 çocuk zaten yıpratıyor ilişkiyi 🎯sen aşkını yaşamaya bak doyasıya 💜

ayyy kimler gelmiş💛💖🦋🌸
bende bayramda toplam 5 gün, çok düzensiz bol tatlılı beslendim, sonra toparlamak gerçekten zorluyor, vücudum hala şiş, regl de olamadım hala, dertliyimm😄
bu tatlı, karbonhidrat olayı uçsuz bucaksız bir batak, derhal kurtulmalıyız,
pazartesi itibariyle kendime çeki düzen verdim ama nerden baksan normale dönüşüm 10 gün,
5 günlük dağınıklığımı 10 günlük düzenli beslenme anca toparlıyor😖😣😕

kv konusuna gelince evet şansım çoook ama benimde eşimle başım belada ona napıcaz🤣
şimdi de tatil konusunda anlaşamıyoruz yine bir fikir ayrılığı, yine yangınlar yine benn😂

enerji_kusagi enerji_kusagi tatlım benim kendine dikkat et, iyi gezmeler, sevgiler öpücükler😍🥰😘
Balımm, teşekkür ederim😘 Sevgiler benden, bolca :KK36:

Tatlım dedinya, hakikaten hakkını verdim bugün :D
Geçenlerde Hollanda dan bir dostumuz gelmişti. Bugün onları da gördük. Seviyoruz diye koca bir bavul dolusu çikolata, peynir ve soslar getirmiş:silah:Hangilerini severseniz ondan daha çok getireceğim dedi. İlla şunun tadına bir bakın, bu değişik buna da bakın, şu böyle bunu da deneyin, tadımcı misali biz, bitmiyordu yarebbim bitmiyordu :D sadece ucundan tadına baktıklarım net 2 bin kalori vardır. Kahvaltı ve yemeği de hesaba katarsak, keşke katmasak:KK17: Her şey tadında güzelmiş gerçekten, bir ara tat almıyordum sanırım komaya girmiştim o sıra :D

Karbonhidratı ben bıraksam o beni bırakmıyor balım :D
Ciddi ciddi yarın bir şey yemeyi düşünmüyorum ancak toparlarım, vücutta aptallaştı iyice, haklı yani, biz sağlıklı şeyler yedikte o yooook olmaz mı dedi 😬
Birbirimizin yakasına yapışalım bence 😟

Enişte niye arıza yapıyor canım, hanginiz nereye gitmek istiyor da uzlaşamadınız?

Hazır online iken adım sayımı paylaşayım 🎯
19 Mayıs
IMG_20210519_234504~2.webp

Boncuğum 🧿 6.000 yaparsın bugün 😍
Sen ne rekorlar devirdin.
Telefonun pedometre sini açık tutmayı unutma.😍

Ablası bekar mı evli mi çocuklu mu?
Erkekler küçük aile tatili sevmiyor .
Benim eşim de hep ya ailesiyle ya da arkadaşlarıyla gitmek ister.Tek sıkılıyorum diyor.Arkadas aile ortamı olsun muhabbet sohbet geyik istiyor.
Yeğeni varsa kızınla oynasin diye demiştir muhtemelen.
Ah canımm, ben o 6000i tamamen yanlış anladım bugün :D
3bin adım ancak atabildim. Her yere arabayla.
Keşke şehiriçi bir çok yerde araba yasaklansa da her yere bisikletle gitmek zorunda olsak 😍

Back
X