70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evdeyimmm yineee
Kilo aldimm😞😞😞
Bakicilik devam cocuklarin annesi kamu personeli oldugu icin haftada 1 e inmisti yarin nikcak bakalim.
Ahhh bugun portakal topladik😁

Yine yeniden diyete basliyorum bu kez hedefte var onumde 65 kilo ve altina inince iddada buyuk bi idda var 😁

Bide sizleri coooooook ozledimmmmmmm😍💗
🍊 Sezonu geçmedi mi?
Yaa bahceden filan gidince foto at ya 😁
Bağ bahçe çok özledim 🤩
Ne bereketli topraklar sizin oralar😍
Yetişen sebze meyveler müthiş 🤗

🍊 Sezonu geçmedi mi?
Yaa bahceden filan gidince foto at ya 😁
Bağ bahçe çok özledim 🤩
Ne bereketli topraklar sizin oralar😍
Yetişen sebze meyveler müthiş 🤗
Son hasatti canim bitti yanii😂atarim tabiii hatta koye gidince kiraz bahcesinden de atayim valla sizin isteyin bende bahcecilik fotosu cokk😂😂

IMG_20210423_211725_409.webp
@sudem34 buda koydeki kiraz agaciimiz 🤗 esimin telinde buldumm senin icin atayim dedim💞

Son hasatti canim bitti yanii😂atarim tabiii hatta koye gidince kiraz bahcesinden de atayim valla sizin isteyin bende bahcecilik fotosu cokk😂😂
Bağ bahçe ağaç 🌲 çiçek özledim ya 😁 iş yapmayı değil tabi haziri yemeyi 😅dalından kopar ye 🤪
Dut ve kiraz en favori meyvelerim 🍒

Yaa kiraz 🍒 daha çiçek mı ben olgunlaştı sanıyordum 🤭
Eki Görüntüle 2860859 @sudem34 buda koydeki kiraz agaciimiz 🤗 esimin telinde buldumm senin icin atayim dedim💞

Bağ bahçe ağaç 🌲 çiçek özledim ya 😁 iş yapmayı değil tabi haziri yemeyi 😅dalından kopar ye 🤪
Dut ve kiraz en favori meyvelerim 🍒

Yaa kiraz 🍒 daha çiçek mı ben olgunlaştı sanıyordum 🤭
Olgunlaştı tabii canımm😂😂yani çiçekken çekmiştik😂

Borc oruçlarıma daha baslamadim canim Allah nasip ederse haftaya dusunuyorum inşallah. Bu hafta annemlere gitcem cunku buyuk ihtimalle

Sen naptin basladin mi?
Dayanabilirsem tutsam mı 😎

Bugün diyete başlamaya çalışacağım 70.9 ile 🤭

Dayanabilirsem tutsam mı 😎

Bugün diyete başlamaya çalışacağım 70.9 ile 🤭
Basla bi gün dene bence dayanabilirsen devam edersin☺️

Ben de 66 geldim 400 500 gr artidayim onları hemen verip devam etmem lazim. Gerci lavaboya cikamadan tartildim sabah ama artik görücez haftaya😬

Back
X