- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Düzenli devam edersen kasima kadar bence bayagi bi incelirsinAhh canimmm benimde kasimda oglanin dogum gunu var o zaman kadar incelmek istiyorum. Bende eski halime dondum🕸🕸

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli devam edersen kasima kadar bence bayagi bi incelirsinAhh canimmm benimde kasimda oglanin dogum gunu var o zaman kadar incelmek istiyorum. Bende eski halime dondum🕸🕸
İnsallah canim sporumu yaptimm bakalinDüzenli devam edersen kasima kadar bence bayagi bi incelirsin![]()
Tamam canımenerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
sudem34
@asliogretmen
@Felicio
Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim![]()
Hoşgeldin canımTamam canımbaşlayalım.
Sağol balımHoşgeldin canım![]()
Ooooİnsallah canim sporumu yaptimm bakalin![]()
Hoşgeldin canimTamam canımbaşlayalım.
Sağol Civciv kardeşOooo
Hoşgeldin canim![]()
TebrikleriSağol Civciv kardeş
Sporum 10.484 adım olmuşbugün tek marifetim ballandıra ballandıra anlatmam lazım
![]()
Iste feraset işte cesaret işte adam gibi adamlik işte mertlikİyi aksamlar canlarim
Menum
sabah 2 bardak su
kahvalti 09.00
yarim avakado
1 dilim peynir
7 zeytin
1dilim ekmek
2 bardak cay
ara 11.00
turk kahvesi sade
ara 15.00
3 kuru incir
7 badem
aksam 19.30
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
su 3 lt
spor
45 dk tempolu yuruyus (kosu bandini ilk deneyisim )
100 ip atlama
Yaaaa saol canimmmmIste feraset işte cesaret işte adam gibi adamlik işte mertlik![]()
bu kadar mi dört dörtlük menü olur şu an kıskandım
![]()
Rakip mi olsak nolsak bu azim beni gaza getirir gibi hissettimYaaaa saol canimmmmbundan sonra boyleee
![]()
Aynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaaRakip mi olsak nolsak bu azim beni gaza getirir gibi hissettim
Neyse yarin bi basın aciklamasi yapalım da hep beraber toplanip kurallarimizi falan öyle belirleriz![]()
Balım öğlene kadar müthiştim, ta ki ev sahibi teyzenin geldiğini öğrenene kadarSağol balım
Nasılsın?
Radikal bir karar alınmış
Yürüyüşe çıktım valla upuzun zamandır çıkmıyordum
7835 adım olmuş
Bugün İstanbul da hava sicak baya.
Neler yapıyorsun?
Kuşum başlangıç olarak gayet güzel, Afiyet olsun17 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.15 1 yumurta yarim soğandan soğanlı omlet, 1 dilim kaşar, 2 kuru incir, 1 dilim tambuğday ekmegi
Ara 11.00 türk kahvesi
Öğlen 14.30 3 kasik sade bulgur pilavi, 4 kasik etli nohut yemeği, 1 turşu, 1 bardak ayran
Ara 16.30 nescafe
Akşam 18.00 yemek yemedim ama yaprak sararken çiğ olarak 4 tane attim agzima o tıkadı galiba hic yiyesim yok
Spor yok sadece ev isi
Su 2.5 litre
Yalnız değilsin balım bende epey aldımAynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaa![]()
Kilo yiğidin kamçısıdırAynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaa![]()