- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Ahh ahh kamçı sırtımıza yapıştı kaldı vallaKilo yiğidin kamçısıdır
Ben de aldm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh kamçı sırtımıza yapıştı kaldı vallaKilo yiğidin kamçısıdır
Ben de aldm![]()
Haha söküp atcaz insallah canimAhh ahh kamçı sırtımıza yapıştı kaldı valla![]()
İnşallah balım. Şimdi soda nane yogurt kürü yaptım onu içiyorum yag yakıyormuşHaha söküp atcaz insallah canim![]()
Bu motivasyonunu neye borclusun peki motive eden sey ne seni merak etmedim değilİnşallah balım. Şimdi soda nane yogurt kürü yaptım onu içiyorum yag yakıyormuş![]()
Bahar geldi herkes evine döndü işteBalım öğlene kadar müthiştim, ta ki ev sahibi teyzenin geldiğini öğrenene kadarBu kadının bizim diyetle bir bağlantısı mı var ya, ara verdik gitti, başladık geldi. Gelir gelmez de tartıştık
Aaa, biz o kararı geçen yılbaşında aldıkya canımAraya işler girdi, yaz girdi, bayram girdi vs. Neyse geç olsun güç olmasın
Bende 8 gündür falan yürüyorum. Şu an yürürken sana yazıyorum, bakayım, 8516 olmuş![]()
Bu motivasyonunu neye borclusun peki motive eden sey ne seni merak etmedim değil![]()
1. Oğluşumun dogum gunune 2.5 ay var.Bu motivasyonunu neye borclusun peki motive eden sey ne seni merak etmedim değil![]()
Bi bana oldu sanıyodumSiteye noldu ya ekran kocaman oldu![]()
Bednde bitek bende mi prıblem var diyodumSiteye noldu ya ekran kocaman oldu![]()
Vaaayyy gorursun ben de inci gibi zayiflicamAl peçete gardaşım ağzını silersinkutu peçete emojisi yoktu
Vaaayyy gorursun ben de inci gibi zayiflicam
Tuvalet kagidi verdigin icin de tesekkur ederim bari papia olsun da şakayık kokulariyla birlikte sileyim salyalarimi![]()
Ah şekerim ben sizin kiloya inene kadar siz igneden ipliğe dönersinizVaaayyy gorursun ben de inci gibi zayiflicam
Tuvalet kagidi verdigin icin de tesekkur ederim bari papia olsun da şakayık kokulariyla birlikte sileyim salyalarimi![]()
Oooo motivasyona bak anasini satiyim1. Oğluşumun dogum gunune 2.5 ay var.
2. Kocayla iddaya girdik 65 e düşersem yılbaşına kadar adana burması alacak(adamın beni motive etme şekli oysa hiçde sevmem altını
)
3. Kosu bandı aldım hakkını vermek lazım
4. İşte en cokta bu kendimi hiç zayıf görmedim![]()
Bi bana oldu sanıyodum![]()
KıyamamSite büyüyünce bildirimde sana tıkladım baktım buraymış![]()
Oooo motivasyona bak anasini satiyimyokki şöyle bi kocamiz
delirme ne demek altin sevmiyorum bozar bozar yersin en kötü kız
sen sevmiyosan bene gönder
İnşallah olacak kendini taniyamicaksin aynada
Kıyamamiyi olmus bildirim gelmese hic ugrucagin yok
Simdi de düzeldi ekran.
İyi saatte olsunlar geliyo herhalde kazene![]()
Ayy bebeğin miyim gerçektenSen benim gözümde zaten bebek gibisinçok kiloluda değilsin ki
Kac kilosun ki o sihirli soruyu soruyum bariAh şekerim ben sizin kiloya inene kadar siz igneden ipliğe dönersiniz![]()