70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy bebeğin miyim gerçekten :KK60: sen de bene bebek gibisin🤩
Kilolu degilsin seyine sesli gülüyorum müsadenle
Puhahahaah:rolleyes: totom benden bağımsız takiliyo su an :KK70:

Kac kilosun ki o sihirli soruyu soruyum bari :KK70:
Sabah atcam canım suan bende pek emin degilim😂😂

Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü:KK8:

Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamaya😂 o yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa:KK53:
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz:süslü:

Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon ya:confused: desem de inanma:KK70:
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibi 😂😂 herkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana:KK70:

Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari:KK76:

Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim :KK70:
Hadi yaa hemen karantina mı yaşadılar yazık. Yeğenin iyi mi peki canım, aman dikkat etsin kendine. Biz de okullar açılınca ne yapacağız emin değilim, sınıflarımız çok kalabalık bazı derslerde. Allah hepimize kolaylık versin balım.

Hahahha 0 olayına bir an inandım biliyo musun :KK70: :KK70: Gerçi bu hafta hepsi gerçek olmak zorunda artık.

Dikkat edelim de zincir kopmasın ballar :KK60:
Tünaydın Benim Ballı Rakibelerim 💕
Evet potansiyel olarak artık hepiniz rakibimsiniz 😂 dostluk başka yarış başka😜 Ona göre ayağınızı denk alın bakim 😂

Başlangıç için bu kadar gözdağı yeter herhalde 😂 Gözünüz korktu di mi, korkun tabiki💪 birbirimizin sınırlarını zorlayalım ❤
Vayyy kılıçlar çekilmiş bakıyorum da, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Hiç de korkmadım ayrıca :halay: :halay: :21:
İnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkün 😍

Boncuğum birimiz kendisine haksızlık mı ediyor, mesela o sen olabilir misin? Senin sporlar adeta beynime kazınmış. Epey de estirdin hani bi ara, seni geçmeye çalıştığım için beni iyi hatırlıyor olabilir misin bitanem 😘

Başlangıç için adımların çok güzel, Sen ki 20 binleri zorlamış hatunsun, Maşaallah ❤ Bende tam bir haftadır yürüyorum. En yüksek 13bin küsür en düşük 4100.

Ben yine jillian yerine stepe başlarım. O kadar uğraşıp step tahtası yaptım kasadan. Kıyıp atamadımda, şehir şehir yanımda taşıdım 😂 Ekonomik ömrünü tamamlayıp kasa kırılana kadar stepe devam balım, tabi önceliğim yürümek 😜

Balım Jillian deyince aklıma hep ceza sporu gibi geliyorya. Geçmişin izleri silinmiyordu :KK70:
Kıyamam senin kasana da sana da :KK70: jillianlar leslieler adımlar bizi bekler :21:
Selam kizlar nasilsiniz😍

Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Bir süredir hepimiz iş güç tatil derken uzak kaldık buralardan canım, şimdi tekrar toplanma ve toparlanma zamanı. Sana da Allah kolaylık versin canım, çocuklu hayat zor.

Kızlar aksam yemegini unuttum yaprak sariyodum misafire buzluga atmalik. Simdi saat de gec oldu yesem mi bi corba yemesem mi? Ne diyosunuz acil yardim :rolleyes::skandal:
Kuzum yaa bugün son günümüzdü, yeseydin keşke :KK70: :KK70:
17 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.15 1 yumurta yarim soğandan soğanlı omlet, 1 dilim kaşar, 2 kuru incir, 1 dilim tambuğday ekmegi
Ara 11.00 türk kahvesi
Öğlen 14.30 3 kasik sade bulgur pilavi, 4 kasik etli nohut yemeği, 1 turşu, 1 bardak ayran
Ara 16.30 nescafe
Akşam 18.00 yemek yemedim ama yaprak sararken çiğ olarak 4 tane attim agzima o tıkadı galiba hic yiyesim yok🤷🏼‍♀️

Spor yok sadece ev isi
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.
Sağol Civciv kardeş 😌

Sporum 10.484 adım olmuş 😄 bugün tek marifetim ballandıra ballandıra anlatmam lazım 😂
Hoşgeldin canım.
İyi aksamlar canlarim
Menum
sabah 2 bardak su
kahvalti 09.00
yarim avakado
1 dilim peynir
7 zeytin
1dilim ekmek
2 bardak cay

ara 11.00
turk kahvesi sade

ara 15.00
3 kuru incir
7 badem

aksam 19.30
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt

su 3 lt

spor
45 dk tempolu yuruyus (kosu bandini ilk deneyisim )

100 ip atlama
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel olmuş.
Aynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaa🙄🙄
Hepimiz aynıyız canım, çok fena aldık.
Kilo yiğidin kamçısıdır :cool:
Ben de aldm:KK69:
Almayan var mı acaba :KK70:
Al peçete gardaşım ağzını silersin 🧻 kutu peçete emojisi yoktu
Bonusum hoşgeldin :KK60:

Hoşgeldin canım.

Hoşbuldum songül nasılsın ❤

1. Oğluşumun dogum gunune 2.5 ay var.
2. Kocayla iddaya girdik 65 e düşersem yılbaşına kadar adana burması alacak 😂(adamın beni motive etme şekli oysa hiçde sevmem altını🙄)
3. Kosu bandı aldım hakkını vermek lazım
4. İşte en cokta bu kendimi hiç zayıf görmedim😭😭
Ne güzel bir motivasyon listesi bu böyle incim, bence o kilolar kesin verilecek.

Hoşbuldum songül nasılsın ❤
İyiyim canım, sen nasılsın. Okul başladı koşturmaca başladı işte. Şükürler olsun.

Ballar sabah kilo bildirimini unutmayalım, isteyen fotoyla bildirim yapabilir. Lütfen beden ölçülerinizi de alın, tabloyu oluşturmayım yine.

Ölçüler şu şekilde olursa sevinirim.

Boyun
Göğüs
Bel
Karın/Göbek
Kalça
Basen

Ben kendim için bunlara ek olarak ayrı ayrı bacak ve kol ölçüsü de alacağım, tabloya eklemeyeyim dedim, çünkü daha önceki tablolarda bazılarımız bu kadar ölçümü yapmıyordu. O yüzden yukardaki daha sadeleşmiş bölgeleri yazdım. Yine de önerilere açığım.

Sabah görüşmek üzere ballar. Düzenli bir şekilde bildirimleri yapmayı unutmayalım, her gün menülerimizi de paylaşalım lütfen. İyi geceler.

Allah hayırlarla karşılaştırsın inşallah
Amin sen de bize katıl mübarek:dua:
Hadi yaa hemen karantina mı yaşadılar yazık. Yeğenin iyi mi peki canım, aman dikkat etsin kendine. Biz de okullar açılınca ne yapacağız emin değilim, sınıflarımız çok kalabalık bazı derslerde. Allah hepimize kolaylık versin balım.

Hahahha 0 olayına bir an inandım biliyo musun :KK70: :KK70: Gerçi bu hafta hepsi gerçek olmak zorunda artık.

Dikkat edelim de zincir kopmasın ballar :KK60:

Vayyy kılıçlar çekilmiş bakıyorum da, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Hiç de korkmadım ayrıca :halay: :halay: :21:

Kıyamam senin kasana da sana da :KK70: jillianlar leslieler adımlar bizi bekler :21:

Bir süredir hepimiz iş güç tatil derken uzak kaldık buralardan canım, şimdi tekrar toplanma ve toparlanma zamanı. Sana da Allah kolaylık versin canım, çocuklu hayat zor.
Yegenimde korona yok da herhalde cocuklarda salgin varmış ishal kusma falan var. Toparliyo yavas yavas🤦🏼‍♀️

Hoşgeldin canım.

Menü yorumlarkenki ciddiyetin beni bi miktar duygulandirdi:cry:
O ciddiyetten sonra bu isin bu sefer olcagina emin oldum :D

P_20210918_072204_p.webp
haydi Bismillahh ilk foto benden olsun. Bunu bi yere kazıyalım😭😭😭

Eee ne demişler yazın yedigin hurmalar kışın böyleee tırmalar😂😂

Ballar sabah kilo bildirimini unutmayalım, isteyen fotoyla bildirim yapabilir. Lütfen beden ölçülerinizi de alın, tabloyu oluşturmayım yine.

Ölçüler şu şekilde olursa sevinirim.

Boyun
Göğüs
Bel
Karın/Göbek
Kalça
Basen

Ben kendim için bunlara ek olarak ayrı ayrı bacak ve kol ölçüsü de alacağım, tabloya eklemeyeyim dedim, çünkü daha önceki tablolarda bazılarımız bu kadar ölçümü yapmıyordu. O yüzden yukardaki daha sadeleşmiş bölgeleri yazdım. Yine de önerilere açığım.

Sabah görüşmek üzere ballar. Düzenli bir şekilde bildirimleri yapmayı unutmayalım, her gün menülerimizi de paylaşalım lütfen. İyi geceler.
Güzel olmus songulum ben de kendi kendime kol ölcumü alırım 😘 cunku kollarim pehlivan gibi :D

Hoşgeldin canım.

Sağol canım.

Kilom 70.4
Yağ oranım 25.5
Su oranı 54.4

Ölçüler

Boyun 36
Sağ kol 28
Sol kol 27
Göğüs 95
Bel 78
Göbek/Karın 94
Basen 101
Kalça 101
Üst bacak 59
Alt bacak 38

Yazın bol spor yapıp az yemiştim .3 haftadır az spor bol yeme ile böyle.Tartimin pilini de değiştirdim umarım doğru tartmistir.Yazin kv nin tartıda benzer ölçüler de kilom 67.9 çıkmış.Bacak kalça ve göğüs de genişleme olmuş .Kh yememden belli idi tabi alt tarafin büyümesi.

Kızlar adapte olana kadar sporlarımla eşlik edeceğim size.

Back
X