70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Birileri ceza istiyo galiba:skandal::sopa:
Bugün güzel bi menü ve spor gelmezse ceza is coming incicim bilgi vereyim de sonra vay ben bilmiyodum olmasin:KK70:
Neyse ki 10 bin adimin guzel gözlemeyi de fazla yemediysen kurtaririz🤩
Bu arada tarti fotosu biz de attik 😬

Balım yogunluk demissin biliyorum ama sabah hicbisey yememissin aksam 8abahe kadar :KK43: lütfen dikkat et kendine :KK43:
Sabah güzel bi kahvaltiyla beraber gayet güzel bi menü🤩 adimlar da guzel☺️

Balım ben daha önce cok yaptigim icin artik videolara bagimli kalmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz sana fotograflarini bulabilirsem atayim egzersizlerin sayfada dursun💚

Balım sadece sigara böreği gibi olan börek olmamis çünkü yufkanın kalorisi normal ekmege göre daha yüksek.
Onu görmezsek gayet güzel menü😙
Keyfi yüzme de böregi yakmıştır diye dusunuyorum :KK70:
Tamam canım foto da olur, en azından belli başlı hareketleri bilsem geri kalanı da ben eklerim.

Yufka değişim listesinde görüyordum sorun olacağını düşünmemiştim canım ama bundan sonra kendisiyle arama mesafe koyarım 😂😂

Eki Görüntüle 2918743 Eki Görüntüle 2918744 Eki Görüntüle 2918745 Eki Görüntüle 2918746 Eki Görüntüle 2918747 Eki Görüntüle 2918748 Eki Görüntüle 2918749 Eki Görüntüle 2918750

Eki Görüntüle 2918751

Kızlar ben bunları kardiyonun üstüne yapiyorum 2 3 set. Ağırlıklarla.
Pilates bandi olmadan da yapilabilir.
Pilates cemberi yerine de yastigi sıkıştırabilirsiniz.

Baska hareketler de vardi buldukca atarim.
sonngulen sonngulen
Sağol balım 😍😘
sonngulen sonngulen balım özellikle şu yesil lastikli kol hareketi ilk hareket hayat kurtarir kollari sımsıkı yapar gercekten sarkmamak icin birebir.
İc bacak hareketi unutmusum onu da eklerim bi ara.
Tamamdır balım hemen kaydettim zaten. Lastiğim de vardı mutlaka her gün yapayım onu. Çember de alırım bulunca 😘 yastık aynı etkiyi vermez sonuçta.

Kizceler günaydın 😍 ben gece 2 ye kadar çalışmak zorunda kaldım, menümü ancak yazabiliyorum.
Öncelikle full diyet moduna geçemedim bastan belirteyim 😃 regl donemindeyim, 2 gün önce 69,6 kg idim. Cuma gününe kadar tartilmayacagim.

Sabah 10:30 kahvaltı
1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık

Öğlen 14:30
1 büyük ayran
3 küçük dilim pizza ( orta boy pizzanın 1/4 gibi düşünebiliriz)
1 top Maraş dondurma

Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda

2 lt su
Spor yok ama sahilde saatlerce gezindim.

Tamam canım foto da olur, en azından belli başlı hareketleri bilsem geri kalanı da ben eklerim.

Yufka değişim listesinde görüyordum sorun olacağını düşünmemiştim canım ama bundan sonra kendisiyle arama mesafe koyarım 😂😂
Aaa öyle mi? Ben yanlis biliyorumdur o zaman belki canım miktarini ayarlayınca sıkıntı olmuyo demek ki🤩
Kizceler günaydın 😍 ben gece 2 ye kadar çalışmak zorunda kaldım, menümü ancak yazabiliyorum.
Öncelikle full diyet moduna geçemedim bastan belirteyim 😃 regl donemindeyim, 2 gün önce 69,6 kg idim. Cuma gününe kadar tartilmayacagim.

1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık

1 büyük ayran
1 top Maraş dondurma

Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda

2 lt su
Allah kolaylik versin canım bayagi yogunsun :(
Kahvalti cok guzel aslinda öğle yemeği de dengelense güzel bisey yok bence😬
Sadece aksam bi corba icsen daha saglikli olurmus tabi şartlar haklisin😙
Spor da güzel.
Baslangic icin iyi bence🤩

Sen zaten bi kilo baklava yiyip dengeleyerek eksi gelen bi insansin bunu mu başaramicaksin :D

1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık

1 büyük ayran
1 top Maraş dondurma

Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda

2 lt su
Canım öncelikle Allah kolaylık versin, işler çok yoğun belli ki. Bu süreçte sağlığına da dikkat et 😘

Menunde eğer sabah hem ekmek hem patates olmasaydı öğlen yediğin pizzalar sorun olmazdı. Gerçi şimdi baktım da onlar da azmış. sen yine de akşam yemek yemeyi ihmal etmemeye calis canım, ilk gün için idare eder bır menü, hepimizde var bocalama şu an. Yürüyüş de iyi olmuş 😘
Gunaydin ballarimmm💞💞
Günaydın canım 😘

Balım sen güçten mi düştün, ney o 3 nokta, sövmüyon di miii 😂

Evet balım ölçüler yakın epey 😍 Yani bir gün önce akşama kadar ekmek yaptığım için mi kolum fazla çıktı. Epey hamur da yoğurdum ama 3-4 cm şişebilir mi? Ölçmeden önce epey bir şeyler de taşımış bulundum ama dur ben 1, 2 gün sonra bir daha ölçeyim pehlivan kollarımı 💪 Doğru göbeğim çıktı, birazda karnım şiş bugün hatta şu an hat safhada 😂 Derdi neydi bugün anlamadım, az kaldı patlatıp kurtulacam :KK70:
Üç nokta isteyen istediği gibi doldursun 😄hayal gücü geniş olan insan için işte 😂

Geçen dedim grup pasif değişeyim değiştim o ara Songül hadi başlayalım demiş oyle kaldı yani 😂

Güçten düşmek konusu iyiyim ya genel olarak şükür 😍
18 Eylül Menüm

2 bardak şekersiz çay,
1 kupa filtre kahve
10 adet sarı üzüm

Akşam 20:00
1 küçük kase mercimek çorbası,
1 küçük kase etli kuru fasulye
80 gr yaprak döner,
1 mini tt ekmek (şu hastenelerde verilen kadar)
2 kupa şekersiz çay

23:00 1 şeftali
1 kupa filtre kahve

(Bugün çok yoğundum, ne bulduysam yedim)

Su 2 lt
Spor 10493 adım
Meni de spor da güzel beğendim 🥰

Günaydın kızlar ❤️

Canım öncelikle Allah kolaylık versin, işler çok yoğun belli ki. Bu süreçte sağlığına da dikkat et 😘

Menunde eğer sabah hem ekmek hem patates olmasaydı öğlen yediğin pizzalar sorun olmazdı. Gerçi şimdi baktım da onlar da azmış. sen yine de akşam yemek yemeyi ihmal etmemeye calis canım, ilk gün için idare eder bır menü, hepimizde var bocalama şu an. Yürüyüş de iyi olmuş 😘

Günaydın canım 😘
😍

Afiyet olsun balım, menun gayet güzel, akşamki bir dilim ekmeği hiç gözünde büyütme, nefsimiz özellikle ilk hafta çok zorlayacak bizi, sporun muhteşem zaten, ilk günden çok motive gördüm seni 😘😘👏

Bizler de attık canım, Esra ve bendim galiba. Enerjim de atmış sonradan gördüm. Fotolu atmak zorunlu değil diye konuşmuştuk bu arada. Gozlemenin boyutu nedir bilmiyorum ama yaptiklarinla yakmissindir inşallah. Bugün daha güzel bir menü gelecektir inşallah.

Kol herhalde o kadar şişmez kuzum yaa ama çok hızlı gideceğine de eminim. Belki ölçüyü doğru alamamış olabilir misin. Gobegimize diyecek laf yok o kesin cikmistir bence 😂😂

Afiyet olsun kuzum, yoğunluktan demişsin ama akşama kadar aç kalman hiç iyi olmamış. Akşam da yediklerin inşallah rahatsız etmemiştir, bu kadar çay ve kahve ödem de tutturur, bol bol su iç balım. Adımların çok güzel 😘
Balım dün yoğunlukta ölçüyü iki ara bir derede nasıl aldım bilmiyorum, yine ölçerim olmazsa😬 Bugünde yoğunum, dün gibi olmasa da... Dün gece 3te yattım. Gündüz vakit yoktu, gece saat 1.30 hala yürüyordum düşün, yediğimi de yakmışımdır herhalde 😂

Tüm menülere tek tek itinayla yorum yazacağım ilk fırsatta❤

Üç nokta isteyen istediği gibi doldursun 😄hayal gücü geniş olan insan için işte 😂

Geçen dedim grup pasif değişeyim değiştim o ara Songül hadi başlayalım demiş oyle kaldı yani 😂

Güçten düşmek konusu iyiyim ya genel olarak şükür 😍

Meni de spor da güzel beğendim 🥰

Günaydın kızlar ❤️
Hayal gücü geniş biri olarak şifreni verirsen dayar döşerim profilini :D Karakter sınırı var mıydı onda 😂

Ne pasifi balım ortada komple yoktuk :D Şükür kavuşturana 🙏

İyi olmana çok sevindim 😍 Yorumun iöin teşekkürler 😊

Bugunluk bu kadar😧😧😧

Eklentiler

• P_20210919_161717_p.webp
    P_20210919_161717_p.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
Back
X