- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Canim ben yeni aldim daha ama iyiki almis cocuk olunca disarida yuryemiyorum kista geliyor zaten. Altis markasi ama 2. El aldim benCanım yuruyus bandindan memnun musun? Markasi ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben yeni aldim daha ama iyiki almis cocuk olunca disarida yuryemiyorum kista geliyor zaten. Altis markasi ama 2. El aldim benCanım yuruyus bandindan memnun musun? Markasi ne?
Peki cok ses oluyo mu calisirken? Asagi komsuya gidecek kadar? Bazilarinda o şikayetleri okudum da.Canim ben yeni aldim daha ama iyiki almis cocuk olunca disarida yuryemiyorum kista geliyor zaten. Altis markasi ama 2. El aldim ben
Benim altta komsu yok canim ama diger odaya bile gitmiyor ses.Peki cok ses oluyo mu calisirken? Asagi komsuya gidecek kadar? Bazilarinda o şikayetleri okudum da.
Tamam canim sağ ol arastirayim bi ben deBenim altta komsu yok canim ama diger odaya bile gitmiyor ses.
Karakter sınırı var evetHayal gücü geniş biri olarak şifreni verirsen dayar döşerim profiliniKarakter sınırı var mıydı onda
Ne pasifi balım ortada komple yoktukŞükür kavuşturana
İyi olmana çok sevindimYorumun iöin teşekkürler
![]()
Çok pis espri yapacam olmayacak şimdiKarakter sınırı var evetsen söyle ben yazarım profile ne istersen
üç nokta a severim ben ya
watsap profilimde genelde üç nokta
Pandemi fazla uzun sürünce yemeye devamke oldu demekki
O zaman da hemen hepimiz 70 kiloyduk yine öyle![]()
Allah kolaylık versin balımBalım dün yoğunlukta ölçüyü iki ara bir derede nasıl aldım bilmiyorum, yine ölçerim olmazsaBugünde yoğunum, dün gibi olmasa da... Dün gece 3te yattım. Gündüz vakit yoktu, gece saat 1.30 hala yürüyordum düşün, yediğimi de yakmışımdır herhalde
Tüm menülere tek tek itinayla yorum yazacağım ilk fırsatta❤
Kizlar da olsun diyor canım, tartilalim bence de, takip etmek için iyi olur sanırım.Bu arada pazartesileri de tartiliyo muyuz kizlar?
Ben erken uyaniyorumya ona göre sey etcem![]()
Sıvadın demeyelim de hepsi bir arada olmasa daha iyi olurdu diyelim19 Eylül Pazar Menüm
Sabah 09.00 4 kasik patatesli yumurta, 1 dilim yağsız kızarmis ekmek, 1 dilim peynir, domates, 1 cay kasigi badem ezmesi, 1 cay kasigi labne üzerine çilek receli
Ara 11.00 türk kahvesi, 1 incir, 1 kare cikolata
Ara 14.00 1 avuç cekirdek, maden suyu
Akşam 17.30 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Spor;
32 dk hizlı tempo yuruyus
Gün icinde 3000 adım
Su; 2.5 litre
Bugün sıvadım gibi hissediyorum sanki ama bakın bi
Azcik daha spor yapcaktim ama halim kalmadi daha ütü falan yapcam ders caliscam![]()
Bugün daha dikkatli olcam songülümSıvadın demeyelim de hepsi bir arada olmasa daha iyi olurdu diyelimnormalde ben her şeyden yiyerek kendimizi çok kısıtlamadan hayat tarzı haline getirelim görüşündeyim. Patates, az olsa da reçel ve badem ezmesi, incir çikolata ve çekirdek hepsinin aynı günde olması iyi olmamış sanki balım. Akşam yemegin gayet güzel ve erken olmuş. Spor da gayet iyi canım
![]()
Canım aslinda aksam bi corba ya da sulu yemek yenebilirmis 4 5 kaşık sanki? Güzel dengelemissin orasi kesin de19 Eylül Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
3 dilim yumurtalı ekmek (neredeyse yağsız tavada pişmiş), 2 dilim peynir, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 2 siyah zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay.
19.00 1 küçük muz
22.00 1 salatalık
Akşam yemeği yok çünkü ben o saatlerde biraz uyumuşum. 19.00da uyanınca bu saatten sonra bir şey yemesem iyi olur diye düşündüm çünkü sabahki yumurtalı ekmeği dengelemek lazımdı
Su 1.5 litre
Spor yarım saatten fazla yürüdüm, telefonum adımları saymıyor bu ara, kafasına göre duruyor o yüzden kaç adım attım bilmiyorum, sadece 3500 saymış.
Balım bakıyorum bakıyorum az mı geldi gözüme diyorum sonra yine bakiyorum aslinda hepsi besin degeri yüksek saglikli seyler miktar olarak da iyi19 Eylül Menüm
13:00
1 küçük muz
1 sb süt
3 kupa çay
17:20
1/2 kase yoğurt
1 kase hindi sote
1 yk domates soslu turşu
1 çb ev yapımı vişne suyu
1 dilim ekmek
21:00
1 dilim kavun
2 kupa çay
Su 2 lt
Spor : 11295 adım
Not: Menülerinize bende baktım canım ballarımhiç kimsenin miktar olarak çok değiller, kalori hesaplasak pek yüksek çıkmaz gibi, sadece seçimler biraz diyete uygun olmayabilir. Benimde 2 gündür düzenim bozuk. Bu hafta hepimizin alışma gibi sayarsak önümüzdeki hafta daha düzgün besleneceğimizi düşünüyorum. Sporlar da güzel ilk hafta için. Şahsen bu sene hepimizden umutluyum, yeni yıla güzel gireceğimize eminim
İyi geceler![]()
Afiyet olsun balım, menün ve sporun çoook güzel. Dediğin gibi biraz uyum sorunu yaşıyoruz bence, alıştık istediğimizi yemeye şimdi biraz zor geliyor. Başarabilirsem bugün bir listeye başladım, benim için böylesi daha iyi oluyor, bakalım sonuç ne olacak. Hepimiz sona varacağız bu sefer19 Eylül Menüm
13:00
1 küçük muz
1 sb süt
3 kupa çay
17:20
1/2 kase yoğurt
1 kase hindi sote
1 yk domates soslu turşu
1 çb ev yapımı vişne suyu
1 dilim ekmek
21:00
1 dilim kavun
2 kupa çay
Su 2 lt
Spor : 11295 adım
Not: Menülerinize bende baktım canım ballarımhiç kimsenin miktar olarak çok değiller, kalori hesaplasak pek yüksek çıkmaz gibi, sadece seçimler biraz diyete uygun olmayabilir. Benimde 2 gündür düzenim bozuk. Bu hafta hepimizin alışma gibi sayarsak önümüzdeki hafta daha düzgün besleneceğimizi düşünüyorum. Sporlar da güzel ilk hafta için. Şahsen bu sene hepimizden umutluyum, yeni yıla güzel gireceğimize eminim
İyi geceler![]()
Teşekkür ederim canım, Bugün ben de dikkatli olacağım esram, akşam evde hazırda yemek yoktu, yapınca çok geç olacaktı o yüzden yemedim biraz da. Bugün güzel başladı güzel gidecek inşallahBugün daha dikkatli olcam songülüm
Canım aslinda aksam bi corba ya da sulu yemek yenebilirmis 4 5 kaşık sanki? Güzel dengelemissin orasi kesin de
Afiyet olsun spor da güzel olmuş
Balım bakıyorum bakıyorum az mı geldi gözüme diyorum sonra yine bakiyorum aslinda hepsi besin degeri yüksek saglikli seyler miktar olarak da iyikararimi veriyorum gayet güzel afiyet olsun
![]()
Esrammmm canım çok güzel bir eksi 2 gün için. Cumartesiyi heyecanla bekleeyceğimGünaydın kızlar♀
Kontrol Tartısı
Cumartesi 69.0
Pazartesi 68.2
Fark 800 gr
Demek ki gözlemenin miktarı da biraz fazlaymış canım, sonrasında dikkat etmeye başladın mı bari, menülerini de düzenli yazarsan senin için iyi olur, böylece kendini frenlersin.Gunaydin ballarrr
Cumartesi yedigim gozleme hakkini verecek galiba + 800 gr![]()
Artıya bakılırsa etmemişsin gerçekten, sanırım bir süre menü de paylaşmayacaktın doğru mu hatırlıyorum sudem, yavaştan başlasan sana da iyi gelir belki.+800 dikkat etmedim itiraf ediyorum![]()
Sağ ol balım seninki de cok iyiEsrammmm canım çok güzel bir eksi 2 gün için. Cumartesiyi heyecanla bekleeyceğim
Demek ki gözlemenin miktarı da biraz fazlaymış canım, sonrasında dikkat etmeye başladın mı bari, menülerini de düzenli yazarsan senin için iyi olur, böylece kendini frenlersin.
Artıya bakılırsa etmemişsin gerçekten, sanırım bir süre menü de paylaşmayacaktın doğru mu hatırlıyorum sudem, yavaştan başlasan sana da iyi gelir belki.
BALLAR![]() | Yaş | Boy | Hedef | 18 Eylül | 25 Eylül | 02 Ekim | Verilen Yüzde | |||
![]() | 37 | 160 | 65 | 76,3 | ||||||
![]() | 31 | 159 | 52 | 71,0 | ||||||
![]() | 26 | 157 | 55 | 69,0 | ||||||
![]() | 35 | 160 | 55 | |||||||
![]() | 40 | 169 | 68 | |||||||
![]() | 35 | 171 | 62 | 70,4 | ||||||
![]() | 90,05 | |||||||||