70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

12 Ekim Salı Menüm

06:00
2 Antep fıstıklı baklava, 1 bardak süt,
(Bitsede kurtulsak çok tehlike arz ediyor😶), 2 kupa çay

12:00
1 paket çörek otlu kinoalı form bisküvi (190kcal), 1 kk ezine peynir

18:00 1 elma, 1 kupa yeşilçay

20:00 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 3 kabuklu çiğ yer fıstığı

22:00 1 filtre kahve

Su 2,5 lt, 4e zorluyorum
Spor 100 dk bisiklet
Balım kahvalti aksam yenmis gibi her sey tersine dönmüs niye öyle oldu😬
Sabah 6ya kadar ayakta değildin umarim😂 6da uyandiysan da nasil yedin demicem ben olsam ben gece 3te bile gömerdim hak veriyorum :D :D sporun güzel.
Menü mevzusunu kapatiyorum yoksa gercekten bi yerlerim sisecek su an gozumun onunden mercimek corbasi ve yesil baklava sarmalar geciyo :D

Kizlar siz mercimek corbasini nasil yapıyosinuz? Ben bi ara cok güzel tutturuyodum simdi sanki istedigim gibi olmuyo. Hacuc patates koyuyo musunuz ya da un? Şu restoranlardaki gibi sarı olsun istiyorm zerdecal katiyorum ama yok renk tamam da tatta bi eksiklik var sanki :KK70:
1 bardak kırmızı mercimek 8 bardak su koyuyorum çok güzel tutuyor böyle havuç patates koymuyorum ben canım 😊

TM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum 😄
Yedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyor 😂 Bu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime 😂

TM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum 😄
Sen olayi çözmüşsün aynen öyle oluyo bende de🤣 kacamak yaptigima ne zaman pisman olup kendimi mok gibi hissetsem daha cok batiyorum🤣
Ama ne zaman akisa biraksam bi daha yemiyorum. Aslinda hakkaten kötü hissetmemek lazim🤗

Kıyamam balım, hem anne yüreği hem panik atak çok üzmüş seni. Bir daha sağlıkla ilgili bir şey olur aklına takılırsa evham yapma, 2 dk bana yaz sor olur mu, bileyim bilmeyeyim(muhtemelen bilirim) mutlaka o gün cevap veririm, bilmesem de yönlendiririm, hiç birini yapamazsak da manevi destek oluruz 😘
Saolll balimmmm iyiki varsinn😘😘😘 aklimda tutucam 😍

Ahh keske balım :KK43: burasi de beter. 15 dk da bir elektrik kesiliyo bozulcak beyaz esyalar🤦🏼‍♀️

Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bari😂
Afiyet olsun balim her zamanki gibi menü de spor da şa haa neee 🤩 masallah💚

Afiyet olsun balim cok güzel menü🤩
Aksam yuruyuse cikcam diyodun cikamadin mi?
Malesef canimm yapamadim. Migrenim tuttu kafami kaldiramadim.

Yedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyor 😂 Bu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime 😂
Ceza da neymis ceza yok unut onu:KK19:
Sporunu yapmasan tamam ama gayet iyi de spor yapmissin bence balım bosver yarın dengelersin güzelce💚

Balım kahvalti aksam yenmis gibi her sey tersine dönmüs niye öyle oldu😬
Sabah 6ya kadar ayakta değildin umarim😂 6da uyandiysan da nasil yedin demicem ben olsam ben gece 3te bile gömerdim hak veriyorum :KK70: :KK70: sporun güzel.
Menü mevzusunu kapatiyorum yoksa gercekten bi yerlerim sisecek su an gozumun onunden mercimek corbasi ve yesil baklava sarmalar geciyo :KK70:
Balım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın :D

Balım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın :KK70:
Bayagi alengirli bigün olmus desene🤣 iyi canim canın istediği bedene şifadır 😜😜🤣

Balım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın :KK70:
Bugünde böyle olsun ortaya karışık 😂 birşey olmaz😊

Back
X