Süper kuzu yarım kilo yinede iyi benceKilo Bildirimi
Gecen hafta: 68.9
Bu hafta: 68.4
Fark: 500 gr
(Hafta ici daha fazla eksi görmüştüm)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper kuzu yarım kilo yinede iyi benceKilo Bildirimi
Aynen balim yaaa benim isler cok karisik cuma yapalim daha iyiOhh, benim gibi düşündüğüne sevindimEvet doğru söylüyorsun, İncim genelde hafta sonu bahçeye ablaya kayınvalideye gidebiliyor, onun içinde iyi olur sanki. Lalecim de uyarım derse bir Songülümüz kalıyor geriye
![]()
Olsun balım yine de güzel eksi, dün biraz da hamur işi karbonhidrat vs üst üste gibi oldu, bi miktar su da tutmuştur. Şahsen benden daha iç açıcı durumdasınKilo Bildirimi
Balım zayıf olduğum fi tarihinde bi öğle yemeğinde bile döner olsun 3 yarım ekmek sipariş ederdim, sandiviçleri çifter çifter yerdim, dondurmayı kutuyla yerdim vs millet şaşırdı, biz su içsek yarıyor sen nasıl kilo almıyorsun derlerdi, metabolizmam çok hızlı çabuk yakıyorum derdim, acaba böyle dediğim içinde mi yakıyordum bilmiyorum şu an yarısını ancak yiyorumdur belki.. Beynimi kodlayayım en iyisiBoşver kuzum yedin kurtuldun hiç takma kalori yapar diye bir taneden birşey olmaz
Biz yiyerek zayıflıyoruz aldığımız kaloriler bize kilo olarak dönmüyor
Ciddiyim.Kilo yapar dersek yapar yapmaz dersek yapmaz olay bu balım
![]()
Sevindim İncim, herkes tamam dediğine göre o zaman bundan sonra tartı günlerimiz Cuma oluyorAynen balim yaaa benim isler cok karisik cuma yapalim daha iyi![]()
Teşekkür ederim balımSüper kuzu yarım kilo yinede iyi bence![]()
Demek sen de o yiyip zayıf kalanlardandin bir zamanlarOlsun balım yine de güzel eksi, dün biraz da hamur işi karbonhidrat vs üst üste gibi oldu, bi miktar su da tutmuştur. Şahsen benden daha iç açıcı durumdasın
Balım zayıf olduğum fi tarihinde bi öğle yemeğinde bile döner olsun 3 yarım ekmek sipariş ederdim, sandiviçleri çifter çifter yerdim, dondurmayı kutuyla yerdim vs millet şaşırdı, biz su içsek yarıyor sen nasıl kilo almıyorsun derlerdi, metabolizmam çok hızlı çabuk yakıyorum derdim, acaba böyle dediğim içinde mi yakıyordum bilmiyorum şu an yarısını ancak yiyorumdur belki.. Beynimi kodlayayım en iyisi
Sevindim İncim, herkes tamam dediğine göre o zaman bundan sonra tartı günlerimiz Cuma oluyor![]()
Kar kardir diyor ve yolumuza devam ediyoruz enercim iyi yönüyle bakmak lazimGeçen Cumartesi 70.4
Bu Cumartesi 69.9
Fark 500 gr
(Aslında daha önce 69.8 çıktığım için olduğum yerde saymış oldum)
Aynen öyle dediğin için kiloyu takıntı yapmadığın için almamış olabilirsin. Balım bencede en iyisi takmamak tamam yedin diyelim kendini kandiracaksin yok bu birşey yapmaz diyeOlsun balım yine de güzel eksi, dün biraz da hamur işi karbonhidrat vs üst üste gibi oldu, bi miktar su da tutmuştur. Şahsen benden daha iç açıcı durumdasın
Balım zayıf olduğum fi tarihinde bi öğle yemeğinde bile döner olsun 3 yarım ekmek sipariş ederdim, sandiviçleri çifter çifter yerdim, dondurmayı kutuyla yerdim vs millet şaşırdı, biz su içsek yarıyor sen nasıl kilo almıyorsun derlerdi, metabolizmam çok hızlı çabuk yakıyorum derdim, acaba böyle dediğim içinde mi yakıyordum bilmiyorum şu an yarısını ancak yiyorumdur belki.. Beynimi kodlayayım en iyisi
Sevindim İncim, herkes tamam dediğine göre o zaman bundan sonra tartı günlerimiz Cuma oluyor![]()
Başarıların devamını olsun bakalımTeşekkür ederim balım
Demek sen de o yiyip zayıf kalanlardandin bir zamanlarnoldu sonra acaba
o degil de öyle insanlara gıcık oldugumu söylemis miydim
Ama sene gıcık olamam ki ben
Kar kardir diyor ve yolumuza devam ediyoruz enercim iyi yönüyle bakmak lazimbu hafta birsürü sey yedik baklava bile.. yine de eksi geldik
![]()
Süper valla baklavaya rahmen iyi gitmişGeçen Cumartesi 70.4
Bu Cumartesi 69.9
Fark 500 gr
(Aslında daha önce 69.8 çıktığım için olduğum yerde saymış oldum)
Sen bene kıyamazsın, bende sene kıyamamTeşekkür ederim balım
Demek sen de o yiyip zayıf kalanlardandin bir zamanlarnoldu sonra acaba
o degil de öyle insanlara gıcık oldugumu söylemis miydim
Ama sene gıcık olamam ki ben
Kar kardir diyor ve yolumuza devam ediyoruz enercim iyi yönüyle bakmak lazimbu hafta birsürü sey yedik baklava bile.. yine de eksi geldik
![]()
Tünaydın balım hoşgeldinGünaydın canlar
Kahvaltı yapmış bulundum tartılamadım.
Civciv bacı ve enerjim kilo vermiş tebrik ederim
Haftaya cumartesi inşallah tartıda eşlik ederim.
Tesekkur ederim lalemBaşarıların devamını olsun bakalım![]()
Tesekkurler canimGünaydın canlar
Kahvaltı yapmış bulundum tartılamadım.
Civciv bacı ve enerjim kilo vermiş tebrik ederim
Haftaya cumartesi inşallah tartıda eşlik ederim.
Balim iste hep ayni noktaya geliyoruz aslinda.. o dönem miden kucuk ve aliskanlıklarin farklıymış aama bunu bilerek yapmadigin icin cok yiyosun gibi geliyodu muhtemelen..Sen bene kıyamazsın, bende sene kıyamamValla noldu kuşum bilmiyorum, nazara mı geldik yoksa evlilik mi vurdu
Ama o zamanlar baklava hiç sevmezdim, 1 lokumu bile kaça ayırıp öyle yerdim, ağır ve çok şekerli gelirlerdi, içim kalkardı yani o kadar, şimdi hiç ırgalamıyor
hamur işi ve yağı bu kadar da tüketmezdim doğrusu
Eti de az yerdim, o zaman et daha az balık çok yerdim, ağırlık sebze idi ve bol hareket vardı. Şimdi et ve hamur çok, sebze, balık az. Hareket olarak bir temizlik var. Eskiden dağa bayıra da çıkardım, günlük sanıyorum en az 15 bin yürüyordum. Onu da spor saymıyorum ha, normal hayatımın parçasıydı. Şimdi 10 bin ve üzerini spor olarak yapıyorum
Balım gel biz sebzeye, bakliyata yüklenelim, ara öğün işini büyük oranda kaldıralım. Tertemiz 2 ana öğün yapalım, dolu dolu yiyelim ama başka yemeyelim. Spora da ağırlık verirsek çok sürmeden metabolizmamız kendini toplayıp hızlanacaktır. Benim metabolizmayı bence sürekli bir şey yemek bozdu. Az bile olsa vücudu boğuyoruz bence. Baklava gibi şeyleri de yine hayatımdan çıkaracağım. Kırk yılda bir meyveli kek veya muhallebi gibi sütlü tatlı yersem yiyeceğim. Ne dertliymişim be
![]()
Tamam olur.Tünaydın balım hoşgeldin
Teşekkür ederim
Canım dün aramızda konuştuk, tartıyı Cuma ya almaya karar verdik. Cumartesi biraz zorladı bizi![]()
Niye öyle oldu canım, bir sorun yok inşaallah? Sende canın sıkılınca kendini yemeye veriyorsun çünkü...Tamam olur.
Ben zaten kilo alıyorum.
Sanki baklavaya hiç gerek kalmamış gibi16 Ekim menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi şekersiz
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi 1 tane küçük çokomel
Öğle yemeği 12.00 3 kaşık mercimek pilavı 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ara öğün 14.00 1 tane mandalina 1 tane çikolatalı gofret küçük parça
Akşam yemeği 16.00 biraz patates kızartması 1 dilim ekmek arası 1 bardak ayran
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
spor yapmadım
biraz kaçamak oldu artık yapacak birşey yok yiyerek kilo veriyoruz o yüzden sıkıntı yok![]()
Baklavanın yeri doldu kuzu aynenSanki baklavaya hiç gerek kalmamış gibiAfiyet olsun canım.
Çok güzel tespitler balım, aynen öyle oluyor. Yalnız midem küçüktü diyebilir miyim bilmiyorumTesekkur ederim lalem
Tesekkurler canim
Balim iste hep ayni noktaya geliyoruz aslinda.. o dönem miden kucuk ve aliskanlıklarin farklıymış aama bunu bilerek yapmadigin icin cok yiyosun gibi geliyodu muhtemelen..
Zayifladigim dönem ben de bu sekilde oluyorum ordan anladim.
Mesela baklavayi azcik yiyince bile icin bayılıyodu ama simdi daha fazla yiyebiliyosun. tamamen aliskanlik bence.
Bi süre tatli yemeyince azcik sekerli kahve bile icsem asiri sekerli geliyo bana mesela.. bunu çevremden farkettim limonata yapiyorum mesela sekeri bence gayet iyi. ama cevremdekiler bunun hic sekeri yok diyo ben farkinda bile değilim az sekerli ictigimingibi gibi.
İşte o anlarimiza geri döndügümuzde bu is olmus demektirki bence o günler yakın. Sadece biraz kendimize direnmemize ve düzene ihtiyacimiz var. Bu haftayi yine de vukuatlara ragmen iyi atlattik önümüzdeki hafta insallah daha iyi oluruz
Tabiki hareket de cok buyuk faktör.. insan sistikce oturasi geliyo tembellesiyo.